80 Αποσπάσματα πατέρα-κόρης

Όταν έχετε μια κόρη, έχετε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση. Ο δεσμός μεταξύ ενός πατέρα και μιας κόρης είναι εξαιρετικά συγκινητικός. Όταν είναι παιδί, ο πατέρας κάνει ό, τι μπορεί για να την προστατεύσει από τους κινδύνους του κόσμου. Καθώς μεγαλώνει, παίρνει για να παρακολουθήσει την κόρη του μετατρέπεται σε έξυπνη, σίγουρη γυναίκα που πάντα ήξερε ότι θα μπορούσε να είναι. Αυτά τα αποσπάσματα πατέρα-κόρης ενθυλακώνουν τον ειδικό δεσμό μεταξύ πατέρα και κόρης. Τα αποσπάσματα πατέρα-κόρης μπορούν να χρησιμοποιηθούν από πατέρες ή κόρες για να δείξουν πόσο αγαπούν ο ένας τον άλλον.

  Ωραίος Father Daughter Quotes

80 Αποσπάσματα πατέρα-κόρης

1. Αγαπητέ Πατέρα, μου δίδαξα όλα όσα γνωρίζεις. Εξαιτίας σας, έχω μάθει πώς να ζήσω μια ευτυχισμένη ζωή. Είμαι τόσο ευγνώμων που ο Θεός αποφάσισε να με κάνει κόρη σου.

2. Ο πατέρας είναι πρότυπο για το τι θέλει να γίνει η κόρη και ποιος θέλει να είναι στη ζωή. Καθώς μεγαλώνει, θα αναζητήσει έναν φίλο που είναι τόσο ειλικρινής και ισχυρός όσο ο πατέρας της.

3. Αγαπητέ μπαμπά, μου έδωσε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε κανείς να ζητήσει ποτέ. Πάντα ήσασταν ο πατέρας των ονείρων μου. Τώρα, το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να σκεφτεί είναι να γίνει η κόρη των ονείρων σας! Σε αγαπώ!

4. Θέλατε ποτέ ότι ήμουν γιος; Ευτυχώς, ο Θεός ήξερε τι έκανε και σας έδωσε ένα ακόμη καλύτερο δώρο: εμένα!

5. Κάθε πατέρας παίρνει να επιλέξει ποιος η κόρη του παντρεύεται ως ενήλικας. Δεν επιλέγει, λέγοντάς της, αλλά παρουσιάζοντάς της ένα παράδειγμα του τι μπορούν να είναι οι άνδρες.

6. Μπαμπά, θέλεις να μάθεις το μυστικό μου; Είστε ο καλύτερος άνθρωπος που θα μπορούσα να έχω στη ζωή μου και θα σε αγαπώ για πάντα! Είμαι περήφανος που λέω ότι είμαι κορίτσι του μπαμπά. Σας ευχαριστώ που είστε πάντα ο καλύτερος πατέρας στον κόσμο!

7. Όλες οι κόρες πιστεύουν ότι ο πατέρας τους είναι πανίσχυρος. Μπορεί να μεγαλώσουν, αλλά η βασική τους υπόθεση δεν αλλάζει ποτέ.

8. Όπως μεγαλώνω, έχω συνειδητοποιήσει ότι όλοι οι άνδρες δεν μπορούν να είναι ένας καλός πατέρας. Είμαι τόσο ευγνώμων και τυχερός που μου δόθηκε ο καλύτερος πατέρας σε ολόκληρο τον κόσμο!

9. Αν θέλετε η κόρη σας να γίνει μια μεγάλη γυναίκα στη ζωή, τότε θα πρέπει να είστε ένας μεγαλύτερος πατέρας, καθώς μεγαλώνει.

10. Δεν είσαι απλά ένας μπαμπάς για μένα. Είστε ο προϊστάμενός μου, ο φίλος μου και ο σοφός μου μέντορας. Είμαι τόσο τυχερός που έχω έναν τόσο σοφό, μοναδικό πατέρα στη ζωή μου!

11. Ο πατέρας μπορεί να είναι ένα παράδειγμα για την κόρη του, αλλά η κόρη του είναι μια έμπνευση γι 'αυτόν να προσπαθεί πάντα να είναι καλύτερος.

