50 Δεν με νοιάζει τα αποσπάσματα

Έχετε ποτέ μέρες όπου απλά δεν με νοιάζει; Μπορεί να είχατε μια δύσκολη στιγμή στην εργασία ή απλά να περάσετε από μια διάλυση. Δεν έχει σημασία τι συμβαίνει στη ζωή σας, αυτά δεν με νοιάζουν τα σχόλια έγιναν για σας. Βρίσκοντας από κορυφαίες διασημότητες σε παλιομοδίτικα εισαγωγικά, αυτά τα μηνύματα είναι ένας πολύ καλός τρόπος να βάλεις τα συναισθήματά σου σε λέξεις.

50 Δεν με νοιάζει τα αποσπάσματα

1. «Έχω φτάσει σε ένα σημείο της ζωής όπου αισθάνομαι ότι δεν είναι πλέον απαραίτητο να δοκιμάσετε και να εντυπωσιάσετε κανέναν. Αν με αρέσουν με τον τρόπο που είμαι, καλό και αν δεν το κάνουν, είναι η απώλειά τους. "

Αυτό δεν με νοιάζει το quote φτάνει στο σημείο. Θα πρέπει να ζήσετε τη ζωή σας με τον τρόπο που θέλετε να ζήσετε. Οι σκέψεις και οι απόψεις άλλων ανθρώπων δεν έχουν σημασία.

2. "Η σκληρή δουλειά για κάτι που δεν μας νοιάζει λέγεται άγχος. δουλεύοντας σκληρά για κάτι που αγαπάμε ονομάζεται πάθος. "-Σιμόν Σινέκ

Πόσο αλήθεια είναι αυτό το μήνυμα; Όταν μισείτε τη δουλειά σας, κάθε στιγμή που ξοδεύετε στη δουλειά μοιάζει σαν μια ζωή. Εάν αγαπάς την δουλειά σου, κάνει την ταχύτητα της δουλειάς σου.

3. "Δεν με νοιάζει τι σκέφτεσαι για μένα! Εκτός αν νομίζετε ότι είμαι φοβερός - στην περίπτωση αυτή, έχετε δίκιο! Συνέχισε…"

Αυτό δεν με νοιάζει παραθέτω λειτουργεί πολύ καλά για μηνύματα κειμένου. Μπορείτε επίσης να το πλαισιώσετε ή να το τοποθετήσετε στους τοίχους σας.

4. "Μην ντρέπεστε από το ποιος είστε. Θα σας κρίνουν ανεξάρτητα από το τι κάνετε ".

Δεν μπορείτε να αλλάξετε τι πιστεύουν οι άλλοι για σας. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να δοκιμάσετε το καλύτερο και να ζήσετε τη ζωή σας. Αυτό που όλοι οι άλλοι σκέφτονται εξαρτάται από αυτούς.

5. "Και είμαστε στο κρεβάτι γελώντας μαζί και δεν μας νοιάζει τίποτα ..." -Charles Bukowski

Αν είστε τυχεροί, μπορεί να έχετε κάποιον που μπορεί να βρεθεί στο κρεβάτι να γελάει μαζί σας. Αφού βρείτε αυτό το άτομο, κρατήστε τα κοντά σας.

50 Δεν με νοιάζει τα αποσπάσματα

6. "Σταματήστε να ανησυχείτε για ανθρώπους που δεν ανησυχούν για σας".

Οι άνθρωποι χάνουν πολύ χρόνο ανησυχώντας για το τι λένε ή κουτσομπολεύουν άλλοι άνθρωποι. Θα έχετε πολύ ανακούφιση απλά δεν φροντίζετε πια.

7. "Όσο λιγότερο δίνετε ένα da **, τόσο πιο ευτυχισμένος θα είστε".

Δεν έχω ιδέα που είπε πρώτα αυτό το απόσπασμα, αλλά είναι σωστό.

8. "Είμαι τελειωμένος. Έχω τελειώσει πρώτα. Έχω τελειώσει ελπίζοντας να καλέσετε και τελειώσα να κλαίω να κοιμηθώ. Δεν αξίζετε πια. "

Εάν μόλις περάσατε μια διάλυση, μπορείτε πιθανώς να συμπορευθείτε με αυτό το μήνυμα. Έχετε ξοδέψει τόσο πολύ χρόνο επενδύσεις σε μια σχέση που δεν πήγε οπουδήποτε και αξίζετε να χαλαρώσετε.

9. "Αν θέλετε να ζήσετε, να σταματήσετε να ζητάτε άδεια - να το κάνετε τώρα και να μετανιώσετε αργότερα".

Τα περισσότερα από τα πράγματα που οι άνθρωποι λυπάται στη ζωή είναι αυτά που δεν έκαναν. Ζήστε εντελώς και ζήστε χωρίς λύπη.

