50 Cheer Up Κείμενα για να στείλετε κάποιον

Όταν πρόκειται για την αντιμετώπιση προσωπικών δυσκολιών ή απωλειών, το καλύτερο που μπορεί κάποιος να έχει είναι ένας στενός κύκλος φίλων και μελών της οικογένειας. Μια απλή αγκαλιά, τηλεφωνική κλήση ή μήνυμα κειμένου μπορεί να κάνει μια τεράστια διαφορά στην άποψη κάποιου για τη ζωή. Αν γνωρίζετε κάποιον που πρέπει να χαμογελάσει, δοκιμάστε να του αποστείλετε ένα από αυτά τα 50 κέφι επάνω κείμενα. Κάθε ένα από τα κέφι τα κείμενα γίνεται για να βοηθήσει να εμπνεύσει μια πιο φωτεινή νοοτροπία και μια πιο θετική άποψη για τη ζωή.

κέφι up

1. Οι καλύτεροι άνθρωποι στον κόσμο είναι πάντα φιλικοί, φωτεινές και δίνοντας. Στείλτε αυτό το μήνυμα σε έναν από τους καλύτερους ανθρώπους στον κόσμο - το έκανα ακριβώς!

Όταν η πηγή της θλιβερότητάς τους είναι άγνωστη, το καλύτερο μήνυμα που μπορείτε να στείλετε είναι ένα ευφυέστερο κείμενο που εστιάζει μόνο στη φωτεινή πλευρά. Δεν χρειάζεται να πάτε σε λεπτομέρειες με το μήνυμα, απλά να το στείλετε.

2. Λένε ότι η ζωή δεν είναι σπατάλη εφ 'όσον έχετε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει στον κόσμο. Κάθε φορά που κάτι σας κατεβαίνει, απλά θυμηθείτε ότι με έχετε!

Μπορεί να μην είναι δυνατόν να λύσετε τα προβλήματά τους, αλλά είναι εύκολο να θυμηθείτε στον φίλο σας ότι σας ενδιαφέρει.

3. Όταν ρίχνονται πέτρες ή ραβδιά στο μονοπάτι σας, κάντε κάτι από αυτό. Ακόμη και ένας σωρός από βράχια μπορεί να μετατραπεί σε μια όμορφη γέφυρα. Ευθυτείστε και μεταμορφώστε τη ζωή σας.

Κέφι Up Texts to Send Someone_01

Αυτό είναι ένα remake της παλιάς παροιμία "Όταν η ζωή σας δίνει λεμόνια, κάνετε λεμονάδα." Και οι δύο εκδόσεις του μηνύματος λειτουργούν τέλεια.

4. Έχω κάτι μεγάλο, ζεστό και ασαφές. Πάρτε το μυαλό σας έξω από το υδρορροή-είναι μια αγκαλιά από μένα σε σας!

Κάτι χαριτωμένο και φιλικό είναι ο τέλειος τρόπος για να βελτιώσετε τον φίλο σας ή τις αγαπημένες σας προοπτικές στη ζωή.

5. Η ζωή δεν είναι ποτέ πρόβλημα που πρέπει να λύσετε. Αντίθετα, είναι ένα δώρο που πρέπει πάντα να απολαμβάνετε. Κάνετε το καλύτερο από το δώρο μιας καινούριας ημέρας.

Κέφι Up Texts to Send Someone_02

Όταν κάποιος είναι βαθιά καταθλιπτικός, μπορεί να φανεί αδύνατο να βρεθεί το απαραίτητο κίνητρο για να γίνουν αλλαγές. Η αγάπη και η υποστήριξη είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για να τους βοηθήσετε.

6. Ένα χαμόγελο είναι το σύστημα ψύξης για τον εγκέφαλο και το σύστημα φωτισμού του προσώπου καθώς και το θεραπευτικό σύστημα της καρδιάς. Συνέχισε να χαμογελάς!

