10 Πιο όμορφα αραβικά άνδρες στον κόσμο 2017

Οι άνδρες που προέρχονται από τη Μέση Ανατολή είναι γνωστοί για το ότι ... καλά, όμορφος. Δεν υπάρχει πολύ νόημα να ξυλοκοπούμε για τον θάμνο, έτσι δεν υπάρχει; Στην πραγματικότητα, είναι γνωστό ότι είναι τόσο όμορφος, ότι υπήρχε ακόμη μια ιστορία τριών ανδρών, το 2013, οι οποίοι στην πραγματικότητα απελάθηκαν από τη χώρα της Σαουδικής Αραβίας, απλά επειδή ήταν απλά πάρα πολύ όμορφος. Αυτός ήταν ο Omar Borkan al Gala (και η ιστορία ήταν διακοσμημένη λίγο ... ή πολύ), αλλά δεν είναι το μοναδικό chap που είναι γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο, από τη Μέση Ανατολή, γιατί είναι ένας πολύ όμορφος άνθρωπος.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτούς τους ωραίους κύριους - τους 10 πιο όμορφους αραβικούς άνδρες στον κόσμο 2017

1 - Ομάρ Μπόρκαν αλ Γκάλα

10 Most Handsome Arab Men in the World 2017 2

Είναι λογικό να ξεκινήσετε με αυτόν τον άνθρωπο, απλώς και μόνο επειδή η ιστορία απέλασης επικεντρώθηκε γύρω του. Γεννημένος στο Ντουμπάι, η ιστορία έκανε επικεφαλίδες ειδήσεων και τον έκανε απίστευτα δημοφιλές σε όλο τον κόσμο. Η φήμη του εξακολουθεί να τον περιβάλλει, βέβαια, αλλά η ιστορία ήταν σίγουρα διασκεδαστική, έστω και αν δεν ήταν απολύτως αληθινή.

10 Most Handsome Arab Men in the World 2017 1

2 - Σέικ Χαμάντ Μπιν Μωχάμεντ Αλ Μακτούμ

10 Most Handsome Arab Men in the World 2017 3

Είναι ποιητής, αλλά αυτό δεν είναι μόνο για το οποίο είναι γνωστός. Ο Σεΐχ Χαμάντ Μπιν Μωχάμεντ Αλ Μακτούμ είναι επίσης κληρονόμος του θρόνου του Ντουμπάι και ο Πρίγκιπας του Ντουμπάι. Αυτό είναι πάνω από ένα από τα 10 πιο όμορφα αραβικά άτομα στον κόσμο το 2017, οπότε υπολογίζουμε ότι η ζωή είναι αρκετά καλή γι 'αυτόν, δεν σας?

10 Most Handsome Arab Men in the World 2017 4

3 - Udi Karni

10 Most Handsome Arab Men in the World 2017 5

Ο 34χρονος Udi Karni είναι ένας ηθοποιός που μοιάζει να είναι ένας από τους λίγους, δημιουργώντας ένα κύμα Middle-Eastern σύντηξης στον κόσμο της μοντελοποίησης, όχι μόνο ένα μοντέλο, αλλά και έναν αθλητή. Προερχόμενος από την Παλαιστίνη, είναι γνωστός για τη μοντελοποίηση του έργου του με τους Emporio Armani, καθώς και μια σειρά από άλλα μεγάλα ονόματα σχεδιαστών.

10 Most Handsome Arab Men in the World 2017 6

4 - Ράμι Μάλεκ

10 Most Handsome Arab Men in the World 2017 7

Ο 36χρονος Ράμι Μάλεκ είναι αιγυπτιακά-αμερικανός ηθοποιός, διάσημος για έργα όπως Η σαμαράδα του λυκόφωτος: Η καταστροφή της αυγής - Μέρος 2. Είναι επίσης γνωστός και στον κόσμο της τηλεόρασης, με Gilmore Girls, 24, Ο ωκεανός, και την τρέχουσα παράστασή του, Κύριε Ρομπότ, στην οποία παίζει τον Elliot Alderson. Έχει δανείσει ακόμη και τη φωνή του σε λίγα παιχνίδια βίντεο, αλλά αυτό δεν είναι αυτό που είμαστε ενθουσιασμένοι για τον επόμενο χρόνο ή έτσι. Λέγεται ότι παίζει το Freddie Mercury στην επερχόμενη ταινία, Bohemian Rhapsody, και δεν μπορούμε να περιμένουμε να το παρακολουθήσουμε!

10 Most Handsome Arab Men in the World 2017 8

5 - Peter Macdissi

10 Most Handsome Arabic Men in the World 2017 9

Ο 43χρονος Peter Macdissi γεννήθηκε στο Λίβανο και είναι γνωστός ως παραγωγός και ηθοποιός, δουλεύοντας σε επιτυχίες όπως Εξι πόδια κάτω και Πετσέτα. Ως παραγωγός, ο works στο Banshee, μια σειρά Cinemax, και ίσως τον αναγνωρίσετε και για το έργο του σε μερικές άλλες τηλεοπτικές εκπομπές - 24, The X-Files, και Bad Company.

