30 πιο έξυπνες προσωπικότητες στο Χόλιγουντ

Πιστέψτε το ή όχι, δεν είναι απλώς η εμφάνιση που σας φέρνει στη ζωή. Μερικές φορές πραγματικά πρέπει να έχετε το μυαλό για να το υποστηρίξετε όλα για να είναι επιτυχής. Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι οι διασημότητες δεν είναι έξυπνες απλώς και μόνο επειδή ποτέ δεν έπρεπε να δείξουν την πλευρά τους πριν. Μπορεί να εκπλαγείτε να μάθετε ότι μερικοί από τους αγαπημένους σας ηθοποιούς, τραγουδιστές και αστέρια είναι μερικοί από τους πιο έξυπνους ανθρώπους που πηγαίνουν. Απλά δείτε μερικά από τα παρακάτω παραδείγματα, αν δεν μας πιστεύετε ...

Εδώ είναι οι 30 πιο έξυπνες προσωπικότητες στο Χόλιγουντ!

1 - Natalie Portman

Η γεννημένη από το Ισραήλ Neta-Lee Hershlag, ή η Natalie Portman, όπως είναι ίσως καλύτερα γνωστή, δεν είναι μόνο ένας από τους πιο κριτικούς ηθοποιούς της εποχής μας, είναι πολύ έξυπνος!

30 Smartest Celebrities in Hollywood_01

Το 2003 αποφοίτησε από το Χάρβαρντ με Α.Β. πτυχίο στο θέμα της ψυχολογίας και αυτό της έχει δώσει τον τίτλο της πρώτης στυπτηρίας που έχει κερδίσει ποτέ το βραβείο Όσκαρ «καλύτερη ηθοποιό» και όχι μόνο ότι μιλάει λιγότερες από έξι διαφορετικές γλώσσες και έχει δημοσιευτεί σε δύο διάφορα επιστημονικά περιοδικά.

Ομορφιά και εγκεφάλους - θα μπορούσε πραγματικά να είναι το πλήρες πακέτο!

2 - Άστον Κούτσερ

Αν και γνωρίζουμε καλύτερα αυτό το κορίτσι του Χόλιγουντ για το ρόλο του σε ταινίες όπως το Just Married και τηλεοπτικές εκπομπές όπως το Two and a Half Men, είναι στην πραγματικότητα πολύ πιο έξυπνο από ότι ίσως το σκέφτηκες για πρώτη φορά. Είχε αναμένει την αποδοχή σε δύο αξιοπρεπείς κολέγια για να μελετήσει τον τομέα της Μηχανικής, αλλά δυστυχώς αντί να εισέλθει στο Purdue ή στο MIT, έφυγε από την εκπαίδευση όταν ήταν 19 χρονών για να ασκήσει τη σταδιοδρομία του.

30 Smartest Celebrities in Hollywood_02

Αφού είδε τι έχει επιτύχει στην καριέρα του μέχρι στιγμής, αυτό δεν είναι πιθανώς μια κακή επιλογή! Έχει σίγουρα εγκεφάλους για να το υποστηρίξει όλα εν τούτοις.

3 - Εμμά Γουότσον

Αυτό το κορίτσι δεν είναι μόνο ένα από τα μεγαλύτερα πρότυπα διασημοτήτων για τα νεαρά κορίτσια αυτές τις μέρες, είναι επίσης πολύ έξυπνο αν θα επιλέξει ή όχι να το πιστέψει. Η ηθοποιός που γεννήθηκε στο Παρίσι (και μάλιστα στην Αγγλία) η Emma χώρισε πρόσφατα το χρόνο της μεταξύ της περαιτέρω εκπαίδευσης και της καριέρας της για μερικά χρόνια μεταξύ 2011 και 2014 και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου σπούδασε στο Brown University για να αποφοιτήσει με πτυχίο αγγλικής λογοτεχνίας και στην Oxford Πανεπιστήμιο επίσης. Επιπλέον, έγινε πρόσφατα πρεσβευτής του ΟΗΕ. Πώς βρίσκει το χρόνο να το ταιριάζει όλα?!