Κέφι Up Texts to Send Someone_03

Ένα χαριτωμένο, ιδιόμορφο μήνυμα μπορεί συχνά να κάνει θαύματα.

7. Εδώ είναι όμορφες ευχές για ένα όμορφο πρόσωπο σε μια όμορφη μέρα! ��

Εάν θέλετε πραγματικά να μεταφέρετε μια αισιόδοξη στάση, μπορείτε να τερματίσετε τη δοκιμή με ένα θαυμαστικό και ένα χαμόγελο πρόσωπο emoticon.

8. Λένε ότι ο Θεός δεν δίνει ποτέ σε κάποιον ένα βάρος που δεν μπορεί να χειριστεί. Όταν οι χρόνοι είναι δύσκολες, θυμηθείτε ότι ο Θεός πίστευε ότι είστε αρκετά ισχυροί για να αντιμετωπίσετε αυτό το χάος - είναι μια φιλοφρόνηση!

Σχεδιασμένο για το θρησκευτικό, αυτό το μήνυμα παρέχει ένα αναζωογονητικό γύρισμα σε δύσκολες επιβαρύνσεις και υποχρεώσεις.

9. Ο μεγαλύτερος εχθρός που έχουμε στην επιτυχία είναι ο φόβος μας από την αποτυχία. Όποτε ο φόβος έρχεται χτυπώντας, απαντήστε στην πόρτα με θάρρος και θα βρείτε την επιτυχία σας περιμένοντας.

Κέφι Up Texts to Send Someone_04

Αυτό το χαμόγελο κείμενο για να στείλετε κάποιος λέει όλα.

10. Είστε το φως του κόσμου μου και το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι καθημερινά. Χαμογελάστε και θυμηθείτε να έχετε μια υπέροχη μέρα.

Κείμενα όπως αυτό δεν είναι αποκλειστικά για θλιβερές μέρες. Μπορείτε επίσης να τα στείλετε σε έναν φίλο ανά πάσα στιγμή για άμεση προσαρμογή της διάθεσης.

11. Με πέντε δευτερόλεπτα χαμογελαστά, κάνετε μια φωτογραφία πολύ πιο όμορφη. Απλώς φανταστείτε πόσο όμορφη θα ήταν η ζωή σας, αν συνεχίζατε να χαμογελάτε όλη την ώρα!

Κέφι Up Texts to Send Someone_05

Μπορεί να μην τους κάνει να χαμογελούν για πάντα, αλλά αυτό θα φέρει τουλάχιστον ένα προσωρινό χαμόγελο στο πρόσωπό τους καθώς το διαβάζουν.

12. Να θυμάστε πάντα ότι χρειάζεστε και υπάρχει εργασία που πρέπει να γίνει. Χωρίς σας, οι άνθρωποι θα αισθάνονται χαμένοι και η δουλειά δεν θα είναι πλήρης.

Είναι κάποιος στο έργο του χώρου εργασίας να παρασύρει άσκοπα μέσα από την εργάσιμη ημέρα; Χρησιμοποιήστε ένα ευχάριστο μήνυμα κειμένου όπως αυτό για να τα επαναφέρετε σε τροχιά.

13. Ποτέ μην τον ρωτάς για ελαφρύτερο φορτίο. Αντ 'αυτού, ρωτήστε Του για μια ισχυρότερη πλάτη.

Κέφι Up Texts to Send Someone_06

Και πάλι, αυτό το μήνυμα εννοείται γενικά για τους πιο θρησκευόμενους. Εάν ο φίλος σας είναι σταθερός πιστός, αυτή είναι μια εξαιρετική υπενθύμιση της δύναμης της προσευχής.

14. Η γνώση δεν είναι ποτέ αρκετή. πρέπει να εφαρμόσουμε τον εαυτό μας. Η επιθυμία να είναι ποτέ δεν είναι αρκετή. πρέπει να το κάνουμε εμείς οι ίδιοι. Έχετε πίστη στον εαυτό σας και ό, τι άλλο θα ακολουθήσει.

