50 Ερωτήσεις Best Friend Tag

Αν νομίζετε ότι γνωρίζετε τον καλύτερο φίλο σας τόσο καλά που δεν υπάρχει τίποτα νέο για να μάθετε γι 'αυτήν, ίσως να κάνετε λάθος. Όλοι έχουμε απροσδόκητες πλευρές στις προσωπικότητές μας, ακόμα και οι καλύτεροι φίλοι μας δεν γνωρίζουν πάντα ορισμένα πράγματα για εμάς. Κάποια πράγματα για τις προτιμήσεις και τις αναμνήσεις σας μπορεί να σας φαίνονται τόσο προφανή που υποθέτετε ότι ο καλύτερος φίλος σας τα ξέρει επίσης. Μπορεί να εκπλαγείτε να διαπιστώσετε ότι εξακολουθούν να υπάρχουν κάποια άγνωστα γεγονότα, συμπαράσταση και αντιπάθειες για τον καθένα σας. Αυτές οι ερωτήσεις με ετικέτες μαζί με τους λόγους για τους οποίους ζητάτε αυτά θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε ακόμα καλύτερα τον καλύτερο φίλο σας και θα βεβαιωθείτε ότι είστε πράγματι BFF's!

bff3

 1. Περιγράψτε με τρεις λέξεις.
  Λόγος: είναι μια καλή ευκαιρία για σας να μάθετε κάτι καινούριο τόσο για τον εαυτό σας όσο και για τον φίλο σας. Ίσως να έχετε αποδώσει ορισμένα χαρακτηριστικά και ο φίλος σας θα μπορούσε να βάλει αυτά σε μια νέα προοπτική. Πάντα θεωρούσες ότι είσαι ένα σκληρό κορίτσι; Ίσως να εκπλαγείτε όταν ο φίλος σας σας αποκαλεί ρομαντικό. Ποιός ξέρει…
 2. Ποια είναι η αγαπημένη σας μνήμη για τη φιλία μας?
  Λόγος: μπορεί να εκπλαγείτε αλλά εσείς οι δύο μπορεί να μοιράζονται διαφορετικές αγαπημένες αναμνήσεις. Αυτή η ερώτηση θα φέρει μαζί σας δροσερές αναμνήσεις.
 3. Πότε και πώς συναντήσαμε?
  Λόγος: συχνά δεν θυμόμαστε πραγματικά την αρχή της φιλίας μας, γνωρίζουμε απλώς το γεγονός ότι μας άρεσε να κρεμάμε μαζί και ξαφνικά ήμασταν στο τηλέφωνο ο ένας τον άλλον όλη την ώρα. Αυτή η ερώτηση σίγουρα θα συμπληρώσει κάποια κενά στη μνήμη σας.
 4. Πότε και πώς γίναμε καλύτεροι φίλοι?
  Λόγος: ίδιο όπως παραπάνω, για να αναβιώσετε την ιστορία της φιλίας σας. Μαντέψτε τι, όχι μόνο ρομαντικές σχέσεις ιστορίες θέμα! Μερικές φορές μπορεί να σας υπενθυμίσει ότι υπάρχει μόνο ένα βήμα μεταξύ της αγάπης και του μίσους και ακόμα κι αν δεν σας άρεσε πραγματικά στην αρχή, τώρα μπορείτε να απολαύσετε μια πραγματική φιλία που μπορεί να επιβιώσει οτιδήποτε.
 5. Πόσο καιρό είμαστε φίλοι?
  Λόγος: αυτή η ερώτηση θα αναζωογονήσει τη φιλία σας και θα τονίσει ότι είστε πραγματικά καλύτεροι φίλοι (σε ​​περίπτωση που γνωρίζετε ο ένας τον άλλον εδώ και χρόνια) ή ότι ο χρόνος δεν έχει σημασία όταν πρόκειται για φιλία (αυτό είναι αν έχετε μόλις γνωρίσει μερικά πριν από μήνες και θα μπορούσε να αισθανθεί μια άμεση σύνδεση).
 6. Εάν θα μπορούσατε να βρίσκεστε σε οποιοδήποτε σημείο της γης τώρα, πού θα ήταν? bffs5
  Λόγος: σας δίνει μια εικόνα για το τι πραγματικά συμπαθεί ο φίλος σας και γιατί. Είναι το ίδιο μέρος που θα επιλέξετε; Θυμηθείτε, η φιλία δεν είναι για το πώς είστε παρόμοιες, αλλά πώς μπορείτε ακόμα να είστε φίλοι παρά τις διαφορές.
