10 ταινίες όπως 500 μέρες του καλοκαιριού

Στην ταινία, 500 μέρες του καλοκαιριού, οι θεατές ακολουθούν την ξεδιπλωμένη ιστορία αγάπης μεταξύ Tom Hansen και Summer Finn. Είναι απόλυτα ερωτευμένοι, αλλά το καλοκαίρι δεν πιστεύει σε μακροχρόνιες σχέσεις. Παρόλο που κυκλοφόρησε ως ταινία Indie, 500 Ημέρες του καλοκαιριού έχει εξελιχθεί σε δημοτικότητα μεταξύ ενός γενικού κοινού. Το μεγαλύτερο μέρος αυτής της δημοτικότητας οφείλεται στην επιτυχή αποφυγή των τυχαίων κλισσών του ρομαντισμού. Εάν ήσασταν οπαδός της ταινίας, η ακόλουθη λίστα αποτελείται από 10 ταινίες όπως 500 ημέρες του καλοκαιριού. Επιλέξτε τα αγαπημένα σας παρακολουθούν όλα!

bridget

Το ημερολόγιο του Bridget Jones

Ένα από τα πράγματα που κάνει τις 500 ημέρες του καλοκαιριού τόσο μοναδικές είναι ότι αποφεύγει τα τυπικά κλισέ ειδύλλια. Το ημερολόγιο του Bridget Jones κάνει μια αρκετά καλή δουλειά και αυτού. Αντί να λέει την ιστορία μιας ασυνήθιστα ελκυστικής, εξαιρετικά νεαρής γυναίκας, αστέρια ένα γεμάτο, βρώμικο, εντελώς ανθρώπινο klutz που είναι απολύτως κατανοητό από τη μέση γυναίκα. Η ταινία ακολουθεί τα διασκεδαστικά ατυχήματα της και τελειώνει ευτυχώς. Αν θέλατε μια χαριτωμένη, αστεία ταινία, το Bridget Jones's Diary είναι μια υπέροχη ματιά στις σύγχρονες σχέσεις και στους ρεαλιστικούς κύριους χαρακτήρες.

αρκετά

Ομορφη γυναίκα

Pretty Woman είναι το αντίθετο των 500 Ημέρες του καλοκαιριού με μερικούς τρόπους. Χρησιμοποιεί αρκετές ιδέες κλισέ, όπως το χόκερ με μια καρδιά χρυσού και ρακέτες-σε-πλούτη επιτυχία. Παρά αυτά τα κλισέ, καταφέρνει να είναι μια ιστορία αγάπης για τις ηλικίες. Pretty Woman ακολουθεί την ιστορία του Vivian και του Edward. Ενώ η Vivian είναι μια κοινή πόρνη που ασχολείται για μια εβδομάδα, ο Edward είναι ένας πλούσιος, επιτυχημένος επιχειρηματίας. Αυτή η ταινία με μοναδικό τρόπο δημιούργησε την κλεψύδρα της κασέτας με το χρυσό και παραμένει μια από τις καλύτερες ρομαντικές ταινίες ποτέ.

δρόμος

Ο δρόμος της επανάστασης

Αν ψάχνετε για μια θετική, αισιόδοξη ταινία, κοιτάξτε αλλού. Ο Revolutionary Road είναι δυνητικά μία από τις πιό καταθλιπτικές ταινίες ποτέ. Παρά τη γενική ματαιοδοξία και τη μοίρα του, είναι έξοχα γραμμένο και εκπληκτικά εκτελεμένο. Αυτή η ταινία δείχνει μια ρεαλιστική άποψη για τους γάμους και τις σχέσεις. Όπως και οι 500 μέρες του καλοκαιριού, αυτή η ταινία δείχνει ότι η αγάπη δεν διαρκεί πάντα και σπάνια ακολουθεί μια βασική φόρμουλα. Εάν ξεφύγετε πρόσφατα από μια σχέση, θα είστε σε θέση πολύ εύκολα να συμπάσχετε με το πώς κάποιος αισθάνεται όταν τελειώνει η αγάπη που σκέφτηκε ότι θα διαρκέσει για πάντα.