Εάν αυτό το ευυπόληπτο κείμενο δεν είναι αρκετό κίνητρο, προσπαθήστε να του στείλετε το κείμενο στο Invictus. Καλύτερα, γεμίστε την ταινία "Rudy" στο DVD player.

15. Μην ανησυχείτε πάρα πολύ επειδή θα πάρετε μια ρυτίδα. Τουλάχιστον αν περάσετε το χρόνο σας χαμογελώντας, θα καταλήξετε με κοιλότητες.

Κέφι Up Texts to Send Someone_07

Δεν είναι απολύτως αληθές, αλλά έχει ακόμα ένα σημείο: θα προτιμούσατε να έχετε γραμμές γέλιου ή γραμμές συνομιλίας?

16. Να θυμάστε πάντα να απολαμβάνετε τα μικρά πράγματα. Κάποια μέρα, μπορείτε να κοιτάξετε γύρω και να συνειδητοποιήσετε ότι οι μικρές απολαύσεις στη ζωή ήταν τα μόνα πράγματα που είχαν σημασία.

Πέρα από το να φωνάζεις κάποιον, αυτά είναι λόγια για να ζήσεις.

17. Κρατήστε το χαμόγελο και κάποια μέρα θα σας κουράσει να σας ενοχλήσει!

Στη ζωή, η προοπτική είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα. Δεν είναι αυτό που συμβαίνει στη ζωή σας που έχει σημασία, αλλά πώς το αντιλαμβανόμαστε.

18. Η ζωή προσφέρει πολλά μονοπάτια, αλλά μερικά μπορεί να σας οδηγήσουν σε παραπάτημα. Κατά τη διάρκεια αυτού του θλιβερού χρόνου, θυμηθείτε ότι είμαι εδώ για σας και απλά το παίρνετε κάθε μέρα.

Κέφι Up Texts to Send Someone_08

Αυτό το ευυπόληπτο κείμενο για να στείλετε κάποιον είναι κατάλληλο μετά από μια μεγάλη απώλεια ή θάνατο στην οικογένεια. Μπορεί επίσης να δουλέψει για κάποιον που έχει υποστεί ένα μεγάλο γεγονός όπως ένα διαζύγιο.

19. Η ζωή είναι πολύ μικρή, γι 'αυτό θυμηθείτε να: αγαπάτε αληθινά, να σπάσετε τους κανόνες, να φιλήσετε αργά, να συγχωρείτε γρήγορα και πάντα να θυμάστε τα πράγματα που σας κάνουν να χαμογελάτε.

Κέφι Up Texts to Send Someone_09

Όπως μερικά από τα προηγούμενα κέφι κείμενα, αυτό το μήνυμα είναι υπενθύμιση για να υιοθετήσετε μια θετική προοπτική και να απολαύσετε τη ζωή σας.

20. Λένε ότι κάθε σύννεφο έχει ασημένια επένδυση και είναι αλήθεια. Αναζητήστε τις φωτεινές πλευρές οποιουδήποτε προβλήματος και περιμένετε να ξεπεραστούν τα πάντα.

Κέφι Up Texts to Send Someone_10

Έχετε πίστη ότι τα πράγματα θα αποδειχθούν για το καλύτερο και η ζωή μπορεί να σας εκπλήξει.

21. Ένα χαμόγελο είναι συχνά εμπνευσμένο από ένα άλλο χαμόγελο. Εδώ είναι ένα χαμόγελο για να ξεκινήσετε την ημέρα σας-διαδόθηκε γύρω!

Για μικρές αποτυχίες ή μια προσωρινή ζοφερή προοπτική, αυτό το μήνυμα είναι βέβαιο ότι θα εμπνεύσει ένα χαμόγελο ή σύντομο chuckle.

22. Η ζωή είναι σαν ένα καλειδοσκόπιο - υπάρχουν πάντα διαφορετικές απόψεις. Ξεχάστε τι λένε ή αντιλαμβάνονται οι άλλοι και ευθυμίζουν! Η άποψή σας είναι η μόνη που έχει σημασία!