10. "Δεν με νοιάζει τι σκέφτεσαι για μένα. Δεν σκέφτομαι καθόλου για εσάς. "- Κόκο Χανέλ

Η Coco Chanel συνοψίζει τα σχόλια που δεν με νοιάζει τέλεια.

11. "Οι ψεύτικοι άνθρωποι έχουν μια εικόνα για να διατηρήσουν. Οι πραγματικοί άνθρωποι απλά δεν με νοιάζουν. "

Δεν είμαι βέβαιος ότι αυτό είναι απολύτως ακριβές, αλλά πάντα βοηθά να σταματήσουμε να εστιάζουμε σε αυτό που πιστεύουν οι άλλοι.

12. "Οποτεδήποτε κάποιος μου λέει ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι, θέλω να το κάνω περισσότερο." -Taylor Swift

Αν ψάχνετε για μια διασημότητα δεν με νοιάζει προσφορά, αυτό το μήνυμα από Taylor Swift έργα. Είναι επίσης ένα μεγάλο εμπνευσμένο απόσπασμα για να σας υπενθυμίσω ότι μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε, αν θέσετε το μυαλό σας σε αυτό.

13. "Δεν είμαι άκαρδος, έχω μόλις μάθει πώς να χρησιμοποιήσω την καρδιά μου λιγότερο."

Ας ελπίσουμε ότι ποτέ δεν θα χρειαστεί να φτάσετε σε ένα σημείο της ζωής σας όπου θα εγκαταλείψετε την αγάπη. Εάν είστε ήδη σε αυτό το σημείο, αυτό το μήνυμα μπορεί να ταιριάζει πολύ καλά στις περιστάσεις σας.

14. "Δεν θα σταματήσω ποτέ να φροντίζω, αλλά αν αποφασίσεις να με απομακρύνεις, θα φύγω."

Αυτό το απόσπασμα έχει σχεδιαστεί για εκείνες τις στιγμές μετά τη διάλυση, στις οποίες παραιτείστε. Αν ο σύντροφός σας δεν είναι σε αυτό για το μακροπρόθεσμο, δεν υπάρχει κανένας λόγος για να παραμείνετε και να ελπίζετε ότι θα αλλάξουν γνώμη.

15. "Οι Heartbreaks ξεθωριάζουν, αλλά χρειάζονται περίπου ένα χρόνο περισσότερο από ό, τι περιμένετε και από τη στιγμή που το κάνουν, πραγματικά δεν με νοιάζει αρκετά για να το παρατηρήσετε." -John Mayer

Μπορεί να φαίνεται ότι η καρδιά σας δεν θα θεραπεύσει ποτέ πλήρως, αλλά θα το κάνει. Μείνετε πολυάσχολοι και αφήστε την καρδιά σας να θεραπευτεί φυσικά.

16. "Μην αφήνετε ποτέ κανέναν να σας γεμίσει λάμψη".

Εάν χρειάζεστε κάποια έμπνευση, αυτό το πολύ απλό παράθυρο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φωτίσετε την ημέρα σας λίγο.

50 Δεν με νοιάζει τα αποσπάσματα

17. "Ξεχάστε τι σκέφτονται και λένε όλοι οι άλλοι. Αν σας κάνει ευτυχισμένους, κάντε το. "

Μπορείτε να ανησυχείτε για άλλους ανθρώπους τόσο πολύ. Μπορεί να φανεί προφανές, αλλά άλλοι άνθρωποι συχνά είναι λάθος. Πρέπει να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και σε αυτό που θέλετε προτού σκεφτείτε ποτέ πώς θα αντιδράσουν οι άλλοι άνθρωποι.

18. "Αν πρέπει να κυνηγήσω και να αγωνιστώ για την προσοχή σας, τελικά δεν θα το θέλω πια." -Θα Smith Smith

Αυτό συνοψίζει τέλειες σχέσεις. Αν δεν είστε ένας από τους κύριους στόχους της ζωής του φίλου ή της φίλης σας, τότε ίσως χρειαστεί να πάρετε έναν διαφορετικό συνεργάτη.

19. "Μία από τις μεγαλύτερες πνευματικές ελευθερίες δεν φροντίζει πραγματικά τι σκέφτεται κανείς για σας."

Αυτό είναι ένα πολύ έξυπνο απόσπασμα.

20. "Δεν με νοιάζει αυτό που σκέφτονται οι άνθρωποι. Οι άνθρωποι είναι ηλίθιοι. "- Charle Barkley

Παρόλο που υπάρχουν σίγουρα έξυπνοι άνθρωποι έξω εκεί, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν αξίζουν τον κόπο σας.

21. "Δεν με νοιάζει τι λέει ο καθένας για μένα εφ 'όσον δεν είναι αλήθεια" -Truman Capote

Προσωπικά, θα προτιμούσα τους ανθρώπους να κουτσομπολεύουν για πράγματα που είπα πραγματικά. Αν είστε το αντίθετο, τότε το απόσπασμα του Truman Capote σας ταιριάζει.