30 Smartest Celebrities in Hollywood_03

4 - Edward Norton

Αυτός ο σεναριογράφος, ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός έχει δείξει τα μυαλά του με τη λαμπερή καριέρα που είχε τα τελευταία χρόνια. Με μια σειρά βραβείων κάτω από τη ζώνη του ως «Καλύτερος υποστηρικτής δράστης» Χρυσή Σφαίρα το 2006 για την ταινία Primal Fear ή τις άφθονες υποψηφιότητες για Βραβεία Όσκαρ, Δορυφορικά Βραβεία, Screen Actors Guild Awards .... κ.λπ., έρχεται πολύς δρόμος από τις μέρες του θεάτρου Off-Broadway.

30 Smartest Celebrities in Hollywood_04

Παρακολούθησε το Yale για να μελετήσει την ιστορία για λίγο, αλλά μετά από ένα τραύμα στην πλάτη σταμάτησε τις ημέρες του κωπηλασίας ενώ βρισκόταν εκεί, αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα και να δοκιμάσει το χέρι του σε δράση, κάτι που σαφώς ήταν μεγάλη απόφαση γι 'αυτόν. Από τότε, έχει γίνει ένα σταθερό φαβορί στον φιλανθρωπικό κόσμο και όχι μόνο εργάστηκε ως αναλυτής για μια στιγμή για μια μη κερδοσκοπική επιχειρηματική οργάνωση αλλά επίσης γνώρισε άπταιστα ιαπωνικά, μελέτησε και κατόρθωσε μια πολεμική τέχνη και έδωσε πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια στην Enterprise Foundation που ιδρύθηκε από τον παππού του για να βοηθήσει με οικονομικά προσιτή στέγαση.

Έξυπνος άνθρωπος - ασφαλώς επενδύει καλά τα χρήματά του!

5 - Τζόντι Φόστερ

Η σιωπή της ηθοποιού των αρνιών Jodie Foster όχι μόνο παρακολούθησε το Yale, αλλά και σπούδασε γαλλικό ανώτερο επίπεδο, ακόμη και μέχρι να επιστρέψει στις σπουδές της και να κάνει διαλείμματα από τις ασχολίες της. Όχι μόνο αυτό, αλλά και μετά την απόσπαση από τις σπουδές της μετά την απόπειρα δολοφονίας του Ronald Reagan (John Hinckley, Jr., ο άνθρωπος που προσπάθησε να σκοτώσει τον τότε πρόεδρο, είχε αρκετά την εμμονή με την νεαρή ηθοποιό και αυτό προκάλεσε ολόκληρη δέσμη αδικαιολόγητης προσοχής γι 'αυτήν) επέστρεψε στη σχολική φοίτηση για να πάρει τον εαυτό του επίτιμο γιατρό με πτυχίο Καλών Τεχνών.

30 Smartest Celebrities in Hollywood_05

6 - Kate Beckinsale

Η ομορφιά του κάτω κόσμου είναι μία από τις μεγαλύτερες (και πιο καυτές) ηθοποιούς που θα βγει από τη Βρετανία, αλλά φαίνεται ότι είναι μία από τις πιο έξυπνες κορίτσια που βγαίνουν από τη χώρα! Η 41χρονη Kate της Λονδίνου είχε ηλικία ανάγνωσης 11 ετών .... όταν ήταν μόλις έξι χρονών. Όχι μόνο αυτό, αλλά το καλό της υπόβαθρο και η πρόσφατη εκπαίδευσή της σημαίνει τώρα ότι μιλάει ευχάριστα τέσσερις διαφορετικές γλώσσες με άπλετο τρόπο και σπουδές στην Οξφόρδη τόσο στη ρωσική λογοτεχνία όσο και στη γαλλική! Προσθέστε άπταιστα Γερμανικά στο μίγμα και θα μπορούσατε να πείτε ότι αυτό ήταν ένα έξυπνο μικρό μπισκότο! Το να είσαι όμορφο βοηθά πολύ, προφανώς.

30 Smartest Celebrities in Hollywood_06

7 - Ο David Duchovny

Τα αρχεία X star David Duchovny έχουν τη χαρά να παρακολουθήσουν ΔΥΟ Ivy σχολεία League στη ζωή του, και ακόμη και πήγε στο βαθμό που να αποφοιτήσουν από το Πανεπιστήμιο του Πρίνστον με B.A. στο θέμα της αγγλικής λογοτεχνίας. Πήγε για να πάρει το Master's στο πανεπιστήμιο Yale, αλλά το 1987 κατέγραψε τον εαυτό του μια εμπορική μπύρα και το υπόλοιπο είναι λίγο πολύ ιστορία!

