60 τατουάζ Μητέρας κόρης

Προηγ1 από 2Επόμενο

Υπάρχει ένας ιδιαίτερος δεσμός μεταξύ μητέρων και θυγατέρων που κανείς άλλος δεν μπορεί να καταλάβει. Η αγάπη που έχει η μητέρα για μια κόρη είναι αιώνια και αντίστροφα. Η σύνδεση είναι ξεχωριστή και ισχυρή, και αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι και οι δύο είναι γυναίκες. Μια κόρη δεν μοιράζεται απλώς τη γενετική και το DNA με τη μητέρα της. μοιράζεται επίσης την εμφάνιση, τα συναισθήματα και τα όνειρα. Πολλές γυναίκες βλέπουν τις μητέρες τους ως τον καλύτερο φίλο τους. Τούτου λεχθέντος, ένας πολύ καλός τρόπος να δείξουμε ότι η μαγική αγάπη είναι μέσα από ταίριασμα τατουάζ. Εδώ είναι 60 καταπληκτικές επιλογές που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ως έμπνευση.

1. Γραφικά τατουάζ ημι-πεταλούδα 

1. mother daughter tattoo

μέσω Instagram / elifont1108

Ένα τατουάζ μισής πεταλούδας μπορεί να έχει πολυάριθμες χροιά. Θα μπορούσε να σημαίνει ότι όταν συνδυάζονται, τα μισά γίνονται μια ολόκληρη πεταλούδα με φτερά για να πετάξουν και να επιτύχουν στόχους. Είναι ένα πολύ λεπτό είδος τατουάζ που αποπνέει καθαρή αγάπη και λατρεία από τη μητέρα προς μια κόρη και το αντίστροφο.

2. Καταπιείτε Τατουάζ

2. mother daughter tattoo

μέσω του Instagram / janielalangton

Τα χελιδόνια είναι τόσο ευαίσθητα και κομψά. Συμβολίζουν την ελευθερία αλλά ταυτόχρονα την αγάπη και τον θαυμασμό. Αυτά τα συναισθήματα συχνά διαμορφώνουν τη σχέση μιας γυναίκας με τη μητέρα της.

3. Πολύχρωμο Dragonfly 

μητέρα daughter tattoo_03

μέσω Instagram / angelolambo

Μια dragonfly είναι ένα ελκυστικό έντομο που συμβολίζει το βάθος του χαρακτήρα, την ωριμότητα και την αλλαγή, τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε πνευματικό επίπεδο. Ένα τατουάζ που ταιριάζει μεταξύ μιας μητέρας και μιας κόρης μπορεί να είναι μια ευκαιρία να παρουσιάσει την αγάπη, παρόλο που οι καιροί έχουν αλλάξει και οι συνθήκες έχουν ξεχωρίσει το ένα από το άλλο.

4. Εσείς και εγώ

μητέρα daughter tattoo_04

μέσω Instagram / kah-γόνατος-sha

Αυτό το "εσύ κι εγώ" με τατουάζ καρδιάς είναι απλό αλλά εξαιρετικά υποβλητικό. Βασικά δείχνει ότι ο δεσμός μια κόρη και μια μητρική μετοχή είναι ανεκτίμητη.

5. Τατουάζ μητέρας-κόρης ηλίανθου 

μητέρα daughter tattoo_05

μέσω Instagram / sammileester

"Είστε ο ήλιος μου" είναι μια τόσο ισχυρή φράση. Με τη μορφή ενός τατουάζ με ηλίανθο στο βάθος αυτό μπορεί μόνο να σημαίνει ότι οι μητέρες αγαπούν τις κόρες τους περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο.

6. Αγαπάτε / αγαπάτε περισσότερο

μητέρα daughter tattoo_06

μέσω Instagram / electricempiretattooinc

Η μητέρα σου έχει την αίσθηση του χιούμορ; Ανατρέξτε σε αυτό το παιδικό, αλλά σούπερ διασκεδαστικό τατουάζ. Φαίνεται ότι έγινε από ένα 6χρονο, το οποίο πηγαίνει πολύ καλά με την αντίληψη που έχει κάθε μητέρα - ότι μια κόρη είναι κόρη και όχι γυναίκα αν και είναι 30.