12. Ο πατέρας είναι ένας άνθρωπος που πάντα θα σας στηρίξει και θα σας πιστέψει. Μια κόρη είναι η μόνη γυναίκα που θα ακολουθήσει πραγματικά τις συμβουλές σας.

13. Μια κόρη αντιμετωπίζεται σαν πριγκίπισσα από τον πατέρα της όταν είναι παιδί, έτσι μεγαλώνει για να γίνει βασίλισσα.

14. Κάθε κόρη πρέπει να γνωρίζει: Ακόμη και όταν δεν χρειάζεται πλέον να κρατάτε το χέρι του πατέρα σας, θα έχει πάντα την πλάτη σας.

15. Πατέρες, αγαπούν κάθε στιγμή που μπορείτε να περάσετε με την κόρη σας. Οι κόρες, εκτιμούν πάντα την προσπάθεια που περνούν οι γονείς σου για να σε ανεβάσουν.

περίφημος father daughter quotes

16. Κανείς δεν μπορεί να μου δώσει τόση αγάπη, ζεστασιά και φροντίδα όπως έχω από εσάς, μπαμπά. Τώρα, είναι η σειρά μου να σας δείξω την ίδια αγάπη και φροντίδα! Σε αγαπώ!

17. Όλοι οι πατέρες είναι υπερήφανοι όταν οι κόρες τους πετούν ελεύθερα σαν πουλί καθώς τελικά αφήνουν τη φωλιά να βγει και να ακολουθήσει τα όνειρά τους.

18. Θέλετε να μάθετε το μυστικό για να σταματήσετε το άγχος και να λιώνετε τα προβλήματά σας; Περάστε μια στιγμή κοιτάζοντας τα μάτια της κόρης σας και να την αγκαλιάσετε!

19. Δεν θα ξέρεις ποτέ πόσο πολύ θα μπορούσε να αγαπά η κόρη σου μέχρι να δείξεις πόσο πολύ την αγαπάς πίσω.

20. Ένας πατέρας μπορεί να είναι αυστηρός με τους γιους του, αλλά με μια κόρη, την αντιμετωπίζει σαν ομηρία υψηλής ποιότητας.

21. Αν θέλετε να δείξετε στην κόρη σας πώς να έχετε μια σχέση και να βρείτε τον σωστό άντρα, τότε αγαπάτε τη μητέρα της όσο αγαπάτε την κόρη σας.

22. Όλοι οι πατέρες θα πρέπει να φροντίζουν να είναι κοντά στην κόρη τους όποτε χρειάζονται. Διαφορετικά, ένας ανάξιος άνθρωπος μπορεί να επιταχύνει για να γεμίσει αυτόν τον ρόλο.

23. Οι πατέρες είναι οι σημαντικότεροι δάσκαλοι στη ζωή μιας κόρης. Διδάσκουν στην κόρη τους τι πρέπει να περιμένουν και να απαιτούν από τους άνδρες.

24. Τα όνειρα του πατέρα είναι στα μάτια της κόρης τους. Οι ζεστές αγκαλιές τους ανακουφίζουν από τον πόνο. Ενώ ένας πατέρας νιώθει τον πόνο και τη θλίψη να βλέπει την κόρη του να μεγαλώνει, αυτός είναι ο μόνος που έχει πάντα την πλάτη του. Το χαμόγελό της είναι ο μυστικός σκοπός της ζωής του.

25. Κάθε πατέρας πρέπει να θυμάται ότι η δουλειά του είναι να είναι ο άνθρωπος που ποτέ δεν θα βλάψει την κόρη του ή δεν θα κάνει να κλάψει.

26. Αν ένας πατέρας δεν παίρνει στα σοβαρά τους στόχους, τα όνειρα και τα επιτεύγματα της κόρης του, δεν θα μπορέσει ποτέ να πάρει σοβαρά.

27. Αν θέλετε να δώσετε στην κόρη σας μια ευτυχισμένη παιδική ηλικία, πρέπει να είστε αγάπης, αξιόπιστος, φροντίδα και πάντα διαθέσιμος.

