Τα πιο όμορφα μέρη στην Ευρώπη

Η Ευρώπη είναι μια ήπειρος που φιλοξενεί πολλές χώρες. Κάθε χώρα έχει τις δικές της τοποθεσίες τουριστικού αξιοθέατου. Αυτό το άρθρο υπογραμμίζει και περιγράφει συνοπτικά τη λίστα με τα 10 πιο όμορφα μέρη στην Ευρώπη που πρέπει να επισκεφτείτε μερικές φορές στη ζωή σας.
Ντουμπρόβνικ στην Κροατία

Ντουμπρόβνικ in Croatia

Αυτός ο ιστότοπος αναφέρεται επίσης με κάποιους άλλους φανταχτερούς όρους όπως το Σινικό Τείχος της Κίνας, αλλά στην Ευρώπη. Είναι απαραίτητο μέρος στην Ευρώπη για να επισκεφθείτε και σε αντάλλαγμα να μετρήσετε την εμπειρία μόνοι σας.
Άμστερνταμ πρωτεύουσα της Ολλανδίας

Amsterdam the capital city of Netherlands
Ο άνθρωπος που έκανε τη χώρα είναι ίσως κάτι που αξίζει τον κόπο στην Ευρώπη. Το Άμστερνταμ στέκεται ψηλά ως μία από τις ομορφότερες πόλεις του κόσμου και οτιδήποτε αναζητάτε βρίσκεται στην καρδιά του!
Βερολίνο στη Γερμανία

Βερολίνο in Germany

Ο τοίχος του Βερολίνου θα ήταν κάτι που πρέπει να δει κανείς, αλλά δεν είναι πια εκεί, επειδή καταλήφθηκε. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα πολλά που μπορείτε να δείτε και να ζήσετε όταν κάνετε διακοπές στη Γερμανία και υπάρχει πολύ ιστορία!
Η μικρή χώρα της Ελβετίας

ο small country of Switzerland
Ναι, η Ελβετία είναι στην Ευρώπη για όσους δεν είχαν ιδέα. Είναι ορεινό και βραχώδες και αν τα ψώνια στη Γενεύη δεν είναι αρκετά, τότε δοκιμάστε να κάνετε βήματα κατά μήκος των παραλιών
Οι λίμνες plitvice πίσω στην Κροατία

ο plitvice lakes back in Croatia
Κάποιος θα έλεγε ότι ο Θεός ίσως είχε πάρει χρόνο για να διαμορφώσει αυτή την περιοχή, είναι απόλυτη φύση γιατί η Κροατία ξεπερνάει τα υπόλοιπα για όσους αναζητούν πραγματική φύση.
Τη Ρώμη στην Ιταλία και το Κολοσσαίο

Ρώμη in Italy and the coliseum
Ακούτε μόνο την ιστορία των μονομάχων, αλλά στέκεται πρόσωπο με πρόσωπο με το Κολοσσαίο, μπορείτε να ακούσετε ήδη τα πτερύγια να σκίζουν. Η Ρώμη είναι ένα θαύμα και υπάρχει πολλή ιστορία μέσα, επομένως δοκιμάστε το σήμερα!
Το μετεωρίτη στην Ελλάδα

ο meteora in Greece
Αν θέλετε να καταλάβετε περισσότερα για την ελληνική μυθολογία, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να διαπιστώσετε ότι αντί να κάνετε προσωπική εμφάνιση στην περιοχή για να μάθετε από τους δασκάλους.
Γαλλία και τα σημάδια της γης

Eiffel tower and the arc de triomphe

Ο πύργος του Άιφελ και το τόξο de triomphe είναι σημαντικές ζώνες έλξης της Ευρώπης που δεν μπορείτε να αφήσετε στη λίστα των ελκυστικών τοποθεσιών.
Η Ρωσία είναι επίσης μια άλλη ευρωπαϊκή χώρα που φιλοξενεί πολλή ιστορία που αγγίζει τον κόσμο. Ένα ταξίδι στη Ρωσία θα μπορούσε επίσης να σας βοηθήσει να καταλάβετε γιατί πιστεύεται ότι είναι η μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο.
Μην ξεχνάτε και άλλες μικρές χώρες, οι οποίες συμβάλλουν επίσης στις ομορφιές του κόσμου και της παγκόσμιας ιστορίας, όπως η Ισπανία ως η χώρα της αγάπης.

Leave A Comment

61 − 58 =