7. Τατουάζ μουσικής εμπνευσμένο 

μητέρα daughter tattoo_07

μέσω του Instagram / laylad73

Οι γυναίκες που είναι συνθέτης τατουάζ που είναι πιο γραφικά και γεωμετρικά θα μπορούσαν να δοκιμάσουν αυτό το εκπληκτικό σχεδιασμό μουσικής. Είναι κομψό και ελκυστικό, ιδανικό για ένα τατουάζ μητέρα-κόρη που ταιριάζει.

8. Σημαντικό Τατουάζ Μήνυμα 

μητέρα daughter tattoo_08

μέσω του Instagram / makaykay_xo

Ορισμένες μητέρες και κόρες είναι καλύτερες με τη γραπτή λέξη παρά με την προφορική λέξη. Ένα τατουάζ αφιερωμένο σε άλλους μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να αισθάνονται ξεχωριστά.

9. Επικαλυμμένες καρδιές

μητέρα daughter tattoo_09

μέσω Instagram / terry.christine

Αυτή η επικάλυψη καρδιά τατουάζ φαίνεται τόσο λεπτή και έξυπνη. Το ένα είναι κόκκινο και το άλλο είναι πράσινο, το οποίο έχει σίγουρα ιδιαίτερη σημασία για τη μητέρα και την κόρη στην παραπάνω εικόνα.

10. Τατουάζ Μητέρας-Κόρης Άπειρο

μητέρα daughter tattoo_10

μέσω Instagram / olgapinks

"Σ 'αγαπάς περισσότερο" και "Σας αγαπάω περισσότερο" - δύο φράσεις που μπορούν να σημαίνουν τον κόσμο σε μια μητέρα και μια κόρη. Έχετε αυτές τις φράσεις εισαχθεί σε ένα τατουάζ άπειρο και νιώστε σαν την πιο ιδιαίτερη γυναίκα στα μάτια της μαμάς σας.

11. Ταίριασμα των Πεταλούδων 

μητέρα daughter tattoo_11

μέσω Instagram / dwagonfwy

Ένα τατουάζ πεταλούδας που ταιριάζει είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείξετε πόσο αγαπάτε πραγματικά τη μητέρα σας. Επιλέξτε ένα ενδιαφέρον σχέδιο και προσαρμόστε το σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις. Φωτεινό μπλε με αποχρώσεις ροζ και κίτρινου εμφάνιση καταπληκτικό!

12. Καλή αγάπη

μητέρα daughter tattoo_12

μέσω Instagram / gabriellebeth

Λιγότερο σε περισσότερα, ακόμη και όταν παίρνετε ένα τατουάζ. Ένα τατουάζ "Αγάπης" ειδικότερα, μπορεί να έχει το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Σκεφτείτε μια ελκυστική γραμματοσειρά και αφήστε τη μητέρα σας να πάρει και αυτή.

13. Tattoo Anchor

μητέρα daughter tattoo_13

μέσω Instagram / missyjess88

Ένα τατουάζ αγκυροβόλησης μπορεί να έχει πολλούς υπολογισμούς. Δεδομένου ότι συνδέεται με τη στεριά και τη θάλασσα, μπορεί να σημαίνει σταθερότητα και δύναμη. Τέτοιο επιβλητικό τατουάζ μητέρας-κόρης μπορεί να σημαίνει ότι ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στη ζωή, θα έχετε πάντα υποστήριξη από το ένα το άλλο.

14. Doves

μητέρα daughter tattoo_14

μέσω Instagram / xx_sophiebabe1_xx

Το περιστέρι είναι ένα θαυμάσιο πουλί που αποπνέει λιχουδιά και κομψότητα. Ένα τατουάζ που ταιριάζει θα μπορούσε να έχει πολλές έννοιες για τη μητέρα και την κόρη. Ακόμα κι αν είστε όλοι μεγάλωσαν τώρα και είστε έτοιμοι να πετάξετε, θα υπάρχει πάντα κάποιος για να σας παρηγορήσει όταν οι χρόνοι γίνονται σκληροί.

