50 επιθυμίες γενεθλίων για τη μαμά

Με τα γενέθλια της μαμάς σας ακριβώς στη γωνία, χρειάζεστε μερικές από τις καλύτερες ευχές των γενεθλίων για τη μαμά. Αυτές οι επιθυμίες γενεθλίων μπορούν να γραφτούν σε μια κάρτα, ένα μήνυμα κειμένου ή σε μια θέση κοινωνικών μέσων. Για να γίνουν τα γενέθλιά της τέλεια, θα πρέπει να βρείτε ένα δώρο για να ταιριάξετε αυτά τα αποσπάσματα. Αν και τα σοκολατάκια και τα λουλούδια είναι τα πιο κοινά δώρα γενεθλίων, θα πρέπει να προσπαθήσετε να σκεφτείτε κάτι που είναι λίγο πιο μοναδικό. Τα καλύτερα δώρα γενεθλίων θα είναι εντελώς μοναδικά - και δεν χρειάζεται να είναι ακριβά.

μητέρα

1. "Σήμερα η μέρα! Έχετε μια υπέροχη γιορτή. Μαμά σ'αγαπώ! Χαρούμενα γενέθλια!"

Αφήστε τη μητέρα σας να ξέρει ακριβώς πώς αισθάνεστε γι 'αυτήν!

2. "Είστε αυτός που κοιτάζω προς τα πάνω, παραμένω αληθινός και αγαπώ που έρχομαι πίσω στο σπίτι. Χρόνια πολλά μαμά."

Αυτό το μήνυμα είναι γλυκό, ειλικρινές και στο σημείο.

3. "Χρόνια πολλά για τη μαμά μου - το πρόσωπο που κάνει το σπίτι μας σπίτι."

Οι προσπάθειες της μητέρας σας δεν εκτιμήθηκαν όταν ήσαστε παιδί, αλλά έχετε την ευκαιρία να δείξετε τις ευχαριστίες σας τώρα.

4. "Η μεγαλύτερη επιθυμία μου είναι να μεγαλώσω και να γίνω ακριβώς όπως εσύ. Happy mother μητέρα γενεθλίων και σας ευχαριστώ για όλη τη δύναμη και τις συμβουλές σας που με βοήθησαν να γίνω το πρόσωπο που είμαι σήμερα. "

Ως έφηβος, η σκέψη να γίνει η μητέρα σου μια μέρα μπορεί να σας τρομοκρατεί. Τώρα, συνειδητοποιείτε ότι η ύπαρξη ενός γονέα είναι μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από ό, τι περιμένατε.

5. "Οι πίτες, οι πίτες και οι τάρτες σας είναι πολύ καλές για να είναι αληθινοί, αλλά δεν είναι ούτε μισοί γλυκοί σαν εσάς. Χρόνια πολλά μαμά."

Για ένα χαριτωμένο και γλυκό μήνυμα, αυτή η επιθυμία γενεθλίων για τη μαμά είναι βέβαιο ότι θα ευχαριστήσει.

6. "Party crackers, αφρός ψεκασμού, cascarones και κομφετί, είστε η καλύτερη μητέρα που θα μπορούσε ποτέ να είναι. Χρόνια πολλά, μαμά. "

Προφανώς, μπορείτε να αλλάξετε τη μαμά σε μητέρα ή μαμά ανάλογα με την προτίμησή σας.

7. "Υπάρχει πάντα μια μέρα το χρόνο ότι μπορώ πάντα να κάνω το καλύτερό μου για να σας δείξω πώς με κάνει να αισθάνομαι κάθε μέρα".

Παρόλο που η επιθυμία των γενεθλίων είναι αποτελεσματική, ίσως να θέλετε να την αναμίξετε με ένα από τα άλλα εισαγωγικά της λίστας.

8. «Αν μπορώ να μεγαλώσω για να γίνω ακόμη και ΜΙΚΡΟΣ από αυτό που είσαι, θα θεωρώ τον εαυτό μου ότι έχει πετύχει πολλά. Χρόνια πολλά μαμά."

Σε αυτό το σημείο της ζωής της, η μητέρα σας θέλει να γνωρίζει ότι την εκτιμάτε και αναγνωρίζετε τις θυσίες που έκανε για να φροντίσει εσάς.