10 Most Handsome Arab Men in the World 2017 10

6 - Χαλάζ Ναμπαγί

10 Most Handsome Arab Men in the World 2017 11

Μπορεί να σας εκπλήξει να μάθετε ότι ο Khaled Nabawy, το πραγματικό όνομα Khaled Muhammad El Nabaw, είναι 51 ετών. Είναι ένας ηθοποιός από την Αίγυπτο που είναι γνωστός για τους ενεργούς ρόλους του, σε ταινίες, τηλεόραση, ακόμα και θέατρο. Έχει βρεθεί σε μια σειρά τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών τώρα, αλλά μπορείτε να τον δείτε σήμερα να παίζει το ρόλο του Mahmoud Abdelzahir Η όαση ηλιοβασιλέματος.

10 Most Handsome Arab Men in the World 2017 12

7 - Ο Eugen Bauder

10 Most Handsome Arab Men in the World 2017 13

Ένας Γερμανός ηθοποιός, ο Eugen Bauder γεννήθηκε στην Καζαχστάν και μετακόμισε στη Γερμανία με τη μητέρα του όταν ήταν μόλις πέντε ετών. Κάναμε πολύ κοντά στη Γερμανία ως νεαρός, αλλά δεν βρισκόταν πολύς καιρός πριν βρεθεί στα πόδια του στον κόσμο μοντελοποίησης, σφοδρώντας με συμβόλαια και δουλειές με τους Jean Paul Gaultier, Hugo Boss και Armani, και αυτό ήταν πριν γίνει το πρόσωπο του Amor Pour Homme, ένα άρωμα για το Cacharel.

10 Most Handsome Arab Men in the World 2017 14

8 - Brahim Zaibat

10 Most Handsome Arab Men in the World 2017 15

Αυτός ο τύπος είναι ίσως καλύτερα γνωστός για το γεγονός ότι είναι φίλος ενός από τους πιο διάσημους στον κόσμο. Σε περίπτωση που δεν είχε μαντέψει ακόμα, ήταν ο σημαντικός άλλος της Βασίλισσας του Pop, Madonna. Γεννήθηκε στην Αλγερία, είναι χορεύτρια από το εμπόριο και ήταν στην πραγματικότητα ως χορεύτρια που συναντήθηκε με την Βασίλισσα. Ήταν μόνο μαζί για περίπου ένα χρόνο περίπου πριν χωρίσουν τρόπους, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι είναι μια εποχή στη ζωή του που δεν θα ξεχάσει ποτέ. Αναρωτιόμαστε τι θα έπρεπε να πει για το «Υλικό Κορίτσι» ...?

10 Most Handsome Arab Men in the World 2017 16

9 - Μπάχαρ Χούλι

10 Most Handsome Arab Men in the World 2017 17

Ο 29χρονος Λιβανέζος Αμερικανός, Μπαχάαρ Χούλι, είναι περισσότερο γνωστός για την θέση του στο αυστραλιανό γήπεδο ποδοσφαίρου, παίζοντας μεσαία. Ένας αφοσιωμένος μουσουλμάνος, δεν έκανε καμία προσπάθεια να κρύψει τις μάχες του που μεγάλωναν στον δυτικό κόσμο, προσπαθώντας να παίξει δυτικούς αθλητικούς αγώνες, ενώ εξακολουθούσε να ασκεί τη θρησκεία του. Κατά τα νεότερα του χρόνια, είχε μάλιστα αναφερθεί να γλιστρά από το σπίτι των γονιών του για να παίξει το άθλημα που αγαπούσε τόσο πολύ.

10 Most Handsome Arab Men in the World 2017 18

10 - Kıvanç Tatlıtuğ

10 Most Handsome Arab Men in the World 2017 19

34-year-old Kıvanç Tatlıtuğ μπορεί να έχει ένα όνομα που φαίνεται αδύνατο να προφέρει, αλλά είναι σίγουρα να χτυπήσει λίγο σε ολόκληρο τον κόσμο. Δεν είναι μόνο μοντέλο, αλλά και ηθοποιός, και κάποτε έπαιξε μπάσκετ. Δεν έφυγε από τον κόσμο του αθλητισμού κατά επιλογή, πάσχει από τραυματισμό στο πόδι, αλλά η εαρινή του σταδιοδρομία φαίνεται να έχει λειτουργήσει πολύ καλά γι 'αυτόν. Δεν είναι μόνο βραβευμένος ηθοποιός, αλλά και ένας από τους κορυφαίους καλλιτέχνες από την Τουρκία.

10 Most Handsome Arab Men in the World 2017 20

Leave A Comment

− 1 = 4