Πώς να χάσει το λίπος στο μηρό (για τις γυναίκες!)

thi
Από την παραμυθένια εμφάνιση του "μηκενικού κενού" τα κορίτσια έχουν περισσότερο να χάσουν το βάρος του εσωτερικού μηρού από ποτέ. Η απώλεια του λίπους του μηρού μπορεί να είναι εξαιρετικά σκληρή, όμως! Για μερικά κορίτσια είναι το πιο δύσκολο μέρος για να χάσετε λίπος από εντελώς. Οι μηροί φαίνεται να κατέχουν περισσότερο λίπος από τα περισσότερα άλλα μέρη του σώματός σας και μπορούν ακόμη και να κάνουν το σώμα σας να φαίνεται δυσανάλογο. Το μη λιπώδες λίπος μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ ενοχλητικό πρόβλημα αν φτάσει στο σημείο που προκαλεί φρύξη ενώ περπατάτε, οδηγώντας σε πόνο. Μην ανησυχείτε, όμως! Αυτή η ενοχλητική περιοχή είναι πιο εύκολη για να αδυνατίσετε από ό, τι νομίζετε, παίρνει ακριβώς το σωστό είδος δίαιτας, άσκησης και αποφασιστικότητας.

τους μηρούς5

Βήμα 1: Ξεκινήστε την κοπή πίσω

υγιής

Ξεκινήστε στο μονοπάτι για τους κοκαλιάρικους μηρούς αφαιρώντας πρώτα όλα τα πράγματα που σας εμποδίζουν να χάσετε αυτό το βάρος. Κόβουμε πίσω ή κόβουμε αυτά τα εξής: Ζάχαρη, trans λίπος, υπερβολικό άλας, λευκά εμπλουτισμένα τρόφιμα, επεξεργασμένα τρόφιμα και υδατάνθρακες. Ειδικά κόψτε το αλάτι! Το αλάτι είναι ένα από τα χειρότερα αναλώσιμα όταν πρόκειται για κατακράτηση νερού. Υπερβολικά ποσά προκαλούν μεγάλη κατακράτηση νερού σε μέρη που δεν θα τα έχετε (όπως οι μηροί σας!) Ένας από τους κύριους λόγους για τους μεγαλύτερους μηρούς είναι ότι είναι γνωστοί για να κρεμούν στο ανεπιθύμητο βάρος του νερού. Αφού κόψετε ή μειώσετε τις κακές θερμίδες και τα τρόφιμα που προκαλούν το πρόβλημα των μηρών σας, ξεκινήστε να ενσωματώνετε υγιεινά τρόφιμα. Είμαι βέβαιος ότι το ακούτε από κάθε ιστολόγιο απώλειας βάρους, αλλά τρώτε περισσότερα λαχανικά! Λοιπόν, λαχανικά, φρούτα, δημητριακά ολικής αλέσεως και άπαχη πρωτεΐνη Η πρωτεΐνη είναι μια μεγάλη πηγή για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μυς. Αυτό ακριβώς χρειάζεστε όταν αδυνατίσετε τους μηρούς σας!

Βήμα 2: Άσκηση

kickbo

Σίγουρα το είδατε να έρχεται κάποιος, ε; Φυσικά! Δεν θέλετε να λιμοκτονείτε για να έχετε αποτέλεσμα. Εάν θέλετε μακροχρόνια, υγιή αποτελέσματα, θα πρέπει να ασκήσετε. Το ερώτημα είναι: Τι είδους άσκηση λειτουργεί καλύτερα για να χάσει το λίπος του μηρού; Η άσκηση ολόκληρου του σώματος είναι καλή για την απώλεια βάρους οπουδήποτε και εάν σχεδιάζετε να προσπαθήσετε να αδυνατίσετε τους εσωτερικούς μηρούς σας, σχεδιάστε για αδυνάτισμα τα πάντα. Επίσης, επικεντρωθείτε στην κατώτερη σωματική άσκηση.

Χρησιμοποιήστε αυτές τις πιο συγκεκριμένες ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε στους τόνους των μηρών: Lunges, ψαλίδια ψαλίδι, κλωτσιές πόδι, ανελκυστήρες πόδι και καταλήψεις. Προσπαθήστε να κάνετε ασκήσεις που περιλαμβάνουν ιατρική μπάλα, επίσης.

ξιφίζω

Η καρδιαγγειακή άσκηση είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους που μπορείτε να κάψετε αυτές τις ανεπιθύμητες θερμίδες! Δοκιμάστε kickboxing, χορό, (Zumba!), Ποδηλασία, κολύμπι, τρέξιμο ή σκάλες. Πάρτε την καρδιά σας άντληση για να πάρετε τις θερμίδες μακριά. Θα χρειαστεί να καψετε περισσότερες θερμίδες από ό, τι καίτε αν θέλετε να χάσετε βάρος.

