Κορυφαίες 100 πιο ρομαντικές ταινίες της περιόδου 2000-2013 (Μέρος Γ)

Πάρτε τα κορίτσια και το popcorn έτοιμο! Το επόμενο μέρος του Χόλιγουντ Κορυφαίες 100 πιο ρομαντικές ταινίες της περιόδου 2000-2013 είναι εδώ! Δεν υπάρχει τίποτα σαν το ταξίδι "αισθάνεται" μια καλή, ειλικρινή ταινία για αυτό το πολύ-ιδιαίτερο πράγμα-που κάνει-the-world-go-round φέρνει!

Τελευταία φορά, σε περίπτωση που χάσατε, έχουμε ήδη ξεδιπλώσει το κύκλο των πρώτων 50 ταινιών, όπως το No Strings Attached, το Twilight, το Sweet November, τις 500 ημέρες του καλοκαιριού και πολλά άλλα στο μέρος A, B και D.

Σφίξτε λίγο τις θηλές, κυρίες. Είναι βέβαιο ότι θα τραβηχτούν πραγματικά σκληρά!

 49. P.S. Σε αγαπώ (2007)

PS-I-Love-You_cover

Όλα πάνε καλά (καλά, λίγα επιχειρήματα κάθε μέρα) για το παντρεμένο ζευγάρι Gerry και Holly. Τότε ο Gerry πεθαίνει ξαφνικά. Βαθιά απογοητευμένος, η χήρα μας αποσύρεται εσωτερικά, βουίζει στη μοναξιά. Από το μπλε, λαμβάνει μια επιστολή της 30th γενέθλια από κανένα άλλο εκτός από ... Gerry. Αλλά ηρεμήστε, αυτή δεν είναι μια ιστορία φρίκης! Αποδεικνύεται ότι ο Gerry έχει αφήσει τα γράμματα και τα μηνύματά του που λαμβάνει σε απροσδόκητες εποχές, προτρέποντάς την να ανακαλύψει τον εαυτό της, να αγκαλιάσει ξανά τη ζωή και ακόμα και να ερωτευτεί ξανά.

 Εκμαγείο: Η Hilary Swank, ο Gerard Butler, ο Harry Connick νεώτερος, η Lisa Kudrow

Ρομαντική διάθεση: Απλά πάρετε τους ιστούς έτοιμοι. Μόλις.

Αξιολόγηση IMdb: 6.9 / 10

Σκουπίδια Ντομάτες Βαθμολογία:  24%

Τροχόσπιτο:[youtube = http: //www.youtube.com/watch? v = CZzW6_hR068 & w = 450 & h = 338]

48. Σύζυγος του Time Traveler (2009)

χρόνος-ταξιδιώτης-γυναίκα-αφίσα

Ο Henry DeTamble πάσχει από μια πολύ περίεργη γενετική ασθένεια-ταξίδι στο χρόνο. Και αν και αυτό ακούγεται δροσερό ala Dr. Who, δεν μπορεί να ελέγξει πότε και πού ταξιδεύει. Ωστόσο, αυτό δεν τον εμποδίζει να σχηματίσει μια σχέση με μια όμορφη γυναίκα που ονομάζεται Claire. Κατά την πρώτη τους συνάντηση, ήταν πολύ χαρούμενος που τον είδε, ισχυριζόμενος ότι τον γνώριζε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της. Αναπτύσσουν έναν βαθύ, παθιασμένο ρομαντισμό ... βαθιά επιβαρυμένο από την περίεργη κατάσταση του.

Εκμαγείο: Ο Eric Bana, η Rachel McAdams, ο Ron Livingston, ο Michelle Nolden

Ρομαντική διάθεση: Έχουν ακόμα μερικούς ιστούς?

Αξιολόγηση IMdb: 7/10

Σκουπίδια Ντομάτες Βαθμολογία:  24%

Τροχόσπιτο: [youtube = http: //www.youtube.com/watch? v = USUDlMBR-dQ & w = 450 & h = 338]

47. Μουσική και στίχοι (2007)

music_and_lyrics_poster_small

Σε μια προσπάθεια να αναβιώσει την καριέρα του, ο πρώην ποπ Άλεξ έχει μια ακόμα ευκαιρία να ξεχωρίσει. Πρέπει να γράψει ένα τραγούδι για την αύξηση του τραγουδιού ειδώλου Cora Corman. Με απώλειες για λόγια και χρόνο, βρίσκει μια απροσδόκητη συνεργασία με τη γυναίκα που ρέει τα φυτά του, τη Σόφι, που προφανώς έχει μεγάλη γεύση για τα λόγια. Καθώς συνεργάζονται, αναπόφευκτα γνωρίζουν ο ένας τον άλλο ... και καλά ... οι σπίθες έλξης είναι παντού! Αλλά οι παρεξηγήσεις κατά μήκος του δρόμου μπορεί να προκαλέσουν κάποια σοβαρή δυσαρμονία ...

