20 Καλύτερα Audrey Hepburn αποσπάσματα για να σας εμπνεύσει

Μια εξαιρετικά όμορφη γυναίκα-κανέ, ένα σύμβολο του σεξ. Μια υπέροχη, αγαπώντας μητέρα. Ένας εξαιρετικά ταλαντούχος ηθοποιός με καρδιά χρυσού. Μιλάμε για κανένα άλλο εκτός από τον υπέροχο Audrey Hepburn. Το αστέρι "Πρωινό στο Tiffany" δεν ήταν απλώς ένα εκπληκτικό μοντέλο μιας γυναίκας με ανυπέρβλητο ταλέντο - ήταν επίσης ένα απίστευτα φροντισμένο άτομο με πολλές σοφές λέξεις που μοιράζονταν με άλλους. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα πιο εμπνευσμένα εισαγωγικά της όλων των εποχών- που σίγουρα θα σας εμπνεύσουν και θα σας διαφωτίσουν.

f8ac40c713f5efd766ae37a3966ab28c

1. "Θυμηθείτε, εάν χρειάζεστε ποτέ χέρι βοήθειας, είναι στο τέλος του βραχίονα σας".

Καλύτερος Audrey Hepburn Quotes_01

Μερικές φορές αισθανόμαστε σαν εμείς κλίση το κάνουμε μόνοι μας. Ότι πρέπει να στηριχθούμε στη βοήθεια άλλων για να πετύχουμε τα απλούστερα καθήκοντα ή τα πιο τρελά όνειρά μας. Αυτό δεν θα μπορούσε να είναι πέρα ​​από την αλήθεια και ειλικρινά δεν θα μπορούσα να είμαι πλέον ερωτευμένος με αυτό το απόσπασμα. Είναι μια υπενθύμιση ότι μπορούμε να κάνουμε σχεδόν οτιδήποτε από μόνος μας. Απλά πρέπει να θυμόμαστε ότι είμαστε ισχυροί και ικανοί να το κάνουμε. Ότι δεν πρέπει ποτέ να υποτιμούμε τη δική μας δύναμη, ακόμα και όταν η πορεία γίνεται σκληρή. Απλά συνέχισε να προχωράς.

2. "Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να απολαύσετε τη ζωή σας - να είστε ευτυχείς - είναι όλα αυτά που έχουν σημασία".

Αυτό είναι τόσο απίστευτα αληθές. Σε αυτή την εποχή, δίνουμε μεγάλη έμφαση πράγματα. Παίρνουμε κατάθλιψη εάν δεν έχουμε τα πιο πρόσφατα παπούτσια, λυπάμε αν δεν μπορούμε να πάμε σε ένα συγκεκριμένο γεγονός, είμαστε δυσαρεστημένοι αν δεν μπορούμε να αντέξουμε το μεγαλύτερο σπίτι. Αυτό που ξεχνάμε είναι ότι η ευτυχία είναι το κλειδί στη ζωή. Ακόμα και μέσα από τους μεγαλύτερους αγώνες μας στη ζωή, πρέπει να θυμόμαστε να παραμείνουμε ευτυχισμένοι. Υπάρχουν ορισμένα πράγματα στη ζωή που θα μπορούσαν να σας δώσουν την απόλαυση για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα - όπως ένα βιντεοπαιχνίδι ή νέα παπούτσια - αλλά τίποτα δεν θα σας δώσει ποτέ ατελείωτη χαρά σαν να είστε ευτυχισμένοι.

3. "Πιστεύω ότι είμαι ισχυρός όταν όλα φαίνεται να πηγαίνουν στραβά. Πιστεύω ότι χαρούμενα κορίτσια είναι τα πιο όμορφα κορίτσια. "

Καλύτερος Audrey Hepburn Quotes_02

Εάν αυτό δεν σας εμπνέει, δεν ξέρω τι θα κάνει. Αυτό είναι ένα όμορφο απόσπασμα. Αυτή είναι μια υπενθύμιση όχι μόνο στις γυναίκες, αλλά σε όλους, ότι όταν η μετάβαση γίνεται σκληρή, είναι ακόμα σημαντικό να κρατάτε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας. Και για να κάνει αυτή η προσφορά ακόμα μεγαλύτερη έμπνευση, ειδικά για τα θηλυκά, συνεχίζει να λέει ότι ευτυχισμένα κορίτσια είναι τα πιο όμορφα κορίτσια. Ποιος δεν θέλει να φαίνεται όμορφο; Το μάθημα εδώ είναι να παραμείνετε δυνατά, να είστε ευτυχισμένοι και να χαμογελάτε, ανεξάρτητα από το τι.

