Amanda Bynes – Πλαστική Χειρουργική που πήρε πάρα πολύ μακριά ;!

Θυμάσαι τη χαριτωμένη αμερικανίδα κοπέλα-δίπλα-πόρτα Amanda Bynes; Ήταν το αστέρι μερικών από τις πιο cool ταινίες της εποχής μας Εύκολο A το 2010, Αυτή είναι ο άντρας το 2006, Hairspray το 2007 και Αυτό που μου αρέσει σε εσένα το 2002. Ο καθένας αγαπούσε το κορίτσι γιατί ήταν καλό και υγιεινό και το "κορίτσι της διπλανής πόρτας" πληκτρολογήστε ότι κάθε τύπος αγαπά κρυφά.

φωτογραφία 1

Κάτι που συνέβη με την Amanda Bynes φαίνεται. Κάποιοι το αποκαλούν τρελό. Άλλοι το αποκαλούν εξέγερση. Κάποιος είναι σίγουρος και αυτή είναι η λίστα πλαστικών χειρουργικών επεμβάσεων Amanda Bynes γίνεται όλο και μεγαλύτερη. Είναι πιθανό αυτό το νεαρό κορίτσι να πάρει τα πράγματα πάρα πολύ μακριά.

Είναι μόνο 27 ετών, αλλά πρόσφατες φωτογραφίες της την κάνουν να φαίνεται ότι είναι πολύ μεγαλύτερης ηλικίας από αυτήν. Γεννημένος στην Καλιφόρνια στις 3 Απριλίου 1986, δεν είναι απλώς ηθοποιός. Σχεδιάζει επίσης τα ρούχα. Μετακόμισε ακόμη και από το Λος Άντζελες στη Νέα Υόρκη για να ακολουθήσει την καριέρα της στην μόδα ... παρόλο που κάποιες αναφορές θα έδειχναν ότι ήταν πιο κοντά στον πλαστικό χειρουργό της. Είναι εύκολο να φανταστούμε φυσικά.

φωτογραφία 2

Δεν είχε πολύ εύκολο να περάσει τα τελευταία χρόνια, φαινόταν να κατεβαίνει στον ίδιο δρόμο με τον Lindsay Lohan και άλλους εφήβους-αστέρια που δεν μπορούν να πάρουν το ρυθμό και να καταλήξουν να χρειάζονται αποκατάσταση από κάτι ή άλλο. Τον Μάρτιο του 2012, πήρε τον εαυτό της σε λίγο πρόβλημα όταν πιάστηκε μιλώντας στο κινητό της τηλέφωνο ενώ οδηγούσε ένα αυτοκίνητο. Στη συνέχεια συλλήφθηκε και συνελήφθη για οδήγηση κάτω από την επιρροή μόλις λίγους μήνες αργότερα. Στη συνέχεια υπήρξαν μερικά ατυχήματα και συμβάντα που αναφέρθηκαν ότι συμμετείχαν και τελικά η Amanda Bynes είχε ανασταλεί η άδεια της. Δεν ήρθε πολύ καιρό πριν από και πάλι πίσω στο πρόβλημα - μόνο σε αυτό το έτος έχει πιάσει μερικά αδικήματα ναρκωτικών και μάλιστα κατηγόρησε έναν αστυνομικό για σεξουαλική επίθεση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας σύλληψης.

Συμβαίνει κάτι με την Amanda Bynes?

Ο κατάλογος πλαστικής χειρουργικής διασημότητας είναι προφανώς εμφανής όταν κοιτάζετε πριν και μετά τις εικόνες του νεαρού αστέρι και ένα από τα πρώτα πράγματα που μπορείτε να δείτε είναι ότι είναι κάποιο είδος πλήρωσης των χειλιών. Τα χείλη της είναι πολύ μεγαλύτερα από ό, τι ήταν πριν από μερικά χρόνια και παρόλο που αυτό θα μπορούσε να είναι κάτω από μια σοβαρή γεμάτη χείλη στιλπνότητος, θα φαινόταν ότι τα έχει κάνει "επαγγελματικά".

φωτογραφία 4

Στην ίδια εικόνα, μπορείτε να αισθανθείτε κάποιο είδος γεμιστικών στο μέτωπό της - αυτό θα μπορούσε να είναι κάτι σαν το Botox του Rejuvederm. Θα φαινόταν επίσης ότι είχε καπλαμάδες στα δόντια της. Μιλάμε για καπλαμά σε βάθος στην έρευνα μας Η πλαστική χειρουργική της Emily Maynard λίστα.