Εκμαγείο: Χιου Γκραντ, Ντρου Μπάριμορ, Σκοτ ​​Πόρτερ

Ρομαντική διάθεση: Φως, αστεία και καλή αίσθηση!

Αξιολόγηση IMdb: 6.2 / 10

Σκουπίδια Ντομάτες Βαθμολογία:  67%

Τροχόσπιτο: [youtube = http: //www.youtube.com/watch? v = tiEoMwwk5uM & w = 450 & h = 338]

 

 46. ​​Το ζωγραφισμένο πέπλο (2006)

το-ζωγραφισμένο-πέπλο-ταινία-αφίσα-μεγάλο

Βασισμένο σε ένα μυθιστόρημα της δεκαετίας του 1925, ζωηρό και εξελιγμένο, η Kitty εκτυφλώνει τον μαλακό βακτηριολόγο Walter Fane. Είναι παντρεμένοι και μετακινούνται στη Σαγκάη, όπου ο Βάλτερ σταθμεύει για να μελετήσει μολυσματικές ασθένειες. Οι σκληρές διαφορές τους εμφανίζονται σύντομα: ενδιαφέρεται περισσότερο για τη διασκέδαση και την κοινωνικοποίηση, φαίνεται πολύ σοβαρή και βιβλιοπαθής. Η Kitty διαπράττει μοιχεία με έναν άλλο άντρα, αλλά σύντομα ανακάλυψε ο σύζυγός της. Της αναγκάζει να τον συνοδεύει σε απομακρυσμένη κινεζική περιοχή, όπου βαθμιαία, ανακαλύπτουν ο ένας τον άλλον σε νέες προοπτικές. Στο θλιβερό χωριό ζωντανεύει μια βαθύτερη και γνήσια αμοιβαία αγάπη.

Εκμαγείο: Ναόμι Γουότς, Έντουαρντ Ντόρτον, Λίεβ Σρέιμπερ, Κατερίνα Α

Ρομαντική διάθεση: Απλά πάρετε τους ιστούς έτοιμοι. Μόλις.

Αξιολόγηση IMdb: 7.4 / 10

Σκουπίδια Ντομάτες Βαθμολογία:  74%

Τροχόσπιτο: [youtube = http: //www.youtube.com/watch? v = YJtLNDRLeis & w = 450 & h = 338]

 

45. Να γίνει Jane (2007)

  θελκτικός jane

Η αγγλική συγγραφέας Jane Austen είναι υπεύθυνη για πολλά ρομαντικά βιβλία που εμπνέουν αξέχαστες προσωπικότητες (Yay για τον κ. Darcy & Mr. Knightley!) Και σύγχρονες προσαρμογές. Δεν ήταν ποτέ παντρεμένος, πολύ για την ίντριγκα των ιστορικών. Η ταινία επικεντρώνεται στην υποτιθέμενη υπόθεση της Jane με τον Ιρλανδό δικηγόρο Thomas Lefroy. Παρόλο που και οι δύο ξεκινούν από λάθος πόδια και αγωνίζονται στις πρώτες τους συναντήσεις, τόσο η Jane όσο και ο Τομ βρίσκονται ελκυσμένοι ο ένας στον άλλο. Πρόκειται για έναν κακόφημο, κακόφημο νεαρό και είναι μια φιλόδοξη, έξυπνη γυναίκα. Η ένωσή τους είναι αδύνατη εντούτοις επειδή η Τζέιν είναι από μια φτωχή οικογένεια και ο θείος του Τομ είναι απογοητευμένος. Σχεδιάζουν να γελούν, αλλά ανακαλύπτει ότι αυτό θα τον καταστήσει ανίκανο να εξασφαλίσει τη μεγάλη οικογένειά του, επιτρέποντάς της να θυσιάσει την ίδια της την καρδιά.

Εκμαγείο: Άννα Χάθαγουεϊ, Τζέιμς ΜακΑόι, Τζούλι Γουόλτερς, Τζέιμς Κρόμγουελ

Ρομαντική διάθεση: Γλυκό και λυπηρό. Περισσότερη έμφαση στο θλιβερό μέρος.

