Nicole “Snooki” Polizzi Διατροφή και προπόνηση

Οι περισσότεροι από εμάς θα θυμούνται Snooki αγαπώντας από το όριο που είχε στο τηλεοπτικό show Τζέρσεϊ Σορέ, στην οποία ήταν μια ομάδα 20 ατόμων που ζούσαν σε ένα σπίτι μπροστά στην παραλία στο Jersey Shore για το καλοκαίρι, δουλεύοντας στο "Shore Store" που πωλούσε εξατομικευμένα tee's και άλλα χαριτωμένα τουριστικά δώρα.

Νικολ Snooki Polizzi Diet and Workout_02

Τώρα είναι 27 ετών, η Nicole Polizzi είναι ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο σε αυτό το ελαφρώς παχουλό "κουλουράκι" που ερωτεύτηκα για πρώτη φορά το 2009. εκείνο που συνελήφθη για να είναι μεθυσμένος και άτακτος στην παραλία στα μέσα του απόγευμα.

Γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 1987 στο Νιου Τζέρσεϋ της Αμερικής και αργότερα πήρε την τηλεοπτική εκπομπή της με J-Woww και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είδαμε το ρομαντισμό της με τον Giovanni (ο οποίος συναντήθηκε στο Jersey Shore), ο γάμος της σε αυτόν, και τα δύο παιδιά της - ένα αγόρι και πιο πρόσφατα, ένα όμορφο κοριτσάκι.

Εκτός από την ευτυχώς παντρεμένη γυναίκα που εγκαταστάθηκε αυτές τις μέρες, το Snooki είναι κάτι άλλο - είναι πολύ πιο αδύνατο από ό, τι μόλις πριν από μερικά χρόνια και είχε δύο παιδιά να ξεκινήσει!

Νικολ Snooki Polizzi Diet and Workout_01

Nicole "Snooki" Polizzi Διατροφή

Όλοι γνωρίζουν ότι υπήρχαν πολλές φήμες γύρω από την απώλεια βάρους, και σε κάποιο σημείο υπήρχαν διάφορες pap-snaps της με χάπια διατροφής στο χέρι ή την τσάντα της. Είναι ένα κοκτέιλ κοριτσάκι σε ύψος μόλις 4 τετραγωνικών και να χάσει πενήντα κιλά σε λιγότερο από ένα χρόνο ήταν κάτι πολύ εκπληκτικό.

Τα χάπια διατροφής, τα οποία παραδέχονται ότι δεν δούλεψαν ποτέ, έχουν μετατραπεί σε πολύ πιο υγιεινούς τρόπους για να ρίξουν τα κιλά και να αποκτήσουν ένα σώμα που οι περισσότερες γυναίκες θα μπορούσαν ποτέ να ονειρευτούν. Εκτός από κάτι που έχει αλλάξει τώρα - αυτό το όνειρο έχει γίνει πραγματικότητα και γνωρίζουμε ότι έχει επειδή το Snooki το έκανε να συμβεί.

Όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε το Snooki για το γεγονός ότι είναι κόμμα κόμματος, αλλά αυτό είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που έδωσε σε μια μάχη για να είναι μια πολύ πιο υγιής μητέρα. Ήταν ευκολότερο να ξεκινήσει με τα απλούστερα πράγματα, κυρίως λόγω της μακροχρόνιας μάχης της με το φαγητό και το βάρος της. Κατά τη διάρκεια της παιδικής της ηλικίας, η Snooki ανέπτυξε ανορεξία και μετά από αυτή την περίοδο της ζωής της άρχισε να συσσωρεύει τις λίβρες. Όταν έχετε ήδη μια τέτοια ανθυγιεινή ισορροπία και σχέση με τα τρόφιμα, πρέπει να κάνετε μικρά βήματα και όταν θεωρείτε ότι οι περισσότερες γυναίκες αυτές τις μέρες θα έλεγαν ότι η σχέση τους με τα τρόφιμα είναι κακή, κάθε μικρό βήμα σίγουρα βοηθά!