15. Τατουάζ εμπνευσμένο από τη μητέρα-κόρη

μητέρα daughter tattoo_15

μέσω Instagram / bcodes

Διατηρήστε τη μνήμη της μητέρας σας για αιωνιότητα με αυτό το εμπνευσμένο τατουάζ. Είναι συναισθηματικό και θα σας βοηθήσει να θυμάστε ότι η μητέρα σας θα είναι πάντα εκεί για σας.

16. Ταίριασμα κουκουβάγιων 

μητέρα daughter tattoo_16

μέσω Instagram / rainbowbear17

Εάν και εσείς και η μητέρα σας έχετε μια ανεπτυγμένη αίσθηση του χιούμορ, τότε ίσως θέλετε να δοκιμάσετε αυτό το χαριτωμένο σχεδιασμό τατουάζ. Αυτές οι κουκουβάγιες είναι ξεκαρδιστικές και παρόλα αυτά τόσο ενδιαφέρουσες ταυτόχρονα.

17. Τατουάζ μητέρας κόρης με ισχυρό μήνυμα

μητέρα daughter tattoo_17

μέσω Instagram / americangypsytattooco

Ένα κίνητρο για τη μητέρα σας που τατουάζει στο σώμα σας θα έχει το ισχυρότερο αποτέλεσμα. Είναι κάτι που και οι δύο θα μοιραστείτε για πάντα, για να μην αναφέρουμε ότι η φράση θα θυμάται πάντα τον ειδικό δεσμό που έχετε δύο.

18. Τατουάζ ταιριάζουν με την Πικραλίδα Accent

μητέρα daughter tattoo_18

μέσω Instagram / cerylnaptattoos

Οι πικραλίδες είναι απίστευτα ευαίσθητα λουλούδια. Επιλέξτε ένα ενδιαφέρον σχέδιο και συνδυάστε το με ένα υπέροχο μήνυμα για τη μητέρα / κόρη σας. Το τελικό τατουάζ θα φανεί απίστευτο.

19. Χαριτωμένο Σχέδιο Μητέρας-Κόρης

μητέρα daughter tattoo_19

μέσω Instagram / dani.duds

Αφήστε το εσωτερικό σας παιδί να λάμψει και να εξετάσει αυτό το απλό αλλά καταπληκτικό τατουάζ. Δείχνει σαφώς πόσο ιδιαίτερο είναι ο δεσμός μεταξύ μιας μητέρας και ενός παιδιού.

20. Τατουάζ ταιριάζουν τα τριφύλλια

μητέρα daughter tattoo_20

μέσω Instagram / makayla.dawn13

Ένα τυχερό τριφύλλι μπορεί να έχει μια εκπληκτική σημασία για μια μητέρα και μια κόρη. Πηγαίνετε για αυτό το εκπληκτικό σχέδιο και σημάδεψε την αγάπη που έχετε για έναν άλλο με ένα μόνιμο τατουάζ.

21. Χαριτωμένο τατουάζ μέλισσας

μητέρα daughter tattoo_21

μέσω του Instagram / I_gearhart

Αυτή η ιδέα ενός τατουάζ μητέρας κόρης είναι απολύτως καταπληκτική. Η μέλισσα στην παραπάνω εικόνα φαίνεται τόσο απαλή και εύθραυστη. Θα μπορούσε να σημαίνει μια αγάπη για τα πράγματα - αφοσίωση, αγάπη, θαυμασμό και πολλά άλλα.

22. Τατουάζ μητέρας-κόρης γραφικών

μητέρα daughter tattoo_22

μέσω του Instagram / jojo_raidernation

Εάν θέλετε να έχετε ένα τατουάζ που ταιριάζει με τη μητέρα σας αλλά θέλετε να είναι μοναδικό, τότε προσαρμόστε το. Ελάτε με ένα πρωτότυπο σχέδιο και το κάνετε σημαντικό για τους δυο σας.

