10 καλύτερες ταινίες καθ ‘όλη τη διάρκεια ζωής που πρέπει να βλέπουν οι γυναίκες

Δεν υπήρξε σημαντική μελέτη για αυτό, αλλά είμαι αρκετά σίγουρος ότι κάθε γυναίκα παρακολουθεί κρυφά τις ταινίες Lifetime. Γεμάτοι από δράμα, αγωνία και αληθινή αγάπη, αυτές οι ιστορίες μπορεί μερικές φορές να είναι τραχιά, αλλά είναι πάντα διασκεδαστικές. Επιπλέον, μερικές από τις ταινίες Lifetime έχουν το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι είναι αλήθεια. Όταν κρύβονται πίσω από μια καρέκλα φωνάζοντας, "Μην ανοίξετε την πόρτα", να έχετε κατά νου ότι αυτές οι κυρίες μπορεί πραγματικά να υπάρχουν. Κάπου, η γυναίκα στο τρομακτικό τμήμα της ταινίας έβγαλε στον εισβολέα. Από την ανορεξία μέχρι τα συμβάντα εγκυμοσύνης, ο κατάλογος αυτός περιλαμβάνει διάφορες ιστορίες εμπνευσμένες από την πραγματική ζωή.

Εδώ είναι οι 10 καλύτερες ταινίες διάρκειας ζωής που κάθε γυναίκα πρέπει να είναι. Αν έχετε μερικές επιπλέον ώρες σε ένα απόγευμα το σαββατοκύριακο, επιλέξτε το αγαπημένο σας και τραβήξτε το ποπ κορν.

κίνδυνος

Η μητέρα μπορεί να κοιμηθεί με κίνδυνο

Αν ο τίτλος δεν σας έδωσε την υπόδειξη, αυτή η ιστορία είναι λίγο τρομακτική. Αυτή η ταινία Lifetime ασχολείται με το Tori Spelling ως Laurel. Laurel είναι κορίτσι κολλεγίων που θέλει να φανεί καλό και να είναι με χαριτωμένο Kevin. Αντί για μια συνηθισμένη ιστορία κοριτσιού-συναντάται-τύπος, το οικόπεδο αλλάζει και ο Κέβιν γίνεται εμμονή. Η μητέρα της προσπαθεί να προειδοποιήσει τον Laurel, αλλά όλες οι συμβουλές αγνοούνται.

εφιάλτης

Ο εφιάλτης μιας μητέρας

Δημιουργημένο μόλις το 2012, ο Εφιάλτης της Μητέρας παρακολουθεί τη ζωή της νεαρής Βανέσας. Στην ταινία, είναι ένας θάλαμος ενός κράτους και έχει μόλις εγγραφεί σε ένα νέο γυμνάσιο. Γνωρίζει αμέσως τον ελκυστικό μαθητή, τον Chris, και το ζευγάρι αρχίζει να χρονολογείται αμέσως. Καθώς η ταινία εξελίσσεται, βλέπουμε τον Chris να παραλείπει το σχολείο στη διαταγή της Vanessa και γενικά να γίνει το σκύλο της. Οι βαθμοί του υποφέρουν και η Βανέσα το παίρνει ακόμη και με το PCP. Σύντομα, μαθαίνουμε ότι αρκετοί πρώην φίλοι της Vanessa έχουν πεθάνει μυστηριωδώς ή έχουν πληγεί σοβαρά. Αν θέλετε να μάθετε τι θα συμβεί στη συνέχεια, ελέγξτε την ταινία.

θάνατος

Θάνατος ενός Μαζορέτου

Για κάποιο λόγο, η Lifetime φαίνεται να αγαπάει την παραγωγή ταινιών που περιστρέφονται γύρω από μαθητές γυμνασίου. Σε αυτή την ταινία, η Kellie Martin παίζει ένα 16χρονο, μαζορέτα wannabe που ονομάζεται Angela. Εξαιρετικά έξυπνη, η Angela δεν θέλει τίποτα άλλο παρά να είναι στην κορυφαία ομάδα. Εξειδικεύει το δημοφιλές Stacy (που παίζεται από το Tori Spelling) και προσπαθεί να βγει για την ομάδα. Παραδόξως, κάνει την περικοπή και καταφέρνει να γίνει μέρος των μαζορέτες. Δυστυχώς, το να είσαι cheerleader και ένα από τα δημοφιλή παιδιά απαιτεί κάτι περισσότερο από δοκιμές. Μέσα σε αυτή την ταινία, η Angela καταλήγει να ανακαλύψει πόσο μακριά θα πάει να είναι δημοφιλής.