4. "Λατρεύω ανθρώπους που με κάνουν να γελάσω. Νομίζω ειλικρινά ότι είναι αυτό που μου αρέσει περισσότερο, να γελάσω. Καλύπτει πολλά πονηρά. Είναι ίσως το πιο σημαντικό πράγμα σε ένα άτομο. "

Μερικές φορές, όταν η μετάβαση γίνεται σκληρή, ξεχνάμε να γελάμε. Ξεχνάμε τη σημασία του γέλιου. Και η Audrey Hepburn δεν θα μπορούσε να είναι πιο σωστή όταν λέει ότι θεραπεύει ένα πλήθος δεινών. Όταν ακόμα και τα πιο σκληρά μέρη της ζωής μας μπαίνουν στο παιχνίδι, μια δόση γέλιου πάντα φαίνεται να κάνει τα πράγματα καλύτερα. Αυτό το απόσπασμα δεν πρέπει μόνο να σας εμπνεύσει να γελάσετε και να είστε ευτυχισμένοι, ανεξάρτητα από το τι, αλλά πάντα να είστε σίγουροι ότι περιβάλλετε τον εαυτό σας με ανθρώπους που είναι αναζωογονητικοί και χαρούμενοι. Άνθρωποι που θα σας κάνουν να χαμογελάτε και να κάνετε να γελάσετε αντί να γεμίζετε με αρνητικότητα.

5. "Τίποτα δεν είναι αδύνατο, η ίδια η λέξη λέει« είμαι πιθανός »!

Καλύτερος Audrey Hepburn Quotes_03

Έχετε δει πιθανώς αυτό το συγκεκριμένο απόσπασμα κάποια στιγμή. Είναι αναμφισβήτητα ένας από αυτούς σε τα πιο δημοφιλή αποσπάσματα που έγραψε ο Audrey Hepburn. Αλλά είναι τόσο απίστευτα αληθινό και είναι ένα άλλο από αυτά τα πράγματα που εμείς, σαν άνθρωποι, ξεχνάμε συνεχώς. Σκεφτόμαστε όταν κάτι είναι πολύ σκληρό ή πολύ σκληρό που πρέπει να εγκαταλείψουμε. Καλά την επόμενη φορά που θα θεωρήσετε κάτι "αδύνατο", πάρτε απλά ένα βιβλίο από το βιβλίο εμπνεύσεων του Audrey Hepburn και θυμηθείτε ότι οτιδήποτε είναι δυνατόν - απλά κοιτάξτε τη λέξη! Λέει "Είμαι πιθανός"! Και ξέρετε τι, είναι. Συνεχίστε να προσπαθείτε μέχρι να το καταφέρετε.

6. "Επιλέξτε την ημέρα. Απολαύστε το - στην λαβή. Την ημέρα που έρχεται. Άνθρωποι καθώς έρχονται ... Το παρελθόν, νομίζω, με βοήθησε να εκτιμήσω το παρόν και δεν θέλω να χαλάσω τίποτα από αυτό με το πόνο για το μέλλον ».