ερωτοδουλιά

Ερωτοδουλιά

Το Amour το λέει όλα - όλη αυτή η ταινία επικεντρώνεται στην αγάπη. Σε αντίθεση με τις περισσότερες ερωτικές ιστορίες, αγνοεί το χνουδωτό, το τοπικό ή το στερεότυπο. Το Amour διευθύνεται από τον Michael Haneka και ακολουθεί την ερωτική ιστορία ενός ηλικιωμένου ζευγαριού. Στην ταινία, η ηλικιωμένη γυναίκα υφίσταται μια σειρά από εγκεφαλικά επεισόδια που την αφήνουν παραλυμένη και εντελώς ανίκανα να μιλήσουν. Ο σύζυγός της, ο Γιώργος, πρέπει να αντιμετωπίσει αυτήν την κατάρρευση. Η ταινία είναι στα γαλλικά, οπότε να είστε έτοιμοι για υπότιτλους. Ακόμα κι αν μισείς ξένες ταινίες, θα πρέπει να προσέξεις τον Amour. Προσφέρει μια τραγική, αλλά συγκινητική, ματιά στο πώς ένα ζευγάρι ασχολείται με την τρομακτική προοπτική της γήρανσης.

σημειωματάριο

Το σημειωματάριο

Το Notebook μπορεί να είναι μια από τις πιο ρομαντικές ρομαντικές ταινίες της δεκαετίας. Για τους λίγους που δεν το έχουν παρακολουθήσει, αυτή η περιγραφή είναι για σένα. Ακολουθεί την τυπική ιδέα μιας αγάπης που διαρκεί για πάντα, παρά την απόσταση, το χρόνο ή άλλες επιρροές. Παρόλο που αυτή είναι ίσως η πιο ρεαλιστική άποψη της αγάπης ποτέ, είναι μια θαυμάσια ταινία σκηνοθεσίας. Αν θέλετε μια υπενθύμιση ότι η αγάπη είναι πραγματική, αυτή είναι η ταινία που βλέπετε. Θα ανανεώσει την ελπίδα σας στην αιώνια αγάπη και πεποίθηση ότι μπορεί να επιτευχθεί η μη ρεαλιστική.

αιώνιος

Αιώνια ηλιοφάνεια του πεντανόστιμου νου

Αυτή η ταινία βρίσκεται στη λίστα για διάφορους λόγους. Ο νούμερο ένα λόγος είναι ότι είναι αδύνατο να λέμε πέντε φορές γρήγορα. Σοβαρά, δοκιμάστε το. Ο συγγραφέας σενάριο προφανώς παραμελήθηκε να πει αυτό τον τίτλο έξω δυνατά όταν έγραφαν το σενάριο. Και κανείς δεν ενοχλούσε να το αλλάξει αργότερα. Ο δεύτερος λόγος για τον οποίο αυτή η ταινία βρίσκεται στη λίστα με 10 ταινίες, όπως 500 ημέρες του καλοκαιριού, είναι επειδή προσφέρει μια ιστορία αγάπης με μια συστροφή. Στην ταινία, και οι δύο πρωταγωνιστές σβήνουν σκόπιμα τις οδυνηρές αναμνήσεις της σχέσης τους μεταξύ τους. Δεδομένου ότι αυτό είναι ένα ρομαντισμό, η ιστορία δεν τελειώνει εκεί. Σταδιακά, οι δύο πρωταγωνιστές αρχίζουν να θυμούνται την αγάπη τους ο ένας για τον άλλον και να βρουν το δρόμο τους πίσω μαζί. Είναι μια εξαιρετική ταινία που καταφέρνει να περιηγηθεί στη λεπτή γραμμή μεταξύ αδέσποτων αγαπημένων και αληθινής αγάπης.

σημειώνοντας

Notting Hill

Κυκλοφόρησε το 1999, το Notting Hill είναι η ρομαντική κωμωδία που δεν έχετε ακούσει ποτέ. Ακούει την Julia Roberts ως το αστέρι της ταινίας, την Άννα και τον Hugh Grant ως ιδιοκτήτη του βιβλιοπωλείου Will. Στην αρχή της ταινίας, η Άννα περιπλανάται στο βιβλιοπωλείο του Will και ξαφνικά συναντά τον. Οι σπινθήρες πετούν μέσα στην πρώτη στιγμή της συνάντησής τους και αρχίζει αμέσως να ξετυλίγεται μια σχέση. Δεδομένου ότι η Άννα είναι ένα αστέρι της ταινίας, το ζευγάρι προσπαθεί να κρύψει τη σχέση τους από τους παπαράτσι. Καθώς προσπαθούν να αποφύγουν τους δημοσιογράφους, η φήμη της Άννας αρχίζει τελικά να σκίζει τρύπες στη δύναμη της σχέσης τους. Αυτή η ταινία καταφέρνει να είναι εξαιρετικά αστεία, αλλά να αγγίζει την ίδια στιγμή. Παρόλο που βαθμολόγησε μόνο το 7,1 στις Rotten Tomatoes, καταφέρνει να είναι μία από τις καλύτερες ρομαντικές κωμωδίες ποτέ.

