7 παιχνίδια για να παίξετε πάνω από κείμενο με έναν τύπο

Όταν βαρεθείτε και δεν θέλετε να έχετε μια συνηθισμένη συνομιλία με γραπτά μηνύματα, υπάρχει μόνο ένα πράγμα που πρέπει να κάνετε: να παίξετε ένα παιχνίδι πάνω από μηνύματα κειμένου! Ναι σωστά. Giggle και γελούν και έχουν μια έκρηξη με αυτά τα 7 φοβερό παιχνίδια για να παίξει πάνω από το κείμενο με έναν άντρα!

κείμενο games

1. 20 ερωτήσεις

Γνωρίζουμε αυτό το παιχνίδι από τότε που ήμασταν λίγο. Το παίξαμε με τον αδερφό μας κατά τη διάρκεια μεγάλων βόλτων με αυτοκίνητο και το έπαιξα με όλους τους φίλους μας κατά τη διάρκεια ενός πάρτι ύπνου στην πέμπτη τάξη. Είναι 20 ερωτήσεις. Και είναι ένα κλασικό! Για να μην αναφέρουμε ότι παίρνει ένα καλό κομμάτι του χρόνου και θα κρατήσει εσάς και το άτομό σας ενδιαφέρονται για τουλάχιστον 5, 10, αν όχι 15 λεπτά. Μην το καταστήσετε πάρα πολύ σκληρό γι 'αυτόν όμως, εντάξει?

2. I Spy

Εδώ είναι ένα άλλο κλασικό παιχνίδι που έχετε αναμφίβολα έπαιξε τουλάχιστον 100 φορές και είναι πάντα ένα μεγάλο χτύπημα. Όλοι αγαπάνε εγώ Spy! Αλλά ίσως αναρωτιέστε: πώς παίζετε I Spy πάνω από μηνύματα κειμένου; Με την αποστολή φωτογραφιών, φυσικά! Στείλτε αυτόν τον τύπο ένα μήνυμα κειμένου και του δώστε συμβουλές για το τι πρέπει να βρει. Σοβαρά, αυτό το παιχνίδι είναι τόνοι διασκέδασης και που δεν αγαπά να βγάζει φωτογραφίες στα εισερχόμενα μηνυμάτων κειμένου?

 3. Θα προτιμούσατε?

Αν υπάρχει ένα ξεκαρδιστικό παιχνίδι που όλοι αγαπάμε να παίζουμε με τους φίλους μας, είναι εσείς; Θέλω να πω, μπορείτε να δημιουργήσετε κάποιες ΠΟΛΥ τρελές και αστείες περιστάσεις για να επιλέξετε μεταξύ των φίλων σας. Εάν δεν έχετε παίξει πριν, είναι πραγματικά εύκολο. Απλά καταλήξουμε σε δύο διαφορετικά πράγματα για να επιλέξουν: θα προτιμούσατε να τρώτε φυστικοβούτυρο από έναν πάγκο λεωφορείου ή να γλείψετε ένα γλειφιτζούρι που βρήκατε στο δοχείο απορριμμάτων; Απλά ανόητα τυχαία πράγματα όπως αυτό!

 4. Μαντέψτε το χαρακτήρα

Αυτό είναι πολύ διασκεδαστικό για μερικούς διαφορετικούς λόγους, το κυριότερο είναι ότι μπορείτε να μιμηθείτε κάποιον άλλο για λίγα λεπτά! Στείλτε στον συγκεκριμένο τύπο κάποιες γραμμές από έναν χαρακτήρα, και θα μαντέψει ποιοι είστε υποτιμημένοι. Θα μπορούσε να είναι μια διασημότητα, ένας παίκτης μπάσκετ, ακόμη και ένας αμοιβαίος φίλος των δυο σας!

5. Δημιουργήστε μια ιστορία

Εντάξει. Αυτό το παιχνίδι είναι σοβαρά τόσο πολύ διασκεδαστικό και το αποτέλεσμα είναι πάντα υστερικό. Για να παίξετε αυτό το παιχνίδι, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στείλετε ο ένας τον άλλον ένα κείμενο μηνύματα κειμένου που συνθέτουν μια ιστορία. Για παράδειγμα:

Εσείς: Ο

Του: μπανάνα

Εσείς: Πέθανε

Εκείνος: Onto

Εσείς: το δικό σας

Του: Μητέρα

Και ούτω καθεξής και ούτω καθεξής. Μπορείτε να βρείτε μερικά ξεκαρδιστικά σενάρια που θα σας φέρουν στο πάτωμα γελώντας!

6. Μαντέψτε τη συντομογραφία

Νομίζω ότι υπάρχει μια καινούργια συντομογραφία στον κόσμο των μηνυμάτων κάθε μέρα και δεν μπορείτε να μου πείτε ότι υπήρξε ένας χρόνος ή δύο όπου θα έπρεπε να αναζητήσετε τις τελευταίες λέξεις όπως "YOLO" ή "WYD". Για αυτό το παιχνίδι, μπορείτε να βρείτε τις συντομογραφίες σας! Για παράδειγμα: σας ρωτά τι κάνετε. Απαντάτε με το "WTD" (περπατώντας το σκυλί). Θα πρέπει να μαντέψει τι αντιπροσωπεύει το "WTD". Ίσως χρειαστεί να του δώσετε μερικές συμβουλές, αυτό μπορεί να είναι αρκετά σκληρό!

 7. Silly Pictures

Εντάξει, έτσι αυτό είναι πραγματικά ανόητο και εντελώς νεανικό - αλλά hey, είναι διασκεδαστικό! Τα περισσότερα τηλέφωνα σήμερα συνδέονται με το διαδίκτυο με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Τούτου λεχθέντος, βρείτε τις πιο αστείες φωτογραφίες που μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο και να τις στείλετε στον συνεργάτη σας. Θα γίνουν ένα καλό γέλιο και μπορείτε να συνεχίσετε να στέλνετε ανόητες εικόνες εμπρός και πίσω μεταξύ τους για ώρες! Ίσως θα μπορούσατε να επιλέξετε μια συγκεκριμένη κατηγορία για να την κάνετε λίγο πιο δύσκολη?

Τι παιχνίδια γραπτών μηνυμάτων θέλετε να παίξετε?

Leave A Comment

− 7 = 1