 7. Ποια είναι τα τρία πράγματα που δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς και θα πάρετε μαζί με ένα νησί έρημο?
  Λόγος: μπορείτε να ονομάσετε αυτά τα πράγματα μόνοι σας; Αυτό θα σας πει πόσο καλά γνωρίζετε το BFF σας.
 8. Ποια είναι τα τρία πράγματα που ο καλύτερος φίλος σας δεν μπορεί να ζήσει χωρίς?
  Λόγος: τώρα που γίνεται ενδιαφέρον. Αυτή η ερώτηση σάς ενημερώνει πόσο καλά σας γνωρίζει ο φίλος σας. Είναι το iPhone σας; Ή ίσως το ημερολόγιό σας?
 9. Ποιο είναι το αγαπημένο σας εσωτερικό αστείο?
  Λόγος: δεν υπάρχει λόγος πραγματικά. Απλά μια άλλη δικαιολογία για καλό γέλιο.
 10. Αν μπορούσες να ταξιδέψεις μαζί τον κόσμο, πού θα πήγαινες?
  Λόγος: ποιος ξέρει, ίσως μια μέρα να φτάσετε να ταξιδέψετε μαζί στον κόσμο, οπότε γιατί να μην ξεκινήσετε τον προγραμματισμό?
 11. Τι είναι κάτι παράξενο που σας αρέσει?
  Λόγος: είστε σίγουροι ότι γνωρίζετε τον φίλο σας; Ακριβώς περιμένετε μέχρι να φτάσει το τρομερό και τρομερό παράξενο μυστικό της! Μπορεί να αποδειχθεί ότι δεν είστε ο τρελός εδώ!
 12. Ποιο είναι το αγαπημένο σου φαγητό? bffs1Λόγος: εάν έχετε παραγγείλει πίτσα από τότε που γνωρίζετε ο ένας τον άλλον και ο φίλος σας ήταν πολύ ωραίος και ευγενικός που σας λέει ότι προτιμά μπιφτέκι, αυτή η ερώτηση μπορεί τελικά να της δώσει την ευκαιρία να μοιραστεί μαζί σας τα γούστα και τις προτιμήσεις. Αν της αρέσει πραγματικά η πίτσα, τότε ακόμα καλύτερα για εσάς!
 13. Ποια είναι η αγαπημένη σου ταινία?
  Λόγος: Ας παρακολουθήσουμε ξανά αφού τελειώσουμε με αυτό το παιχνίδι. Ίσως να είναι και η αγαπημένη σας ταινία.
 14. Ποιο είναι το πιο μισητό σας χρώμα?
  Λόγος: και ακριβώς όπως εσείς πρόκειται να την αγοράσετε αυτό το ωραίο πράσινο μπλουζάκι, θα ήταν πολύ καλό να γνωρίζετε ότι μισεί πράσινο χρώμα.
 15. Έχετε ένα αγαπημένο απόσπασμα; Τι είναι αυτό?
  Λόγος: τα αποσπάσματα δεν είναι μόνο εμπνευσμένα και κίνητρα, αλλά μπορούν επίσης να πουν πολλά για την προσωπικότητα ενός ατόμου. Είναι το αγαπημένο σας απόσπασμα για την αγάπη ή την καριέρα ή ίσως τη σημασία της ανάγνωσης; Μπορείτε να μάθετε πολλά για ένα άτομο απλά γνωρίζοντας τι την εμπνέει.
 16. Τι τρεις ταινίες κάνει ο φίλος σας σαν το πιο?
  Λόγος: τώρα γνωρίζουμε πόσο καλά σε γνωρίζει ο φίλος σου! Και φυσικά, ήρθε η ώρα να παρακολουθήσετε ξανά αυτές τις ταινίες.
 17. Ποιο είναι το αγαπημένο χρώμα του φίλου σας?
  Λόγος: τώρα υπάρχει μια ευκαιρία για το bff ​​σας να σας δείξει πόσο καλά ξέρει σας συμπαθεί και αντιπαθεί. Επίσης ίσως θα την εμπνεύσει να σας ρίξει ένα πάρτι γενεθλίων έκπληξη στο αγαπημένο σας χρώμα.
 18. Ποια είναι τα τρία πράγματα που ο φίλος σας δεν γνωρίζει για εσάς?
