50 Αποσπάσματα για τη γιαγιά και λέξεις

Μια γιαγιά είναι ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας. Βοηθούν να σας δείξουμε τον σωστό τρόπο για να ζήσετε και να διδάξετε σημαντικά μαθήματα ζωής. Από τα cookies στο σπίτι της γιαγιάς με τα ταξίδια μαζί, κάνετε πολλές εκπληκτικές αναμνήσεις σήμερα. Οι Ουαλές έχουν ένα ρητό ότι η τέλεια αγάπη δεν έρχεται «μέχρι το πρώτο εγγόνι. Με αυτό κατά νου, έχουμε μερικά από τα καλύτερα αποσπάσματα και τα λόγια για τη γιαγιά σας. Αυτά τα αποσπάσματα και τα λόγια για τη γιαγιά ενθυλακώνουν αυτόν τον ειδικό δεσμό με μια γιαγιά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δείξουν στη γιαγιά σας πόσο σημαντική είναι για εσάς.

Γιαγιά Quotes

50 Αποσπάσματα για τη γιαγιά και λέξεις

1. Μια γιαγιά είναι σαν ένα ειδικό μίγμα ενός γονέα, ενός δασκάλου και ενός καλύτερου φίλου.

2. Είχαμε μια καταπληκτική γιαγιά που ποτέ δεν θα μπορούσε να γεράσει. Το χαμόγελό της ήταν από καθαρή ηλιοφάνεια και η καρδιά της ήταν από τον πιο όμορφο χρυσό.
.
3. Μόλις τη στιγμή που μια γιαγιά σκέφτεται ότι η δουλειά της έχει τελειώσει, κάποιος αρχίζει να την καλεί "μεγάλη".

4. Η κατοχή μιας γιαγιάς είναι σαν να έχετε έναν στρατό πίσω από σας. Ένας εγγονός έχει το μεγαλύτερο προνόμιο όλων επειδή ξέρει ότι κάποιος είναι πάντα στο πλευρό τους, ακόμα κι αν είναι λάθος. Μια καλή γιαγιά είναι σαν να έχεις ένα σπαθί και ασπίδα ενάντια σε οποιοδήποτε πρόβλημα.

5. Η γιαγιά μου με δίδαξε όλα τα σημαντικά πράγματα στη ζωή εκτός από το πώς θα μπορούσα ποτέ να ζήσω χωρίς αυτήν.

6. Μια γιαγιά είναι κάποιος που πάντα έχει χρόνο να σε κάνει να νιώθεις ξεχωριστός και να μιλήσεις μαζί σου.

7. Οι γιαγιάδες εξυπηρετούν σοφή συμβουλή, ζεστά φιλιά και νόστιμα μπισκότα καθημερινά.

8. Λένε ότι ένας κήπος αγάπης καλλιεργείται στην καρδιά της γιαγιάς, αλλά πιστεύω ότι ρέει από όλα όσα αγγίζει.

9. Ένα παιδί χρειάζεται έναν παππού για να μπορεί να μεγαλώσει με αυτοπεποίθηση και ασφάλεια σε έναν τόσο άγνωστο κόσμο.

10. Οι παππούδες είναι οι άνθρωποι που κάνουν τον κόσμο ένα πιο ευγενικό, πιο φωτεινό και ζεστό μέρος για να είναι.

καλύτερος Grandma Quotes & Sayings

11. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πραγματικά οι γιαγιάδες γιατί έχω έναν μεγάλο άγγελο.

12. Μια μητέρα γίνεται μόνο μια πραγματική γιαγιά την ημέρα που σταματά να δίνει προσοχή στα λάθη που κάνουν τα παιδιά της επειδή είναι τόσο ενθουσιασμένος με όλα τα εκπληκτικά πράγματα που κάνουν τα μεγάλα παιδιά της.

13. Δεν έχει σημασία πόσα χρόνια έχουν περάσει, θα θυμόμαστε πάντα την καρδιά που φροντίζει η γιαγιά μας, το ιδιαίτερο χαμόγελο και η ζεστή αγκαλιά. Ήταν εκεί μέσα από καλές εποχές και κακό, και είναι εκεί για μας ακόμα.

14. Η μόνη αλήθεια στη ζωή που είμαι σίγουρη είναι ότι η γιαγιά μου είναι ο μόνος άγγελος στη γη.

15. Η γιαγιά μου είναι η άγκυρα στη ζωή μου. Χωρίς αυτήν, αισθάνομαι άγρια.