30 Smartest Celebrities in Hollywood_07

8 - Λίζα Κούντρου

Η φίλη αστέρι Lisa δεν είναι μόνο η όμορφη ξανθιά (και ελαφρώς bonkers) καλύτερη φίλη της Rachel και Monica, άρχισε να εργάζεται με τον πατέρα της επιστήμονα για να βοηθήσει στην διεξαγωγή κλινικής έρευνας ... πονοκεφάλων. Μπορεί να μην ακούγεται εξωτικό ή συναρπαστικό για εμάς, αλλά μετά τη δημοσίευση της έρευνάς της για τη μελέτη και στη συνέχεια να προχωρήσει στην αποφοίτηση του σχολείου, αποφάσισε να ρίξει την πετσέτα και να ακολουθήσει τα όνειρά της να γίνει ηθοποιός. Με τη δημοτικότητα και τη φήμη που έπληξαν οι Φίλοι, θεωρούμε ότι ήταν η καλύτερη απόφαση, έτσι δεν είναι εσύ?

30 Smartest Celebrities in Hollywood_08

9 - Τζέιμς Φράνκο

Δεν είναι μόνο χαριτωμένος, 36 ετών Καλιφόρνια-γεννημένος James Franco είναι ένας μεγάλος οπαδός της προώθησης της εκπαίδευσής του και φαίνεται να μαζεύουν πτυχία κολλεγίων, όπως είναι έξω από τη μόδα! Δεν έκανε μεγάλη στο γυμνάσιο, αλλά αποφάσισε να γυρίσει πίσω και να τελειώσει τις σπουδές του αργότερα στη ζωή του, αργότερα αποφοίτησε από UCLA, στη συνέχεια πήγε στην παραγωγή ταινιών στο NYU, πήγε στο Μπρούκλιν College και στο Columbia University για να προωθήσει την αγάπη του για το γράψιμο και μυθιστοριογραφία, ακόμη και τελείωσε ένα διδακτορικό στο Yale πάρα πολύ!

30 Smartest Celebrities in Hollywood_09

Ζεστό και έξυπνο, που θα είχε σκεφτεί?

10 - Quentin Tarantino

Ήδη γνωστή ως ιδιοφυΐα στον κόσμο της παραγωγής ταινιών, Quentin Tarantino ανέφερε πάντα ότι ποτέ δεν ήταν πολύ λάτρης της εκπαίδευσης, αλλά παρά αυτό, φαίνεται ότι πήρε ένα IQ πάνω από 160! Ακριβώς έτσι έχετε κάποια προοπτική για αυτό που πραγματικά σημαίνει, αυτό είναι περίπου το ίδιο με αυτό που θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ο πιο έξυπνος άνθρωπος στον κόσμο - Stephen Hawking.

30 Smartest Celebrities in Hollywood_10

Φυσικά, αντί να θέσει το μυαλό του σε καλή χρήση στην εκπαίδευση, αποφάσισε να δημιουργήσει μερικές από τις πιο κλασικές ταινίες της εποχής μας, συμπεριλαμβανομένων των ταινιών Kill Bill και ακόμη και της Pulp Fiction!

11 - Ken Jeong

Αυτός ο τύπος είναι ίσως καλύτερα γνωστός για τους ξεκαρδιστικούς ρόλους του σε ταινίες όπως το The Hangover και τις επακόλουθες ταινίες που ακολούθησαν, αλλά το πιστεύουν ή όχι, αυτός ο αστείος τύπος στην πραγματικότητα σπούδασε ιατρική και είναι εξουσιοδοτημένος μαιευτήρας. Αυτό είναι δροσερό, έτσι; Τουλάχιστον μπορεί να αποσυρθεί από την ιατρική του σταδιοδρομία αν τον βαρεθεί ποτέ.

30 Smartest Celebrities in Hollywood_11

12 - Ράσιδα Τζόουνς

Αν έχετε δει ακόμα το The Social Network, σας αγαπώ, τον άνθρωπο ή τα muppets, θα έχετε ήδη μια ιδέα για το ποιος είναι αυτός ο όμορφος αστέρι αλλά όχι και τόσο καλός στο Tinseltown, είναι επίσης έξυπνος κορίτσι!