Αξιολόγηση IMdb: 6.9 / 10

Σκουπίδια Ντομάτες Βαθμολογία:  57%

Τροχόσπιτο:[youtube = http: //www.youtube.com/watch? v = k7YV750XCEY & w = 450 & h = 338]

44. Αγάπη στο Χρόνο της Χολέρας (2007)

AAAA600 πλήρης-αγάπη-στην-ώρα της χολέρας-αφίσα

Ο Florentino Ariza και η Fermina Daza αρχίζουν να αλληλογραφούν με γράμματα αφού ερωτευτούν εκ πρώτης όψεως. Καθώς ο πατέρας της ανακαλύπτει τη νέα τους αγάπη, η Φερμίνα στέλνεται στη γιαγιά και την ανηψιά της. Όταν επιστρέφει, παντρεύεται τον Δρ Juvenal Urbino, την επιλογή του πατέρα της. Αυτό συντρίβει πάρα πολύ τον Florentino που αρχικά, υπόσχεται να είναι παρθένος για πάντα και τελικά να αγαπάει περίπου 600 γυναίκες. Βρήκε το σεξ έναν ανακουφιστικό πόνο για τη θλίψη του. Όταν ο Δρ Urbino πεθαίνει μετά από 50 χρόνια, ο Florentino παίρνει και πάλι την ευκαιρία στη Fermina παρά την προχωρημένη ηλικία τους.

Εκμαγείο: Χαβιέ Μπάρντεμ, Τζιοβάννα Μετζογκιόρνο, Μπέντζαμιν Μπράτ, Τζίνα Μπερνάρντ Φόρμπ

Ρομαντική διάθεση: Πολύ συγκινητικό!

Αξιολόγηση IMdb: 6.2 / 10

Σκουπίδια Ντομάτες Βαθμολογία:  26%

Τροχόσπιτο: [youtube = http: //www.youtube.com/watch? v = lXuxe7dTg2U & w = 450 & h = 338]

43. Σίγουρα, ίσως (2008)

definitely_maybe_xlg

Ο Χάϊζς θα αναγκάσει την κόρη του Maya να πει την ιστορία του για την αγάπη με τη μητέρα του (μην ανησυχείτε, αυτό δεν θα πάρει οκτώ εποχές). Αυτή τη στιγμή, ο Will βρίσκεται στη μέση ενός διαζυγίου αλλά οτιδήποτε άλλο, προχωράει στην αφήγηση των ερωτικών υποθέσεων του με τρεις γυναίκες, αλλάζοντας τα ονόματά τους για να δημιουργήσει μια «ιστορία αγάπης μυστηρίου». Τελικά, η Maya μαντέψει σωστά ποιες από αυτές είναι της μητέρα και ποιο από αυτά είναι αυτό που πραγματικά αγαπάει.

Εκμαγείο: Ράιαν Ρέινολντς, Ρέιτσελ Βάισζ, Ελίζαμπεθ Μπάνκς, Ίσα Φίσερ, Αβιγιάιλ Μπρεσλίν, Κέβιν Κλίν

Ρομαντική διάθεση: Αστεία και θερμότητα!

Αξιολόγηση IMdb: 7.1 / 10

Σκουπίδια Ντομάτες Βαθμολογία:  70%

Τροχόσπιτο: [youtube = http: //www.youtube.com/watch? v = 0oK4VOUmOkc & w = 450 & h = 338]

 

 42. Γιορτή της αγάπης (2007)

γιορτή-αγάπη-ταινία-αφίσα-2007-1020402889

Πιστεύετε ποτέ ότι η εύρεση και η διατήρηση της αληθινής αγάπης είναι ιδιαίτερα δύσκολη για σας; Αυτή η ταινία σας λέει διαφορετικά. Σε αυτές τις τρεις διασυνδεδεμένες ιστορίες, βλέπουμε πως όλοι αγωνίζονται με ρομαντικές σχέσεις. Γνωρίστε τον Μπράντλεϊ, για παράδειγμα, της οποίας η γυναίκα τον αφήνει για άλλη γυναίκα. Όσκαρ, ο οποίος είναι πρόθυμος να πεθάνει και έτσι παντρεύεται τη Χλόη σε έναν γάμο φιλοξενουμένων όπλων. και η Νταϊάνα που διατηρεί μια σχέση με έναν παντρεμένο άνδρα που δεν μπορεί να διαζευχθεί από τη σύζυγό του.

Εκμαγείο: Μοργκάν Φρίμαν, Ράντα Μίτσελ, Αλέκα ​​Νταβάλος, Γκρεγκ Κιννάρ

Ρομαντική διάθεση: Λίγο από τα πάντα: κακό, διασκέδαση, γλυκύτητα και ελπίδα.

Αξιολόγηση IMdb: 6.5 / 10

Σκουπίδια Ντομάτες Βαθμολογία:  39%

Τροχόσπιτο: [youtube = http: //www.youtube.com/watch? v = kUSMZIgvARM & w = 450 & h = 338]

 

41. Το Holiday (2006)

αργία

Η Ίρις και η Αμάντα έχουν καταστραφεί και απογοητευμένοι. Σε μια προσπάθεια να ανακάμψουν από τα προβλήματα της καρδιάς τους, ανταλλάσσουν θέσεις: Iris από ένα εξοχικό σπίτι της Surrey στην Αγγλία στη σουίτα της Amanda στη Νέα Υόρκη και αντίστροφα. Επειδή είναι υπέροχα, τα φανταστικά κορίτσια με τους δικούς τους τρόπους και τη μοίρα τους είναι απίστευτα τόσο πειραγμένα, συναντούν δύο άνδρες με τους οποίους θα είναι ρομαντικά συνδεδεμένοι ... και αμφισβητούνται με.

