Έχει η Demi Lovato Had Πλαστική Χειρουργική;

Φαίνεται σαν τα κορίτσια στον κατάλογο πλαστικής χειρουργικής διασημοτήτων γίνονται νεότεροι και νεότεροι, έτσι δεν είναι; Μπορούμε να κατανοήσουμε τους συμπαθείς του Joyce Meyer που θέλουν να κάνουν πλαστική χειρουργική επειδή είναι λίγο μεγαλύτερης ηλικίας, αλλά η Demi Lovato; Είναι μόνο 21 ετών!

3eb0efd891fdd41f9c2b93e1e6b3a4ae

Φαίνεται ότι τα κορίτσια εκεί έξω επιλέγουν να πάνε κάτω από το μαχαίρι νεότερος και νεότερος από ό, τι ήταν πριν από αυτές τις μέρες. Έχουμε ήδη δει μια ματιά στο πώς ο Zooey Deschanel έχει πραγματοποιήσει κάποιες εργασίες πλαστικής χειρουργικής και με μια γρήγορη ματιά στην Amanda Bynes αυτές τις μέρες, μπορείτε εύκολα να πείτε ότι έχει περάσει κάτω από το μαχαίρι. Η Demi Lovato WAS ένα τόσο όμορφο κορίτσι και παρόλο που εξακολουθεί να είναι, απλά δεν καταλαβαίνουμε γιατί ένα 21χρονο κορίτσι θα είχε πλαστικές χειρουργικές διασημότητες. Στην πραγματικότητα, ζητάμε σχεδόν το ίδιο ερώτημα με την έρευνά μας για τις εκθέσεις πλαστικής χειρουργικής του Frances Bean Cobain.

ca7fb51a099e919a9ac097a90dd99178

Borin Dallas, Τέξας στις 20 Αυγούστου 1992, το πραγματικό της όνομα είναι Demetria Devonne Lovato το οποίο νομίζουμε ότι είναι ένα όμορφο όνομα. Τι νομίζετε; Είναι χριστιανός και προσεύχεται πριν από κάθε συναυλία με το συγκρότημά της, αλλά εξακολουθεί να έχει μάχες στην πορεία. Παρόλο που εξακολουθεί να είναι πολύ νεαρή και θεωρεί ότι είναι πολύ πνευματικό πρόσωπο, έχει ήδη μια αρκετά εκτεταμένη μάχη με τα ναρκωτικά, ακόμη και παραδεχόμενη την παράνομη διακίνηση κοκαΐνης σε αεροπλάνα για να τροφοδοτήσει τη συνήθεια της.

Φαίνεται ότι η Demi έχει γυρίσει μια γωνία, παρά κάποιες δύσκολες βόλτες στην πορεία. Τον Ιούνιο του 2013, ο πατέρας του θανάτου πέθανε και αν και δεν είχε κανένα συμφέρον να σχηματίσει μια σχέση μαζί του πριν πεθάνει (αποξενώθηκε για πολλά χρόνια) δημιούργησε το Πρόγραμμα Υποτροφιών Lovato για να βοηθήσει τα άτομα με προβλήματα ψυχικής υγείας να πολεμήσουν τη μάχη τους . τα προβλήματα ψυχικής υγείας ήταν ένα προφανές πρόβλημα με τον πατέρα της εδώ και πολλά χρόνια.

Επιστρέφοντας στο θέμα της πλαστικής χειρουργικής διασημοτήτων και είναι σαφές από την αρχή ότι η Demi είχε λίγα πράγματα ... ενισχυμένη! Τα στήθη της είναι σίγουρα μεγαλύτερα από ό, τι πριν από μερικά χρόνια, όταν ήταν πλήρες μέλος του Mickey Mouse Club! Φυσικά, θα μπορούσαν να έχουν μεγαλώσει με την ηλικία (είναι ακόμα στην αναπτυξιακή διαδικασία της ζωής), αλλά φαίνεται ότι το στήθος της είναι πολύ μεγαλύτερο από ό, τι πριν ... Οι χειρουργοί θα έδειχναν ότι έχει αυξηθεί ο μαστός.