 
Υπάρχουν πραγματικά πολλοί λόγοι για να αγαπήσετε αυτό το απόσπασμα. Για ένα, η Audrey Hepburn λέει να απολαύσει την ημέρα "όπως έρχεται". Τόσο συχνά ξεχνάμε να το κάνουμε αυτό. Μπήκαμε σε ορισμένες πτυχές της ημέρας μας, ξεχνάμε να βγούμε πίσω και να είμαστε ευγνώμονες και χαρούμενοι για μια άλλη μέρα που ζούμε. Δεύτερον, οι άνθρωποι έχουν μια τάση να νιώθουν για τα παρελθόντα τους - εκφράζοντας τη λύπη τους για τα πράγματα που κάναμε, θέλοντας τα πράγματα να έχουν αποδειχτεί διαφορετικά. Αλλά αυτό είναι απλά χάσιμο χρόνου. Αφήστε το παρελθόν πίσω σας και προσβλέπουμε στο μέλλον. Μην φοβάστε για αυτό, απλώς το πάρτε καθώς έρχεται και απολαύστε κάθε στιγμή της.
7. "Η καρδιά σου σπάει, αυτό είναι όλο. Αλλά δεν μπορείτε να κρίνετε ή να δείξετε δάχτυλα. Απλά πρέπει να είστε αρκετά τυχεροί για να βρείτε κάποιον που σας εκτιμά. "
Καλύτερος Audrey Hepburn Quotes_04
Ουάου, αυτό είναι δυνατό. Έχετε περάσει ποτέ μια διάλυση πριν; Τότε ξέρετε πόσο απολύτως είναι τρομερό. Αισθάνεσαι ότι η καρδιά σου είναι σπασμένη σε κομμάτια, χωρίς να μπορείς να ξαναγυρίσεις. Νιώθετε ότι είναι δικό σας λάθος, ή θα έπρεπε να έχουν κάνει κάτι διαφορετικό, ή θα μπορούσατε να πείτε κάτι διαφορετικό για να αλλάξετε τα πράγματα. Το θέμα είναι ότι οι διάρρηξεις συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Περνάς από το θάρρος. Έτσι μην σπαταλάτε το χρόνο σας δείχνοντας τα δάχτυλά σας στην πρώην σας όταν θα μπορούσατε να απολαύσετε κάθε μέρα με κάποιον που πραγματικά αγαπά και σας εκτιμά. Ένα υπέροχο απόσπασμα για κυρίες που ξεχώρισε πρόσφατα!
8. "Υπάρχουν περισσότερα για σεξουαλική έκκληση απ 'ό, τι οι μετρήσεις. Δεν χρειάζομαι κρεβατοκάμαρα για να αποδείξω τη γυναίκα μου. Μπορώ να μεταφέρω εξίσου σεξουαλική έκκληση, μαζεύοντας μήλα από ένα δέντρο ή στέκεται στη βροχή. "
Καλύτερος Audrey Hepburn Quotes_05
Οι γυναίκες έχουν μια τάση, ειδικά αυτή την ημέρα και την ηλικία, να αισθάνονται την ανάγκη να αναδείξουν το σώμα τους ή να πάρουν έναν άνδρα στην κρεβατοκάμαρα για να αναδείξουν τη γυναίκα της. Λοιπόν, η Audrey Hepburn μας θυμίζει ότι μπορούμε να αντιπροσωπεύσουμε τη γυναίκα μας χωρίς δίνοντας όλα μακριά. Μπορούμε να είμαστε ισχυροί και θηλυκοί ανεξάρτητα από το τι κάνουμε!
9. "Είναι υπερβολικό να ελπίζω ότι θα συνεχίσω την επιτυχία μου. Δεν το ζητώ. Το μόνο που θα κάνω είναι το καλύτερό μου - και η ελπίδα μου. "
Καλύτερος Audrey Hepburn Quotes_06
Γιατί και ο Audrey Hepburn δεν είναι τέλειος. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δοκιμάσουμε το καλύτερό μας και να ελπίζουμε για το καλύτερο.
60a314e3eea3f65a7f6e988e17608c22
10. "Οι ευκαιρίες δεν συμβαίνουν συχνά. Έτσι, όταν το κάνουν, πρέπει να τα αρπάξετε ».
Καλύτερος Audrey Hepburn Quotes_07
Αυτό είναι τόσο απίστευτο! Μερικές φορές φοβόμαστε να εκμεταλλευτούμε μια ευκαιρία στη ζωή μας για οποιονδήποτε λόγο, αλλά πρέπει να θυμόμαστε ότι οι ευκαιρίες είναι δύσκολο να βρεθούν και πρέπει να κάνουμε το βήμα! Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι κάτι καλύτερο από αυτό που φανταστήκατε ποτέ.
11. "Γιατί να αλλάξω; Ο καθένας έχει το δικό του στυλ. Όταν το έχετε βρει, θα πρέπει να τηρείτε αυτό. "
Καλύτερος Audrey Hepburn Quotes_15
Τόσοι πολλοί άνθρωποι ανησυχούν για την "τοποθέτηση μέσα" ότι πηγαίνουν σε ακραίες διάρκειες για να αλλάξουν ποιοι είναι πραγματικά. Αλλά ο κόσμος δεν χρειάζεται αντίγραφα, αντίγραφα ή ρομπότ. Την επόμενη φορά που αισθάνεστε κάτω για τον εαυτό σας, διαβάστε αυτό το υπέροχο απόσπασμα.