30 Smartest Celebrities in Hollywood_12

38χρονη κόρη του Quincy Jones, η Rashida θεωρήθηκε ως «η πιο πιθανή επιτυχία» από τους συμμαθητές της στο The Buckley School της Καλιφόρνιας και στην πραγματικότητα πήγε στο σχολείο τόσο με τον Kim Kardashian όσο και με τον Paris Hilton! Μετά τις μέρες του γυμνασίου, πήγε για σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, όπου αρχικά ήθελε να είναι δικηγόρος, αλλά αποφάσισε να επιλέξει διαφορετικό μονοπάτι μετά την Ο.J. Simpson δίκη για τη δολοφονία. Αργότερα αποφοίτησε το 1997 μελετώντας τη φιλοσοφία και τη θρησκεία.

13 - Ματ Ντέιμον

Αυτός ο τύπος έχει πολλούς τίτλους κάτω από τη ζώνη του. Δεν είναι απλά ένας ηθοποιός, αλλά ένας ηθοποιός φωνής, ένας παραγωγός, ένας σεναριογράφος, και μάλιστα φιλανθρωπικός. Ήταν η ταινία του 1997 Good Will Hunting που τον έριξε επάνω στις οθόνες μας και το κοινό σενάριο με τον φίλο Ben Affleck τον έβαλε καλά στο χάρτη.

30 Smartest Celebrities in Hollywood_13

Ήταν κατά τη διάρκεια του χρόνου του ως φοιτητής στο Χάρβαρντ, που ξεπέρασε την ιδέα πίσω από την επιτυχημένη ταινία και μολονότι αποχώρησε από το σχολείο όταν συνειδητοποίησε τα ταλέντα του για δράση και όλα γύρω του, απονεμήθηκε ακόμα με ένα πολύ διακεκριμένο αναζητούσε το Μετάλλιο των Τεχνών του Χάρβαρντ.

14 - Σάρον Στόουν

Είναι ίσως καλύτερα γνωστή για τη σκηνή που διασχίζει το πόδι στο Basic Instinct, αλλά ο Sharon έχει δείξει ότι υπάρχουν κάποια μυαλά πίσω από την ομορφιά της. Εκτός από ότι φέρεται να έχει ένα IQ πάνω από 150 (μόλις 6 βαθμούς κάτω από αυτό των Quentin Tarantino και Stephen Hawking), ήταν μόλις πολύ δεκαπέντε χρόνια ότι της δόθηκε υποτροφία για το κολλέγιο όπου αργότερα σπούδασε τόσο τις καλές τέχνες και δημιουργική γραφή! Αυτό ήταν προφανώς μια απόφαση που ξεκίνησε πολύ καλά γι 'αυτήν, κερδίζοντας τόσο ένα βραβείο Όσκαρ για το ρόλο της στην ταινία Basic Instinct (καλύτερη ηθοποιός), αλλά και μια Χρυσή Σφαίρα για το μέρος της στο Καζίνο πάρα πολύ.

30 Smartest Celebrities in Hollywood_14

Έξυπνη και εκπληκτική! Καλά κάνει Sharon!

15 - Ashley Judd

Είναι μια γνωστή αμερικανική ηθοποιός, αλλά αυτό δεν είναι όλος ο Ashley Judd είναι περίπου. Ο Ashely Tyler Ciminella, γεννημένος στην Καλιφόρνια, είναι πολιτικός ακτιβιστής και είναι επίσης ένα από τα πιο έξυπνα gals στο Χόλιγουντ. Έγινε αυτοαπασχόληση με το μεταπτυχιακό δίπλωμα δημόσιας διοίκησης όταν φοίτησε στη σχολή κυβέρνησης του Κένεντι του Χάρβαρντ, ολοκληρώνοντας το πτυχίο σε ένα χρόνο παρά σε δύο.

30 Smartest Celebrities in Hollywood_15

16 - Arnold Schwarzenegger

Έτσι είναι ένας ηθοποιός και ένας πολιτικός, ακόμη και μέχρι να γίνει ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια, αλλά αυτό δεν είναι μόνο για το οποίο είναι γνωστός. Προφανώς είναι ένα έξυπνο μπισκότο καθώς και ένα σκληρό!

