12 σημάδια που έχετε ένα κορίτσι

Έχετε ένα μωρό, συγχαρητήρια! Δεν υπάρχει πλέον συναρπαστικός χρόνος στη ζωή σας παρά όταν φτάσετε να φέρετε μια νέα ζωή σε αυτόν τον κόσμο και να την αυξήσετε για να είστε κάποιος που είστε περήφανος. Αν και αυτό είναι πραγματικά συναρπαστικό, η εξεύρεση του φύλου μπορεί μερικές φορές να είναι ακόμα πιο συναρπαστική.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για να μάθετε το φύλο του μωρού σας. Μερικοί άνθρωποι θέλουν να αγοράσουν τα κατάλληλα ρούχα, άλλοι θέλουν να σκεφτούν διαφορετικά ονόματα που ταιριάζουν στο φύλο τους και άλλοι απλά θέλουν να ξέρουν γιατί είναι τόσο περίεργοι.

Όποια και αν είναι η αιτία σου, περιμένοντας να πάρεις το υπερηχογράφημα μπορεί να είναι δύσκολο. Και ακόμα και τότε, μερικές φορές ο σύντροφός σας δεν θέλει να γνωρίζει το φύλο και επομένως δεν μπορείτε να το ξέρετε. Αλλά αν θέλετε να είστε ύπουλος, μπορείτε να πείτε αν έχετε ένα κορίτσι από κάποια από αυτά τα σημάδια.

 1. Υψηλό καρδιακό ρυθμό

Αυτό είναι ένα πραγματικά ακριβές σημάδι που βασίζεται στην επιστήμη που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να πείτε εάν έχετε ένα αγόρι ή ένα κορίτσι. Το έμβρυο αγόρι έχει φυσικά χαμηλότερο καρδιακό ρυθμό που είναι 140 ή χαμηλότερο, ενώ τα κορίτσια έχουν υψηλότερο καρδιακό ρυθμό μεταξύ 140-160. Εάν το έμβρυο σας έχει υψηλότερο καρδιακό ρυθμό, μπορείτε να περιμένετε να έχετε ένα κορίτσι!

 1. Φέρνεις ψηλά

Αυτός είναι ένας πολύ παλιός τρόπος για να πείτε ποιο φύλο πρόκειται να έχετε, το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί από τότε που τα υπερηχητικά ήταν ακόμα γύρω. Εάν η κοιλιά σας φαίνεται να μεταφέρεται υψηλότερα στην κοιλιά σας, τότε οι πιθανότητες είναι ότι θα έχετε ένα κορίτσι. Παρόλο που δεν γνωρίζουμε την συγκεκριμένη επιστήμη πίσω από αυτό το σύμβολο, έχει δοκιμαστεί και είναι αλήθεια στις περισσότερες περιπτώσεις.

 1. Κακή πρωινή ασθένεια

Λόγω των ορμονών που περνούν από το σώμα μιας γυναίκας όταν περιμένει μια κοπέλα, πιθανότατα θα έχει πολύ μεγαλύτερη ασθένεια το πρωί. Παρόλο που οι ορμόνες τρελαίνονται καθ 'όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, υπάρχουν απλά περισσότερα από αυτά όταν παίρνετε ένα κορίτσι και αυτό μπορεί να επηρεάσει τη σοβαρότητα και τη συχνότητα που αρρωστήτε.

 1. Ακμή

Ένα άλλο πράγμα που περιλαμβάνει ορμόνες όταν είστε έγκυος είναι εάν πάρετε ακμή ή όχι. Ορισμένες γυναίκες δεν φαίνεται ποτέ να πάσχουν από ακμή κατά τη διάρκεια εγκυμοσύνης, ωστόσο, εάν μεταφέρετε ένα κορίτσι, είναι πιθανότερο να πάρετε πολλά ορμονικά ακμή ενώ θα έχετε πολύ λιγότερα εάν είναι αγόρι. Έτσι, αν ξεσπάς έναν τόνο, μην φοβάσαι! Είναι απλά ένα κορίτσι!

 1. Οβάλ κοιλιά

Το σχήμα της έγκυος κοιλιάς σας μπορεί επίσης να σας πει ποιο φύλο έχετε. Παρόλο που δεν υπάρχει πράγματι επιστημονικός λόγος για τον οποίο αυτό λειτουργεί, έχει χρησιμοποιηθεί για εκατοντάδες χρόνια στην πρόβλεψη του φύλου των μωρών και έχει εργαστεί για μεγάλη πλειοψηφία των εποχών. Εάν η κοιλιά σας είναι πιο οβάλ από ότι είναι στρογγυλή, θα έχετε ένα κοριτσάκι.

 1. Τρελή εναλλαγές της διάθεσης

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι έγκυες γυναίκες έχουν διακυμάνσεις της διάθεσης, ανεξάρτητα από το τι έχουν, αλλά αν είστε κάποιος που έχει τρελαίες διακυμάνσεις της διάθεσης και τις έχετε συχνά, πιθανότατα να περιμένετε ένα κορίτσι σε αυτή την αίθουσα. Αυτό οφείλεται κυρίως στην αύξηση των ορμονών ειδικά όταν έχετε ένα κοριτσάκι.

