Παίρνει ένα τατουάζ κακό;

Η λήψη ενός τατουάζ είναι προσωπική. Εμφανίζετε μόνιμα τις προτιμήσεις, τις αντιπαθείς και τις πεποιθήσεις σας. Για κάθε τατουάζ που έχει γίνει, υπάρχει μια μοναδική απόφαση πίσω από αυτό ... δεν είναι όλες οι καλές αποφάσεις!

Κάθε παρθένο τατουάζ έχει ερωτήσεις. Τι έργα τέχνης θα πρέπει να πάρω; Πού πρέπει να το πάρω; Ποια είναι η διαδικασία τατουάζ; Και το μεγαλύτερο ερώτημα είναι ο παράγοντας πόνου.

Παίρνει ένα τατουάζ κακό; Αποφασίστε μόνοι σας:

Ακολουθούν ορισμένοι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη:

Τι σημαίνει αυτό?

Κάνει Getting a Tattoo Hurt?Το τατουάζ ωθεί το μελάνι σε 2 στρώματα δέρματος. Η βελόνα εισέρχεται στο δέρμα σας πολλές χιλιάδες φορές το λεπτό. Η δυσφορία που αισθάνεστε εξαρτάται από την ανοχή του πόνου και την ψυχική σας κατάσταση. Αν η νοοτροπία σας προετοιμαστεί για την εμπειρία και τα νεύρα σας είναι υπό έλεγχο, θα πρέπει να είστε σε θέση να το περάσετε με λίγο ενοχλήσεις αντί για έντονο πόνο.

Αυτοί είναι άλλοι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν το επίπεδο του πόνου:

Μέγεθος τατουάζ

Το μέγεθος τατουάζ κάνει τη διαφορά στον πόνο ή την ταλαιπωρία που θα νιώσετε. Με κάθε τατουάζ το περίγραμμα έρχεται πρώτο, σκίαση επόμενη, τότε χρώμα τελευταία. Μόλις ξεκινήσει το τατουάζ, το δέρμα σας θα ενοχληθεί. Όσο περισσότερο το τατουάζ διαρκεί περισσότερο, το δέρμα σας τραυματίζεται. Έχει νόημα μόνο ότι όσο μεγαλύτερο είναι το τατουάζ, τόσο μεγαλύτερη δυσφορία θα νιώσετε. Μεγαλύτερα τατουάζ απαιτούν περισσότερο μελάνι, περισσότερη βελόνα τσιμπήματα, και περισσότερο χρόνο στην καρέκλα.

Να πάρετε μια Ελεύθερος Custom Tattoo Design Απόσπασμα:
Προσφορά περιορισμένης ώρας (κάντε κλικ στη φωτογραφία)
Κάντε κλικ here to get your free custom tattoo design quote.

Η υγεία σου

Η γενική υγεία σας επίσης καθορίζει την ποσότητα του πόνου / δυσφορίας που αισθάνεστε. Κυρίες, δεν είναι καλή ιδέα να πάρετε ένα τατουάζ πριν ή κατά τη διάρκεια του κύκλου σας. Ένα από τα μεγαλύτερα όχι-να πάρει ένα τατουάζ είναι να προετοιμαστεί για την εμπειρία από την κατανάλωση οινοπνεύματος ή ναρκωτικών. Προφανώς ένα ή δύο βολή βοηθά με τον πόνο, αλλά πολλά στούντιο τατουάζ αποκαλύπτουν ότι η μέθη δεν κάνει μάτια για τον πόνο. Το αλκοόλ απλώνει το αίμα σας και η αιμορραγία περισσότερο θα έχει ως αποτέλεσμα ο καλλιτέχνης να έχει σκληρότερο χρόνο με το τατουάζ.

Τοποθεσία τατουάζ

Επιλέξτε την τοποθεσία τατουάζ σας καλά. Το πρώτο μου τατουάζ ήταν στο στήθος μου και γνώρισα τσιμπήματα, σαν δάγκωμα εντόμων. Μου άρεσε πολύ και το τατουάζ # 2 ήταν στο πόδι μου. ΑΓΙΟΣ ΜΟΣΟΣ ... Ο ΠΟΙΟΣ. Ο λόγος? Ο λιπώδης ιστός στο στήθος μου παρείχε μαξιλάρι, ενώ το πόδι μου είναι δέρμα με κόκκαλα. Οι λιπαρές περιοχές - στήθη, μηρός, γλουτοί και βραχίονες βλάπτουν λιγότερο από τα τμήματα του σώματος που είναι λεπτές και οστεώδεις. Αλλά αν είστε σε πόνο, πηγαίνετε για το χείλος, το αυτί, γύρω από τα μάτια, το λαιμό σας, τη σπονδυλική στήλη, ή, όπως και εγώ, και πηγαίνετε για το «πονάει σαν το πόδι της μητέρας».

Χρώμα μελανιού

Το χρώμα του μελανιού δεν αποτελεί καθοριστικό παράγοντα στο επίπεδο του πόνου. Τα φως χρώματα φημολογούνται για να βλάψουν χειρότερα. Αλλά το γεγονός είναι ότι τα ανοιχτότερα χρώματα, όπως το λευκό και το κίτρινο, έρχονται τελευταίοι αφού το δέρμα σας έχει υποβληθεί στον ερεθισμό της βελόνας. Τοποθετούνται επίσης δίπλα στο ερεθισμένο δέρμα. Σκεφτείτε να πιέζετε μια μώλωπα ξανά και ξανά, που θα βλάψει χειρότερα από το να πιάσει το υγιές δέρμα.

¶Έτσι ... το βλάπτει?

Εσείς, καλύτερα από οποιονδήποτε, γνωρίζετε την ανοχή του πόνου σας. Θα πρέπει να κάνετε τις επιλογές σας ανάλογα. Έτσι, παίρνει ένα τατουάζ κακό; Επιλέξτε το μέγεθος, τη θέση και το χρόνο τατουάζ καλά και θα είναι ανεκτά. Όταν τελικά καθίσετε σε αυτή την καρέκλα για να πάρετε το τατουάζ σας, πάρτε βαθιές αναπνοές. Φέρτε μουσική με ακουστικά αν νομίζετε ότι ο ήχος του πιστολιού θα σας ενοχλήσει. Πάνω απ 'όλα, χαλαρώστε και σκεφτείτε πόσο εκπληκτικό θα είναι το τατουάζ σας. Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν πάρει τατουάζ, έτσι δεν μπορεί να βλάψει αυτό πάρα πολύ. Σωστά? σωστά.

Leave A Comment

77 + = 86