Η αλήθεια πίσω από την Alyson Hannigan πλαστική χειρουργική

Όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε την Alyson Hannigan για έναν από τους δύο λόγους συνήθως - είναι είτε η κοπέλα της μπάντας αμερικάνικη πίτα ή Κρίνος Aldrin σε Πως γνώρισα την μητέρα σου. Κάποιοι μπορεί να την έχουν ξαναζήσει από πριν από αυτή τη στιγμή Willow Rosenberg στην τηλεοπτική επίδειξη Ο Buffy ο φονιάς βαμπίρ. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, ανεξάρτητα από το πού ξέρετε αυτό το πρόσωπο, η 39χρονη ηθοποιός ποτέ δεν έχει φανεί ποτέ καλύτερα. Κυριολεκτικά γίνεται πιο όμορφη με την ηλικία.

φωτογραφία 2

Γεννήθηκε στην Ουάσιγκτον, στις 24 Μαρτίουth, Το 1974 δεν φαίνεται να έχει μια μόνο ρυτίδα στο πρόσωπό της. Ορισμένοι πλαστικοί χειρουργοί ανέφεραν ότι η Alyson μπορεί να είχε κάποια μορφή πλαστικής χειρουργικής διασημοτήτων προκειμένου να κρατήσει τον εαυτό της νεανικό και νεανικό και όταν οι φωτογραφίες της συγκρίνονται δίπλα-δίπλα, αυτοί οι επαγγελματίες πιστεύουν ότι θα μπορούσε να έχει περισσότερες από λίγες διαδικασίες για να κρατήσει την κοιτάζει τόσο υπέροχα όσο και η ίδια.

Οι κύριοι ισχυρισμοί στην περίπτωση της πλαστικής χειρουργικής Alyson Hannigan είναι α πλαστική μύτης και μια πιθανή μαστού πολύ. Έχουν υπάρξει φήμες για facelifts ρίχνονται και εκεί, και έπειτα υπήρχαν Έγχυση Botox αναφορές επίσης. Αν και δεν αμφισβητεί ούτε επιβεβαιώνει τις φήμες, φαίνεται ότι οι άνθρωποι χωρίζονται όταν πρόκειται για την ερώτηση - είναι οι φήμες πλαστικής χειρουργικής Alyson Hannigan αλήθεια?

Η έλλειψη ρυτίδων στο μέτωπό της θα μπορούσε να προκληθεί από ενέσεις Botox και στην πραγματικότητα, αυτή είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλαστικές χειρουργικές διασημότητες εκεί έξω τώρα. Έχοντας έγχυση Botox στο πρόσωπό σας είναι σχεδόν η ίδια με τον τρόπο που θα σκεφτόσαστε για έναν καθαρισμό των δοντιών ρουτίνας στον οδοντίατρο - είναι κάτι που πρέπει να κάνετε για να παραμείνετε νεότεροι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. (Για εκείνους που μπορούν να το αντέξουν οικονομικά, φυσικά! Δεν είναι μια θεραπεία για πάντα!)

φωτογραφία 3

Κάποιες φωτογραφίες έχουν συλλεχθεί από χειρουργούς που πιστεύουν ότι μπορεί να είχε μάγουλα εμφυτεύματα κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας της. Αυτό φαίνεται αμφίβολο εντούτοις - τα μάγουλα της εμφανίστηκαν ελαφρώς λιγότερο καθορισμένα σε ορισμένα σημεία της ζωής της, αλλά αυτό είναι περισσότερο από πιθανό κάτω από τη φυσική διακύμανση του βάρους αντί της πλαστικής χειρουργικής διασημοτήτων. Το ίδιο θα μπορούσε να ειπωθεί και για τα στήθη της - δεν φαίνονται σταθερά μεγαλύτερα από το κανονικό. το μέγεθος τους αλλάζει μόνο καθώς το σωματικό βάρος του ανεβαίνει και κατεβαίνει.