28. Ο πατέρας είναι ο μόνος πραγματικός μάγος στον κόσμο. Μόλις λίγα χρόνια, μπορεί να μετατρέψει το κοριτσάκι του σε μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση. Ως ενήλικας, μπορεί να κάνει την κόρη του να αισθάνεται σαν να είναι κοριτσάκι.

29. Το μόνο πράγμα που μπορεί ποτέ να χωρίσει έναν πατέρα και μια κόρη είναι ο θάνατος. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο στον κόσμο που να μπορεί να σπάσει τον δεσμό πατέρα-κόρη.

30. Μόλις έχετε μια κόρη, ολόκληρη η ζωή σας αλλάζει. Ξαφνικά, δεν μπορείς πλέον να είσαι το πρόσωπο που ήσουν όταν είσαι επειδή βλέπεις ολόκληρο τον κόσμο σε ένα διαφορετικό, φωτεινότερο φως.

Χαριτωμένος Father And Daughter Quotes

31. Ένας γάμος δεν είναι στην πραγματικότητα για νύφες και γαμπροί. Είναι μια ευκαιρία για τους πατέρες και τις κόρες. Είναι όταν το κοριτσάκι του μπαμπάς τελικά γίνεται γυναίκα και ξεκινά μια οικογένεια της δικής του.

32. Μόνο ο πατέρας μπορεί να διδάξει την κόρη του να εκτιμήσει τον εαυτό του. Πρέπει να της πει συνεχώς πόσο πολύτιμος είναι γι 'αυτόν.

33. Επιζητήστε τη μνήμη της κόρης σας καθώς μεγαλώνει γιατί αυτές οι ζεστές μνήμες θα φωτίζουν τη ζωή σας σε λιγότερο χαρούμενες περιόδους.

34. Ακούγοντας το γέλιο μιας κόρης που παίζει είναι σαν την πιο χαρούμενη συμφωνία που μπορεί να ακούσει ένας πατέρας.

35. Οι πατέρες δεν θα πρέπει ποτέ να είναι δύσκαμπτες ή αδιάφορες γύρω από τις κόρες τους. Θα πρέπει να είναι μαλακά, αγάπη και ευγενικά, έτσι ώστε οι κόρες τους να μπορούν να μετατραπούν σε πραγματικές γυναίκες.

36. Η επιθυμία ξεκινάει την αγάπη μιας συζύγου. Η φιλοδοξία είναι ένας καταλύτης για την αγάπη για τον γιο. Για μια κόρη, βρίσκεις μόνο την αγάπη στην αληθινή της μορφή.

37. Να είναι το μέλι μου, να είναι η φεγγάρι μου, να είναι ο ήλιος μου και η κόρη μου νούμερο ένα!

38. Κάποια μέρα, η κόρη σας θα σας ευχαριστήσει για να είστε πάντα οδηγός της, ήρωας, μέντορας, κηδεμόνας, φίλος, βιβλίο επιταγών και πατέρας.

39. Δεν θα δείτε ποτέ τους φόβους και τα δάκρυα ενός πατέρα, επειδή δείχνει μόνο την αγάπη και τη φροντίδα του για σας.

40. Ένας άνθρωπος έχει την ευκαιρία στη ζωή να είναι ένας ήλιος που ποτέ δεν προκαλεί σκιά με τη γέννηση μιας κόρης.

41. Είναι ένας σπάνιος άνθρωπος που μπορεί να αντισταθεί στις γλυκές αγκαλιές και τα φιλιά μιας μικρής κόρης.

42. Ξέρετε, όλοι οι φίλοι μου λένε ότι ο Σούπερμαν δεν είναι πραγματικός, αλλά ξέρω ότι πράγματι υπάρχει - Είναι ο πατέρας μου!

43. Οι μικρές κόρες είναι οι μόνοι άνθρωποι που μπορούν να μαλακώσουν τις καρδιές των ισχυρότερων ανδρών.

44. Οι πατέρες έχουν τεράστια ικανότητα να αλλάξουν τις κόρες τους προς το καλύτερο, αλλά μια κόρη μπορεί να επηρεάσει τον πατέρα της από την ημέρα που γεννιέται.

45. Δεν χρειάζεται να βρω βασιλιά για να γίνω βασίλισσα επειδή γεννήθηκα ήδη σε έναν βασιλιά!