Κέφι Up Texts to Send Someone_11

Για μια σύγχρονη λήψη "Η ζωή είναι σαν κουτί σοκολάτας", προσπαθήστε να στείλετε αυτό το μήνυμα στους φίλους σας.

23. Συγνώμη για την απώλειά σας. Λάβετε υπόψη ότι και αυτό θα περάσει. Ακόμη και η μεγαλύτερη θλίψη θα απομακρυνθεί σταδιακά. Εν τω μεταξύ, είμαι εδώ για σας με όποιον τρόπο χρειάζεστε.

Κέφι Up Texts to Send Someone_12

Αυτό το ευφυέστερο κείμενο προορίζεται για πιο σοβαρά γεγονότα όπως ο θάνατος στην οικογένεια.

24. Ευθυμία επειδή είστε πάντα στις σκέψεις και τις προσευχές μου!

Ένα μήνυμα για να σας ευαισθητοποιήσει ο φίλος σας δεν χρειάζεται να είναι ιδιαίτερα περίπλοκο ή λεπτομερές. Απλά πρέπει να τους αφήσετε να γνωρίζουν ότι σκέφτεστε για αυτούς και επιθυμείτε τα προβλήματα τους να βελτιωθούν γρήγορα.

25. Ένα χαμόγελο είναι ένα καταπληκτικό πράγμα - μπορεί να ζεσταθεί η καρδιά και να κρυώσει οποιοδήποτε πόνο. Να θυμάστε πάντα να συνεχίζετε να χαμογελάτε.

Ελαφρώς ποιητικό, αυτό το μήνυμα κειμένου είναι ένας χαριτωμένος τρόπος για να υπενθυμίσετε στον αγαπημένο σας να ευθυμιάσει.

26. Cheer up - σας δόθηκε απλά ένα κείμενο από κάποιον που σας αγαπά!

Εάν το μέλος της οικογένειάς σας ή το αγαπημένο σας άτομο έχει πέσει στα χωματερά, στείλτε αυτό το μήνυμα για να τα ξεκουραστείτε.

27. Να αναζητάτε πάντα ηλιοφάνεια και ουράνιο τόξο σε συννεφιασμένες μέρες. ��

Αυτή η μεταφορά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να υπενθυμίσετε στον φίλο σας να κοιτάξει προς τη φωτεινή πλευρά.

28. Τα κορίτσια το κακοποιούν, ο θάνατος τον παγώνει, τα supermodels το πωλούν και οι καλλιτέχνες το δημιουργούν. Ξέρεις τι είναι; Ενα χαμόγελο! Εδώ είναι ένα χαμόγελο μόνο για σας!

Κέφι Up Texts to Send Someone_13

Ένα αίνιγμα και μια υπενθύμιση για να φτιάξει την ευθυμία; Ακούγεται σαν μια τέλεια συνταγή για μένα!

29. Η ζωή μπορεί να είναι ένα περιπέτεια, αλλά το ύψος των καμπυλών εξαρτάται από εσάς. Μπορείτε να καθορίσετε πώς η ζωή επηρεάζει εσάς και την απάντησή σας.

Μια υπενθύμιση για να πάρει τον έλεγχο και να αποτρέψει τη ζωή από τον έλεγχο σας.

30. Κρατώντας μια μνησικακία είναι σαν να επιτρέπετε στον χειρότερο εχθρό σας να ζήσει χωρίς ενοίκιο στο μυαλό σας. Αφήστε τη μνησικακία και το χαμόγελο!

Κέφι Up Texts to Send Someone_14

Αυτό μπορεί να είναι πιο εύκολο από ό, τι έγινε, αλλά είναι αλήθεια.

31. Καλωσορίζετε κάθε μέρα με ένα καλό, αν και στην καρδιά σας και ένα χαμόγελο στα χείλη σας. Αφήστε τα αρνητικά και ζήστε τη στιγμή.