9. «Είστε ο ήρωάς μου, το είδωλό μου και η σούπερ γυναίκα μου. Αλλά πάνω απ 'όλα, είστε ένας όμορφος άνθρωπος. Χρόνια πολλά μαμά."

Εάν ο καθένας μπορεί να είναι ο τύπος του ανθρώπου που είναι η μητέρα σου, ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος χώρος.

10. "Ευχαριστώ που πάντα ήταν η σκιά μου. Ευχαριστώ για τις ευλογίες σας που με προστατεύουν οπουδήποτε κι αν πάω. Χρόνια πολλά για το υπέροχο μου, μαμά. "

Όταν είμαστε νέοι, οι γονείς μας φροντίζουν και μας προστατεύουν. Τώρα, είναι η σειρά μας να προσέχουμε τους γονείς μας.

11. "Χωρίς σας, ο κόσμος μου θα ήταν τόσο θαμπός και μπλε. Χρόνια πολλά μητέρα."

Αυτό το απόσπασμα το λέει όλα.

12. "Ευτυχισμένο το γενέθλιο της γυναίκας που δεν επιτρέπω ποτέ να αγγίξει κανένα από τα πράγματα μου, αλλά πάντα να ρωτάω όταν δεν μπορώ να βρω κάποια από τα πράγματα μου".

Κάπως, οι μητέρες φαίνεται να ξέρουν ακριβώς πού είναι όλα.

13. «Αν η ζωή μου ήταν ένας πλανήτης, η μητέρα μου θα ήταν εκείνη που ήταν υπεύθυνη όχι μόνο για να την κρατάει μαζί αλλά και για να την περιστρέφει, ώστε να έχω γενναιόδωρες δόσεις της ζεστασιάς του ηλιακού φωτός και της ειρήνης της νύχτας. Χαρούμενα γενέθλια."

Έτσι, βασικά, η μητέρα σας είναι μια σύγχρονη εκδοχή του ελληνικού θεού, Atlas.

14. "Δεν το λέω μόνο επειδή είμαι ο γιος σου, αλλά σαν εσένα δεν υπάρχει άλλη γυναίκα. Το λέω αυτό επειδή είστε πραγματικά θεός έστειλε, όπως εσείς δεν μπορεί να υπάρχει άλλος γονέας. Χρόνια πολλά μαμά."

Αν χρειαστεί, μπορείτε να μεταβείτε "γιος" σε "κόρη".

15. "Μια τέλεια μητέρα είναι μια γυναίκα που είναι ακριβώς όπως η μαμά μου. Χαρούμενα γενέθλια."

Εύκολη και συνοπτική, αλλά τέλεια.

16. "Ως αντάρτικος έφηβος δεν κάνω να κάνω τίποτα μαζί σου, αλλά συγχρόνως έχω χρόνο βαθιά μέσα στην καρδιά μου, ξέρω ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς την αγάπη μιας μητέρας σαν κι εσένα. Χαρούμενα γενέθλια."

Μπορεί να είχαμε μισηστεί να είμαστε κολλημένοι με τους γονείς μας, αλλά η μαμά ήταν πάντα το πρόσωπο στο οποίο στράφηκα όταν όλα διαλύθηκαν.

17. "Είστε η καλύτερη μητέρα ποτέ, και όπως και εσείς δεν μπορεί να υπάρξει άλλος. Χρόνια πολλά, μαμά. "

Δεν υπάρχει κανένας στη γη που να μπορεί να αντικαταστήσει τη μαμά σας.

18. "Ευτυχισμένο το γενέθλιο στο πρόσωπο που πάντα βάζει την ευτυχία μου πριν από τη δική της, και για μένα, που ποτέ δεν είναι ντροπαλός να ανοίξει το πορτοφόλι της. Μαμά σ'αγαπώ."

Οι καλύτερες μητέρες τοποθετούν πάντα τα παιδιά τους πρώτα.

19. «Κάθε μέρα ξυπνάω, πάντα σας ευχαριστώ. Έχω την καθοδήγησή σας, τη ζεστασιά σας, την αγάπη σας και την καρδιά σας. "

Είστε τόσο τυχεροί που έχετε μια μητέρα που θέλετε να είναι σαν.