ποδήλατο

Βήμα 3: Μείνετε ενυδατωμένοι 

νερό

Όχι, όχι με σόδα ή χυμό, με νερό. Νερό, νερό, νερό! Πιείτε πολλά από αυτά. Το νερό είναι η πιο υγιεινή επιλογή ποτών, ειδικά αν πρόκειται να ασκηθείτε. Θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος πιο γρήγορα. Πιείτε ένα γεμάτο ποτήρι νερό πριν από κάθε γεύμα. Κάνοντας αυτό θα σας βοηθήσει να σας κρατήσει από υπερβολική κατανάλωση τροφής!

Επίσης, πίνετε πράσινο τσάι. Το πράσινο τσάι έχει όλα τα σωστά μέσα σε αυτό για να βοηθήσει να κρατήσει το λίπος από την απορρόφηση από το σώμα σας. Αναστέλλει τη διαδικασία και είναι ένα θαυμαστό θαύμα!

τσάι

Βήμα 4: Μετρήστε τις θερμίδες σας

σαλάτα

Όπως ανέφερα προηγουμένως, θα πρέπει να κάψετε περισσότερες θερμίδες από ό, τι παίρνετε μέσα. Θα πρέπει να στοχεύουν να καψει τουλάχιστον 500 θερμίδες την ημέρα. Μόλις το συνηθίσετε μπορείτε να ρίξετε οπουδήποτε από 500-900. Μειώστε τις θερμίδες που αφήνετε καθημερινά και αλλάξτε τη διατροφή σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν πραγματικό μετρητή θερμίδων για να υπολογίσετε πόσο θα πρέπει να καταναλώνετε για να χάσετε το ποσό του βάρους που στοχεύετε. Συνιστάται να ξεκινάτε μόνο να προσπαθείτε να χάσετε 1/2 λίβρες την εβδομάδα και εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να ανεβείτε περισσότερο όταν το σώμα σας έχει προσαρμοστεί στη νέα ρουτίνα.

Βήμα 5: Δημιουργία μυών

thigh2

Θυμηθείτε πώς η πρωτεΐνη σας βοηθά να χτίσετε μυς Καλά, κρατήστε αυτό το μυαλό καθώς τονίζετε τους μηρούς σας. Η απώλεια βάρους είναι καλή, αλλά η τόνωση ενώ γίνεται είναι ακόμη καλύτερη! Όχι μόνο θα πάρετε λεπτότερους μηρούς, αλλά θα πάρετε και ορισμό και σταθερότητα, πάρα πολύ!

πόδια2

Βήμα 6: Σχεδιάστε τα γεύματά σας

υγεία

Κρατήστε τα αμύγδαλα ή οποιοδήποτε είδος ξηρών καρπών γύρω σας σαν σνακ αντί για μάρκες. Τα καρύδια έχουν πολλές ίνες σε αυτά και θα σας κρατήσουν πληρέστερη για πολύ περισσότερο. Οτιδήποτε με ίνες, συμπεριλαμβανομένων των λαχανικών και των φρούτων. Μην τρώτε τόσο πολύ ώστε να γεμίσετε. Θέλετε να σταματήσετε να τρώτε λίγο πριν από αυτό το σημείο για να κρατήσετε υπερβολικά το στομάχι σας. Μην παραλείψετε οποιαδήποτε γεύματα. Στην πραγματικότητα, πρέπει να φάτε 5 ή 6 μικρά γεύματα την ημέρα. Το μεγαλύτερο γεύμα σας πρέπει να είναι πρωινό! Αυτό είναι το γεύμα που κρατά το σώμα σας τρέχοντας για την ημέρα και σας δίνει το σωστό είδος θερμίδων για να κάψετε μέχρι το επόμενο γεύμα σας.

αμύγδαλα

 Βήμα 7: Μείνετε σίγουροι και αποφασισμένοι

τους μηρούς3

Μην αφήσετε τον εαυτό σας να κατεβεί αν δεν χάσετε βάρος όσο πιο γρήγορα θέλετε. Μερικοί το χάσουν πιο γρήγορα από άλλους. Χρειάζεται εργασία και χρόνος. Προσπαθήστε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι, θέτοντας ένα στόχο για το πόσο λίπος θέλετε να δείτε από τους μηρούς σας. Μην σταματήσετε να τρώτε για να το κάνετε αυτό, είτε και να έχετε κατά νου, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλοι ή μικροί οι μηροί σας είναι, είστε όμορφοι!

Leave A Comment

− 3 = 3