Τι σημαίνει να βγεις σε ένα όνειρο;

Η λήψη σε ένα όνειρο μπορεί να είναι τρομακτικό, χωρίς αμφιβολία. Έτσι, όταν ξυπνάς με την καρδιά σου αγωνιζόμενοι σε μια πανικοβλημένη μοίρα, αναρωτιέσαι τι θα ακολουθήσει. Γιατί είχες αυτό το όνειρο; Πρόκειται για πρόνοια; Παρόλο που μπορεί να είναι επειδή παρακολουθήσατε μόνο Scarface ή Walking Dead, υπάρχουν και άλλες έννοιες για όσους από εσάς εκεί έξω που δεν παρακολουθούν παραστάσεις ή ταινίες με τόνους βίας.

Τι σημαίνει να βγεις σε ένα όνειρο;

Σκότωσε μέσα στο σπίτι σας

Η λήψη πυροβολισμών μέσα στο σπίτι σας μπορεί να είναι ένα από τα πιο αποθαρρυντικά όνειρα που θα μπορούσατε ενδεχομένως να έχετε, αλλά έχει πολύ νόημα σε αυτό. Το πρώτο νόημα είναι ότι μπορεί να αισθάνεστε ανασφαλείς ή να αισθάνεστε σαν να ήσασταν ή θύμα πρόσφατα. Αν έχετε προηγουμένως μια κατάσταση που δεν είναι ασφαλής, αυτό μπορεί να είναι μόνο το υποσυνείδητό σας που ξαναζεί την εμπειρία.

Αυτό μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως προειδοποίηση ότι κάποιος κοντά σας ή απλά κοντά σας δεν μπορεί να εμπιστευτεί. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν είχατε ένα περίεργο συναίσθημα για ένα συγκεκριμένο άτομο τον τελευταίο καιρό.

Πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε

Ένα όνειρο για να πυροβοληθεί και να πεθάνει πραγματικά από αυτό είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο περίεργα και έντονα όνειρα που θα μπορούσατε να έχετε. Αυτό το όνειρο θα σας στείλει σε μια κρίση πανικού και φόβου, αλλά είναι στην πραγματικότητα ένα καλό σημάδι - σε αντίθεση με αυτό που μπορεί να περίμενε κανείς.

Όντας πυροβόλησε και σκοτώθηκε σε ένα όνειρο δείχνει ότι πρόκειται να κατακτήσει τον φόβο σας ή να τελειώσει όλα τα μεγάλα σχέδιά σας ή τα έργα σας χωρίς καμία ταλαιπωρία καθόλου. Είναι ουσιαστικά ένα σημάδι των μεγάλων πραγμάτων που φτάνουν στο τέλος, όπου θα είστε σε θέση να είστε εν ειρήνη και πάλι.

Πυροβολήθηκε και τραυματίστηκε

Αν τραυματίσατε στο όνειρό σας και δεν ΝΑ ΜΗΝ πεθάνετε, ωστόσο, έχει αρνητική σημασία. Αυτός ο τύπος ονείρου λέει ότι σύντομα θα είστε σε θέση όπου δεν μπορείτε να πολεμήσετε ή να αντισταθείτε στον εαυτό σας, σε μια ουσία θα είστε «τραυματίες» από το να είστε σε θέση να κολλήσετε στον εαυτό σας σε μια πραγματική κατάσταση ζωής. Εάν έχετε ένα τέτοιο όνειρο, να είστε προσεκτικοί και να το λάβετε ως προειδοποίηση για το εγγύς μέλλον.

Πυροβολήθηκε στην Καρδιά

Όντας πυροβόλησε στην καρδιά είναι μια αναπαράσταση των συναισθημάτων και των συναισθημάτων σας. Βρίσκεστε σε μια φοβερή κατάσταση θλίψης, ακόμα και κατάθλιψης. Τίποτα στη ζωή σου δε φαίνεται να πηγαίνει σωστά και η καρδιά σου αγχώνει πραγματικά ένα πρόσφατο γεγονός. Το καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνετε για να καταπολεμήσετε αυτό το όνειρο είναι να χαλαρώσετε και να προσπαθήσετε να εργαστείτε στις δύσκολες στιγμές. Μείνετε θετικοί και κρατήστε το κεφάλι σας ψηλά.