30 Smartest Celebrities in Hollywood_16

Στο σχολείο πήρε bodybuilding σε άλλα αθλήματα και αυτό το ενεργό υπόβαθρο επηρεάστηκε πάρα πολύ από τον ενεργό πατέρα του, αλλά αν και δεν είναι γνωστός για τα σχολικά του χαρακτηριστικά, έχει προφανώς ένα IQ σχεδόν 135 που είναι αρκετά υψηλό!

Δεν γνωρίζουμε πραγματικά αν λέει "ανόητα" πράγματα για το σκοπό, αλλά οι δημόσιοι ομιλητές του είναι πάντα ένας λόγος για ένα giggle ή δύο, παρά το πόσο έξυπνοι μας λένε ότι μπορεί να είναι.

17 - Ο Χιου Τζάκμαν

Είναι ζεστό, ένα κουβά και προφανώς πολύ έξυπνος. Όταν σπουδάζει στην Αυστραλία ως νεαρός, κέρδισε πτυχίο τόσο στη δημοσιογραφία όσο και στην επικοινωνία. Αυτές τις μέρες είναι γνωστός για την υπέροχη συμπεριφορά του και τους ευγενικούς τρόπους πάνω στο εκπαιδευτικό του υπόβαθρο, αλλά απλώς δείχνει ότι ακόμα και οι πιο καυτοί τύποι έχουν μυαλά!

30 Smartest Celebrities in Hollywood_17

18 - Steve Martin

Με ένα IQ περίπου 150, ο Steve Martin πέρασε ένα χρόνο της ζωής του προσπαθώντας να μπει στην εκπαιδευτική και έξυπνη ομάδα MENSA που πέτυχε και έγραψε αργότερα για την ιστορία του για τον New Yorker. Αυτό όμως δεν είναι μόνο για τις εκπαιδευτικές επιτυχίες του - αν και είναι γνωστός για έναν ηθοποιό, έχει γράψει πολλά βιβλία, είναι υπεύθυνος για ένα μεγάλο αριθμό σεναρίων, ειδικευμένος στη φιλοσοφία κατά τη διάρκεια του χρόνου του στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας και πολύ κοντά επέλεξε μια καριέρα πορεία του καθηγητή παρά του ηθοποιού. Είμαστε σίγουρα ευτυχείς που το έκανε!

30 Smartest Celebrities in Hollywood_18

19 - Η Άννα Χάθαγουεϊ

Το αστέρι του Les Miserables δεν συναντά το πιο ευκρινές μαχαίρι στο συρτάρι, ειδικά με ταινίες όπως το The Princess Diaries, όπου παίζει ένα νεαρό, φιλόδοξο χαρακτήρα που και πάλι δεν ήταν τόσο φωτεινό. Η wannabe πριγκίπισσα φαίνεται να είναι πολύ περισσότερο από ό, τι συναντά τα μάτια, ωστόσο, και μαζί με σάκους εαυτούς ένα σημείο στο 50 πιο όμορφα άτομα από το περιοδικό People το 2006, επίσης σπουδάζει ως αγγλικός κύριος, και συμμετείχε επίσης στις σπουδές γυναικών πριν πάτε στη σχολική φοιτήτρια.

30 Smartest Celebrities in Hollywood_19

20 - Μέριλ Στριπ

Είναι μια φοβερή γυναίκα και δεν θα μπορούσατε να ξεχάσετε την άψογη ερμηνεία της στην ταινία του 2006, The Devil Wears Prada. Έχει κερδίσει όχι λιγότερα από THREE Academy Awards και τώρα θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους κινηματογραφικούς ηθοποιοί της εποχής μας. Έχει διακλαδιστεί από τότε για παραγωγή και πάλι, έχει κερδίσει μια ολόκληρη σειρά βραβείων γι 'αυτό επίσης, και έχει οριστεί για πολλά άλλα.

30 Smartest Celebrities in Hollywood_20

Αφού διαπίστωσε το ενδιαφέρον της για δράση, παρακολούθησε το σχολείο της Δράμας του Γέιλ και από τότε πήγε από δύναμη σε δύναμη! Είναι ένα έξυπνο μπισκότο και χρησιμοποίησε σίγουρα όλα τα εργαλεία που έχει στη διάθεσή της για να φτάσει εκεί που είναι σήμερα.