Μπορεί να είναι δύσκολο να το κάνετε, αλλά μια θετική προοπτική παίζει τεράστιο ρόλο στη συνολική σας ευτυχία και ευημερία.

32. Οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι συχνά δεν έχουν τα καλύτερα από τα πάντα. ξέρουν ακριβώς πώς να κάνουν το καλύτερο από αυτό.

Κέφι Up Texts to Send Someone_15

Δεν ειπώθηκε ποτέ τίμια φράση πιο ειλικρινής.

33. Όταν όλα φαίνονται εναντίον σας, θυμηθείτε ότι τα αεροπλάνα απογειώνονται πετώντας από τον άνεμο και όχι με αυτό!

Αυτό το ευωδιαστό μήνυμα κειμένου λειτουργεί καλύτερα για περισσότερα δευτερεύοντα ζητήματα και αποτυχίες.

34. Δεν μπορείτε να επιστρέψετε χθες ή να δείτε στο αύριο. Το μόνο που έχετε είναι σήμερα - γι 'αυτό καλείται σήμερα.

Κέφι Up Texts to Send Someone_16

Κάθε μέρα είναι ένα δώρο. Μερικές φορές, πρέπει να υπενθυμίσουμε αυτό το γεγονός.

35. Η ζωή μπορεί να είναι σαν τη μουσική. Υπάρχουν πάντα υψηλές σημειώσεις και χαμηλές σημειώσεις. Ανεξάρτητα από το πόσο χαμηλή ή υψηλή είναι η μουσική, θα πρέπει να κρατάτε έγκαιρα, ώστε να μην παραβλέπετε ποτέ τη ζωή σας.

Κέφι Up Texts to Send Someone_17

Δεν είμαι σίγουρος για ποιο λόγο ο αρχικός συγγραφέας αυτού του μηνύματος σημαίνει, αλλά ακούγεται ποιητικός.

36. Ζητάτε πάντα αυτό που σας αξίζει στις προσευχές σας αντί για αυτό που επιθυμείτε - αξίζετε πολλά.

Για τους πιο θρησκευόμενους ανθρώπους εκεί έξω, αυτή είναι μια εξαιρετική υπενθύμιση για να θέσει την πίστη σας στο Θεό και να τον αφήσει να χειριστεί τις λεπτομέρειες.

37. Η εμπιστοσύνη ότι τα πάντα θα αποδειχθούν τα καλύτερα δεν κάνει τα βουνά μικρότερα - απλώς κάνει πιο εύκολη την αναρρίχηση τους.

Κέφι Up Texts to Send Someone_18

Μια άριστη υπενθύμιση για τη δύναμη της προοπτικής και την παρακολούθηση των προθέσεων σας.

38. Ο Θεός έβαλε τη βροχή στον ουρανό για να κάνει ένα ουράνιο τόξο. Το δάκρυ στο μάτι σας κάνει ένα ουράνιο τόξο στην καρδιά σας. Όποτε το πράγμα φαίνεται να είναι το χειρότερο, απλά θυμηθείτε ότι έχετε ένα ουράνιο τόξο που ανθίζει μέσα στην ψυχή σας.

Κέφι Up Texts to Send Someone_19

Είναι όμορφα γραμμένο, αυτό το μήνυμα κειμένου είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να φωτίσετε την ημέρα κάποιου άλλου.

39. Εδώ ελπίζω ότι έχετε μια υπέροχη μέρα. Σας εύχομαι το καλύτερο και ελπίζω ότι όλα περνούν!

Ένα χαριτωμένο, σύντομο ποίημα είναι ένα εύκολο πράγμα για να στείλετε, αλλά προσφέρει τεράστια αποτελέσματα!

40. Κανείς δεν θα κάνει ποτέ ό, τι θέλει ή σ 'αγαπάει ακριβώς όπως θέλετε. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να επιδιώξετε το καλύτερο και να προχωρήσετε.