  Λόγος: ας σκάψουμε βαθιά και να μάθουμε τι ο καλύτερος φίλος σας έχει κρυφτεί από σας όλο αυτό το διάστημα. Mwahahaha!
 19. Μπορείτε να ονομάσετε τη συντριβή του bff σας?
  Λόγος: Ας ελπίσουμε ότι δεν είναι το ίδιο με τη συντριβή του bff. Ή μήπως είναι? Τότε θα μπορούσε να κάνει τη ζωή σας ακόμη πιο ενδιαφέρουσα, αφού έχετε τα ίδια γούστα σε παιδιά, κάτι που δεν είναι απαραίτητα κακό. Ίσως θα είστε σε θέση να πετύχετε με την υποστήριξη του άλλου.
 20. Ποια είναι η δική σας και η αγαπημένη τηλεοπτική εκπομπή του φίλου σας?
  Λόγος: γιατί να μην εφοδιάσετε με τσιπ και ποπ κορν και να έχετε ένα τηλεοπτικό μαραθώνιο για το Σαββατοκύριακο που θα παρακολουθεί όλα τα επεισόδια της αγαπημένης σας εκπομπής; Θα είναι διασκεδαστικό!
 21. Παντελόνια ή φορέματα?
  Λόγος: δεν υπάρχει κανένας λόγος. Απλά πολύ περίεργος. Και θα ήταν διασκεδαστικό να ντυθούμε κάποια ντυμένα φορέματα / παντελόνια κάποια μέρα.
 22. Τακούνια ή διαμερίσματα?
  Λόγος: δείτε τα παραπάνω παντελόνια ή φόρεμα.
 23. Ποιο ζώο θα θέλατε να είστε?
  Λόγος: η απάντηση σε αυτή την ερώτηση μας δίνει πολλές πληροφορίες για την προσωπικότητα του καλύτερου φίλου σας. Είναι αρκετά δροσερό στις μέρες μας να θέλουν να μοιάζουν με κάποια άγρια ​​λέοντα ή πάνθηρα, αλλά ας δούμε αν ο φίλος σας είναι σε αυτό.
 24. Σας αρέσει να ψωνίζετε μαζί? bffs6
  Λόγος: αν έχετε περάσει ώρες ψάχνοντας μαζί, αλλά δεν είναι κάτι που σας αρέσει πραγματικά ο φίλος σας, αυτή η ερώτηση είναι μια καλή ευκαιρία γι 'αυτήν να σας ενημερώσει τελικά χωρίς να σας κάνει να σας ενοχλούν. Μαντέψτε τι, δεν χρειάζεται να αγοράζετε μαζί για να είστε καλοί φίλοι! Εάν ισχυρίζεται ότι συμπαθεί τα ψώνια μαζί, τότε ίσως ήρθε η ώρα να προγραμματίσετε το επόμενο ταξίδι αγορών σας.
 25. Υπάρχει κάτι που δεν σας αρέσει να κάνετε μαζί με τον φίλο σας?
  Λόγος: ίδιο με τα παραπάνω ψώνια. Να θυμάστε πάντα ότι δεν χρειάζεται να περάσετε κάθε λεπτό μαζί για να αρέσει ο ένας στον άλλο. Δεν είναι απαραιτήτως οι ομοιότητες μας που μας κάνουν φίλους.
 26. Εάν θα μπορούσατε να γευματίσετε με οποιονδήποτε στον κόσμο, ποιος θα ήταν αυτός?
  Λόγος: είναι πάντα ενδιαφέρον να γνωρίζετε ποιος εμπνέει τον φίλο σας και του οποίου οπαδός είναι. Είναι το ίδιο πρόσωπο με την έμπνευσή σας; Ας ανακαλύψουμε!
 27. Τι θαυμάζεις και σέβεσαι περισσότερο για τον καλύτερο φίλο σου?
  Λόγος: μερικές φορές χρειάζεστε έναν επιπλέον λόγο για να πείτε κάτι ωραίο για το ένα το άλλο. Αφήστε αυτό το παιχνίδι να είναι ένα!
 28. Πώς θα έλεγε ο ιδανικός σας συνεργάτης και θα ήταν όπως?
  Λόγος: aw, αυτό είναι ωραίο! Γνωρίζοντας τα βαθύτερα μυστικά και τα όνειρα του φίλου σας είναι πάντα ένα μεγάλο σημάδι εμπιστοσύνης.
