Περισσότερες αναφορές πλαστικής χειρουργικής! Αυτή τη φορά: Goldie Hawn!

968f68071a1472cbc44b07a40f7d2542

Η Γκόλντε Ζαν Χάουν γεννήθηκε στην Ουάσινγκτον, στις 21 Νοεμβρίου 1945. Αυτή τη στιγμή την κάνει να στέκεται στα 68 χρονών. Μόλις δύο χρόνια από το 70, όταν κοιτάζετε αυτή την τραγουδίστρια, ηθοποιό, παραγωγό και σκηνοθέτη, σίγουρα δεν θα πίστευε ότι ήταν σχεδόν εβδομήντα ετών!

Η εκπληκτική ηθοποιός από την ταινία και την τηλεόραση είχε τα δίκαιά της μερικά χτυπήματα κατά τη διάρκεια των ετών. Με ταινίες όπως Βρώμικο παιχνίδι, Πουλί σε ένα καλώδιο, Ο θάνατος της γίνεται, Ιδιωτικός Μπέντζαμιν και Το Sugarland Express πίσω από αυτήν, μπορείτε να καταλάβετε πώς έχει χαράξει τόσο κομψά το όνομά της στον κόσμο του Hollywood Royalty, αλλά έχει δείξει ότι έχει πολύ περισσότερα από αυτό μέσα της, ειδικά με την παρουσίασή της σε τηλεοπτικές εκπομπές, καθώς και την παραγωγή και τη διεύθυνση μέρος της καριέρας της.

c0a4afc7240fee4065cea6744eb02a4eΔυστυχώς, η κάποτε όμορφη Goldie Hawn φαίνεται να έχει κάνει κάτι με το πρόσωπό της. Μόλις πέρυσι απελευθερώθηκαν φωτογραφίες του ατέλειωτου αστέρι που την έδειξαν με ό, τι φαινόταν να είναι μάλλον άσχημα πραγματοποιημένη πλαστική χειρουργική διασημότητα. Με τα πιο έντονα ζυγωματικά που θα περίμενε κανείς να βλέπει κανείς σε ένα άτομο, ένα πρησμένο πρόσωπο, πρησμένα «χαστούκια πέστροφας» και βυθισμένα μάτια, ήταν μια σαφής προειδοποίηση για τα νεαρά και μεγάλα κορίτσια εκεί έξω - βεβαιωθείτε ότι σκεφτείτε δύο φορές πριν σας αποφασίστε να βιάσετε και να πάρετε μια δέσμη των πλαστικών χειρουργικών διασημοτήτων που γίνονται!

Ευτυχώς, τα πράγματα φαίνεται να έχουν γλιστρήσει πίσω σε κάποιο είδος κανονικότητας με τον Goldie Hawn και από τότε έχουν βγει φωτογραφίες που δείχνουν ότι μοιάζει περισσότερο με τον συνηθισμένο εαυτό της. Τα φιλανθρωπικά γεγονότα που πρόσφατα είδαμε να παρευρίσκονται έφεραν τον Goldie πίσω σε εμάς σε ένα φως που είμαστε πιο συνηθισμένοι να την βλέπουμε να κοιτάζει κάθε κομμάτι της κομψής ώριμης ηθοποιού του Χόλιγουντ.

Το μόνο που μπορείτε να πείτε είναι ότι το Goldie Hawn φαίνεται καταπληκτικό για την ηλικία της. Ήταν η αυτοβιογραφία της που κυκλοφόρησε το 2005 ότι μίλησε αρχικά για την σαφώς συνεχιζόμενη μάχη της με την πλαστική χειρουργική, λέγοντας ότι είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση εμφύτευσης στήθους σε μια προσπάθεια να επιτύχει την πληρέστερη προτομή που πάντα επιθυμούσε. Όμορφα, η Kate Hudson (η εξίσου διάσημη κόρη του Χόλιγουντ ηθοποιός του Goldie Hawn) προφανώς πέρασε κάτω από το μαχαίρι σε μια προσπάθεια να επιτύχει μεγαλύτερο μέγεθος κυπέλλου. Ίσως τρέχει στην οικογένεια?

Fotor0111163945

Άλλοι χειρουργοί έχουν έρθει να πούμε ότι είναι απίθανο ότι είναι μόνο τα στήθη της που είχαν μια μικρή τρύπημα και πιέτα δουλειά γίνει. Κάποιοι βγήκαν να πούμε ότι είχε ένα πρόσωπο ανελκυστήρα, εμφανές από το γεγονός ότι το πρόσωπό της είναι σχεδόν απαλλαγμένο ρυτίδων για μια κυρία που πλησιάζει γρήγορα 70! Το Botox συμβαδίζει συχνά με την πλαστική χειρουργική του προσώπου και από την πρησμένη, φουσκωμένη αλλά ομαλή εμφάνιση του μετώπου του είναι συμπτωματική γι 'αυτό.