Εκμαγείο: Η Kate Winslet, ο Cameron Diaz, ο Jude Law, ο Jack Black

Ρομαντική διάθεση: Νιώθω καλά!

Αξιολόγηση IMdb: 6,8 / 10

Σκουπίδια Ντομάτες Βαθμολογία: 47 &

Τροχόσπιτο: [youtube = http: //www.youtube.com/watch? v = AhLVOrUYCjI & w = 450 & h = 338]

40. Θα χορέψουμε (2004)

must_we_dance_ver2

Ο John Clark είναι δικηγόρος που έχει μια υπέροχη γυναίκα και μια μεγάλη οικογένεια. Ωστόσο, διαπιστώνει την ύπαρξή του βαρετή και αισθάνεται ότι κάτι λείπει. Αφού ξαναβάζει ένα όμορφο πρόσωπο μιας γυναίκας από ένα παράθυρο, ο ίδιος πηδάει παλμικά στο τρένο και καταγράφει μια τάξη χορού, ελπίζοντας να την συναντήσει. Είναι ερωτευμένος ... με χορό. Το υπόλοιπο είναι μια ιστορία αναζωπυρωμένων ονείρων και ρομαντισμού και ελπίδας.

Εκμαγείο: Ρίτσαρντ Γκέρε, Τζένιφερ Λόπεζ, Σούζαν Σαράντον

Ρομαντική διάθεση: Γέλια και χαρούμενα δάκρυα!

Αξιολόγηση IMdb: 5.9 / 10

Σκουπίδια Ντομάτες Βαθμολογία: 46%

Τροχόσπιτο: [youtube = http: //www.youtube.com/watch? v = Mr3AjEn2uO8 & w = 450 & h = 338]

39. Αρχικό αμάρτημα (2001)

AAAAAoriginal_sin

Ρυθμίστε σε 19th ο Λουίς Ντουράντ συναντάει τελικά τη στυλό της Julia Russell, μια αμερικανίδα γυναίκα. Παντρεύονται μέσα σε ώρες, παρά το γεγονός ότι δεν είναι τίποτα σαν τις εικόνες που έστειλε. Ο Luis ενθουσιάζεται εντελώς με την ομορφιά και την αισθησιασμό της μέχρις ότου μια μέρα εξαφανιστεί με τα χρήματά του. Ακολουθεί το ίχνος της για να αναζητήσει εκδίκηση, αλλά βρίσκει τον εαυτό της στην αγκαλιά της, υποκύπτοντας στην επικίνδυνη, σκοτεινή ζωή της.

Εκμαγείο: Αντόνιο Μπαντέρας, Αντζελίνα Τζολί, Τόμας Τζέιν

Ρομαντική διάθεση: Συναρπαστική και ενθουσιώδης!

Αξιολόγηση IMdb:  5.7 / 10

Σκουπίδια Ντομάτες Βαθμολογία: 12%

Τροχόσπιτο: [youtube = http: //www.youtube.com/watch? v = 8YBWwXfdJUU & w = 450 & h = 338]

 

38. Κατοχή

possession_ver2

Πιστεύεται ευρέως στους λογοτέχνες ότι οι βικτοριανοί ποιητές, ο συντηρητικός Henry Randolph Ash, και ο Christabelle LaMotte, ριζοσπαστική λεσβία, είναι εχθροί. Ωστόσο, δύο σύγχρονοι μελετητές ανακαλύπτουν τα γραπτά τους και ανακαλύπτουν ότι μπορούν να είναι κρυφά εραστές, ενώ οι ίδιοι πιάνονται σε ένα πολύπλοκο δίκτυο ανταγωνισμού και έλξης.

Εκμαγείο:  Γκουίνεθ Πάλτροου, Ααρών Έκχαρτ, Τζέρεμι Νόρμαμ

Ρομαντική διάθεση: Γλυκό, γλυκό σαν ποίηση!

