10 καλά μοντέλα ρόλων διασημοτήτων για τα κορίτσια

Σε αυτή τη μέρα, οι διασημότητες είναι πολύ περισσότερο από ό, τι διασημότητες - θεωρούνται πρότυπα για νέους και εντυπωσιακούς άνδρες και γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Αυτές οι διασημότητες αναμένεται να δράσουν με κάποιο τρόπο για να ενθαρρύνουν τις νεότερες γενιές να συμπεριφέρονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και παρόλο που υπάρχουν μερικά αστέρια που ξεφεύγουν από τις σιδηροτροχιές, υπάρχουν ορισμένα πρότυπα διασημοτήτων για τα κορίτσια που θεωρούνται καλά. Εμείς εδώ στο Herinterest αποφασίσαμε να διερευνήσουμε περαιτέρω ...

Εδώ είναι τα 10 μοντέλα διασημότητας για τα κορίτσια που εσείς οι νέες γυναίκες εκεί έξω θα πρέπει να κοιτάς επάνω!

1 - Lorde

Η Lorde, γνωστή και ως Ella Marija Yelich O'Connor, είναι τραγουδιστής και τραγουδοποιός που γεννήθηκε στη Νέα Ζηλανδία στις 7 Νοεμβρίου 1998. Παρά το γεγονός ότι ήταν μόλις 18 χρονών, γρήγορα γίνεται ένα από τα μεγαλύτερα μοντέλα διασημοτήτων για νέους γυναικών ειδικά όταν έρχεται κάτω από την εικόνα του σώματος. Στην πραγματικότητα, το 2013, ήταν στην πραγματικότητα γνωστό ως ένας από τους πιο «επιρροούς εφήβους του έτους» στον κατάλογο της χρονιάς και όχι μόνο αυτό, έκανε στην πραγματικότητα τον κατάλογο των «30 κάτω από 30» και για τον Forbe.

10 Good Celebrity Role Models for Girls_01

Προσπαθώντας να προωθήσει τη θετική εικόνα του σώματος, δημοσίευσε πρόσφατα φωτογραφίες της στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης πριν και μετά το photoshop, για να δείξει ότι τα μικρά ελαττώματα και ατέλειες δεν σας κάνουν λιγότερο όμορφο!

2 - Ροζ

Ας είμαστε ειλικρινείς, είναι λίγο στην τρελή πλευρά αλλά ο Pink είναι στην πραγματικότητα ένα σπουδαίο πρότυπο διασημοτήτων για τα κορίτσια. Όχι μόνο ενθαρρύνει τις νεαρές γυναίκες να σκέφτονται έξω από το κουτί όταν πρόκειται για το τι κάνουν και πώς φαίνονται, προωθεί τις γυναίκες που χρησιμοποιούν το κεφάλι τους αντί να στηρίζονται στην εμφάνισή τους για να το κάνουν μέσω της ζωής. Θυμάσαι το δεξί τραγούδι 'Stupid Girls'?

10 Good Celebrity Role Models for Girls_02

3 - Εμμά Γουότσον

Η 24χρονη Brit Emma Watson είναι πιο γνωστή από την πλευρά της ως η Hermione στις ταινίες του Χάρι Πότερ, αλλά αυτές τις μέρες απομακρύνει τους τίτλους από την ασημένια οθόνη, ακόμη και για να βοηθήσει στην εκκίνηση της εκστρατείας HeForShe που υποστηρίζει την ισότητα μεταξύ των φύλων . Ήταν κάτι που σίγουρα έκανε τίτλους και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού, αλλά δεν φαίνεται να την επιβραδύνει. Πρόσφατα ταξιδεύει στη Ζάμπια και στο Μπαγκλαντές, προωθεί ενεργά την εκπαίδευση για νεαρά κορίτσια σε όλο τον κόσμο και μόλις το περασμένο έτος (2014) έγινε πρεσβευτής της UNWH.

10 Good Celebrity Role Models for Girls_03

Αν αυτό δεν αποτελεί πρότυπο για τις νέες γυναίκες, δεν ξέρω τι είναι!

4 - Μισέλ Ομπάμα

Ας το παραδεχτούμε - τα περισσότερα κορίτσια φαίνονται σε αυτή την εκπληκτική σύζυγο του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής! Αυτή η Πρώτη Κυρία όχι μόνο φαίνεται υπέροχη, αλλά φορτώνει φορτηγά ταυτόχρονα με φιλανθρωπικούς σκοπούς. Από ένα πρώιμο σημείο της πολιτικής της καριέρας, επισκέπτεται τα άστεγα καταφύγια και τις κουζίνες για σούπες για να βοηθήσει τους άπορους και βοηθάει ακόμη και με τις στρατιωτικές γυναίκες που άφησαν πίσω όταν οι σύζυγοι έφυγαν για μεγάλες χρονικές περιόδους, παρέχοντάς τους βοήθεια για να βοηθήσουν ισορροπημένη εργασία, κοινωνική και οικογενειακή ζωή όταν οι καιρικές συνθήκες είναι οι πιο δύσκολες. Όχι μόνο αυτό, αλλά είναι επίσης ένας μεγάλος υποστηρικτής των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤ μαζί με τον σύζυγό της.