12. "Η ομορφιά μιας γυναίκας πρέπει να δει από τα μάτια της, γιατί αυτή είναι η πόρτα της καρδιάς της, ο τόπος όπου κατοικεί η αγάπη".
Καλύτερος Audrey Hepburn Quotes_08
Πώς μπορείτε να περιμένετε κάποιον να σας αγαπά αν δεν αγαπάτε τον εαυτό σας?
13. «Αν ο κόσμος μου ήταν σπηλιάς αύριο, θα κοιτούσα πίσω όλες τις απολαύσεις, τους ενθουσιασμούς και τις αξίες που ήμουν αρκετά τυχερός που είχα. Όχι η θλίψη, όχι οι αποβολές μου ή ο πατέρας μου που φύγει από το σπίτι, αλλά η χαρά όλων των άλλων. Θα ήταν αρκετό. "
Καλύτερος Audrey Hepburn Quotes_14
Επειδή έχουμε την τάση να βλέπουμε το παρελθόν μας αρνητικά - σωστά; ΜΗΝ! Να είστε ευχαριστημένοι με αυτό που είχατε και τι επιτύχατε.
14. "Μπορείτε να πείτε περισσότερα για ένα άτομο από αυτό που λέει για άλλους εκτός από εσάς από αυτό που λένε άλλοι γι 'αυτόν". 
Καλύτερος Audrey Hepburn Quotes_09
Αυτό δεν θα μπορούσε να είναι πλέον αλήθεια.
15. "Το καλύτερο πράγμα που πρέπει να κρατήσουμε στη ζωή είναι το ένα το άλλο."
Ω, αυτό είναι απλά όμορφο. Τα υλικά πράγματα θα έρθουν και θα πάνε, αλλά οι άνθρωποι θα είναι εδώ μέχρι το τέλος των ημερών μας. Κρατήστε το ένα το άλλο - κλείστε.
0702b5ee717c4d8b6bc000dc0e94e71d
16. "Αν παντρευτώ, θέλω να είμαι πολύ παντρεμένος."
Τόσοι πολλοί άνθρωποι δεν λαμβάνουν σοβαρά το γάμο. Μην είσαι αυτός ο άνθρωπος. Πάρτε τις συμβουλές του Audrey Hepburn και "πολύ παντρεμένος"!
17. "Όταν δεν έχετε κανέναν μπορείτε να φτιάξετε ένα φλιτζάνι τσάι, όταν κανείς δεν σας χρειάζεται, τότε πιστεύω ότι η ζωή έχει τελειώσει".
Καλύτερος Audrey Hepburn Quotes_10
Μια πολύ θλιβερή, αλλά πολύ αληθινή δήλωση. Δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα πιο σημαντικό από την αγάπη, την αγάπη, το δόσιμο και την ανάγκη. Όταν αυτό τελειώσει, τι θα έχετε αφήσει; Ένα άδειο σπίτι; Ακριβώς ένα άλλο απόσπασμα που επαναφέρει το γεγονός ότι πρέπει να αγαπάμε τους ανθρώπους και όχι τα πράγματα.
18. "Το make-up μπορεί μόνο να σας κάνει να φαίνεστε όμορφα στο εξωτερικό, αλλά δεν βοηθά αν είστε άσχημοι στο εσωτερικό. Εκτός αν τρώτε το μακιγιάζ. "
Καλύτερος Audrey Hepburn Quotes_11
Αυτός είναι ένας έξυπνος και εντελώς αστεία τρόπος να πει κανείς στις γυναίκες ότι πρέπει να σταματήσουν να είναι άσχημες στο εσωτερικό, αλλά προσπαθούν να βάλουν ψεύτικες λεπτομέρειες στο εξωτερικό. Και όχι, το φαγητό μακιγιάζ δεν θα σας κάνει ξαφνικά ένα πιο όμορφο πρόσωπο, οπότε μην προσπαθήσετε ούτε καν.
19. "Είναι αυτή η υπέροχη ντεμοντέ ιδέα ότι οι άλλοι έρχονται πρώτοι και εσύ είσαι δεύτερος. Αυτή ήταν η όλη ηθική με την οποία ανατράφηκα. Άλλοι έχουν μεγαλύτερη σημασία από ό, τι κάνεις, οπότε 'μην ανησυχείς, αγαπητέ. συνεχίστε με αυτό "."
Καλύτερος Audrey Hepburn Quotes_12
Εάν διδάσκονταν μόνο αυτά τα πολύτιμα μαθήματα ζωής, μπορεί να υπάρξει μια μεγάλη αλλαγή στον κόσμο. Ίσως θα μπορούσατε να ακολουθήσετε τα βήματα του Audrey Hepburn και να κάνετε αυτόν τον κόσμο μια καλύτερη θέση?
20. "Προσπάθησα πάντα να κάνω καλύτερα: είδα πάντα λίγο περισσότερο. Προσπάθησα να τεντώσω τον εαυτό μου. " 
Καλύτερος Audrey Hepburn Quotes_13
Αυτό θα πρέπει να είναι πάντα η παρακίνηση που βρίσκεται στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας. Θα πρέπει να είναι το απόσπασμα που σας κρατά πιέζοντας ακόμα πιο σκληρά καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Πιστέψτε σε αυτό το εμπνευσμένο απόσπασμα και εφαρμόστε το στη ζωή σας: προσπαθήστε πάντα να κάνετε καλύτερα και να προχωρήσετε περισσότερο από ό, τι φανταστήκατε ποτέ!
Ποιο είναι το αγαπημένο σας απόσπασμα Audrey Hepburn?

Leave A Comment

5 + 2 =