16. Ο Θεός είδε τη γιαγιά μου να κουράζεται, έτσι την τυλίγη στην αγκαλιά του και ψιθύρισε: "Έλα μαζί μου." Μπορεί να φύγει από την όρασή μου, αλλά δεν θα αφήσει ποτέ την καρδιά μου. Μπορεί να μην βλέπω το πρόσωπό της κάθε μέρα, αλλά αισθάνομαι το χαμόγελό της παντού και γυρίζω τη φωνή της στο μυαλό μου.

17. Λένε ότι όλες οι γιαγιάδες είναι κατασκευασμένες από χρυσό, αλλά η γιαγιά μου είναι η μόνη που πραγματικά λάμπει.

18. Το καλύτερο παιχνίδι που μπορεί να έχει ένα μικρό παιδί ονομάζεται παππού.

19. Κανείς δεν μπορεί να κάνει για ένα μικρό παιδί τι μπορεί να κάνει μια γιαγιά. Μια γιαγιά είναι σε θέση να πασπαλίζει stardust πάνω από τη ζωή του παιδιού και να κάνει τον κόσμο ένα εκπληκτικό, όμορφο μέρος.

20. Αν κάποιος δεν ξέρει ποτέ το ανεκτίμητο προνόμιο να έχει μια γιαγιά, κανείς δεν μπορεί ποτέ να ξέρει ποια καλή τύχη και τύχη είναι να έχει μια γιαγιά πάντα δίπλα σας, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει.

21. Οι παππούδες είναι ο πραγματικός θησαυρός της οικογένειας. Είναι οι ιδρυτές μιας αγαπημένης κληρονομιάς, οι κάτοχοι μιας μεγάλης παράδοσης και οι μεγαλύτεροι αφηγητές της οικογένειας. Ένας παππούς είναι το ισχυρότερο θεμέλιο που έχει μια οικογένεια. Μέσα από μεγάλη ευτυχία ή βαθιά θλίψη, ένας παππούς και γιαγιάς κρατά την οικογένεια μαζί με την αγάπη και τη φροντίδα τους.

22. Ο καθένας πρέπει να έχει τους παππούδες και τα εγγόνια στη ζωή τους για να γίνει πλήρες ανθρώπινο ον.

23. Οι νέοι χρειάζονται κάτι για να κρατήσουν. Χρειάζονται μια αίσθηση του παρελθόντος τους, μια σύνδεση με τον πολιτισμό τους και μια ελπίδα για το μέλλον τους. Μόνο ένας παππούς μπορεί να δώσει όλα αυτά τα πράγματα.

24. Η ζωή σου ήταν μια αληθινή ευλογία, η αγάπη σου απεριόριστη και η μνήμη σου ένας θησαυρός. Σας χάσει πέρα ​​από το μέτρο, γιαγιά.

25. Τα παιδιά που χρειάζονται περισσότερο στη ζωή είναι τα βασικά που οι παππούδες μπορούν να δώσουν σε τέτοια αφθονία. Δίνουν την απεριόριστη αγάπη, υπομονή, μαθήματα ζωής, καλοσύνη και καλό χιούμορ. Και, πάνω απ 'όλα, μπισκότα.

Εξαιρετική Grandma Sayings and Great Grandma Quotes

26. Η απεριόριστη αγάπη είναι πραγματικά σπάνια για να βρει κανείς αν δεν μιλάτε για μια γιαγιά.

27. Μια γιαγιά είναι κάποιος που σας κάνει να αισθάνεστε σαν να έχει περιμένει όλη μέρα μόνο για να δει το πρόσωπό σας. Τη στιγμή που σε βλέπει, φαίνεται ότι τελείωσε η μέρα της.

28. "Η γιαγιά μου άρχισε να περπατά πέντε μίλια την ημέρα όταν ήταν εξήντα. Είναι τώρα ενενήντα επτά και δεν ξέρουμε πού είναι το καλό. "- Ellen DeGeneres

29. Μια γιαγιά είναι σαν ένας φύλακας άγγελος που σε παίρνει κάτω από την πτέρυγα της, προσεύχεται και σε καθοδηγεί σε όλα τα προβλήματα της ζωής.

30. Το να είσαι γιαγιά είναι απολύτως θαυμάσιο. Σε μια στιγμή, είσαι απλά μια γκρίνια μητέρα. Την επόμενη στιγμή, είστε ο σοφός σοφός ικανός να πετάξει τα βουνά.

31. Μια γιαγιά είναι όλες γλυκές μνήμες και ζεστές αγκαλιές. Είναι η μόνη που θυμάται όλα τα επιτεύγματά της και ξεχνά όλα τα τρομερά λάθη σας.

32. Μόνο όταν γινόμαστε γιαγιάς, η μητέρα μπαίνει στην πληρέστερη χάρη της.