10 Good Celebrity Role Models for Girls_04

Είναι απλά μια ωραία γκαλερί!

5 - Τζένιφερ Λόρενς

Κάνει τις περισσότερες «κορυφαίες γυναίκες» λίστες για την εκπληκτική της εμφάνιση, το σπουδαίο πνεύμα και την καταπληκτική προσωπικότητα της γης, καθώς και την πτώση στις τελετές απονομής βραβείων αρκετά θεαματικά, είναι πολύ γνωστό γιατί πάντα λέει το λάθος πράγμα στις χειρότερες εποχές. Είναι ένα σπουδαίο πρότυπο για τα «πραγματικά κορίτσια» - τα κορίτσια που δεν είναι τέλεια κατασκευασμένα και φωτο-τέλεια σε κάθε στιγμή κάθε μέρα. Παραδέχεται εύκολα την υπερκατανάλωση σε τεμπέληδες μέρες και δεν μετακινείται ούτε καν από τον καναπέ για ντους και η μεγάλη αίσθηση του χιούμορ της πάντα την βοηθά να βγαίνει από μια κολλώδη κατάσταση στο κόκκινο χαλί ή σε συνεντεύξεις.

10 Good Celebrity Role Models for Girls_05

Εάν μόνο περισσότερα κορίτσια ήταν σαν τη Jennifer Lawrence, ο κόσμος θα ήταν πολύ πιο ευτυχισμένος (και πιο όμορφος) τόπος!

6 - Taylor Swift

Μπορεί να είναι άτυχος στην αγάπη, αλλά αυτός είναι ένας από τους λόγους eh είναι ένα μεγάλο πρότυπο διασημότητα για τα κορίτσια. Η 25χρονη Taylor Alison Swift, γεννημένη στην Πενσυλβανία, έχει πάντα την αίσθηση του χιούμορ για τα πράγματα και σίγουρα υπενθυμίζει στα κορίτσια ότι είναι εντάξει να κάνει λάθη και να γελάσει στον εαυτό σου περιστασιακά. Όλοι είδατε το ξεκαρδισμένο μουσικό βίντεο για το "Τον σκεπάστε", έτσι δεν ήταν εσύ?

10 Good Celebrity Role Models for Girls_06

Είναι γνωστός για το ότι είναι ευγενικός και έχει καλούς τρόπους, συναντάει κάθε ίντσα το απολύτως όμορφο κορίτσι δίπλα της και έχει λάβει μάζες επαίνων από αστέρια σε όλο τον κόσμο ακόμα και από τους Neil Young και Dolly Parton. Ακόμα και ο Jon Bon Jovi είχε κάτι να πει γι 'αυτήν! Αυτό είναι πριν ξεκινήσετε ακόμη και να μπει σε φιλανθρωπικό έργο της που περιλαμβάνει πολλά με άρρωστα παιδιά, προσπαθώντας να απαλλαγείτε από τις διακρίσεις ΛΟΑΤ, εθελοντικές ομάδες και πολλά άλλα.

7 - Kate Middleton

Ας το παραδεχτούμε - είναι πριγκίπισσα. Δεν μπορείτε να πάρετε πολύ περισσότερο από ένα τέλειο μοντέλο εικόνας από την Kate Middleton. Χαριτωμένος, ευγενικός, καλοδιατηρημένος και αγαπός, πρόκειται να γίνει πάρα πολύ «πριγκίπισσα του λαού», πολύ όπως ο μητέρα της συζύγου της, η πριγκίπισσα Ντιάνα, και η αίσθηση του ύφους της κάνει πρωτοσέλιδα σχεδόν καθημερινά ακόμα και τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης.

10 Good Celebrity Role Models for Girls_07

Δεν έχει μια καλή πορεία των πραγμάτων με την εγκυμοσύνη της με πρωταγωνιστική ασθένεια ηθοποιός την ενοχλεί με κάθε ένα από αυτά, αλλά παρά αυτό, κάνει το καλύτερό της για να κάνει δημόσιες εμφανίσεις και εξακολουθεί να καταφέρνει να κοίταξε εκπληκτική και να ενεργήσει κάθε ίντσα η αριστοκρατική κυρία είναι γνωστό ότι είναι.

Αν μπορούσαμε όλοι να είμαστε πριγκίπισσες ....

8 - Katy Perry

Είναι λίγο αλλά αλλά είναι ένα σπουδαίο πρότυπο για τα νεαρά κορίτσια επειδή τα ενθαρρύνει να είναι μόνοι τους. Με τα τρελά χρώματα των μαλλιών, τα διανοητικά στο στάδιο (και εκτός σκηνής) ρούχα και ακόμη και τους περίεργους γάμους με τη Russell Brand, πάντα φαίνεται να κατέχει την αξιοπρέπεια και ένα είδος νεαρής πολυπλοκότητας και αυτό είναι προτού καν αρχίσετε να εισέρχεστε στην φιλανθρωπία της δουλειά.

