15 Χρήση καστορέλαιο για το πρόσωπο, το δέρμα, τα μαλλιά και την υγεία

καστορέλαιο

Το καστορέλαιο προέρχεται από το φυτό καστορέλλων και το λάδι προέρχεται από την πίεση των ώριμων σπόρων. Το καστορέλαιο έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες για τη σειρά του οφέλη υγείας και ομορφιάς. Είναι απλό στη χρήση και απαλό στο δέρμα, καθιστώντας το ιδανικό για πολλές διαφορετικές ασθένειες. Απλά φροντίστε να κάνετε μια μικρή δοκιμή εμπλάστρου πριν από τη χρήση για να βεβαιωθείτε ότι δεν είστε αλλεργικοί ή ευαίσθητοι σε αυτό το πετρέλαιο. Οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να το χρησιμοποιήσουν χωρίς προβλήματα, αλλά η δοκιμή patch σας εξασφαλίζει ότι δεν αντιμετωπίζετε προβλήματα εξαιτίας πράξεων όπως αλλεργική αντίδραση.

1. Καλύτερο δέρμα

δέρμα

Το καστορέλαιο είναι πολύ ενυδατικό και βοηθά στην προστασία του δέρματος, καθιστώντας το καλύτερο φάρμακο για πολλά δερματικά προβλήματα, όπως ξηρό δέρμα, ηλιακά εγκαύματα, ραγάδες και ακμή. Μπορεί επίσης να βοηθήσει με πράγματα όπως το πόδι του αθλητή και ακόμη και τα ραγάδες. Ωστόσο, για να αξιοποιήσετε πλήρως αυτό το πετρέλαιο, πρέπει να το χρησιμοποιήσετε σωστά ή να μην έχετε τα αποτελέσματα που χρειάζεστε. Ξεκινήστε λαμβάνοντας μια καθαρή βαμβακερή σφαίρα και βυθίζοντας το στο λάδι έως ότου είναι περίπου μισό κορεσμένο. Πάρτε αυτό και εφαρμόστε την απευθείας στην περιοχή του δέρματος που προσπαθείτε να θεραπεύσετε και κρατήστε την σε αυτόν τον χώρο για μία ώρα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ιατρική ταινία ή ένα bandaid για να διατηρήσετε τη σφαίρα του βαμβακιού στη θέση της. Μετά από μια ώρα, αφαιρέστε την μπάλα του βαμβακιού και καθαρίστε την περιοχή του υπερβολικού λαδιού. Μπορείτε να το κάνετε αυτό δύο φορές την ημέρα, μία φορά κατά τη διάρκεια της πρωινής σας ρουτίνας και μία φορά κατά τη διάρκεια της νυκτερινής σας ρουτίνας, για να επιτύχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα.

2. Βοηθήστε Treat τραγουδίστρια

Τριχοφυτία είναι ένα σχετικά κοινό θέμα του δέρματος και το καστορέλαιο μπορεί να βοηθήσει στην συμπλήρωση της ιατρικής περίθαλψης. Αυτό το έλαιο περιέχει ενδεκυλενικό οξύ, το οποίο βοηθά στη συμπλήρωση των θεραπειών τσιμπήματα. Θα αναμίξετε τέσσερα κουταλάκια του γλυκού καρύδας με δύο κουταλάκια του γλυκού καστορέλαιο και τα ανακατέψτε καλά. Πάρτε ένα κομμάτι αποστειρωμένο γάζα και εφαρμόστε αυτό στην περιοχή που έχει ringworm και ασφαλίστε το με ιατρική ταινία ή bandaid. Αφήστε το για μια νύχτα και στη συνέχεια πλύντε το καλά το πρωί. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία έως ότου δεν έχετε πλέον ringworm.