Πατέρας Daughter Quotes

46. ​​Όλοι οι πατέρες κρυβούν μυστικά και φοβούνται την ημέρα που πρέπει να δώσουν το χέρι της κόρης τους σε έναν άλλο άνθρωπο.

47. Αγαπητέ μπαμπά, ποτέ δεν ανησυχώ για το τι συμβαίνει στη ζωή μου, γιατί ξέρω ότι πάντα θα είναι η στήριξή μου και η δύναμή μου. Ποτέ δεν πρέπει να ανησυχείτε για μένα να ξεπεράσω το γύρο σας γιατί ποτέ δεν θα μπορώ να ξεπεράσω την καρδιά σας.

48. Η λάμψη στα μάτια μιας κόρης είναι σαν το καθοδηγητικό φως ενός πατέρα που τον οδηγεί από τις θύελλες της ζωής.

49. Όταν ήσασταν μικρό κορίτσι, πάντα ανησυχούσα ότι θα τραυματίσατε ή θα αισθάνεστε μια στιγμή θλίψης. Τώρα που είσαι γυναίκα, είμαι συνεχώς πανικός!

50. Υπήρξαν πολλές ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή μου, αλλά η πιο ευτυχισμένη από όλες ήταν η ημέρα που γεννήσατε!

51. Αγαπημένη κόρη, ξέρω ότι είστε άξιοι όλης της ευτυχίας και της χαράς στον κόσμο. Ξέρετε πώς θα το ήξερα; Επειδή είσαι η κόρη μου και σε έστησα για να είναι έτσι!

52. Λένε ότι ποτέ δεν θα είσαι μόνος αν έχεις παιδί. Εάν έχετε μια κόρη, δεν θα γνωρίζετε ποτέ τη θλίψη.

53. Μισώ να σας πω αυτό, μπαμπά, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα παντρευτώ ποτέ. Δεν υπάρχουν άλλοι άλλοι στον κόσμο σαν εσάς!

54. Αγαπημένη μου κόρη: η μεγαλύτερη χαρά μου στη ζωή παρακολουθώ ζωντανά τη ζωή σας και ακολουθείτε τα όνειρά σας. Όταν βλέπω το χαμόγελό σας, συνειδητοποιώ πόσο εκπληκτική είναι η ζωή.

55. Όταν ήσαστε απλά παιδί, αισθανόμουν ότι θα μπορούσα να κρατήσω το χέρι σας για πάντα. Τώρα που είστε γυναίκα, θα κρατήσω την καρδιά σας για μια ζωή.

56. Θέλετε να έχετε μια ζωή παραμυθιού; Κάντε την κόρη σας να αισθάνεται σαν να είναι πριγκίπισσα.

57. Δεν πειράζει πόσες δυσκολίες και αγώνες περνάτε στη ζωή. Ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει, θυμηθείτε ότι θα πεθάνω για σας οποιαδήποτε στιγμή είναι απαραίτητο!

58. Όταν έχετε μια κόρη, φαίνεται ότι η ζωή σας ξαφνικά θα ήταν ατελής χωρίς τα ζεστά αγκαλιά της.

59. Υπάρχει μόνο μία κοπέλα που κατάφερε να κλέψει την καρδιά μου για πάντα: Είναι η κόρη μου! Δεν έχω λόγια να πω πόσο σ 'αγαπώ, αγαπητέ!

60. Ποτέ δεν πίστευα ότι οι υπερήρωες θα μπορούσαν να υπάρχουν μέχρι να συνειδητοποιήσω ότι ήσαστε ήδη ο μεγαλύτερος ήρωάς μου. Σε αγαπάω μπαμπά.

Καλύτερος Father Daughter Quotes

61. Εάν υπάρχει μια ιδανική κόρη σε ολόκληρο τον κόσμο, είμαι αρκετά σίγουρος ότι είστε εσείς. Μετά από όλα, πώς δεν θα μπορούσατε να είστε τέλειοι από τότε που σας έθεσα?

62. Αν ο σύζυγός σας δεν πιστεύει ότι είστε πριγκίπισσα του, θα τον κάνω να πιστέψει ότι είστε πραγματική βασίλισσα!