φωτογραφία 1-1

Διασημότητα πλαστική χειρουργική - Διεύρυνση του μαστού 

Πιστέψτε το ή όχι, η χειρουργική επέμβαση διεύρυνσης του μαστού είναι μία από τις πιο δημοφιλείς μορφές πλαστικής χειρουργικής διασημοτήτων με πολλές γυναίκες που επιλέγουν να κάνουν αυτό το συγκεκριμένο είδος χειρουργικής επέμβασης για να βελτιώσουν την εμφάνισή τους κάθε χρόνο. Γενικά, υπάρχουν δύο λόγοι για τους οποίους κάποιος θα επέλεγε αυτή τη μορφή χειρουργικής επέμβασης - συνήθως πρόκειται να βελτιώσει αισθητικά την εμφάνισή τους, αλλά μερικές φορές μπορεί να είναι ανακατασκευαστική χειρουργική επέμβαση μετά από ασθένεια, για παράδειγμα, καρκίνο του μαστού. Στην πραγματικότητα, η Angeline Jolie χτύπησε πρόσφατα τους τίτλους με την απόφασή της να αφαιρέσει και τα δύο στήθη, καθώς οι εξετάσεις της έδειξαν ότι είναι σε πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο για να πάρει τη δυνητικά θανατηφόρα μορφή καρκίνου.

875adcaa21039515b61b54cd4ab606c0

Συνήθως επιλέγετε μία από τις δύο μορφές εμφυτευμάτων για τη χειρουργική επέμβαση διεύρυνσης του στήθους σας - εμφυτεύματα αλατούχου (αποστειρωμένου θαλασσινού νερού) ή εμφυτεύματα γέλης σιλικόνης. Το τελευταίο έρχεται και πάλι, διατίθενται διάφορες μορφές - gel, στερεά ή υγρή μορφή.

Πρόκειται για σοβαρή χειρουργική επέμβαση και πρέπει να το θυμάστε αν περνάτε τώρα από τις κινήσεις για τη μεγέθυνση του στήθους σας. Είναι ακριβό και θα χρειαστεί να ξανακάνετε τα βυζιά σας μετά από μερικά χρόνια - αυτά είναι πράγματα (μαζί με χειρουργικούς κινδύνους) που πρέπει να συζητηθούν μαζί σας όταν έχετε συμβουλευτεί.

Επιστροφή στο Demi Lovato και χειρουργική επέμβαση διεύρυνσης του μαστού δεν φαίνεται να είναι το μόνο πράγμα που προφανώς είχε κάνει. Φαίνεται ότι η μύτη της άλλαξε κάπως τη μορφή της, από το puffier, τη μικρότερη μύτη του στυλ, σε μια μακρύτερη και πιο επιμήκη εμφάνιση. Κοιτάζοντας τις εικόνες της, και ακούγοντας ποιες πλαστικές χειρουργοί έχουν βγει και είπε, δεν υπάρχει κανένας τρόπος ότι δεν είχε κάνει κάποια μορφή ρινοπλαστικής. Στην πραγματικότητα, μιλάμε για ρινοπλαστική με περισσότερες λεπτομέρειες σε μια άλλη έρευνα πλαστικής χειρουργικής - Kerry Washington πλαστική χειρουργική εκθέσεις.

φωτογραφία 2-1

Παρά το γεγονός ότι είχε μια δύσκολη εποχή των πραγμάτων με τα προβλήματα κοκαΐνης της, μια δύσκολη σχέση με τον πατέρα της, διατροφικές διαταραχές και διπολική, φαίνεται ότι τα πράγματα είναι στην κορυφή για αυτό το πολύ ταλαντούχο κορίτσι. Είτε έχει κάνει πλαστικές χειρουργικές διασημότητες ή όχι, η εμπιστοσύνη της φαίνεται να είναι πάνω και η καριέρα της μουσικής της έχει περάσει από δύναμη σε δύναμη με ένα πλήθος τραγουδιών που κυκλοφόρησαν πρόσφατα συμπεριλαμβανομένου του νέου τραγουδιού Φώτα νέον που μας απασχολεί σήμερα!

da7df96d5f87b09ccf157f8e51296d38

Ας ελπίσουμε απλά ότι η σειρά της καλής τύχης συνεχίζει για αυτό το όμορφο κορίτσι!

Προς το παρόν, γιατί να μην ρίξουμε μια ματιά γύρω από το site για να δούμε τι άλλο έχουμε καταφέρει να σκάψουμε στον κόσμο της πλαστικής χειρουργικής διασημοτήτων; Ίσως να εκπλαγείτε για το τι μπορείτε να μάθετε ...

** Βρήκαμε την Demi Lovato να φαντάζει όμορφη στο Pinterest.com

Leave A Comment

89 + = 92