Πυροβολήθηκε στο λαιμό

Όνειρα About Getting Shot

Έχετε ακούσει ποτέ τον όρο «πόνο στο λαιμό»; Λοιπόν, αν υπάρχει κάποιος στη ζωή σας που είναι πραγματικά ένας τεράστιος πόνος στο λαιμό σας, αυτό μπορεί να είναι το νόημα πίσω από το όνειρό σας.

Όντας πυροβόλησε στο λαιμό μπορεί απλώς να σημαίνει ότι υπάρχει κάποιος απίστευτα ενοχλητικός στη ζωή σας που ίσως χρειαστεί να ξεφορτωθείτε. Από την άλλη πλευρά, μπορεί επίσης να δείξει μια σημαντική σύγκρουση μεταξύ της καρδιάς και του μυαλού σας. Μετά από όλα, ο λαιμός είναι σωστός ανάμεσα στην καρδιά σας και το μυαλό σας, οπότε να πάρει τα δύο αυτά πράγματα να σκέφτονται όσο μπορεί να είναι το καλύτερο στοίχημά σας.

Πέταξε και επέστρεψε ένα νέο πρόσωπο

Με αυτό το είδος όνειρο σκοποβολής υπάρχει μεγάλη σημασία. Αυτό το όνειρο σας λέει ότι είστε είτε κουρασμένοι από την τρέχουσα κατάσταση σας είτε είστε άρρωστοι του εαυτού σας εντελώς. Όντας πυροβόλησε και επιστρέφει ένα νέο πρόσωπο δείχνει ότι χρειάζεστε αλλαγή? Στην πραγματικότητα, το σώμα σας το θέλει.

Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα πρέπει να πάρετε πραγματικά αυτή την αλλαγή καριέρας που έχετε σκεφτεί, να ξεκινήσετε ότι η νέα και βελτιωμένη διατροφή για να ρίξει λίρες, ή απλά να αλλάξετε τη στάση σας από το να είναι θρησκεία και εγωκεντρικός σε εξερχόμενο και θετικό. 

Ανακαλύψτε τι πρέπει να αλλάξετε και να αναλάβετε δράση.

Πέτα στην πλάτη

Αυτό είναι πολύ απλό να ερμηνεύσει, αλλά αν χρειάζεστε έναν σαφή ορισμό, το έχουμε σίγουρα για εσάς. 

Όλοι γνωρίζουμε ότι η φράση είναι «μαχαίρωσε στην πλάτη». Λοιπόν, το όνειρό σας το παίρνει ακριβώς ένα βήμα παραπέρα και μετατρέποντας αυτό το λεπτό μαχαίρωμα σε ένα γεμάτο πυροβολισμό. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος σας προκάλεσε πρόσφατα απίστευτα άσχημα, ή πρέπει να είστε επιφυλακτικοί για κάποιον, καθώς θα σας προδίδουν στο εγγύς μέλλον.

Ενώ τα περισσότερα όνειρα γυρίσματα δεν είναι τίποτα να ανησυχείτε, μερικά όνειρα για να πυροβολήσει έχουν μια σοβαρή προειδοποίηση ότι πρέπει να ακούσετε. Μπορεί να χρειαστεί να προσέξετε τους φίλους και την οικογένειά σας γύρω σας, να αλλάξετε κάτι για τον εαυτό σας ή απλά να σταματήσετε να παρακολουθείτε τρομακτικές ταινίες ή τηλεοπτικές εκπομπές πριν κοιμηθείτε!

Έχετε ποτέ πυροβοληθεί σε ένα όνειρο; Που γυρίσατε; Τι σήμαινε για σένα? 

Leave A Comment

59 − 50 =