10 πιο όμορφα μέρη στην Αμερική

Η Αμερική, επίσης γνωστή ως η χώρα των ελεύθερων, οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής καθώς και η γη της ευκαιρίας μπορούν επίσης να χαρακτηρίζονται μεταξύ των αναμενόμενων τουριστικών αξιοθέατων. Αυτό το άρθρο παρέχει ορισμένες ιδέες για τα 10 πιο όμορφα μέρη στην Αμερική και ίσως γιατί έχουν ληφθεί ως τέτοια.

Moab-και-Red-Rock-Χώρα
Το κόκκινο βράχο

Sedona είναι μια ζώνη έλξης που έχει χρησιμοποιηθεί στο κινηματογράφο του Χόλιγουντ για να απεικονίσει το παλιό δυτικό. Η μοναδική του εμφάνιση είναι αυτό που την καθιστά εναλλακτική στη βιομηχανία του κινηματογράφου για να αντιπροσωπεύει τη χώρα του κόκκινου βράχου. Υπάρχουν φαράγγια και καταπληκτικοί πύργοι ψαμμίτη που παρουσιάζονται φυσικά για τη δική σας προβολή. Το backpacking εδώ είναι καλύτερο από την τσάντα που συσκευάζει την Ευρώπη!

Mt. Washington
Όταν βγείτε στη βουνονομική ώρα της Ουάσιγκτον, πάρτε τη θέα στο Πίτσμπουργκ
Υπάρχουν διαφορετικά κτίρια στις ΗΠΑ, τα οποία έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τον κάτοχο χωρητικότητας. Τη νύχτα, αυτά τα κτίρια παρουσιάζουν όμορφο τοπίο που όλοι οι θεατές θα θέλουν να γίνουν μάρτυρες. Όπως η νυχτερινή θέα από το Όρος Ουάσιγκτον που κοιτάζει το Πίτσμπουργκ

Ανώτερος Mississippi river
Άνω ποτάμι του Μισισιπή

Μπορεί να μην είναι όπως γιορτάζεται όπως άλλοι, αλλά πραγματικά στέλνει το απαραίτητο μήνυμα. Κατασκεύασε ως αρχαία ταφή τοποθεσία για τους κόκκινους Ινδιάνους, αυτό είναι εκπληκτικό τοπίο που δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να χάσετε όταν διακοπές στην Αμερική.

Να Pali Coast aerial - Kauai, Hawaii
Η ακτή Na Pali της Χαβάης
Υπάρχει μια σύντομη πεζοπορία όπως η ενδοχώρα που παίρνει τα πόδια από την ακτή Na Pali στο νησί της Χαβάης. Αν και αμφισβητημένοι από εκείνους που κάνουν το ταξίδι μέσω του αέρα, αυτό είναι ένα συναρπαστικό αμερικανικό site που δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να χάσετε.

χρυσή πύλη-γέφυρα
Η χρυσή γέφυρα πύλης που ενώνει το Σαν Φρανσίσκο με την υπόλοιπη Αμερική
Είναι αξιοσημείωτο από μεγάλες ταινίες και χαρακτηρίζεται ως αμερικανικό σήμα γης. Παρόλο που όταν εστιάζετε στέλνει τον θεατή πίσω στο Σαν Φρανσίσκο, αυτό δεν μπορείτε να χάσετε.

grafton-vt-jf10-fea
Grafton στο Βερμόντ
Μπορεί να μην περιηγηθήκατε στην Αμερική αν δεν έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε το Grafton στο Βερμόντ που πρωτοστάτησε από έναν Γάλλο εξερευνητή από το 1609.

Κλωστική μηχανή Lake at Wyoming

Jenny Lake στο Wyoming στο εθνικό πάρκο του Grand Teton
Ενώ υπάρχουν μεγαλύτερα βουνά από τα Tetons στην Αμερική, ο σχηματισμός των Tetons τους κάνει να κερδίσουν το σκορ πριν από έξι εκατομμύρια χρόνια.
Από το Key Largo στο Key West
Όταν κατευθυνθείτε προς τη Φλώριδα, σας καλωσορίζουμε με καταπληκτικά τοπία και σε αυτήν την περιοχή, καλέστε επίσης πολύχρωμα ηλιοβασιλέματα.

Clingmans_Dome_Tower
Το Clingmans Dome στα μεγάλα βουνά Smoky καθώς και οι πλατείες της σαβάνας στο Ga είναι οι δύο τελευταίοι τομείς που πρέπει να επισκεφτείτε από αυτόν τον κατάλογο, ενώ στις ΗΠΑ.

Leave A Comment

+ 79 = 83