Πείνα

Σημείο Πείνας

Κυκλοφόρησε το 2003, το Hunger Point απεικονίζει τη ζωή δύο αδελφών και της μητέρας τους. Αυτή η ταινία βασίζεται στο βιβλίο, Hunger Point. Διηγείται τον αγώνα μιας αδελφής με διατροφική διαταραχή. Πριν από πολύ καιρό, τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της ανακαλύπτουν και προσπαθούν να την βοηθήσουν να ανακάμψει. Αυτή η συγκινητική ιστορία δείχνει ότι η επούλωση επηρεάζεται από την αγάπη όσο και από την ιατρική βοήθεια. Εάν εσείς ή ένας αγαπημένος σας πάλεψε με οποιαδήποτε μορφή ψυχικής ασθένειας, πολλές από τις σκηνές στο Hunger Point θα χτυπήσουν κοντά στο σπίτι.

οι φιλοι

Όταν η φιλία σκοτώνει (ένα μυστικό μεταξύ των καλύτερων φίλων)

Αν μεγάλωσες κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '90, υπάρχει μια εξαιρετική ευκαιρία να δεις αυτή την ταινία. Όταν σκοτώνει η φιλία, συναντάμε δύο φίλους που ονομάζονται Lexi και Jennifer. Όπως και οι περισσότεροι φίλοι, καταλήγουν να αρχίζουν την ίδια δίαιτα μαζί. Πριν από καιρό, η καταμέτρηση των θερμίδων και ο περιορισμός του λίπους έχει προκαλέσει διαφορετικές διατροφικές διαταραχές και για τα δύο κορίτσια. Καθώς οι διατροφικές διαταραχές σβήνουν εκτός ελέγχου, η ταινία κατευθύνεται γρήγορα προς ένα τραγικό, αλλά αξιοσημείωτο, συμπέρασμα. Αυτή η ταινία έκανε τη λίστα γιατί ήταν μία από τις πρώτες ταινίες Lifetime που είδα ως παιδί. Το πιο σημαντικό είναι να χύνει τις διατροφικές διαταραχές σε ένα ρεαλιστικό φως. Με όλη την προσοχή στην αύξηση της ανορεξίας και της βουλημίας τη δεκαετία του '90, αυτή η ταινία κατόρθωσε να δείξει ακριβώς τι ήταν να έχουμε στην πραγματικότητα μία από αυτές τις διατροφικές διαταραχές.

νέος

Είναι πολύ νέα

Κυκλοφόρησε το 2003, Είναι Too Young είναι μία από τις πιό πρόσφατες ταινίες στον κατάλογο. Αν έχετε φόβο σοβαρής ασθένειας ή ΣΜΝ, μείνετε μακριά από αυτή την ταινία. Είναι Too Young ακολουθεί τη ζωή του μαθητή λυκείου, Hannah. Η Hannah έχει μια τεράστια συντριβή στον Nick και πηγαίνει κάτω σε αυτόν κατά τη δεύτερη ημερομηνία. Παρόλο που αρνείται ομαδικό όργιο την τρίτη τους ημερομηνία, αυτό δεν περιορίζει κάποιες από τις συνέπειες της ύπαρξης του Nick. Το γυμνάσιο της ανακαλύπτει ότι ένα ξέσπασμα της σύφιλης εξαπλώνεται γρήγορα μέσα στο σχολείο. Η Hannah, βέβαια, δοκιμάζει θετικά για τη σύφιλη. Αυτή η ανακάλυψη αναγκάζει τη μητέρα της να γίνει ακτιβιστής στην ενημέρωση των άλλων γονιών για το πώς τα παιδιά τους ενεργούν. Για την Hannah, αυτό κορυφώνεται σε μια βραδιά όπου κατευθύνεται σε ένα μέρος για να αναζητήσει τη φίλη της Becca. Δεν μπορεί να την βρει, ο οικοδεσπότης του κόμματος προσπαθεί να κάνει σεξ με τη Χάνα πριν τη διασώσει. Καθώς η ταινία καταλήγει στο τέλος, μας αφήνουμε με το αναμενόμενο τέλος.