21 - Τζέικ Γκίλενχααλ

Στην πραγματικότητα, ο αριθμός 21 στον κατάλογο των 30 πιο έξυπνων διασημοτήτων στο Χόλιγουντ είναι τεχνικά δύο άνθρωποι - ο Τζέικ και η αδελφή του Maggie Gyllenhaal. Και οι δύο φοιτήθηκαν στο Πανεπιστήμιο της Κολούμπια και παρόλο που μόνο ένα από τα αδέλφια τελείωσε την εκπαίδευσή τους (Maggie), θεωρούνται και οι δύο σπουδαίοι μαθητές και είναι και οι δύο πολύ έξυπνοι.

30 Smartest Celebrities in Hollywood_21

22 - Jordana Brewster

Αυτό το όμορφο αστέρι έκρυψε την ταυτότητά της για να επιστρέψει στη σχολική φοίτηση και αφού οι ταινίες The Fast & The Furious έγιναν τόσο μεγάλες όσο έκαναν, πήρε την ευκαιρία της. Αφήνει την καριέρα της να παίζει για λίγο για να σπουδάσει Αγγλικά και το Πανεπιστήμιο Yale και διακήρυξε ότι ήταν μια συνολική geek, επιθυμώντας ότι είχε ενταχθεί σε μια αδελφότητα και είχε περισσότερη διασκέδαση! Είμαστε βέβαιοι ότι υπάρχει αρκετός χρόνος για όλα αυτά!

30 Smartest Celebrities in Hollywood_22

23 - Ο Kevin Spacey

Πιστεύετε ή όχι, ο Kevin Spacey είναι στην πραγματικότητα ένας ηθοποιός εκπαιδευμένος στο Julliard και παρόλο που αποχώρησε για να ακολουθήσει την καριέρα του στο Broadway, είναι πλέον ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές της ψυχαγωγίας και χρησιμοποιεί τακτικά τη γνωστή του θέση για να βοηθήσει το Netflix πότε-πότε! Ένας σπουδαίος ηθοποιός, ένα έξυπνο μπισκότο και τώρα με μεγάλη απόφαση ζωής! Αυτός είναι ο άνθρωπος που το έχει βγάλει όλα, σωστά?

30 Smartest Celebrities in Hollywood_23

24 - Τζένιφερ Κόννελι

Όχι μόνο αυτή η καστανόχρωμη μελέτη ομορφιάς τόσο στο Stanford όσο και στο Yale, κατάφερε επίσης να πάρει δύο γλώσσες πάνω στην μητρική της γλώσσα. Ήταν ένα πολυάσχολο μοντέλο και παιδί ηθοποιός κατά τη διάρκεια των νεότερων ετών της, αλλά αυτό δεν σταματούσε να βεβαιωθείτε ότι πήρε τα μέγιστα από την εκπαίδευσή της, και μετά από δύο χρόνια σπουδών στο Yale για το θέμα της αγγλικής, στη συνέχεια πήγε στο Στάνφορντ για να μελετήσει το δράμα.

30 Smartest Celebrities in Hollywood_24

25 - Κόλιν Φιρτ

Είναι καυτός. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε για τον Colin Firth. Το δεύτερο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι αυτός ο πολύ Βρετανός ηθοποιός είναι στην πραγματικότητα ένας από τους πιο έξυπνους τύπους στο Χόλιγουντ. Γνωρίζατε, για παράδειγμα, ότι συνέγραψε στην πραγματικότητα ένα άρθρο σχετικά με την έρευνα στον ανθρώπινο εγκέφαλο; Το έγγραφο αυτό δημοσιεύθηκε ακόμη και στο περιοδικό Current Biology και, επιπλέον, λέει ότι ο χρόνος του στην εκπαίδευση ήταν μερικά από τα καλύτερα χρόνια της ζωής του.

30 Smartest Celebrities in Hollywood_25

26 - Famke Janssen

Όχι μόνο ένας σπουδαίος ηθοποιός, αυτός ο Ολλανδός μπορεί επίσης να καυχηθεί για ένα αρκετά εντυπωσιακό εκπαιδευτικό υπόβαθρο με περιόδους σπουδών σε αμφότερα τα πανεπιστήμια του Άμστερνταμ και των ΗΠΑ. Το Πανεπιστήμιο της Κολούμπια είναι εκεί όπου φοίτησε αρχικά για τη μελέτη της λογοτεχνίας και της γραφής, και στη συνέχεια πήγε για να σπουδάσει οικονομικά πάρα πολύ! Δεν είναι κακό για τη σύζυγο του Liam Neeson στις ταινίες Taken, σωστά?