20. "Εάν η μητρότητα έπρεπε να εξηγηθεί σε κάποιον χωρίς να δώσει το παράδειγμά σας, θα ήταν ένας άχρηστος ορισμός. Χρόνια πολλά μαμά."

Εάν η μητέρα σας είναι το τέλειο παράδειγμα μιας μαμάς, ας τη γνωρίσουμε!

21. "Χωρίς την καθοδήγηση μιας μαμάς σαν εσένα, στον εαυτό μου δεν θα είχα γίνει ποτέ αλήθεια. Ευχαριστώ που ήσασταν εκεί για μένα, μαμά. Χαρούμενα γενέθλια."

Ο καθένας χρειάζεται ένα καθοδηγητικό χέρι κάθε φορά.

22. "Υπάρχει μόνο ένας άγγελος σε αυτόν τον κόσμο που δεν έχει φτερά - αυτή είναι η μαμά μου. Χαρούμενα γενέθλια."

Η μητέρα σας είναι απόδειξη ότι υπάρχουν άγγελοι και περπατούν στη γη.

23. "Πρέπει να είμαι πολύ ιδιαίτερη για τον Θεό επειδή αποφάσισε να μου δώσει μια μητέρα σαν κι εσένα. Χρόνια πολλά για τη νεράιδα μου. "

Δεν έχω ιδέα γιατί αυτό το απόσπασμα τελειώνει με τη λέξη νεράιδα, αλλά μπορείτε πάντα να το αλλάξετε.

24. "Πιστεύω στους αγγέλους, πιστεύω στους υπερήρους. Πιστεύω σε θαύματα, πιστεύω σε ευλογίες. Πιστεύω στην καλή τύχη, πιστεύω στο πεπρωμένο. Επειδή βρίσκω όλα αυτά στη μαμά μου, ποιος είναι τα πάντα μου. Χαρούμενα γενέθλια."

Γνωρίζετε ότι υπάρχουν υπερήρωες και άγγελοι επειδή η μητέρα σας είναι εκεί.

25. "Ευχαριστώ που κάνατε τη ζωή μου ουσιαστική, άξια, πραγματική και έτοιμη. Χρόνια πολλά μαμά."

Εάν η μητέρα σας είναι σημαντική για σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε χρόνο για ένα δείπνο γενεθλίων ή μια νύχτα για κορίτσια.

26. "Να είστε πάντα χαρούμενοι και απαλλαγμένοι από δάκρυα, σας εύχομαι όλη τη χαρά του κόσμου καθώς τα γενέθλιά σας πλησιάζουν. Έχετε μια υπέροχη γενέθλια. "

Αυτή η επιθυμία γενεθλίων για τη μαμά παίρνει επιπλέον πόντους επειδή λερώνει.

27. "Σήμερα είναι η σειρά μου να πω μια προσευχή για τη μητέρα μου της οποίας οι προσευχές ήταν πάντα για την ευτυχία των παιδιών της. Χαρούμενα γενέθλια."

Για ένα ποιοτικό απόσπασμα γενεθλίων, χρησιμοποιήστε αυτό το μήνυμα.

28. "Εξαιτίας σας εγώ έγινε εγώ, σ 'αγαπώ τόσο πολύ μαμά, δεν μπορείτε να δείτε; Χαρούμενα γενέθλια."

Ο ρυθμός μπορεί να μην είναι υπέροχος, αλλά προσθέτει μια πολύ ωραία αφή.

29. "Ήσασταν πάντα η εσωτερική μου δύναμη και παρόλο που δεν το σκοπεύεις, περισσότερο από έναν γονέα, είσαι πάντα φίλος μου. Χρόνια πολλά, μαμά. "

Ένα άλλο απόσπασμα ομοιοκαταληξίας. Αν η μητέρα σας αρέσει ποίηση, μπορείτε να δοκιμάσετε τις γενέθλιες ευχές για τη μαμά όπως αυτή.

30. "Απεριόριστη, μη επιστρεπτέα και δωρεάν, είναι το είδος της αγάπης που υπάρχει ανάμεσα στη μητέρα μου και σε μένα. Μαμά σ'αγαπώ. Χαρούμενα γενέθλια."

Και πάλι με τον ρυθμό.