3. Απαλείψτε τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές

Αυτό το λάδι διεισδύει βαθιά στο δέρμα και μπορεί να βοηθήσει στην τόνωση της παραγωγής ελαστίνης και κολλαγόνου. Είναι επίσης μια αποτελεσματική ενυδατική κρέμα. Αυτές οι ενέργειες συνενώνονται για να διατηρήσουν το δέρμα εύκαμπτο και παχύ, έτσι ώστε οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες να μην είναι σε θέση να το ορίσουν. Μπορείτε να αντιμετωπίζετε ολόκληρο το πρόσωπο, συμπεριλαμβανομένης της περιοχής των ματιών, αλλά να είστε πολύ προσεκτικοί για να μην πάρετε κανένα από αυτά τα λάδια στα μάτια σας.

4. Αγωγή της ακμής

Η διαπεραστική ικανότητα αυτού του πετρελαίου είναι επίσης ιδανική για την ακμή. Αυτό το έλαιο έχει ρικινελαϊκό οξύ και αυτό το οξύ είναι αποτελεσματικό στην καταπολέμηση των βακτηρίων που προκαλούν ακμή. Θα βοηθήσει στην εκκαθάριση της ακμής χωρίς να στεγνώσει το δέρμα σας όπως κάνουν πολλά προϊόντα ακμής. Χρησιμοποιήστε ζεστό νερό και πλύνετε προσεκτικά το πρόσωπό σας πριν πάτε για ύπνο. Πάρτε μια μικρή ποσότητα από αυτό το λάδι και μασάζ εντελώς στο καθαρό δέρμα σας, αφήστε το να στεγνώσει και μετά πηγαίνετε στο κρεβάτι. Απλά πλύνετε το πρόσωπό σας το πρωί και πηγαίνετε για τη συνήθη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας.

5. Ενυδάτωση δέρματος

ουλή

Αυτό το πετρέλαιο είναι μια γρήγορη και αποτελεσματική ενυδατική κρέμα γιατί διεισδύει στο δέρμα καλά και είναι γεμάτη λιπαρά οξέα. Βοηθά στην αποκατάσταση της ενυδάτωσης στο δέρμα σας και εξαλείφει τα ξηρά έμπλαστρα. Μπορείτε να το εφαρμόσετε οπουδήποτε θέλετε να ενυδατώσετε το δέρμα σας, να το αφήσετε να ενυδατωθεί μέσα σε μια νύχτα και όταν ξυπνήσετε το πρωί το δέρμα σας θα είναι ομαλό και μεταξένιο. Όταν το εφαρμόζετε στο σώμα σας, φορέστε βαμβακερές πιτζάμες και κάλτσες για να διατηρήσετε το λάδι στη θέση του έτσι ώστε να είναι σε θέση να ενυδατώνει βαθιά όλη τη νύχτα.

6. Μειώστε τις ουλές

Οι ουλές μπορεί να σας κάνουν να αισθάνεστε συνειδητοί και δεν είναι εύκολο να τις ξεθωριάσετε, αλλά αυτό το πετρέλαιο μπορεί να σας βοηθήσει. Πρέπει να εφαρμόζετε αυτό το λάδι απευθείας στο σημάδι τακτικά και να είστε υπομονετικοί γιατί χρειάζεται χρόνος για να ξεθωριάσετε τις ουλές, ειδικά εκείνες που είναι πολύ σκοτεινές ή ανυψωμένες. Τα λιπαρά οξέα διεισδύουν στο ιστό και βοηθούν να θεραπεύσουν τις ουλές από μέσα προς τα έξω.

7. Ξεθωριάστε τα τεντώματα

εγκυμοσύνη

Τα τεντώματα είναι κάτι που οι περισσότερες γυναίκες θα βιώσουν σε κάποιο σημείο της ζωής τους, όπως λόγω αύξησης βάρους ή εγκυμοσύνης, και είναι δύσκολο να ξεφορτωθούν. Μπορείτε να εφαρμόζετε τακτικά καστορέλαιο στα ραγάδες σας για να βοηθήσετε στην αποτρίχωση τους με την πάροδο του χρόνου. Μπορεί να χρειαστούν μήνες για ορατά αποτελέσματα, έτσι ώστε να κολλήσετε με το σχήμα και να είστε υπομονετικοί.