Αξιολόγηση IMdb: 6.2 / 10

Σκουπίδια Ντομάτες Βαθμολογία: 65%

Τροχόσπιτο: [youtube = http: //www.youtube.com/watch? v = lxZwDEXkUG4 & w = 450 & h = 338]

 

37. Όταν στη Ρώμη (2010)

when_in_rome_ver2_xlg

Η Μπεθ πετά στη Ρώμη για να παρακολουθήσει τον παρορμητικό γάμο της νεότερης αδελφής της. Τρέφεται στον Νικ και φαίνεται να τραβιέται και σε αυτήν. Τον βλέπει να φιλάει ένα άλλο κορίτσι. Μέσα στη ζωή της, έβλεπε, ζηλιάρησε, ζηλιάρησε και χτύπησε μέσα στην «Κρήνη της Αγάπης», την οποία οι άνθρωποι πιστεύουν ότι θα μπορούσε να προσφέρει την αληθινή αγάπη αν ρίξεις ένα νόμισμα. Παίρνει μερικά νομίσματα, πιστεύοντας ότι η μαγεία θα "χαθεί πάνω της". Επιστρέφει στις Η.Π.Α. και βρίσκει ένα εγωκεντρικό μοντέλο, ένα ψευδαίσθηση δρόμου, έναν απελπισμένα ρομαντικό ζωγράφο και έναν επιτυχημένο επιχειρηματία λουκάνικου που πέφτει πάνω του. Τότε είναι ο Νικ. Αλλά τι γίνεται αν έχει πάρει και το νόμισμα του?

Εκμαγείο:  Kristen Bell, Josh Duhamel, Αντζελίκα Χούστον

Ρομαντική διάθεση: Εύθυμος!

Αξιολόγηση IMdb: 5.2 / 10

Σάπιες ντομάτες: 16%

Τροχόσπιτο: [youtube = http: //www.youtube.com/watch? v = gsb8U014Hs0 & w = 450 & h = 338]

 

36. Φθινόπωρο στη Νέα Υόρκη (2000)

autumn_in_new_york_ver4

Ο Will είναι ένας επιτυχημένος εστιάτορας 48 ετών. Μια μέρα, ενδιαφέρεται με μια νέα όμορφη γυναίκα που ονομάζεται Charlotte που γιορτάζει τα γενέθλιά της στο εστιατόριο του. Φέρνουν μια φιλία και είναι μαγευμένη με την ζωντανή, ελεύθερη πνευματική προσωπικότητά της. Καθώς το επίπεδο έλξης ανεβαίνει, γίνονται ζευγάρι. Αλλά η Charlotte είναι τελικά άρρωστη και ο Will έχει το δικό του παρελθόν για να το αντιμετωπίσει.

Εκμαγείο: Ρίτσαρντ Γκέρε, Ουίντονα Ράιντερ, Αντώνι Λαπαγλιά, Ελαίν Στριτς

Ρομαντική διάθεση: Φυσικά είναι λυπηρό ... αλλά είναι επίσης αναζωογονητικό!

Αξιολόγηση IMdb: 5.1 / 10

Σάπιες ντομάτες: 20%

Τροχόσπιτο: [youtube = http: //www.youtube.com/watch? v = zACckn8ie-8 & w = 450 & h = 338]

35. Ξεχνώντας τη Sarah Marshall (2008)

Ξεχάστε-Sarah-Marshall-Movie-Poster

Τι κάνεις όταν το τηλεοπτικό σου σούπερ σταρ, καυτή φίλη πολλών ετών ξαφνικά σπάει μαζί σου όταν είσαι γυμνός; Όσο για τον συνθέτη Πέτερ, πηγαίνει σε μια εξαθλιωμένη στάση μιας νύχτας για να γεμίσει το κενό που έμεινε η φίλη του, η Σάρα Μάρσαλ. Σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να γεμίσει την καρδιά του, πηγαίνει στη Χαβάη για ένα αποκαταστατικό ταξίδι. Και βέβαια, βρίσκει τον ίδιο τον άνθρωπο που προσπαθεί απελπισμένα να ξεχάσει εκεί με τη νέα του φλόγα. Ο Πέτρος κάνει μια φιλία με την όμορφη ρεσεψιονίστ Ρέιτσελ. Όμως, καθώς πλησιάζουν, η νέα σχέση της Σάρα καταρρέει και ζητάει τον Πέτρο για άλλη μια ευκαιρία.

Εκμαγείο: Η Kristen Bell, ο Jason Segel, ο Paul Rudd, ο Mila Kunis

Ρομαντική διάθεση: Τόσα πολλά δάκρυα ... από το γέλιο!

Αξιολόγηση IMdb: 7,2 / 10

Σάπιες ντομάτες: 84%

Τροχόσπιτο: [youtube = http: //www.youtube.com/watch? v = PyVEHIO6jZ0 & w = 450 & h = 338]

34. Ο Ελληνικός γάμος μου (2002)

μου-μεγάλο-λίπος-ελληνικό-γάμο

 

Η Φωτούλα ζει με την τεράστια πίεση να παντρευτεί έναν Έλληνα και να κάνει ελληνικά μωρά. Έχει κολλήσει στη λειτουργία του οικογενειακού τους εστιατορίου, το οποίο φυσικά είναι όλα τα Ελληνικά. Σταδιακά ανατράπηκε ενάντια στην ελληνική συντηρητικότητα και τον έντονο πατριωτισμό του πατέρα της, Γκους. Για να το ξεπεράσει όλα, αρχίζει να χρονολογείται ο Ian Miller, ένας όμορφος δάσκαλος που είναι ... πουθενά κοντά στο να είσαι Έλληνας.