31. "Το πρόσωπό σας είναι τόσο όμορφο και γαλήνιο, ένας άγγελος σαν εσάς που δεν έχω δει ποτέ. Χρόνια πολλά μητέρα."

Αν θέλετε να είστε ποιητικοί, χρησιμοποιήστε μια ευχή για γενέθλια όπως αυτή.

32. "Στην ποδηλασία της ζωής μου, είχατε πάντα τη ζώνη ασφαλείας μου. Χρόνια πολλά μαμά."

Λατρεύω τις εικόνες σε αυτό το απόσπασμα. Δείχνει πόσο σημαντική είναι η μητέρα σου ενώ είναι επίσης εξαιρετικά λατρευτός.

33. "Είστε το θεμέλιο που στέκεται σαν το έδαφος κάτω από τα πόδια μου. Με σας γύρω, η ζωή είναι πάντα μια ευτυχισμένη θεραπεία. Χρόνια πολλά για τη μαμά μου αγαπητό. "

Ευτυχώς τα γενέθλια, πράγματι.

34. "Η αγάπη μπορεί να κάνει τον κόσμο κάποιου κόσμου να γυρίσει, αλλά ο κόσμος μου περιστρέφεται γύρω από τη μαμά μου. Χαρούμενα γενέθλια."

Πραγματικά, θα μπορούσατε να φανταστείτε έναν κόσμο χωρίς τη μητέρα σας σε αυτό; Χρησιμοποιήστε το χρόνο που πρέπει να αγαπάτε και να περάσετε χρόνο με τη μαμά σας.

35. "Μαμά, είσαι ο ήρωάς μου. Χωρίς εσένα, η αξία της ζωής μου θα ήταν μηδέν. Χαρούμενα γενέθλια."

Τα αποσπάσματα ομοιοκαταληξίας είναι πίσω με αυτό το χαριτωμένο μήνυμα.

36. "Αυτό μπορεί να είναι το μεγαλύτερο έτος ακόμα! Είσαι τόσο ιδιαίτερη για μένα. Χρόνια πολλά μαμά!"

Δεδομένου ότι αυτό το απόσπασμα είναι αρκετά σύντομο, μπορεί να θέλετε να το ανακατεύετε προσθέτοντας μια άλλη από τις επιθυμίες των γενεθλίων για τη μαμά στην κάρτα σας.

37. "Ο κόσμος μου θα ήταν ατελής χωρίς εσάς αγαπητή μητέρα μου. Η θέση σας στη ζωή μου δεν μπορεί να ληφθεί από κανένα άλλο. Χαρούμενα γενέθλια."

Για ένα συναισθηματικό και συγκινητικό μήνυμα γενεθλίων, αυτό το απόσπασμα είναι βέβαιο ότι θα σας ευχαριστήσει.

38. "Κατά τη διάρκεια της ζωής μου, έχετε πάντα τη δύναμη που με συγκρατεί στη θύελλα της ζωής. Σ'αγαπώ μαμά."

Όταν είσαι κάτω, η μητέρα σου ήταν πάντα εκεί για να σε πάρει.

39. "Μαμά, κανένας δεν μπορεί ποτέ να πάρει τη θέση σου στην καρδιά μου. Σε αγαπώ για πάντα και πάντα. Δεν έχει σημασία πού πάω ή ποιος συναντώ, θα είσαι πάντα ο νούμερο ένα για μένα. "

Καθώς η μητέρα σας αγωνίζεται με το σύνδρομο κενής φωλιάς, ακούγοντας ειλικρινή λέξεις όπως αυτές θα κάνουν έναν κόσμο με διαφορά.

40. "Η ασφαλέστερη και πιο χωρίς προβλήματα θέση στον κόσμο είναι η αγκαλιά της μαμάς μου, που έγινε αποκλειστικά για μένα. Χρόνια πολλά, μαμά. "

Έχοντας έναν συμπονετικό ακροατή και έναν ώμο να κλαίει είναι και τα δύο καλά πράγματα.

41. "Είστε η δύναμη που βοηθά το σκάφος της ζωής μου να πλεύσει μέσα από τις μεγάλες παλίρροιες, τα ασταθή νερά και τις ατελείωτες καταιγίδες. Χρόνια πολλά για μια αγαπημένη μαμά. "

Αυτό το απόσπασμα γενεθλίων θα πήγαινε καλά με ένα δείπνο σε μια μαρίνα ή ένα γενέθλια που πέρασε στον ωκεανό.