23. Τατουάζ καρδιάς Infinity 

μητέρα daughter tattoo_23

μέσω Instagram / witchhayzle

Η αγάπη μιας μητέρας για την κόρη της είναι για πάντα, ακριβώς όπως λέει το παραπάνω τατουάζ. Σχεδιάστε το στον καρπό σας και θα σας υπενθυμίζει πάντα τον ειδικό δεσμό που μοιράζεστε με την πιο σημαντική γυναίκα στη ζωή σας.

24. Τατουάζ μητέρας-κόρης φτερών

μητέρα daughter tattoo_24

μέσω του Instagram / feetinks

Τατουάζ φτερών μας θυμίζουν συχνά την ιθαγενή αμερικανίδα. Σε μερικές καλλιέργειες τα φτερά συμβολίζουν τη δύναμη των πτηνών. Ένα τατουάζ μητέρας-κόρης που ταιριάζει μπορεί να σημαίνει ότι υπάρχει μια πνευματική σχέση μεταξύ των δύο σας, ένας δεσμός που μόνο εσείς μπορείτε να καταλάβετε και να απολαύσετε.

25. Παζλ εμπνευσμένη τατουάζ Μητέρας-κόρης

μητέρα daughter tattoo_25

μέσω Instagram / gabsnicol_

Οι μητέρες και οι κόρες αλληλοσυμπληρώνονται. Μπορούν να φαίνονται όμοια, μπορεί να μοιράζονται τα ίδια οράματα και αντιλήψεις για τη ζωή. Αυτό λέγεται ότι ένα τατουάζ παζλ που ταιριάζουν θα μπορούσε να σημαίνει ότι όταν οι δύο είναι μαζί, καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον τέλεια.

26. Φτερά Τατουάζ

μητέρα daughter tattoo_26

μέσω του Instagram / thecornertattoostudio

Χρειάζεστε φτερά για να πετάξετε; Χρησιμοποιήστε το ένα και δώστε το άλλο στη μητέρα σας. Ένα τατουάζ ταίριασμα είναι πραγματικά εμπνευσμένο. Είναι όλα σχετικά με τη δύναμη δύο ανθρώπων και για το πόσο μακριά μπορούν να πάνε όταν είναι μαζί.

27. Τατουάζ μητέρας / κόρης ελέφαντα / κόρης

μητέρα daughter tattoo_27

μέσω Instagram / shaylaneppl

Στη διάθεση για ένα αστείο αγοράζουν το τατουάζ funky; Τι γίνεται με μια χαριτωμένη οικογένεια ελέφαντες; Θα μπορούσε να πάει πραγματικά καλά στον καρπό σας, για να μην αναφέρω ότι είναι γεμάτο με τόση σημασία για μια μητέρα και μια κόρη.

28. Διακριτική τατουάζ Μητέρας κόρης

μητέρα daughter tattoo_28

μέσω του Instagram / audjmcd

Τα παιχνιδιάρικα τατουάζ είναι σε τάση αυτή τη σεζόν. Αυτά στην παραπάνω εικόνα απεικονίζουν τη σχέση μιας μητέρας με μια κόρη. Είναι απλά αλλά εκπληκτική ταυτόχρονα.

29. Τατουάζ σχήματος καρδιάς Lady Bug

μητέρα daughter tattoo_29

μέσω Instagram / brianrva

Ένα κορίτσι σχήματος καρδιάς είναι χωρίς αμφιβολία ένα πρωτότυπο ιδανικό για ένα τατουάζ. Η παραπάνω εικόνα φαίνεται πολύ απλή. και όμως μπορεί να έχει εντυπωσιακό αντίκτυπο σε μια μητέρα και μια κόρη.

30. Funky Κραγιόν Τατουάζ

μητέρα daughter tattoo_30

μέσω Instagram / _tattoojoey

Αυτό το funky τατουάζ κραγιόν είναι κατάλληλο για τις μοντέρνες μητέρες και κόρες. Εάν είστε ένας κομψός τύπος gal με μια εξίσου κομψή μητέρα, τότε αυτή η ιδέα ενός τατουάζ θα ταιριάζει απόλυτα και στους δυο σας.

Προηγ1 από 2Επόμενο

Leave A Comment

− 1 = 1