 29. Ονομάστε δύο πράγματα που σας ενοχλούν περισσότερο στον καλύτερό σας φίλο.
  Λόγος: μια μικρή ειλικρίνεια μετά από να πάρει το bff ​​σας να πω ωραία πράγματα για σας θα εκτιμηθεί. Δεν χρειάζεται να μας αρέσουν τα πάντα, στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλά γνωρίσματα που πολλοί από εμάς δεν μας αρέσουν για τον εαυτό μας, οπότε μην περιμένετε από άλλους να τους αρέσουν αυτά τα γνωρίσματα. Επίσης, ίσως δεν γνωρίζατε τις ενοχλητικές σας συνήθειες, όπως πολύ δυνατά μασάτε ή βουτήξετε κάποια ενοχλητική μελωδία κατά την οδήγηση. Είναι καλύτερο να ακούτε για τους ανθρώπους από το bff ​​σας παρά από μερικούς ξένους.
 30. Ονομάστε τρία πράγματα που μισείτε για τον εαυτό σας.
  Λόγος: τώρα ήρθε η ώρα για το bff ​​σας να βγει με αυτό που δεν του αρέσει. Θα ήταν ενδιαφέρον!
 31. Μια μπλούζα ή ένα μπλουζάκι?
  Λόγος: ο ίδιος λόγος με το φόρεμα, το παντελόνι, το τακούνι και τα διαμερίσματα. Περιέργεια. Και ίσως κάποια ανταλλαγή ρούχων.
 32. Ποιά είναι η δουλειά των ονείρων σου?
  Λόγος: είναι κάτι που μπορείτε να αρχίσετε να εργάζεστε ώστε να γίνει πραγματικότητα το όνειρό σας; Ίσως μπορείτε να εργαστείτε σε αυτό μαζί; Μπορείτε να παρακινήσετε τον φίλο σας να κάνει ό, τι χρειάζεται για να φτάσει πιο κοντά στην δουλειά των ονείρων της?
 33. Αν συναντήσατε ένα τζίνι και σας παραχωρήθηκαν τρεις επιθυμίες, τι θα ήταν αυτές?
  Λόγος: είναι πραγματικά ενδιαφέρον και συναρπαστικό να γνωρίζετε τις μυστικές επιθυμίες του φίλου σας. Επίσης, με βάση τις επιθυμίες της, μπορείτε να πείτε ποιο είδος ατόμου είναι (αν ακόμα δεν το γνωρίζετε αυτό) - πιο εγωιστικό ή πιο γενναιόδωρο.
 34. Τον περιορίστε τώρα σε μία μόνο επιθυμία.
  Λόγος: αυτή είναι η πιο σημαντική επιθυμία και των τριών και υπάρχει ένας λόγος γι 'αυτό. Τι νομίζετε ότι είναι; Γιατί επέλεξε αυτή τη μία επιθυμία?
 35. Ποιός είναι ο ήρωάς σου? catwoman, Anne Hathaway, cat woman
  Λόγος: οι ήρωές μας μπορούν να πουν πολλά για το ποιοι είμαστε. Είναι ένας παιδαριώδης χαρακτήρας κινουμένων σχεδίων ή είναι Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών; Μπορείτε να δείτε ότι υπάρχει μια τεράστια διαφορά μεταξύ των δύο.
 36. Ποιός είναι ο μεγαλύτερος σου φόβος?
  Λόγος: πολλοί από τους φόβους μας προέρχονται από την παιδική ηλικία και θα πρέπει να αντιμετωπίζονται όσο είναι δυνατόν, οπότε μιλάμε γι 'αυτούς είναι ένα μεγάλο βήμα για την εξάλειψή τους εντελώς. Πολλοί φόβοι μπορεί επίσης να είναι παράλογοι και ο καλύτερος φίλος σας μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι όταν μιλάει γι 'αυτό.
 37. Τι σας δίνει τη μεγαλύτερη χαρά? bffs4
  Λόγος: τώρα είναι καιρός να μάθετε τι κάνει τον φίλο σας ευτυχισμένο. Είναι ένα ήσυχο οικογενειακό δείπνο, ένα ξεφάντωμα για ψώνια με το bff's, ή μια απόδραση το Σαββατοκύριακο; Σε κάθε περίπτωση, είναι πάντα ωραίο να μιλάμε για τις θετικές εμπειρίες ενός ατόμου.