33. Αν ήξερα πόσο σπουδαίο ήταν να έχω τα εγγόνια, θα τα ξεκίνησα πρώτα.

34. Οι γιαγιάδες είναι οι μόνοι άνθρωποι που έχουν πάντα χρόνο να μιλήσουν μαζί σας και να σας κάνουν να νιώσετε σαν το πιο ξεχωριστό άτομο στον κόσμο.

35. Πρέπει όλοι να έχουμε ένα άτομο στον κόσμο που να μας στηρίζει παρά όλες τις αποδείξεις για το αντίθετο. Μια γιαγιά είναι αυτό το πρόσωπο.

36. Αγαπημένη γιαγιά, η ζωή σας ήταν γεμάτη με αγάπη πράγματα, πάντα στοχαστική για τις πιο σημαντικές ανάγκες μας. Σήμερα και το επόμενο, με όλη μου τη ζωή μέσα, πάντα θα αγαπώ και θα σε τιμήσω.

37. Ποτέ δεν ήξερα πόση αγάπη θα μπορούσε να κρατήσει η καρδιά μου μέχρι να γίνω γιαγιά!

38. Το να γίνεις γιαγιά με έκανα σε μια ζωή. Είναι ένας κόσμος όπου όλα γίνονται ζωντανά, φρέσκα και ειλικρινά πάλι επειδή το βλέπω μέσα από τα μάτια των εγγονιών μου. Πάνω απ 'όλα, με έχει διδάξει πώς να αγαπώ βαθιά και άνευ όρων.

39. Τα εγγόνια μου είναι ο καθρέφτης του παρόντος μου, του παραθύρου για το παρελθόν και μιας πόρτας για ένα αύριο που δεν θα έλεγα. Είναι οι φύλακες της καρδιάς μου για όλη την αιωνιότητα.

40. Το πραγματικό θαύμα στη ζωή δεν είναι όταν γεννιέται το παιδί σας. Είναι όταν γεννιέται το παιδί του παιδιού σας. Σε εκείνη την στιγμή, ολόκληρος ο κόσμος έχει νόημα και είστε ρετασμένος πώς να αγαπάτε.

Πλέον Amazing Grandmother Quotes

41. Μια γιαγιά είναι μια φωνή για το παρελθόν. Αυτά είναι τα μοντέλα μας για το παρόν που προσπαθούμε να ζήσουμε. Μέσω μιας γιαγιάς, ανοίγετε μια πόρτα για το μέλλον.

42. Μια γιαγιά είναι σαν μια μαμά με πολύ παγετό. Είναι αυτή που αγαπάει άνευ όρων και κρατά την καρδιά σου για πάντα. Από την Απόκριες, αυτή είναι η πρόσωπο που προσποιείται ότι δεν ξέρει ποιος είσαι. Μια γιαγιά πασπαλίζει τη ζωή σας με μαγεία και φωτεινότητα, ώστε όλα να φαίνονται χρήσιμα.

43. Μια γιαγιά είναι η μόνη babysitter στον κόσμο που παρακολουθεί τα παιδιά αντί της τηλεόρασης.

44. Όταν τίποτα στη ζωή σας δεν φαίνεται σωστό, καλέστε τη γιαγιά σας. Εάν δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα, μπορεί τουλάχιστον να σας κάνει μπισκότα και να σας ευχαριστήσει.

45. Να θυμάστε πάντα: τα παιδιά σας δεν έγιναν ποτέ όπως σας αρέσουν. Αυτό είναι για τα εγγόνια σας.

46. ​​Η ύπαρξη ενός παππού είναι όταν φτάσετε σε αυτό το στάδιο της ζωής, όπου τελικά καταλαβαίνετε το νόημα πίσω από το "το καλύτερο είναι ακόμα να έρθει". . . γιατί το έχετε φτάσει.

47. Να θυμάστε πάντα ότι, όταν υπάρχει αμφιβολία, η γιαγιά σας μπορεί πάντα να το λύσει!

48. Μπορεί να υπάρχουν γονείς που δεν αγαπούν τα παιδιά τους, αλλά δεν υπάρχουν παππούδες στον κόσμο που δεν λατρεύουν το εγγόνι τους.

49. Δεν υπάρχει τόπος σαν το σπίτι. . . εκτός από το σπίτι της γιαγιάς.

50. Όταν φαίνεται πως κανείς στον κόσμο δεν μπορεί πραγματικά να καταλάβει, η γιαγιά σου είναι πάντα εκεί για να ζεστάνει την καρδιά σου και να κρατάς το χέρι σου.

Leave A Comment

3 + 7 =