Κοιτάζοντας τη μεγαλύτερη εικόνα και μπορείτε να δείτε ότι μοιάζει με τον κατάλογο πλαστικής χειρουργικής Amanda Bynes αυξάνεται την ημέρα. Με ένα πρόσφατο ρήμα Twitter που συζητά την εμμονή της πλαστικής χειρουργικής, μια δουλειά μαστού μοιάζει με τη λίστα.

φωτογραφία 3

Είναι στρογγυλεμένες αυτές τις μέρες και σίγουρα εμφανίζονται μεγαλύτερες στο μέγεθος κύπελλο επίσης. Αν και το σουτιέν θα μπορούσε να είναι υπεύθυνο για τον άμεσο ανελκυστήρα, άλλες φωτογραφίες θα έδειχναν επίσης ότι έκανε πλαστική χειρουργική διασημοτήτων στο στήθος.

Το κορίτσι Twitter έδειξε ότι είχε κάποιο είδος ιμάντα ανάμεσα στα μάτια της που χρειάστηκε να αφαιρεθεί για να σταματήσει η μύτη της να προεξέχει. Δεν έχει γίνει ακόμα κατανοητό ακριβώς τι εννοούσε η αμαρτία, και ήταν λίγες μόνο ώρες πριν να καταδικαστεί στο δικαστήριο για τα ναρκωτικά της, έτσι θα το πάρουμε με ένα τσίμπημα αλατιού ...

Φαίνεται ότι αυτό το κορίτσι είναι σε σοβαρό πρόβλημα και ευτυχώς, οι γονείς της παίρνουν τον έλεγχο των πραγμάτων. Έχει διαγνωστεί με σχιζοφρένεια και η μητέρα της έχει κρατήσει τα οικονομικά της για μόλις τώρα. Ας ελπίσουμε ότι η κοπέλα που κάποτε θεωρήθηκε ότι παίζει το ρόλο της Τζέσ σε Νέο κορίτσι μπορεί να επανέλθει στην υγεία και πάλι.

Τι άλλο λοιπόν υπάρχει στον κατάλογο για την πλαστική χειρουργική επέμβαση Amanda Bynes? 

Έχει περάσει πρόσφατα στον κόσμο των δερματικών piercings επιλέγοντας να πάρει ένα στο πρόσωπό της? στο μάγουλο της. Αυτό είναι ένα κοινό βλέμμα για επαναστατικές νεαρές κοπέλες αυτές τις μέρες, αλλά φαίνεται ότι είναι ένα τεράστιο σημείο για το αστέρι που έχει επίσης πάει μια μάλλον δυσάρεστη αναζητούν ξανθό ξανθό. Το φορά πολύ σέξι αστέρι αρχίζει να φαίνομαι κακό και υπερβολικά. Το πρόσωπό της είναι ανοιχτό στις φωτογραφίες που ετοιμάζει για τον εαυτό της και τα βυζιά φαίνονται πολύ ψεύτικα. Είναι σαν να προσπαθεί να αλλάξει την εμφάνισή της λίγο κατά λίγο και δεν μοιάζει να δείχνει κάποια ένδειξη επιβράδυνσης. Ίσως ήταν καλό να παρεμβαίνουν οι γονείς της όταν έκαναν!

Για περισσότερες πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις, γιατί να μην ελέγξετε κάποιες από τις άλλες θέσεις στην ιστοσελίδα; Η Amanda Bynes μπορεί να έχει παραβλεφθεί για το μέρος του Jess στο New Girl αλλά, σύμφωνα με αναφορές από τους χειρουργούς, ακόμη και ο Zooey Deschanel θα μπορούσε να πάει κάτω από το μαχαίρι για να επιτύχει το βλέμμα που έχει σήμερα. Όταν θεωρείτε ότι ακόμη και ο Kerry Ουάσιγκτον έχει αναφερθεί ότι είχε πλαστική χειρουργική διασημότητα, είναι ασφαλές να αναρωτηθούμε πού υπάρχει κάτι τέτοιο που μεγαλώνει παλιά με χάρη αυτές τις μέρες?

Leave A Comment

65 − = 55