63. Ως παιδί, ένας πατέρας μπορεί να φιλήσει τα boo-boos της κόρης του και να τα κάνει καλύτερα. Το πιο δύσκολο κομμάτι για να παρακολουθήσετε μια κόρη μεγαλώνοντας κρατά πίσω για να την αφήσει να λύσει τα δικά της προβλήματα. Μόνο αφήνοντας μια κόρη να μάθει και να μεγαλώσει, μπορεί να γίνει μια ισχυρή, σίγουρη γυναίκα.

64. Ένας καλός πατέρας θα τρελαθεί πραγματικά χωρίς το κοριτσάκι του στη ζωή του.

65. Αν ένας πατέρας μπορεί να μάθει τίποτα από την ανύψωση μιας κόρης, είναι επειδή ήταν καλός πατέρας καθώς προσπάθησε να την αυξήσει.

66. Η κατοχή μιας κόρης είναι το μεγαλύτερο μάθημα όλων για την άνευ όρων αγάπη και την αγάπη κάποιου περισσότερο από τον εαυτό σου. Εάν ο κόσμος είχε περισσότερες κόρες, θα υπήρχαν λιγότερες μάχες και βία στον κόσμο.

67. Ο λόγος για τον οποίο μπορώ να αναλάβω κινδύνους και να πάω για τα όνειρά μου στη ζωή είναι επειδή ξέρω ότι πάντα θα με πιάσετε αν πέσω. Σε αγαπάω μπαμπά!

68. Νομίζω ότι η Ημέρα του Πατέρα ήταν η χειρότερη ιδέα ποτέ - κάθε μέρα πρέπει να είναι μια γιορτή σας, μπαμπά!

69. Όταν γεννιέται μια κόρη, η ζωή ενός συνηθισμένου ανθρώπου γίνεται ξαφνικά η εκπληκτική ζωή μιας κόρης.

70. Κανείς δεν πιστεύει ότι οι άγγελοι θα μπορούσαν να πάρουν την ανθρώπινη μορφή μέχρι να γεννήσουν ένα μικρό κορίτσι.

71. Αν θέλετε η κόρη σας να έχει τα καλύτερα από τα πάντα στη ζωή, πρέπει να είστε ο καλύτερος πατέρας στον κόσμο για να γνωρίζει την αξία της.

72. Η εύρεση του σωστού ανθρώπου δεν θα είναι εύκολη για μένα γιατί πρέπει να ανταποκριθεί στο παράδειγμα σας!

73. Η πιο γλυκιά στιγμή στη ζωή μου κρατούσε το χέρι σας για πρώτη φορά. Ίσως δεν χρειάζεται να σας κρατήσω ή να σας καθοδηγήσω πια, αλλά θα είμαι πάντα εδώ για κάθε περίπτωση.

74. Μόλις γεννήσετε μια κόρη, γρήγορα θα ανακαλύψετε ότι τα θαύματα πραγματικά υπάρχουν.

75. Τα προβλήματα κάθε πατέρα μπορούν αμέσως να απομακρυνθούν από τη στιγμή που βλέπει την ευτυχία της κόρης του.

76. Ίσως να μην είμαι τέλειος σε όλα, αλλά κάθε φορά που επιτύχω την τελειότητα, είναι επειδή με εγύναψε. Ευχαριστώ, μπαμπά!

77. Αν είχα μια επιθυμία στη ζωή, θα ήταν να εγείρω τη δική μου κόρη καθώς και εγώ με εγύναψε.

78. Μια κόρη είναι το καλύτερο μάθημα στην αγάπη άνευ όρων. Βλέποντας τον κόσμο μέσα από τα μάτια της κόρης του, ένας πατέρας παίρνει μια νέα μίσθωση για τη ζωή και ένας λόγος να δοκιμάσει το πιο σκληρό του σε όλα.

79. Έχοντας μια κόρη είναι ο καλύτερος λόγος για να επενδύσετε σε ένα πυροβόλο όπλο.

80. Ανεξάρτητα από το πόσο ηλικία γίνεται μια κόρη, ο πατέρας της θα είναι πάντα το παράδειγμα του τι πρέπει να είναι ο άνθρωπος. Κάθε πατέρας έχει το δύσκολο έργο να γίνει αυτό το παράδειγμα.

Leave A Comment

74 + = 80