Fotor0111164044

Η γυναίκα συγκρίνεται συνεχώς με την κόρη της ηθοποιού, την Κέιτ Χάντσον, και για πολλά χρόνια αστείο ότι έμοιαζαν περισσότερο με τα αδέλφια παρά με μια μητέρα και κόρη σύντροφο. Ίσως αυτό είναι που έθεσε Goldie Hawn στην προφανή σπείρα της πλαστικής χειρουργικής?

Το μόσχευμα λίπους είναι ένας άλλος τύπος πλαστικής χειρουργικής διασημοτήτων που μπορεί να είχε ο Goldie Hawn. Αυτό είναι κάτι που δεν εξετάσαμε πραγματικά με μεγάλη λεπτομέρεια ακόμα, αλλά θα μπορούσε να ήταν λίπος μεταμόσχευση που οδηγούν στα έντονα κόκαλα μάγουλο που την έχουμε εντοπίσει. Τα σκληρά κόκαλα του μάγουλο, αλλά τα φουσκωτά "μήλα" είναι ένα ασφαλές σημάδι ότι αυτή η διαδικασία έχει πραγματοποιηθεί ... Ή έτσι κι αλλιώς οι χειρουργοί μπορούν να πουν.

Μεταμόσχευση λίπους

Δεν έχουμε εξετάσει αυτό το είδος διαδικασίας πλαστικής χειρουργικής διασημότητας ακόμα γιατί γιατί όχι τώρα; Αυτό φαίνεται να γίνεται πιο δημοφιλές στον κύκλο διασημοτήτων, με κάποιες συνειδητές που προτιμούν να σκέφτονται σαν εμφυτεύματα στο μάγουλο για να αποκτήσουν ένα πιο επιθυμητό σχήμα προσώπου. Υπάρχουν μερικά πλεονεκτήματα για το μόσχευμα λίπους πάνω από εμφυτεύματα μάγουλα και αυτά είναι ίσως οι κύριοι λόγοι για τους οποίους γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς.

Αλλιώς γνωστή ως μεταφορά λίπους, αυτό που συμβαίνει βασικά είναι ότι το λίπος απομακρύνεται και συλλέγεται έτσι ώστε να μπορεί αργότερα να εγχυθεί σε άλλες περιοχές του σώματος, συνήθως για να ανασχηματίσει ή να ξεφλουδίσει την υπάρχουσα περιοχή. Δεν μπορείτε να απομακρύνετε το λίπος με τη μορφή λιποαναρρόφησης και να κάνετε αυτό το ένεση αλλού. τα λιπώδη κύτταρα θα ήταν πολύ κατεστραμμένα για χρήση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η διαδικασία είναι κάπως χρονοβόρα - τα λιπαρά κύτταρα πρέπει να συλλέγονται πρώτα.

b1e67375b345c443324236e8d2133f58Επιστρέφοντας στις εκθέσεις πλαστικής χειρουργικής Goldie Hawn και είναι αρκετά σαφές ότι έχει κάνει κάποια δουλειά με τα χρόνια. Πόση δουλειά φαίνεται να είναι ασαφής, αλλά υπάρχουν σίγουρα στοιχεία για ένα μικρό χέρι βοήθειας από το μαχαίρι των χειρουργών. Δυστυχώς, φαίνεται ότι είναι ο κανόνας για τις γυναίκες ΔΕΝ να γεράσει με χάρη αυτές τις μέρες. Για να είμαι δίκαιος με την, όμως, εξακολουθεί να φαίνεται πολύ καλός για την ηλικία της, σωστά?

Έτσι, το έχετε εδώ - μια άλλη έκθεση πλαστικής χειρουργικής, μια άλλη μέρα. Γιατί να μην ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις άλλες αναφορές που έχουμε ανακαλύψει στην προσπάθειά μας για τελειότητα. Φαίνεται ότι περισσότερες προσωπικότητες πηγαίνουν κάτω από το μαχαίρι από ποτέ. Είναι πραγματικά απαραίτητο; Ο κόσμος της Tinsel Town σίγουρα φαίνεται σαν το σκυλί τρώνε σκυλί, έτσι δεν είναι?

Leave A Comment

+ 79 = 82