ομοφυλόφιλος

Για την αγάπη της Νανσύ

Όπως δύο από τις προηγούμενες ταινίες, αυτή παρουσιάζει την αληθινή ιστορία ενός κοριτσιού που πάσχει από την ανορεξία. Ο Tracy Walsh παίζει τον κύριο χαρακτήρα, Νανσύ. Καθώς η διαταραχή της διατροφής της Nancy γίνεται όλο και πιο δύσκολη, Για την αγάπη της Nancy ακολουθούν τα αποτελέσματα που έχει στην οικογένεια και τους φίλους της. Συνολικά, αυτή η ταινία κάνει εξαιρετική δουλειά για να καταδείξει πώς μια διατροφική διαταραχή μπορεί να επηρεάσει κάθε μέρος της ζωής κάποιου.

εγκυμοσύνη

Το σύμφωνο εγκυμοσύνης

Δημοσιεύθηκε το 2008, το Σύμφωνο Εγκυμοσύνης είναι εθιστικό. Ακόμη και όταν αρχίζετε να το βλέπετε, η άμεση παρόρμηση σας είναι να την απενεργοποιήσετε. Είναι το ταλέντο του σκηνοθέτη και των ηθοποιών που σας αναγκάζουν να το αφήσετε. Κάθε στιγμή σε αυτή την ταινία αισθάνθηκα σαν να περίμενα να δει ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα να συμβεί. Μια ομάδα κοριτσιών αποφασίζει ότι όλοι θα μείνουν έγκυες μαζί. Φυσικά, από κορίτσια, εννοώ κορίτσια. Δεν έχουν ακόμη αποφοιτήσει από το γυμνάσιο, οπότε η ιδέα να βρεθείς ένας τόπος ή να βρεις πρόσθετη υποστήριξη είναι γελοίο. Αν η υπόθεση αυτής της ταινίας σας τρομάξει, τότε η πραγματική περίπτωση θα πρέπει να είναι τρομακτική. Το Σύμφωνο για την Εγκυμοσύνη βασίζεται σε μια πραγματική περίπτωση όπου μια παρτίδα κοριτσιών γυμνασίου αποφάσισε ότι η υψηλή εγκυμοσύνη ήταν μια καλή ιδέα. Σοβαρά.

εμείς were

Ήμασταν οι Mulvaneys

Μία από τις καλύτερες ταινίες Lifetime είναι ότι ήμασταν οι Mulvaneys. Ακολουθεί την ιστορία μιας οικογένειας σε μια μικρή πόλη που έχει να αντιμετωπίσει τον βιασμό της κόρης τους. Παρόλο που τελικά η ταινία τελειώνει με ένα υψηλό σημείωμα, μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να παρακολουθήσετε τον βιασμό που σχίζει τα μέλη της οικογένειας.

πότε

Οταν ένας άγνωστος καλεί

Μια από τις κλασσικές ταινίες Lifetimes είναι όταν καλεί έναν ξένο. Εάν ήσασταν παιδί κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1970 και της δεκαετίας του '80, αυτή η πλοκή θα ήταν το πιο τρομακτικό πράγμα που θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε. Δεν ήμουν ακόμη και όταν γεννήθηκε αυτή η ταινία, και η ιδέα αυτού του οικόματος που συμβαίνει με τρομάζει. Ήταν τόσο δημοφιλές που τελικά αναμορφώθηκε το 2006 με τον υπέροχο Cammilla Bell ως κύριο χαρακτήρα. Και οι δύο εκδόσεις της ταινίας είναι τέλειες, αν και η νεότερη έχει ρυθμιστεί ώστε να περιλαμβάνει σύγχρονη τεχνολογία. Προσωπικά, προτιμώ την κλασική έκδοση του 1979 - αλλά πάντα μου αρέσει το πρωτότυπο καλύτερα.

Leave A Comment

+ 36 = 45