 38. Πώς μοιάζει το ιδανικό πάρτι γενεθλίων σας?
  Λόγος: ίσως το κάνατε λάθος, οπότε ήρθε η ώρα να το μάθετε.
 39. Ποιος χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να ετοιμαστεί το πρωί?
  Λόγος: μόνο για διασκέδαση!
 40. Το αγαπημένο πράγμα που πρέπει να κάνετε μαζί?
  Λόγος: συμπίπτει με το αγαπημένο πράγμα που κάνετε μαζί; Εάν όχι, ίσως ήρθε η ώρα να επανεκτιμήσετε τις αγαπημένες σας δραστηριότητες.
 41. Ποιο είναι το μεσαίο όνομα του καλύτερου φίλου σας?
  Λόγος: πόσο καλά σε γνωρίζει ο φίλος σου; Γιατί τα μεσαία ονόματα είναι μόνο για οικογένεια!
 42. Έχετε ψευδώνυμα για τον άλλον; Τι είναι αυτά?
  Λόγος: αν ναι, θα ήταν διασκεδαστικό να μιλήσουμε ξανά γι 'αυτά, αν όχι - γιατί όχι; Γιατί δεν έρχεστε με μερικά χαριτωμένα ψευδώνυμα τότε?
 43. Ποιος είναι ο αγαπημένος σας διασημότητα?
  Λόγος: δείτε την επόμενη συναυλία του μαζί.
 44. Ποιος είναι ο πιο ενοχλητικός διασημότητα?
  Λόγος: πραγματικά ελπίζω ότι δεν είναι το ίδιο με το αγαπημένο σας διασημότητα, θα ήταν αμήχανη!
 45. Το ιδανικό σημείο διακοπών σας.
  Λόγος: ξέρετε αυτό το σημείο; Γιατί να μην οργανώσετε τις διακοπές του bff?
 46. Οι ιδανικές διακοπές σας.
  Λόγος: ίσως δεν είναι μόνο παραλία και μαυρίσματος μετά από όλα, ποτέ δεν ξέρεις.
 47. Ποια είναι η αγαπημένη σου εποχή? bffs3
  Λόγος: καλοκαιρινή διασκέδαση ή χειμωνιάτικη ηρεμία; Τι σας αρέσει περισσότερο ο φίλος σας; Είναι πιο ανοιχτόχρωμο άτομο ηλιοφάνεια ή ανακλαστικό πνεύμα πτώσης?
 48. Ποια είναι τα τρία στοιχεία που έχετε πάντα με, ανεξάρτητα από το πού πηγαίνετε?
  Λόγος: θυμηθείτε, έχετε ήδη ρωτήσει τον φίλο σας για πράγματα που δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς. Τώρα είναι η σειρά της να μοιραστείτε τις εθισμοί της μαζί σας.
 49. Το αγαπημένο σας συγκρότημα όλων των εποχών.
  Λόγος: γιατί να μην πάρετε εισιτήρια για να το δείτε μαζί; Ή πώς να οργανώσετε ένα μικρό μέρος με θέμα το συγκρότημα και να τρελαθήτε?!
 50. Ποια είναι τα αγαπημένα σας ρούχα?
  Λόγος: ίσως ο φίλος σας είναι σε απελπιστική ανάγκη να πάρει νέα αγαπημένα ρούχα αφού φορούσε τα τζιν για περισσότερο από ένα χρόνο; Αυτή η ερώτηση θα την βοηθήσει να το συνειδητοποιήσει.

Αυτές οι ερωτήσεις με τις ετικέτες BFF θα διασφαλίσουν ότι έχετε πολλή διασκέδαση, ενώ μαθαίνετε κάποια νέα πράγματα για τον φίλο σας. Μια ανθρώπινη ψυχή είναι γεμάτη από μυστικά, οπότε ίσως θα καταφέρετε να βγάλετε μερικά άλλα με αυτό το ερωτηματολόγιο. Ή ίσως γνωρίζετε ήδη όλες τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις και αυτό το παιχνίδι θα αποδείξει για άλλη μια φορά ότι είστε πράγματι καλύτεροι φίλοι για πάντα. Εν πάση περιπτώσει, θυμηθείτε, είναι όλα σχετικά με τη διασκέδαση και δεν λαμβάνουν αυτά τα πράγματα πολύ σοβαρά.

Leave A Comment

21 − 18 =