10 Good Celebrity Role Models for Girls_08

Ένωσε την UNICEF και έγινε Πρέσβης Καλής Θέλησης για να βοηθήσει την ευημερία των παιδιών, βοήθησε στη Μαδαγασκάρη με τη διατροφή και την εκπαίδευση για τα παιδιά, και μάλιστα έφτασε μέχρι και να δωρίσει τα έσοδα από τις περιηγήσεις της στις φιλανθρωπικές οργανώσεις. Έχει πετάξει από το στήθος της για φιλανθρωπικές οργανώσεις για τον καρκίνο του μαστού και έχει σχεδιάσει ακόμη και μόδα για το εμπορικό σήμα H & M για την καταπολέμηση του HIV και του AIDS!

9 - Η Ellen DeGeneres

Μιλάμε για αυτόν τον άνθρωπο πολλά και υπάρχει ένας λόγος πίσω από αυτό - είναι υπέροχο! Βοήθησε να δώσει μια πάσχουσα οικογένεια μια καλύτερη ζωή για το αγέννητο παιδί τους όταν υπέστησαν αυξήσεις ενοικίου και νόμιζαν ότι θα μπορούσαν να τα χάσουν όλα. Επιπλέον, κάνει πάντα τα πιο αξιολάτρευτα πράγματα για τους ανθρώπους στις τηλεοπτικές εκπομπές της και πάντα βοηθά σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις. Όχι μόνο αυτό, αλλά ένας από τους εαυτούς της (στην τελετή απονομής των βραβείων) ουσιαστικά έσπασε το διαδίκτυο να γίνει το πιο αμφιταλαντευόμενο tweet EVER! Οι άνθρωποι δεν έχουν παρά τίποτα καλά να πουν γι 'αυτήν!

10 Good Celebrity Role Models for Girls_09

10 - Αντζελίνα Τζολί

Ας το παραδεχτούμε - δεν υπάρχει τίποτα αυτό το κορίτσι δεν θα κάνει για φιλανθρωπία. Έχει υιοθετήσει παιδιά από όλο τον κόσμο για να τους δώσει μια καλύτερη ζωή και μόλις παντρευτεί τον Brad Pitt (και έκαναν τα πιο αξιολάτρευτα μικρά μωρά τους), έγινε κυριολεκτικά το μισό από τα πιο όμορφα ζευγάρια στον κόσμο.

10 Good Celebrity Role Models for Girls_10

Νομίζουμε ότι το μόνο πράγμα πιο όμορφο από την Branglina θα ήταν ο Johnny Depp και η Angelina Jolie ... Τι νομίζεις; ��

Είναι πρεσβευτής της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες, αφού είδε το κοράκι της Καμπότζης και έβλεπε το βάθος μιας τέτοιας ανθρωπιστικής κρίσης και μάλιστα έφτασε να δωρίσει πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια μετά από συνάντηση με Αφγανιστάν πρόσφυγες στο Πακιστάν. Ήταν στην πραγματικότητα οι φιλανθρωπίες η μεγαλύτερη δωρεά ποτέ και δεν έχει σταματήσει εκεί. Έχει ταξιδέψει στις υψηλότερες τάξεις της οργάνωσης, μέχρι που έχει δημιουργήσει ακόμη και ρόλους ειδικά γι 'αυτήν και αγόρασε ακόμη και ένα σπίτι στην πατρίδα του γιου του Maddox και το μετέτρεψε σε ένα φυσικό καταφύγιο για να αποτρέψει τα ζώα να γίνουν απειλούμενο να τον βοηθήσει να έρθει πιο κοντά στις ρίζες του. Σίγουρα θα ήταν η καλύτερη μητέρα στον κόσμο και σίγουρα ένα μεγάλο μοντέλο διασημοτήτων για τα νεαρά κορίτσια, ειδικά μετά από το βραχώδες υπόβαθρο ...

Πιστεύουμε ότι αυτές είναι οι πιο όμορφες και επιρροές γυναίκες στον κόσμο και είναι σίγουρα γυναίκες που θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως πρότυπα για τις νέες κυρίες. Δεν βλέπετε αυτά τα μαλλιά να ξεφλουδίζουν τα μαλλιά τους όπως το Britney 2007, ή να περιπλανηθείτε σε κουκλάκια όπως η Christina Aguilera, έτσι; Μπορεί να είχαν το δίκαιό τους μερίδιο από τα σκαμπανεβάσματα αλλά σίγουρα βγήκαν από αυτό που φαίνονται υπέροχα! Εάν μόνο περισσότερες γυναίκες ήταν έτσι, ο κόσμος θα ήταν μια πολύ φωτεινότερη θέση.

Leave A Comment

88 − 80 =