Νικολ Snooki Polizzi Diet and Workout_04

Το Snooki, όχι μόνο κλοτσιάζοντας το ποτό, αποφάσισε επίσης να κόψει όλα τα αχνά ποπ και τα «ανθυγιεινά» ποτά από τη ζωή της. Αυτή η σόδα που θα μπορούσατε να πίνετε θα μπορούσε να είναι μόνο 50 θερμίδες, και σε ορισμένες περιπτώσεις περισσότερο, ακριβώς κενό - δεν υπάρχει θρεπτική αξία. Στρέφει τα εσωτερικά σας και τα δόντια σας με όλη τη ζοφερή και δεν είναι απλά καλό για σας. Αυτή η ποσότητα υψηλής ζάχαρης δεν είναι καλή για σας.

Όταν εγκατέλειψε τα ζαχαρούχα ποτά, η Snooki αναφέρθηκε συχνά λέγοντας ότι είχε περισσότερη ενέργεια και γι 'αυτό άρχισε να χτυπάει το γυμναστήριο περισσότερο. Στην πραγματικότητα βρήκε ότι θέλει να εργάζεται έξω, αντί να χρειάζεται απλώς να ασχοληθεί, επειδή ήθελε να χάσει βάρος.

Το Snooki πήρε μια άλλη προσέγγιση όταν αποφάσισε να κόψει το βάρος του μωρού, μόλις είχε κτυπήσει όλα τα κακά ποτά από τη διατροφή του. Είχε επιλέξει να περιορίσει σε μεγάλο βαθμό την πρόσληψη θερμίδων της, η οποία δεν είναι πάντοτε σκόπιμη και μειώθηκε σε 1.250 θερμίδες την ημέρα. Ο μέσος όρος που προτείνεται για μια γυναίκα είναι περίπου 2.000. Συνιστάται να συζητήσετε το σχέδιό σας με έναν γιατρό πριν κάνετε μαζικά βήματα, όπως η κοπή των θερμίδων σας. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι είστε πιο λεπτό ΚΑΙ υγιής, θυμηθείτε?

Για να σιγουρευτεί ότι δεν λιμοκτονούσε ποτέ πεινασμένος, που πιθανόν να σας οδηγήσει σε φλεγμονή, επέλεξε να φάει πέντε μικρά γεύματα σε τακτά χρονικά διαστήματα καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Όταν το κάνετε αυτό, θα διαπιστώσετε ότι τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας σταθεροποιούνται και τα ενεργειακά σας επίπεδα θα παραμείνουν υψηλά. Δεν υπάρχει καμιά απογευματινή απογείωση ... Δεν υπάρχει μπάρα σοκολάτας το απόγευμα ...

Nicole "Snooki" Polizzi προπόνηση

Ποιο είναι το νόημα να έχετε όλη αυτή την επιπλέον ενέργεια αν δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσετε και το Snooki δείχνει πώς να το κάνουμε σωστά στα βίντεο Instagram, στα οποία δημοσιεύει τακτικά καταλήψεις και άλλες ασκήσεις στο γυμναστήριο ή στο σπίτι!

Εργάζεται πέντε έως επτά ημέρες την εβδομάδα, αν και μόνο για μια σύντομη περίοδο κάθε φορά (έχει δύο μικρά παιδιά να θυμάται) και το μείγμα καρδιο και αυτές οι έντονες μυϊκές και αντοχές work-outs της έδωσαν ένα σώμα που δεν είναι μόνο κομψή, αλλά και ισχυρή, με εντυπωσιακούς μύες για ένα τόσο χαριτωμένο μικρό κορίτσι!

Νικολ Snooki Polizzi Diet and Workout_03

Για να αποκτήσετε το ίδιο είδος σωματικής ικανότητας όπως η Nicole "Snooki" Polizzi, θα μπορούσατε να κοιτάξετε πράγματα όπως kick-boxing ή ακόμα και περιστροφή, αερόβια βηματισμό ή ακόμα και ακολουθώντας τα work-outs που σας δείχνει στα social media. Υπάρχουν πολλά tutorials στο YouTube που θα μπορούσατε να ακολουθήσετε - γιατί να μην ρίξετε μια ματιά και να δείτε τι θα μπορούσατε να κάνετε από την άνεση του κρεβατιού σας ενώ τα μικρά παιδιά σας κοιμούνται στο επόμενο δωμάτιο ...

Αν μπορεί να το κάνει, μπορείτε και εσείς! 

Leave A Comment

− 4 = 5