 1. Το αριστερό σου πόδι είναι μεγαλύτερο

Ενώ το πιο αριστερό βήμα των γυναικών είναι συνήθως μεγαλύτερο από το δικαίωμά τους, αν περάσετε από την εγκυμοσύνη και παρατηρήσετε ότι αναπτύσσεται πολύ περισσότερο από το δικαίωμά σας, λέγεται ότι θα γεννήσετε ένα κοριτσάκι και όχι ένα αγόρι.

 1. Το τεστ σκόρδου

Αυτό μπορεί να είναι ένα δύσκολο τεστ - ειδικά αν δεν σας αρέσει το σκόρδο - αλλά είναι πολύ αξιόπιστο για τον προσδιορισμό του φύλου του μωρού σας. Αν φάτε ένα ολόκληρο σκελίδες σκόρδου και η οσμή του σώματος δεν αλλάζει καθόλου το άρωμά του, έχετε ένα κορίτσι. Εάν μπορείτε να μυρίσετε σαφώς ότι η οσμή σας έχει αλλάξει σε μια μυρωδιά σκόρδου, τότε έχετε ένα αγόρι.

 1. Έχετε θαμπό μαλλιά

Λέγεται ότι οι ορμόνες που είναι υπεύθυνες για το να σου δώσουν ένα κορίτσι, είναι επίσης υπεύθυνες για να κάνουν τα χτενίσια μαλλιά σου πολύ θαμπό και μολυσμένα. Εάν τα μαλλιά σας φάνηκε να επιδεινώνονται από την παραμονή σας, τότε είναι πολύ πιθανό ότι θα έχετε ένα κορίτσι. Εάν έχετε ένα αγόρι, τα μαλλιά σας θα πάρουν πιθανώς πιο λαμπερό και υγιέστερο.

 1. Αγαπημένα γλυκά

Νομίζω ότι οι περισσότεροι από εμάς μπορούν να συμφωνήσουν ότι πάντα θέλουμε γλυκά! Ωστόσο, αν τους θέλετε να μην σταματήσουν από τότε που μείνετε έγκυος και το γλυκό δόντι σας δεν μπορεί να ικανοποιηθεί ποτέ, λέγεται ότι θα έχετε ένα κορίτσι. Ενώ δεν υπάρχει επιστήμη για να υποστηρίξει αυτό το σκεπτικό, είναι μια μέθοδος που έχει χρησιμοποιηθεί από πολύ πριν οι υπερηχογράφοι ήταν γύρω και έχει συγκρατηθεί αρκετά καλά όταν δοκιμάστηκε.

 1. Δεν είσαι αδέξιος

Η εγκυμοσύνη αλλάζει τα σώματα σας με πολλούς τρόπους από την αύξηση της κοιλιάς σας. Αλλάζει επίσης πολύ τον συντονισμό σας. Μια μέθοδος που χρησιμοποιήθηκε πριν από μερικά χρόνια για να καθορίσετε ποιο φύλο πρόκειται να έχετε είναι πόσο χαριτωμένος είστε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας. Εάν είστε χαριτωμένος και δεν είναι καθόλου αδέξιος, τότε θα έχετε ένα κορίτσι. Αυτή η μέθοδος είναι δύσκολο να δοκιμαστεί, όμως, καθώς πολλοί διαφορετικοί άνθρωποι διαφέρουν ως προς τον βαθμό αδεξιμότητάς τους ακόμη και πριν από την εγκυμοσύνη.

 1. Μπορείτε να κοιμηθείτε στα δεξιά σας

Αν είστε κάποιος που κοιμάται δεξιά τους όλη την εγκυμοσύνη τους, λέγεται ότι θα έχετε ένα κοριτσάκι. Αυτή είναι μια άλλη θεωρία που έχει χρησιμοποιηθεί για πολλά, πολλά χρόνια για να προβλέψουμε ποιο φύλο θα είναι το μωρό σας. Ωστόσο, αυτό μπορεί επίσης να αλλάξει από άτομο σε άτομο επειδή οι άνθρωποι έχουν διαφορετικές προτιμήσεις στις ρυθμίσεις ύπνου τους και μπορεί να έχει περισσότερη νόημα να κοιμούνται στα αριστερά τους ανάλογα με την πλευρά στην οποία κοιμούνται.

Έχοντας ένα μωρό είναι μια πραγματικά μεγάλη συγκίνηση και μια συναρπαστική στιγμή για όλους στην οικογένεια. Αν θέλετε να μάθετε αν έχετε ένα κορίτσι πολύ πριν φτάσει, αυτές οι παλιές και νέες τεχνικές θα σας βοηθήσουν να περάσετε πάρα πολύ. Έχετε κάποιον από εσάς δοκιμάσει αυτές τις μεθόδους; Ενημερώστε μας παρακάτω που δούλεψαν και που δεν έκαναν καθόλου!

Leave A Comment

6 + 4 =