Εκμαγείο: Νία Βαρδάλος, Ιωάννης Κορμπέτ, Μιχαήλ Κωνσταντίνος, Χριστίνα Ελευσινιώτη

Ρομαντική διάθεση: Ποια είναι η ελληνική λέξη για ξεκαρδιστική?

Αξιολόγηση IMdb: 6.5 / 10

Σάπιες ντομάτες: 76%

Τροχόσπιτο: [youtube = http: //www.youtube.com/watch? v = RfYF3TAST5E & w = 450 & h = 338]

33. Keith (2004)

keith-2633-αφίσα-μεγάλο

Η Natalie έχει βρει τη ζωή της: πρόκειται να συνεχίσει την ακαδημαϊκή της επιτυχία και να πάει στο Duke University με υποτροφία για τένις. Όλα αλλάζουν καθώς συνεργάζεται με τον Keith στη Χημεία. Είναι ανέμελη και επαναστατική. Βγαίνουν ως "φίλοι" παρά το γεγονός ότι η Natalie βρίσκεται σε μια σχέση. Η φιλία τους γίνεται ισχυρότερη, αλλά ο Keith εξαφανίζεται ξαφνικά από το σχολείο και η Natalie βρίσκει το βαθύ, τραγικό μυστικό του.

Εκμαγείο: Η Ελισάβετ Χάρνοϊς, ο Τζέσε ΜακΚάρντι, ο Μάργο Χάρσμαν, ο Ιγκνάσιο Σέρρικι

Ρομαντική διάθεση: Ιστοί. Ιστοί.

Αξιολόγηση IMdb: 7.4 / 10

Σάπιες ντομάτες: Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές

Τροχόσπιτο: [youtube = http: //www.youtube.com/watch? v = Fi4P5ksvBLo & w = 450 & h = 338]

 

32. Αναστροφή (2010)

  αναστροφή

Στη δεκαετία του 1950, ο Juli και ο Bryce συναντώνται για πρώτη φορά ως δεύτεροι γκρέιντερ. Για τον Juli, είναι αγάπη με την πρώτη ματιά και ήταν βέβαιος ότι είναι το ίδιο για τον Bryce. Για τα επόμενα έξι χρόνια, ο Bryce αποφεύγει με κάθε τρόπο τον Juli, ζητώντας από τον εχθρό του Juli, Shelly, να τον ξεφορτωθεί. Αλλά ο Juli είναι ένα ξεχωριστό και σπάνιο κορίτσι και βαθιά μέσα στο Bryce, φαίνεται να έχει πέσει πραγματικά γι 'αυτήν από την πρώτη μέρα που συναντήθηκαν. Μπορεί τα συναισθήματά του να κερδίσουν ενάντια στον κορίτσι-φοβικό, ντροπαλό εαυτό του?

Εκμαγείο: Madeline Carroll, Callan McAuliffe, Rebecca De Mornay, Anthony Edwards

Ρομαντική διάθεση: Θα κάνετε γροθιές και να τους κουνήσετε όσο περνάτε! Πάρτε το?

Αξιολόγηση IMdb: 7.5 / 10

Σάπιες ντομάτες: 56%

Τροχόσπιτο: [youtube = http: //www.youtube.com/watch? v = RDlXdujRSD8 & w = 450 & h = 338]

31. Η υπερηφάνεια και η προκατάληψη (2004)

  ΑΑΑποκατάσταση και προκαταλήψεις-κινηματογράφος

Στις 18th η Αγγλία, η μεγαλύτερη που μπορεί να ελπίζει σε μια γυναίκα είναι να εξασφαλίσει έναν πλούσιο σύζυγο. Η Elizabeth Bennet γνώριζε όλα αυτά καλά, αλλά αρνείται να παντρευτεί για οτιδήποτε παρά για αγάπη. Ο κ. Darcy και ο φίλος του κ. Bingley γίνονται οι γείτονές τους. Καθώς ο τελευταίος χτυπάει με την αδερφή της Jane, η Ελισάβετ βρίσκει τον κ. Darcy έναν υπερήφανο, αλαζονικό άνθρωπο. Αυτός επιστρέφει αρχικά τη σαρκαστική θεραπεία, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η σπίθα της χημείας με τους δύο. Εξάλλου, ο κ. Darcy είναι κάτι περισσότερο από τον κρύο, όμορφο εαυτό του.