Κέφι Up Texts to Send Someone_20

Αυτή είναι μια υπενθύμιση για να έχουμε πιο ρεαλιστικές προσδοκίες από άλλους ανθρώπους.

41. Μόλις μπορέσετε να εμπιστευθείτε τον εαυτό σας, μπορείτε να αρχίσετε να ζείτε ξανά.

Εξαιρετικά αληθές, αλλά μια αρκετά απλή ιδέα.

42. Το θάρρος δεν είναι πάντα ένας βρυχηθμός, μερικές φορές είναι μια δειλή τσιγκούνα που λέει, "Θα προσπαθήσω και πάλι αύριο."

Είναι αλήθεια και πόνο.

43. Κάθε ηλιοβασίλεμα που λαμβάνουμε είναι μια άλλη μέρα λιγότερο που πρέπει να ζήσουμε. Κάθε ανατολή μας δίνει επίσης μια άλλη μέρα για να ελπίζουμε για το καλύτερο. Ευθυμία και ελπίδα για το καλύτερο.

Κέφι Up Texts to Send Someone_24

Υπάρχουν πάντα απώλειες στη ζωή. Είναι αυτό που κάνετε με αυτούς που πραγματικά έχει σημασία.

44. Ο Θεός μας δίνει όνειρα κάθε βράδυ, ώστε να τα μετατρέπουμε σε πραγματικότητα κάθε μέρα. Ζήσε τα όνειρά σου!

Κέφι Up Texts to Send Someone_21

Αυτό το εμπνευσμένο απόσπασμα αποτελεί υπενθύμιση για το αγαπημένο σας πρόσωπο να παραμείνει σε τροχιά και να είναι πιστό στα όνειρά του.

45. Μην κοιτάτε ξανά αν δεν σκοπεύετε να επιστρέψετε.

Μείνετε επικεντρωμένοι στο μέλλον και τους στόχους σας εάν θέλετε να πετύχετε στη ζωή.

46. ​​Η ζωή μπορεί να είναι ένα μίγμα ηλιοφάνειας και βροχής, αλλά ο ήλιος μπορεί να λάμψει μέσα από τα πιο σκοτεινά σύννεφα.

Κέφι Up Texts to Send Someone_22

Ακόμη και όταν αντιμετωπίζουμε θλίψη και απώλεια, υπάρχουν δυνατότητες δημιουργίας καλύτερου μέλλοντος. Όπως ένα άλλο κέφι επάνω κείμενο αναφέρει, κάθε σύννεφο έχει μια ασημένια επένδυση.

47. Το θάρρος δεν είναι η απουσία φόβου, αλλά η απόφαση να προχωρήσουμε μπροστά παρά τους φόβους σας.

Κέφι Up Texts to Send Someone_23

Εάν ο φίλος σας φοβάται την επιτυχία ή τι μπορεί να συμβεί, αυτό είναι ένα εξαιρετικό μήνυμα για να τα στείλετε.

48. Ευθυμία! ��

Ένα ευχάριστο μήνυμα κειμένου μπορεί να είναι εξαιρετικά απλό, αλλά ακόμα αποτελεσματικό.

49. Η εστίαση στα προβλήματα τους αναγκάζει να αυξάνονται, αλλά το γέλιο γι 'αυτούς προκαλεί προβλήματα να ξεφύγουν.

Κέφι Up Texts to Send Someone_25

Ένας εξαιρετικός τρόπος για να υπενθυμίσετε στον αγαπημένο σας να επικεντρωθεί στα θετικά.

50. Χαμογελάστε όλη την ώρα, επειδή βοηθά στην έναρξη της θεραπείας.
Όπως λένε, ψεύτικο μέχρι να το καταφέρετε. Εάν συνεχίζετε να χαμογελάτε από τη θλίψη σας, το σώμα σας θα ξεχάσει κάποια στιγμή ότι το συναίσθημα δεν είναι πραγματικό.

Leave A Comment

85 − = 77