42. "Την ημέρα των γενεθλίων σας είναι καιρός να επιλέξετε, αν θέλετε να βάλετε τα πόδια σας σε ένα σαλόνι ή να πάτε για ψώνια για να αγοράσετε καινούργια παπούτσια. Χρόνια πολλά μαμά."

Εάν δεν είστε σίγουροι τι θέλει η μητέρα σας για τα γενέθλιά της, ας την επιλέξει!

43. "Αν πήγαινα στο διάστημα και μου επιτρέπετε μόνο ένα προσωπικό αντάλλαγμα, θα ήταν η εικόνα σου, μόνο και μόνο επειδή δεν θα ταιριάζονταν στην τσάντα μου. Χρόνια πολλά, μαμά. "

Αυτό το απόσπασμα θα πήγαινε καλά με μια πλαισιωμένη εικόνα από εσάς και τη μητέρα σας.

44. "Κάποιος που με αγαπά άνευ όρων. Το σωστό ή το λάθος, είσαι πάντα η μαμά μου. "

Φυσικά, οι μητέρες ποτέ δεν κάνουν λάθος ... σωστά?

45. "Σήμερα έχω μια πρόταση για σας ότι στα γενέθλιά σας - μπορείτε να με επιπλήξετε ό, τι θέλετε. Σε αντάλλαγμα τα γενέθλιά μου, μπορείτε να δώσετε μου όλα όσα θέλετε. Χρόνια πολλά, μαμά. "

Αυτό ακούγεται σαν μια τέλεια ρύθμιση για σας.

46. ​​«Με δώσατε τέτοιες μεγάλες συμβουλές όλα αυτά τα χρόνια, Μητέρα. Θέλω να πάρω αυτήν την ξεχωριστή μέρα και να τη χρησιμοποιήσω ως ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για όλα όσα κάνετε. "

Μπορεί να μην είναι ποιητική, αλλά αυτή η επιθυμία γενεθλίων για τη μαμά λέει όλα όσα χρειάζεται.

47. "Κανείς δεν μπορεί να με αγαπάει περισσότερο, κανείς δεν μπορεί να με καταλάβει καλύτερα. Κανείς δεν μπορεί να με εμπνεύσει περισσότερο, κανείς δεν μπορεί να με αγκαλιάσει πιο στενά. Χαρούμενα γενέθλια."

Η αλλοτρίωση σε αυτό το απόσπασμα το κάνει να ξεχωρίζει.

48. "Αγαπητέ μαμά, χωρίς εσένα, δεν ξέρω τι θα έκανα. Αλλά με σας, ξέρω ότι δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορώ να κάνω. Χαρούμενα γενέθλια."

Καλά ειπώθηκαν!

49. "Αξίζετε ένα γενέθλια που είναι τόσο εκπληκτικό όσο είστε! Χρόνια πολλά για την καλύτερη μητέρα του κόσμου! "

Αν χρειάζεστε ένα δώρο, ένα πουκάμισο, ένα φλιτζάνι καφέ ή μια κουβέρτα που λέει ότι "η καλύτερη μητέρα του κόσμου" είναι βέβαιο ότι θα κάνει το χαμόγελο της.

50. "Εξαιτίας σας, η παιδική μου ηλικία ήταν μοναδική και εκτός από την ευτυχία σας, δεν υπάρχει τίποτα άλλο που αναζητώ. Χρόνια πολλά για την καλύτερη μητέρα στον κόσμο. "

Για ένα μήνυμα καρτών γενεθλίων που είναι βέβαιο ότι παρακαλώ, χρησιμοποιήστε αυτή την επιθυμία γενεθλίων.

Απολαύστε αυτές τις ευχές γενεθλίων για τη μαμά. Ανακατέψτε μερικά από αυτά μαζί ή τροποποιήστε το αγαπημένο σας απόσπασμα. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε στείλει την κάρτα με αρκετό χρόνο για να φτάσετε εκεί πριν από τα πραγματικά της γενέθλια!

Leave A Comment

88 − 79 =