Εκμαγείο: Η Keira Knightley, ο Matthew Macfadyen, η Brenda Blethyn, ο Donald Sutherland

Ρομαντική διάθεση: Κούρνος που προκαλεί! Ξέρετε ότι "κ. Darcy "ισοδυναμεί με θηλυκό ουρανό, σωστά?

Αξιολόγηση IMdb: 7.7 / 10

Σάπιες ντομάτες: 85%

Τροχόσπιτο:[youtube = http: //www.youtube.com/watch? v = fJA27Jujzq4 & w = 450 & h = 338]

30. Πριν από τα μεσάνυχτα (2013)

πριν midnight_

Ως συνέχεια δύο προκατόχων, εδώ βρίσκουμε τον Jesse και τον Celine να διαμένουν στην Ελλάδα ως ζευγάρι και γονείς των δίδυμων. Ο Jesse είναι ένας επιτυχημένος μυθιστοριογράφος, αλλά η Celine αγωνίζεται. Ξοδεύουν χρόνο να θυμούνται πώς συναντήθηκαν και πώς άλλαξαν οι ζωές τους από τότε και τους φόβους τους τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον. Καταλήγουν σε ένα επιχείρημα και η Celine αποφασίζει να την αποκαλεί κλείνει, αλλά ο Jesse δηλώνει την αγάπη του για την άνευ όρων. Αυτή είναι μια ρεαλιστική αλλά δημιουργική ανάληψη των σκαμπανεβάσματα της αγάπης.

 Εκμαγείο: Ο Ethan Hawke, η Julie Delpy, ο Seamus Davey-Fitzpatrick, ο Ariane Labed

Ρομαντική διάθεση: Γλυκό και διασκεδαστικό με μια χροιά θλίψης.

Αξιολόγηση IMdb: 8,3 / 10

Σάπιες ντομάτες: 98%

Τροχόσπιτο: [youtube = http: //www.youtube.com/watch? v = euOJkb0U8vE & w = 450 & h = 338]

29. Breaking Dawn Μέρος 2 (2012)

Breaking_Dawn_Part_2_Poster-608x940

Ως συμπέρασμα για το έπος του Twilight, το Breaking Dawn μέρος 2 είναι ένα εκπληκτικό, επικό φινάλε! Η Bella, τώρα βαμπίρ, θέτει την κόρη της Renesmee μαζί με τον Edward και τους υπόλοιπους Cullens. Η Renesmee μεγαλώνει με γρήγορο ρυθμό και αρχίζουν να ανησυχούν για το τι θα γίνει γι 'αυτήν. Το Volturi αποφασίζει ότι η Renesmee αποτελεί απειλή και έρχεται για τους Bella, Edward και Cullens να τους σκοτώσουν. Στη συνέχεια, ως εραστές, τώρα πρέπει να πολεμήσουν ως γονείς, ως οικογένεια.

Εκμαγείο:  Kristen Stewart, Ρόμπερτ Πάτινσον, Τέιλορ Λάουτνερ

Ρομαντική διάθεση: Φοβερός! Να είστε έτοιμοι να μετακινηθείτε στην άκρη των καθισμάτων σας!

Αξιολόγηση IMdb: 5.5 / 10

Σάπιες ντομάτες: 48%

Τροχόσπιτο: [youtube = http: //www.youtube.com/watch? v = ti0H-bvMi3I & w = 450 & h = 338]

28. Η άσχημη αλήθεια

0000theugytruth

Η Abby είναι παραγωγός τηλεόρασης που πιστεύει ακράδαντα στην αληθινή αγάπη. Έτσι, όταν συναντήθηκε με την τηλεοπτική εκπομπή του Mike για τον κυνισμό στην αγάπη, καλεί και τον υποστηρίζει στον αέρα. Το επόμενο πράγμα που γνώριζε, η δική της τηλεοπτική εκπομπή ακυρώνεται για να φιλοξενήσει τον Mike. Θυμωρίζουν σθεναρά ο ένας τον άλλο, αλλά η Αμπι δέχεται τη βοήθεια του Μάικ για να καταλάβει τον τύπο των ονείρων της, τον νέο γείτονά της, τον Κόλιν. Το σχέδιο του Mike φαινομενικά δουλεύει και ο Κόλιν είναι ζυμωμένος μαζί της. Αλλά ξέρετε, όταν τα πράγματα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, συνειδητοποιούμε ότι δεν είναι αυτό που πραγματικά θέλουμε.

Εκμαγείο: Τζέρλαντ Μπάτλερ, Κάθριν Χέιγκλ

Ρομαντική διάθεση: Νιώθω καλά! Πιστέψτε ξανά στην αγάπη!