τρόπος

Οπως ήμασταν

αν θέλατε μια ιστορία που σας αφήνει στα δάκρυα, ο τρόπος που σίγουρα θα παραδόσασταν. Ακολουθεί την ιστορία της Katie και του Hubble. Όπως και η ταινία, οι 500 Ημέρες του καλοκαιριού, ο τρόπος που βρισκόμαστε είναι εξαιρετική γιατί αποφεύγει τα στερεότυπα κάθε ρομαντικής ταινίας ποτέ. Αντί να μπερδευόμαστε στα ευτυχώς ατελείωτα και ασταθή στερεότυπα, ο τρόπος που δείξαμε ότι η αγάπη δεν κατακτά πάντα όλα. Μερικές φορές, δεν μπορούμε να είμαστε με κάποιον ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη είναι η αγάπη μας γι 'αυτούς.

μπορεί

Σίγουρα ίσως

Σίγουρα, Ίσως είναι μια ταινία που σκηνοθέτησε ο Adam Brooks. Κυκλοφόρησε το 2008, αυτή η ταινία αστέρια Abigail Breslin ως Μύλα και Ryan Reynolds ως Will. Στην ταινία, ο Will αρχίζει λέγοντας στην κόρη του, Μύλα, τις τρεις πρώτες σχέσεις στη ζωή του. Είναι ενδιαφέρον ότι επιλέγει να μην αποκαλύψει ποια γυναίκα είναι η μητέρα της και έτσι η Μύλα πρέπει να συνεχίσει να μαντεύει. Παρόλο που η σχέση του πατέρα και της κόρης αγγίζει, καταφέρνει να αποφύγει να είναι άβολα γλυκιά. Όπως και οι περισσότερες κόρες, η Μύλα εξακολουθεί να έχει πραγματικές ερωτήσεις σχετικά με τη ζωή, το σχολείο και την τάξη sex ed. Αυτές οι ρεαλιστικές πινελιές προσθέτουν στο βάθος των χαρακτήρων και βοηθούν να μετατραπεί αυτό σε ένα από τα πιο συγκινητικά drams και romances που χτύπησαν ποτέ τις ασημένιες οθόνες. Συνολικά, Σίγουρα, Ίσως είναι μια κινηματογραφική ταινία που έχει μια ισχυρή συναισθηματική χρέωση. Αν θέλατε μια μοναδική λήψη της τυπικής ρομαντικής ταινίας, Σίγουρα, ίσως πρέπει να συμπεριληφθεί ως η πρώτη ταινία στον μαραθώνιο κινηματογράφου σας.

Ήρα

Ήρα

Κυκλοφόρησε το 2007, ο Juno δεν είναι το μέσο ρομαντισμό σας. Στην πραγματικότητα, ονομάζοντας τον Juno ένα μη τυπικό ρομαντισμό είναι ίσως η υποτίμηση του αιώνα. Αυτή η ταινία ακολουθεί την προσωπική ανάπτυξη και την ηλικία ενός κοριτσιού γυμνασίου, Juno. Στην ταινία, ο Juno δοκιμάζει το σεξ για πρώτη φορά και επίσης τις συνέπειες-εγκυμοσύνη. Δεν θέλει να κάνει μια έκτρωση, ο Juno πρέπει να βρει υιοθετημένους γονείς για το παιδί της. Εν τω μεταξύ, πρέπει επίσης να διευθετήσει τη σχέση της με τον πατέρα του μωρού. Καθ 'όλη τη διάρκεια της ταινίας, το ακροατήριο παίρνει για να παρακολουθήσει Juno μεγαλώσει. Για μια σύγχρονη λήψη της ιστορίας της εποχής, ο Juno είναι μια εξαιρετική επιλογή ταινιών.

Leave A Comment

6 + 2 =