Πολλοί άνθρωποι έχουν πάει με την ιδέα ανελκυστήρα προσώπου στις φήμες Alyson Hannigan πλαστική χειρουργική εξαιτίας της έλλειψης των κορωνών πόδια γύρω από τα μάτια της ηθοποιού, αλλά σε ορισμένες φωτογραφίες, ιδιαίτερα πρόσφατα, τα πόδια αυτά τα κοράκια αρχίζουν να κάνουν κάπως μια ελάχιστη εμφάνιση που θα έδειχνε ότι αυτές οι φήμες μπορεί να μην είναι αλήθεια. Εάν είχε ανελκυστήρα προσώπου, δεν θα είχαν αντιμετωπιστεί τα πόδια του κορακιού?

Η εργασία της μύτης μπορεί επίσης να υποστηριχθεί - η μύτη της μοιάζει πραγματικά διαφορετική από ό, τι έκανε πριν από δέκα χρόνια; Μπορούμε να δούμε κάποιες αλλαγές όταν εξετάζουμε προσεκτικά, έτσι ώστε ίσως αυτές οι φήμες να μην είναι αληθινές; Τι νομίζετε?

φωτογραφία

Αυτές τις μέρες φαίνεται ότι όλες οι γυναίκες στο δημόσιο μάτι θα έπεφταν κάτω από την εξέταση των πλαστικών χειρουργικών διασημοτήτων σε κάποιο σημείο της ζωής τους, ειδικά αν γίνονται λίγο μεγαλύτερες και καταφέρνουν να κρατούν τον εαυτό τους φαγητό. Όταν το σκέφτεστε, έχετε ακούσει ποτέ για τον Alyson Hannigan να βγαίνει και να παίζει νωρίς το πρωί όπως άλλες προσωπικότητες που βλέπουμε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης; Ίσως είναι ένας καλός τρόπος ζωής που θα σας κρατήσει να φαίνεστε υγιείς για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα?

Μια καλή διατροφή, για παράδειγμα, θα μπορούσε να είναι πίσω από την νεανική εμφάνιση αυτής της μεγάλης ηθοποιού; Υπάρχουν πολλά υγιεινά τρόφιμα έξω εκεί που μπορείτε να φάτε περισσότερο για να εξασφαλίσετε ότι θα μείνετε νεότεροι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η αποφυγή του ήλιου μπορεί επίσης να κάνει τη διαφορά - αυτό θα σταματήσει το δέρμα σας από το να φαίνεται παλιά πριν από το χρόνο σας. Alyson Hannigan είναι ένα κόκκινο κεφάλι, έτσι αυτό θα μας αναγκάσει να υποθέσουμε ότι θα κάψει εύκολα και ως εκ τούτου αποφεύγει τον ήλιο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν ρίχνετε μια ματιά στο χλωμό δέρμα της. Ίσως η Alyson να έχει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής απ 'ό, τι οι υπόλοιποι και πρέπει να υποθέσουμε ότι προτού να πηδήξουμε στο συμπέρασμα ότι είχε μια μορφή πλαστικής χειρουργικής διασημοτήτων?

φωτογραφία 4

Στο τέλος όλων αυτών, φήμες θα συνεχίσουν να πετούν για πλαστικές χειρουργικές διασημότητες όλη την ώρα που αυτές οι γυναίκες φαίνονται καλά μπροστά από την κάμερα, ειδικά όταν σκεφτείτε πόσο λεπτό είναι οι διαφορετικοί τύποι που υπάρχουν. Αν η Alyson Hannigan έχει κάνει πλαστική χειρουργική, έχει γίνει σίγουρα πολύ λεπτή - δεν ήμασταν σε θέση να κατανοήσουμε τη διαφορά!

φωτογραφία 5

Ενώ είστε εκεί, γιατί να μην ρίξετε μια ματιά και να ρίξετε μια ματιά σε μερικές από τις άλλες διασημότητες που έχουν πέσει θύμα της φήμης πλαστικής χειρουργικής διασημότητα; Υπάρχει Zooey Deschanel, Κέρι Ουάσιγκτον, και ακόμα Geena Davis έχει εξεταστεί. Γιατί να μην ρίξετε μια ματιά στο να μας πείτε αν νομίζετε ότι είχαν πλαστική χειρουργική επέμβαση ή όχι?

Leave A Comment

74 − 67 =