Τι σημαίνει αυτό όταν ονειρεύεστε για κάποιον που προσπαθεί να σας βλάψει;

Λένε ότι τα όνειρα είναι ο τρόπος του μυαλού σου να προσπαθείς να σου πεις κάτι - ένα μήνυμα από το βαθύ υποσυνείδητο. Όλοι δεν πιστεύουν ότι, φυσικά, αλλά και αυτοί που πιστεύουν ότι τα όνειρα δεν σημαίνουν τίποτα, θα αισθάνονται ακόμα άβολα μετά από ξύπνημα από κακό. 

Τι σημαίνει αυτό όταν ονειρεύεστε για κάποιον που προσπαθεί να σας βλάψει;

Όνειρα να είναι επίθεση

Η επίθεση μπορεί να σημαίνει τόσο με φυσικό όσο και με διανοητικό τρόπο - είτε γεμάτες εχθροπραξίες με κάποιον, είτε επίθεση σε λεκτική μορφή μέσω διαδικτύου, για παράδειγμα. 

Και οι δύο αυτές - οι φυσικές παρενοχλήσεις και ο κυβερνο-εκφοβισμός - μπορούν να αφήσουν ένα άτομο να αισθάνεται θύμα και όπως οι άνθρωποι γύρω του προσπαθούν να τους επιτεθούν. Εάν αντιμετωπίζετε αυτή τη στιγμή μια παρόμοια κατάσταση στην πραγματική ζωή, τα όνειρά σας θα μπορούσαν απλώς να προβάλλονται σκέψεις και φόβοι - τι ανησυχείτε να συμβαίνουν στην πραγματική ζωή. 

Σε πολλές περιπτώσεις, όταν ονειρεύεστε να επιτεθείτε, δεν είναι επειδή είστε σωματικά ή διανοητικά επιτεθειμένοι από κάποιον άλλο, αλλά περισσότερο ότι υπάρχει μια «επίθεση» ή μια μάχη που συμβαίνει μέσα σας. Θα μπορούσατε να πολεμάτε με έλλειψη ελέγχου, για παράδειγμα, που σας κάνει να νιώθετε ευάλωτοι και σχεδόν θηλυκοί. 

Η επίθεση σε ένα όνειρο μπορεί επίσης να σημαίνει ότι αισθάνεστε αμυντικοί για κάτι. Ίσως υπάρχει μια μικρή κατάσταση που συμβαίνει στη ζωή σας που αισθάνεστε όπως όλοι οι άλλοι προσπαθούν να καταστρέψουν, αλλά προσπαθείτε να σώσετε και να προστατεύσετε. Κάποιος μπορεί να αισθανθεί αυτόν τον τρόπο όταν η οικογένεια ή οι φίλοι απορρίπτουν μια επιλογή χρονολογείται, ή με άλλες αποφάσεις ζωής. 

Ποιος το ξεκίνησε? 

Όταν ρίξετε μια ματιά στη μεγαλύτερη εικόνα, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι δεν είναι ΕΝΑΣ σας επιτίθεται, αλλά κάποιος άλλος είναι αμυντικός ως αποτέλεσμα των επιθέσεων σας. Εάν ξεκινήσατε την επίθεση, πάλι, αυτό δεν σημαίνει ότι πρόκειται να επιτεθείτε σε κάποιο άτομο, αλλά περισσότερο ότι είστε αυτοαμποτισμός - δίνοντας τα πάντα για χάρη μιας νέας σχέσης, ίσως; Η αυτο-σαμποτάζ μπορεί να έρθει σε πολλές μορφές, αλλά αν αισθάνεστε συγκρουόμενες για μια κατάσταση, μη γνωρίζοντας αν είναι σωστή ή όχι για εσάς, αυτός θα μπορούσε να είναι ο λόγος που ονειρεύεστε να επιτεθείτε. 

Πώς είσαι επίθεση? 

Οι μικρότερες συνιστώσες ενός ονείρου μπορεί συχνά να συνθέτουν τη μεγαλύτερη εικόνα, έτσι θα θελήσετε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο πώς είστε επιτεθεί στο όνειρο και όχι μόνο από ποιον. 

Ονειρευόμενοι για να μαχαιρώσετε, για παράδειγμα, μπορεί συχνά να σημαίνει ότι περνάτε από μια δύσκολη κατάσταση - αγχωτικές φορές. 

Το να ονειρεύεσαι να μαχαιρώσετε στην πλάτη, από την άλλη πλευρά, μπορεί να σημαίνει ότι μαχαιρώνεις τον εαυτό σου στην πλάτη - αγνοώντας το ένστικτο ή τη φωνή σου για να κάνεις κάτι που μπορεί να μην είναι μεγάλη επιλογή για σένα. 

Τι Does It Mean When You Dream About Someone Trying to Hurt You? 1

Το να κυνηγείτε σε ένα όνειρο μπορεί να σημαίνει κάτι άλλο από το να μαχαιρώσετε. Εάν κάποιος σας κυνηγάει με την πρόθεση να σας επιτεθεί (ή αυτό πιστεύετε), θα μπορούσε να σημαίνει ότι τρέχετε μακριά από κάτι που θα πρέπει να αντιμετωπίζετε με πιο ανοικτό τρόπο. Ίσως αποφεύγετε τις συγκρούσεις με φίλους επειδή απλά δεν θέλετε να καταστρέψετε τη σχέση τους και να τους πείτε ότι ο φίλος τους παίζει μακριά? 

Ποιος σας επιτίθεται? 

Επιστρέφοντας στα όνειρα να μαχαιρώσετε, ο άνθρωπος που κάνει τη βίαιη ενέργεια μπορεί να απεικονίσει ένα μήνυμα. Το να μαχαιρώσετε ή να επιτεθείτε από έναν συνεργάτη θα μπορούσε να σημαίνει ότι αισθάνεστε προδομένοι από αυτό το άτομο, αν και, ίσως δεν σημαίνει με τον τρόπο που νομίζετε. Ναι, υπάρχει η πιθανότητα να αισθάνεστε ανασφαλείς και να υποψιάζεστε ότι ο σύντροφός σας μπορεί να παίζει μακριά, αλλά υπάρχει επίσης μεγαλύτερη πιθανότητα ότι το όνειρό σας προσπαθεί να αντικατοπτρίζει ένα ελαφρώς διαφορετικό μήνυμα. Ίσως ο σύντροφός σας να κάνει κάτι με το οποίο δεν συμφωνείτε και έχετε αποφασίσει να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό για αυτό; Ή δεν το έχετε φέρει ακόμα μαζί του και είστε φοβισμένοι? 

Και πάλι, τα όνειρα είναι συνήθως μια αντανάκλαση του τι συμβαίνει στις δικές μας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ζωές. Δεν είναι μια εικόνα καθρέφτη και δεν πρέπει να ληφθεί ως τέτοια (πιθανότατα δεν πρόκειται να υποστείτε σωματική επίθεση μόνο και μόνο επειδή έχετε βρεθεί σε ένα όνειρο), αλλά αν συμβεί κάτι τέτοιο να αποκτήσετε παράξενα όνειρα την ίδια στιγμή που έχετε μια προσωπική κρίση, βρήκατε την απάντησή σας. 

Φεύγετε ή αποφεύγετε κάτι; Ήρθε η ώρα να το αντιμετωπίσετε. 

Leave A Comment

41 − 35 =