Jennifer Aniston – Οι παθολογικές αναφορές χειρουργικών επεμβάσεων!

Τζένιφερ Άνιστον, γνωστότερο ως η υπέροχη Rachel Greene στην τηλεοπτική εκπομπή Friends Friends, είναι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου και πάντα φαίνεται να αξιολογεί πολύ καλά τις πιο σέξι γυναίκες στις παγκόσμιες δημοσκοπήσεις. Είναι μια γυναίκα που έχει γοητευτεί χαριτωμένα, χτύπησε το μεγάλο 45 τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους, αλλά παρά την ωριμότητά της, δεν φαίνεται να είναι πιο ηλικιωμένη τώρα απ 'ό, τι έκανε στις ημέρες των φίλων της - τα είκοσι της. Είναι τρελό! 

Τζένιφερ Aniston Plastic Surgery

Φυσικά, όταν μια γυναίκα όπως η Τζένιφερ Άνιστον φαίνεται τόσο καλή όσο και μετά από 45 χρόνια ζωής, θα υπάρξει κάποια κριτική. Οι άνθρωποι πρόκειται να κάνουν ερωτήσεις. Σίγουρα αυτό αναμένεται μέχρι τώρα; Με χαρά, Τζένιφερ Άνιστον έκανα παραδέχονται ότι είχε υποβληθεί σε μύτη - ρινοπλαστική, αλλά αυτή είναι η μόνη πλαστική χειρουργική διασημότητα που ανοίγει το στόμα της. Όλες οι άλλες φήμες έχουν παραμείνει αναπάντητες μέχρι τώρα. 

Εκτός από τη λεπτότερη μύτη στην οποία παραδέχεται ανοιχτά, υπάρχουν και πολλοί άλλοι Jennifer Aniston πλαστική χειρουργική φήμες που κάνουν τους γύρους. Το μέτωπό της είναι απίστευτα επίπεδη και χωρίς ρυτίδες αυτές τις μέρες. Είναι αυτό το μέτωπο που κανονικά θα περίμενε κανείς σε πρόσωπο 45 ετών; Τι νομίζετε ... Θα μπορούσε η Jennifer Aniston να έχει το Botox καθώς και την πλαστική χειρουργική της μύτης?

Τζένιφερ Aniston 2000 2014 Forehead

Φυσικά, υπάρχουν και άλλες πτυχές της Jennifer Aniston που έχουν εξεταστεί και μια, πολύ διάσημη περιοχή, είναι η προτομή της. Φαίνεται να έχει αυξηθεί σε μέγεθος κατά τη διάρκεια των ετών ... Κοιτάξτε αυτό και να κάνετε το μυαλό σας? είναι μια δουλειά boob το επόμενο τσιμπούρι στον κατάλογο για την Jennifer Aniston και την πλαστική χειρουργική της διασημότητας:

Τζένιφερ Aniston Plastic Surgery

Φαίνονται πιο γεμάτα, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα που δεν μπορεί να επιτευχθεί με ένα καλό σουτιέν και αυτό που μας αρέσει να αποκαλούμε "tit-tape'! Αρνείται τις φήμες για δουλειά με μπότες, φυσικά. 

Γι 'αυτό και καλύψαμε τις φήμες για το Botox, τις προτάσεις εργασίας για μπότες και τη δουλειά της μύτης που παραδέχτηκε ότι είχε κάνει. Τι γίνεται με τα υπόλοιπα; Υπάρχει λιποαναρρόφηση επίσης. Προφανώς, το είχε γύρω από το midriff της, και όταν ρίχνατε μια ματιά στο στομαχισμένο πλύσιμο του στομάχου που κουνούσε σε πρόσφατες διακοπές, θα ήταν δύσκολο να μην εκπλαγείτε. Αυτό το νεοσσό έχει ένα σώμα που απλώς βράζει - δεν υπάρχει καμία απορία ότι είναι στις πιο καυτές, πιο σέξι γυναίκες λίστες. Το πρόβλημα με το δημοσιεύσεις πλαστικής χειρουργικής διασημοτήτων ωστόσο, ότι η Jennifer Aniston έχει πάντα αναγνωρίσει ότι έχει έναν υγιεινό τρόπο ζωής και πάντα αγάπησε πράγματα όπως η γιόγκα και ο Pilates. Ήταν στο δημόσιο βλέμμα τόσο πολύ, ειδικά με το σπάσιμο του δημόσιου γάμου, και το τρίγωνο αγάπης του Brad Pitt / Angelina Jolie. Φυσικά έχει κρατήσει τον εαυτό της να φαίνεται καλό. Έχει μια δύσκολη στιγμή, αλλά έχει κρατήσει τον εαυτό της τέλεια τακτοποίηση σε όλα. Σαφώς δεν υπήρχε κανένα κλάμα σε μια μπανιέρα του παγωτού του Ben & Jerry για εκείνη! 

Τζένιφερ Aniston Plastic Surgery

Μετά από περαιτέρω διερεύνηση του celeb φήμες πλαστικής χειρουργικής, φαίνεται ότι η όμορφη επιδερμίδα και το καταπληκτικό σώμα του Τζένιφερ δεν μπορεί να φτάσουν στο καλό φαγητό και στον υγιεινό τρόπο ζωής. Μια συνέντευξη Grazia του 2012 με το αστέρι αποκάλυψε μερικά αρκετά συγκλονιστικά γεγονότα σχετικά με το καθεστώς της ομορφιάς που συμπεριέλαβε ακόμη και χημικές φλούδες που μπορεί να κοστίζουν πάνω από δύο χιλιάδες δολάρια. Υπάρχει επίσης το $ 750 bar σαπουνιού με κομμάτια του πλανήτη Άρη σε αυτό (προφανώς), και συνεδρίες γιόγκα που κοστίζουν πάνω από 700 δολάρια την ώρα. Είναι καλή δουλειά η καριέρα της δεν δείχνει κανένα σημάδι στην επιβράδυνση. Έχει μια κόλαση ενός καθεστώτος συντήρησης για να συμβαδίσει! 

Όταν προσθέτετε σε αυτή τη λίστα το γεγονός ότι το ειδικά κατασκευασμένο σύστημα διανομής της θα μπορούσε να κοστίσει πάνω από $ 700 την εβδομάδα και πάλι, είναι ένας τρόπος ζωής που δεν μπορούσαν πολλοί από εμάς. 

Συμπερασματικά, όταν κοιτάζετε την Jennifer Aniston αναφορές πλαστικής χειρουργικής, ίσως δεν είναι το μαχαίρι των χειρουργών που την κρατάει τόσο νεαρή και νεανική, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η ομορφιά δεν έρχεται με τίμημα. Εάν το κόστος του καθεστώτος περιποίησης της επιδερμίδας είναι αληθινό, θα περίμενε κανείς να κοιτάξει ένα εκατομμύριο δολάρια, σωστά; Αν θα μπορούσαμε όλοι να το αντέξουμε ...?

Μια εργασία μύτης έχει επιβεβαιωθεί, αλλά όλα τα άλλα κρέμονται ακόμα στον αέρα. Ίσως μια μέρα να βρεθεί και να επιβεβαιώσει ή να αρνηθεί τις εκθέσεις, αλλά μέχρι τότε, είμαστε σίγουροι ότι ο κόσμος θα συνεχίσει να την παρακολουθεί με προσοχή. Σίγουρα θα είμαστε! ��

Leave A Comment

72 − = 63