Αξιολόγηση IMdb: 6.3 / 10

Σάπιες ντομάτες: 13%

Τροχόσπιτο: [youtube = http: //www.youtube.com/watch? v = Lh_NT69lcPY & w = 450 & h = 338]

27. Βιβλίο ασημένιας επένδυσης (2012)

  Ασήμι linings playbook film poster-1525621

Ο Patrick "Pat" Solitano απλά απελευθερώνεται από τη νοητική μονάδα για διπολική διαταραχή. Ζει με τους γονείς του και επικεντρώνεται στη νίκη πίσω στην αποξενωμένη σύζυγό του, Νίκκι. Συναντιέται με τον Tiffany Maxwell, ο οποίος πρόσφατα ήταν χήρος και φίλος του Nikki. Δημιουργούν μια ασυνήθιστη φιλία. Σε αντάλλαγμα να πάρει την επιστολή του προς τη σύζυγό του, απρόθυμα συμφωνεί να είναι ο χορός εταίρος της Tiffany για έναν διαγωνισμό για τον οποίο προπονούσαν αυστηρά μαζί. Και παρά τις πρόοδοι της Tiffany, ο Pat εξακολουθεί να πιστεύει ότι θέλει πίσω τη Nikki.

Εκμαγείο: Bradley Cooper, Τζένιφερ Λόρενς, Ρόμπερτ ντε Νίρο, Τζάκι Βέβερ

Ρομαντική διάθεση: Ανησυχητική και αφοσιωμένη!

Αξιολόγηση IMdb: 7,9 / 10

Σάπιες ντομάτες: 92%

Τροχόσπιτο: [youtube = http: //www.youtube.com/watch? v = Lj5_FhLaaQQ & w = 450 & h = 338]

26. Μόλις (2007)

  ΜΙΑ ΦΟΡΑ movie one-sheet poster

Ο Guy παίζει την κιθάρα του στους δρόμους του Δουβλίνου. Δελεασμένος από τη μουσική του, ένας Τσέχος μετανάστης, Κορίτσι, τον πλησιάζει και μιλάνε για τα τραγούδια του. Κατά την επόμενη συνάντησή τους, αποκαλύπτει ότι είναι και μουσικός και τραγουδούν μαζί ένα από τα τραγούδια του. Κατά τη διάρκεια του χρόνου που περνούν μαζί, συνεργάζονται ενθουσιωδώς στο τραγούδι, τη σύνθεση και τις πρόβες. Μια έλξη και βαθύτερες συναισθηματικές δεσμεύσεις, αλλά το κορίτσι είναι παντρεμένο και ο Guy έχει τη δική του αγάπη του παρελθόντος.

Εκμαγείο:  Γκλέν Χάνσαρτ, Μαρκέτα Ιργκλόβα

Ρομαντική διάθεση: Ανυψωτική και γλυκόπικρη ... πραγματικά μαγευτική για τα αυτιά και τα μάτια!

Αξιολόγηση IMdb: 7,9 / 10

Σάπιες ντομάτες: 97%

Τροχόσπιτο: [youtube = http: //www.youtube.com/watch? v = 726SFblz9Lk & w = 450 & h = 338]

25. Bright Star (2009)

  600 αφίσα γεμάτη φωτεινά αστέρια

Μοντέρνο και φλερτάρικο Fanny Brawne ακολουθεί τον ποιητή John Keats μετά την πρώτη συνάντησή τους. Αυτός, ωστόσο, είναι απομονωμένος και πρόθυμος να παρακάμψει τις προόδους της. Τελικά, πλησιάζουν περισσότερο καθώς ο Fanny παίρνει μαθήματα ποίησης από αυτόν. Ακόμα, ο πενιχρός κ. Keats είναι απρόθυμος να ξεκινήσει τη σχέση και όταν τελικά κάνουν, πρέπει να το κρατήσουν μυστικό. Στο τέλος, η μητέρα του Fanny αγωνίζεται στον αγώνα αλλά η τραγωδία της ζωής παρεμποδίζεται.

Εκμαγείο: Abbie Cornish, Ben Whishaw, Paul Schneider, Kerry Fox

Ρομαντική διάθεση: Γλυκόπικρος. Ίσως θελήσετε να χτυπήσετε το στήθος σας ενώ κλαίτε.

Αξιολόγηση IMdb: 6,9 / 10

Σάπιες ντομάτες: 83%

Τροχόσπιτο: [youtube = http: //www.youtube.com/watch? v = X0nx5Iu6KQo & w = 450 & h = 338]

 

Ποιος σας έπεσε στην καρδιά σας; Ποιο από αυτά σας υπενθύμισε αυτό το πανέμορφο, υπέροχο τσίμπημα (γνωρίζετε ποιος!); Ποιος σας έκανε να πιστέψετε πάλι ότι η αγάπη μπορεί να υπάρχει σε αυτόν τον θλιβερικό μας κόσμο?

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει για το επόμενο μέρος! Απολαύστε έναν μαραθώνιο με αυτόν τον κατάλογο!

Leave A Comment

34 − = 32