8. Βακτήρια μάχης

Αυτό το έλαιο έχει αντιμικροβιακές ιδιότητες για να καταπολεμά τα βακτηρίδια και τα μικρόβια. Μπορείτε να το εφαρμόσετε σε μικρές πληγές για να αποτρέψετε τη μόλυνση με απολύμανση. Απλά φροντίστε να καθαρίσετε πρώτα την ελάσσονες γρατζουνιές ή να κόψετε με σαπούνι και νερό, να τα στεγνώσετε καλά και στη συνέχεια να εφαρμόσετε αυτό το λάδι για να απολυμάνετε την περιοχή και να ανακουφίσετε κάποιο πόνο και φαγούρα.

9. Αυξήστε τα μαλλιά σας

μαλλιά

Για να αυξηθεί η τρίχα, πρέπει να είναι ισχυρή και υγιής, και το τριχωτό της κεφαλής σας πρέπει να είναι υγιές. Το καστορέλαιο λειτουργεί καλά για να βελτιώσει την υγεία των μαλλιών σας από τη ρίζα στην άκρη. Για το τριχωτό της κεφαλής, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στα θυλάκια για την προώθηση της ανάπτυξης και της υγείας των μαλλιών. Τα ωμέγα-6 λιπαρά οξέα διεισδύουν σε κάθε σκέλος και τα ενισχύουν από μέσα προς τα έξω. Εφαρμόστε αυτό το λάδι στα μαλλιά σας, τυλίξτε το σε μια πετσέτα, πηγαίνετε στον ύπνο και στη συνέχεια το ξεπλύνετε το πρωί για υγρασία και θρεπτική επεξεργασία μαλλιών. Μπορείτε να το κάνετε αυτό δύο έως τρεις φορές την εβδομάδα για να προωθήσετε την ανάπτυξη των τριχών και να βελτιώσετε την υγεία των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής σας.

10. Πάρτε παχύτερα φρύδια

Μερικοί άνθρωποι απομακρύνουν τα φρύδια τους ή απλά έχουν φυσικά φρύδια τα οποία είναι λεπτά και δύσκολα αντιληπτά. Αυτό το πετρέλαιο μπορεί να σας βοηθήσει να πυκνώσετε τα φρύδια σας έτσι ώστε να έχετε περισσότερη δουλειά. Απλώστε το καστορέλαιο στα φρύδια σας πριν από το κρεβάτι και πλύνετε αυτό το πρωί. Για να το ξεπλύνετε, ένα ήπιο καθαριστικό και ζεστό νερό το ξεκουράζουν εύκολα. Αυτό μπορεί να πάρει λίγο χρόνο για να πάρετε αποτελέσματα και πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το κάνετε κάθε βράδυ και να κολλήσετε με το σχήμα.

11. Αντιμετωπίστε τις μολύνσεις του τριχωτού της κεφαλής

Οι μολύνσεις του τριχωτού της κεφαλής μπορούν να προκαλέσουν διάφορα θέματα, όπως πτώση των μαλλιών και φαγούρα. Αυτό το πετρέλαιο έχει αντιβακτηριακές, αντιμυκητιακές και αντιικές ιδιότητες που επιτρέπουν σε αυτό το πετρέλαιο να αντιμετωπίσει σχεδόν οποιαδήποτε μικρή λοίμωξη του τριχωτού της κεφαλής. Θα θελήσετε να εφαρμόζετε αυτό το λάδι στο κρανίο σας τακτικά για καλύτερα αποτελέσματα και μπορεί να γίνει κάθε βράδυ μέχρι να εξαφανιστεί πλήρως η λοίμωξη του τριχωτού της κεφαλής. Μασάζ το βράδυ, καλύψτε το κεφάλι σας με μια πετσέτα ή καπάκι ντους, πηγαίνετε στο κρεβάτι και όταν ξυπνάτε το πρωί, πλύνετε και ρυθμίστε τα μαλλιά σας για να καρπωθείτε τις ανταμοιβές.