30 Smartest Celebrities in Hollywood_26

27 - Hugh Laurie

Παρόλο που δεν ήταν γνωστός για την αγάπη του στο σχολείο (στην πραγματικότητα, πιάστηκε αλεξιπτωτιστής, κάπνισμα και ακόμη και εξαπάτηση στις εξετάσεις) είναι ένας έξυπνος τύπος και αργότερα πήγε για σπουδές στο Eton College. Ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση, παρακολούθησε μερικά από τα καλύτερα κολέγια και σχολεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και στη συνέχεια πήγε για να σπουδάσει ανθρωπολογία και ακόμη και αρχαιολογία. Έξυπνο, σωστά; (Παρόλο που το γνώριζαν ήδη - δεν μπορείς να είσαι τόσο σαρκαστικός ή σίγουρος για τον εαυτό σου, αν δεν είσαι έξυπνος!)

30 Smartest Celebrities in Hollywood_27

28 - Τζούλια Στυλίς

Όταν παρακολούθησε το Πανεπιστήμιο της Κολούμπια το 2000, είχε λίγο σκληρό χρόνο, ήδη γνωστό ηθοποιό, αλλά παρόλα αυτά συνέχισε τις σπουδές της. Έχει τελειώσει το πτυχίο της στην αγγλική γλώσσα και κέρδισε βραβεία για τις σπουδές της. Όχι μόνο αυτό, αλλά έχει επίσης δημοσιευθεί στο The Guardian σε ένα κομμάτι για το φεμινισμό όταν κυκλοφόρησε το 2006 η ταινία Mona Lisa Smile.

30 Smartest Celebrities in Hollywood_28

29 - John Krasinski

Γνωρίζουμε καλύτερα αυτόν τον τύπο για το γεγονός ότι βρισκόμαστε στο γραφείο αλλά μελετήσαμε στο Πανεπιστήμιο Brown και για τη διατριβή του δότη του έγραψε ακόμη και ένα παιχνίδι! Φαίνεται ότι οι μελέτες θεάτρου του τον καθιστούσαν σίγουρα υπερήφανους και είναι καλά στο δρόμο του να είναι ένας από τους πιο αστείες ηθοποιοί της εποχής μας!

30 Smartest Celebrities in Hollywood_29

30 - Lily Cole

Όχι μόνο απέκτησε πτυχίο πρώτης τάξης από το Πανεπιστήμιο του Καίμπριτζ, αυτό το μοντέλο / ηθοποιός από το Ντέβον της Αγγλίας ήταν φοιτητής βαθμού Α για το μεγαλύτερο μέρος της μαθησιακής της ζωής, ακόμη και σε επίπεδο Α σε πέντε διαφορετικά θέματα. Αργότερα πήγε για να κερδίσει τον εαυτό της μια θέση στο Kings College στο Κέιμπριτζ, αλλά αναβάλλει την είσοδο δύο φορές, και αργότερα μεταβαίνει στην ιστορία της τέχνης, σάκοντας τον εαυτό της ένα πρώτο μετά το πρώτο έτος!

30 Smartest Celebrities in Hollywood_30

Παρά την ανοιχτή αποδοχή του να βιώνει έναν δύσκολο χρόνο να εγκατασταθεί όταν βρισκόταν στο Cambridge, σίγουρα έβγαλε καλά και τώρα δεν θεωρείται μόνο όμορφη και μεγάλη ηθοποιός, αλλά και πολύ έξυπνη νεαρή κοπέλα!

Έτσι, εκεί που έχετε τότε - οι 30 διασημότητες που μπορεί να σας εκπλήξει να μάθετε είναι πραγματικά έξυπνες. Υπάρχει η κοινή εσφαλμένη αντίληψη ότι το μόνο που χρειάζεστε για να το κάνετε στο Χόλιγουντ είναι ένα όμορφο πρόσωπο ή μια ωραία φιγούρα! Αυτές τις μέρες, οι εγκέφαλοι θα σας δουν όλοι έτσι ώστε να θυμάστε τα παιδιά, να παίρνετε πάντα την εκπαίδευσή σας σοβαρά και εσείς επίσης θα μπορούσατε να είστε ένας από τους πιο κριτικούς ηθοποιούς της εποχής σας!

Leave A Comment

39 − 35 =