12. Κάντε τα μαλλιά σας πιο σκοτεινά

Αν θέλετε πιο σκούρα μαλλιά, το καστορέλαιο μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Έχει υγραντικές ιδιότητες που συμβάλλουν στην αύξηση του χρώματος των μαλλιών σας όταν το χρησιμοποιείτε ως αφετηρία. Αυτό δεν είναι ένα μόνιμο σκοτάδι και μόλις πλύνετε τα μαλλιά σας, τα μαλλιά σας επιστρέφουν στο κανονικό τους χρώμα.

13. Μείωση της δυσκοιλιότητας

Η δυσκοιλιότητα είναι ένα πολύ δυσάρεστο και πολύ κοινό πρόβλημα. Το καστορέλαιο λειτουργεί ως ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό καθαρτικό για την ανακούφιση της δυσκοιλιότητας. Θέλετε να χρησιμοποιήσετε καθαρό καστορέλαιο που πιέζεται εν ψυχρώ και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μία φορά την ημέρα. Χρησιμοποιείτε μόνο ένα κουταλάκι του γλυκού και μην χρησιμοποιείτε ποτέ αυτό το πετρέλαιο περισσότερο από τρεις ημέρες. Είναι καλύτερο να συμβουλευτείτε έναν γιατρό πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το φάρμακο για να εξασφαλίσετε τη βέλτιστη ασφάλεια και σωστή χρήση. Η υπερβολική χρήση αυτής της θεραπείας για τη δυσκοιλιότητα μπορεί να προκαλέσει σημαντικά προβλήματα υγείας, γι 'αυτό πάντα ακολουθήστε τις οδηγίες δοσολογίας ακριβώς.

14. Ελαχιστοποιήστε τον πόνο στις αρθρώσεις και την αρθρίτιδα

γόνατο

Οι ωμές αρθρώσεις δυσκολεύουν να περάσουν τις καθημερινές σας δραστηριότητες, αλλά αυτό το πετρέλαιο μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε κάποια ανακούφιση. Κάνει ευκολότερο το μασάζ στις αρθρώσεις σας έτσι ώστε να μπορέσετε να επεξεργαστείτε την ακαμψία και τον πόνο. Εφαρμόστε το λάδι στην επώδυνη άρθρωση και απαλά μασάζ στην περιοχή για περίπου 10 λεπτά. Πάρτε ένα βαμβακερό πανί και απολαύστε το σε αυτό το λάδι, στύψτε το πλεόνασμα λαδιού και βάλτε το πανί στην επώδυνη άρθρωση. Τοποθετήστε ένα στεγνό πανί πάνω από αυτό, βάλτε ένα μαξιλάρι θέρμανσης πάνω από το στεγνό πανί και αφήστε το να καθίσει για 20 λεπτά για να χαλαρώσει την ακαμψία και να ανακουφίσει τον πόνο.

15. Ενθαρρύνετε την λεμφική αποστράγγιση

Μερικές φορές, οι λεμφαδένες μπορούν να πάρουν αντίγραφα ασφαλείας, αλλά αυτό το πετρέλαιο μπορεί να βοηθήσει να κρατήσει τη λεμφαία να κινείται κατά μήκος όπως πρέπει. Πάρτε ένα κομμάτι από μεγάλο πανί, απολαύστε το σε αυτό το λάδι, τοποθετήστε το στην κοιλιά, ξαπλώστε και απολαύστε μια ώρα. Μόλις τελειώσει η ώρα, αφαιρέστε το ύφασμα και πλύνετε το πλεόνασμα λαδιού από την κοιλιά.

Πριν χρησιμοποιήσετε το καστορέλαιο, φροντίστε πρώτα να μιλήσετε με το γιατρό σας. Αυτό το πετρέλαιο είναι φυσικό και γενικά ασφαλές, αλλά πριν χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε φυσικά προϊόντα, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι δεν θα επηρεάσουν τις τρέχουσες συνθήκες υγείας ή τα φάρμακα. Αυτό το πετρέλαιο έχει μια ποικιλία από οφέλη για την υγεία που μπορείτε να επωφεληθείτε πλήρως από τη στιγμή που γνωρίζετε ότι θα είναι πλήρως επωφελής για εσάς και τις ασθένειες που βιώνετε.

Leave A Comment

19 − 12 =