22. "Φροντίστε λιγότερο, χαμόγελο περισσότερο."

Δεν είναι πιο βασικό από αυτό το απόσπασμα.

50 Δεν με νοιάζει τα αποσπάσματα

23. "Η ζωή είναι καλύτερη όταν σταματάς να νοιάζεις πάρα πολύ."

Αυτό δεν με νοιάζει το απόσπασμα είναι πολύ ακριβές.

24. «Η στιγμή που σταματάς τη φροντίδα είναι η στιγμή που τα πράγματα γίνονται καλύτερα. Μην σπαταλάτε χρόνο προσπαθώντας να ευχαριστήσετε άλλους. "

Έχετε τόσο πολύ χρόνο σε αυτή τη γη. Με τόσο λίγο χρόνο για να ζήσετε, πρέπει να βγείτε εκεί και να αρχίσετε να κάνετε τα πράγματα που θέλετε να κάνετε.

25. "Μερικές φορές για να δώσετε προσοχή σε μερικούς πρέπει να σταματήσετε να τους δίνετε το δικό σας".

Εάν είστε πάντα ο καθένας στο κείμενο και κλήση, μπορείτε να θεωρηθείτε δεδομένο.

26. "Μία υπενθύμιση, τι άλλοι άνθρωποι σκέφτονται για σας δεν είναι δική σας επιχείρηση".

Έχει ειπωθεί σε άλλα αποσπάσματα, αλλά αυτό το συναίσθημα παραμένει ακριβές.

27. "Δεν έχει σημασία τι λένε για σας, απλά να είστε μόνοι σας".

Να είστε οι ίδιοι επειδή όλοι οι άλλοι έχουν ήδη ληφθεί.

28. "Μερικές φορές, απλά πρέπει να σταματήσετε τη φροντίδα, πρέπει να απενεργοποιήσετε κάθε συναίσθημα και αίσθημα για να προστατευθείτε από το να πληγείτε".

Κάποια στιγμή, θα πρέπει να ανοίξετε τον εαυτό σας στη δυνατότητα να πληγωθεί. Προς το παρόν, είναι εντάξει εάν απλά θέλετε να αποφύγετε την καρδιακή προσβολή.

29. "Ο φίλος μου με κατηγόρησε για κάτι που δεν το έκανα. Δεν με άρεσε και μόλις πήγα με τη ζωή μου επειδή ήξερα ότι κάποιοι άνθρωποι είναι ηλίθιοι που έχουν προβλήματα που δεν είναι τα προβλήματά μου ».

Μπορεί να είναι μεγαλύτερο από τα άλλα μηνύματα, αλλά είναι αρκετά ακριβές.

50 Δεν με νοιάζει τα αποσπάσματα

30. "Σταματήστε να προσέχετε τι σκέφτονται οι άνθρωποι για σας. να ζήσεις τη ζωή σου, να κυνηγήσεις τα όνειρά σου ".

Για ένα εμπνευσμένο μήνυμα, ελέγξτε αυτό.

31. "Ο ευκολότερος τρόπος να αποφύγεις να πληγωθείς είναι να σταματήσεις τη φροντίδα, αλλά η φροντίδα δεν είναι το πιο δύσκολο πράγμα που πρέπει να κάνεις".

Ακόμα κι αν ο στόχος σας είναι να σταματήσετε τη φροντίδα, δεν είναι πάντα δυνατό να είστε εντελώς μη ικανοποιημένοι.

32. «Η μέρα που σταματάμε να φωνάζουμε είναι η μέρα που σταματάμε να φροντίζουμε».

Η ζωή έχει ένα μίγμα ευτυχίας και πόνου. Όταν σταματήσετε να αισθάνεστε πόνο και θλίψη, σημαίνει ότι δεν φροντίζετε πλέον τα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή σας.

33. "Ένα από τα καλύτερα συναισθήματα στον κόσμο είναι όταν σταματήσετε να νοιάζεστε για πράγματα που σας ενοχλούσαν".

Η απομάκρυνση μικρών διαφωνιών και προβλημάτων πάντα αισθάνεται μεγάλη.

34. "Όταν αισθάνεστε άνετα στο δέρμα σας, δεν θα σας αρέσουν όλοι, αλλά δεν θα σας ενδιαφέρει ένα κομμάτι!"

Είναι αδύνατο να ευχαριστήσω όλους. Το χάρισμα και η προσωπικότητά σας μπορεί να προσελκύσει μερικούς ανθρώπους και μπορεί να απενεργοποιήσει άλλους. Αντί να προσπαθήσετε να παίξετε το αδύνατο παιχνίδι juggling για να ευχαριστείτε όλους, απλά σταματήστε τη φροντίδα.

35. «Όταν σταματήσετε να νοιάζετε ότι είναι όταν θέλουν να ξεκινήσουν τη φροντίδα».

Δυστυχώς, αυτό είναι συχνά αλήθεια. Οι φίλοι και οι φίλες σας συχνά σταματούν να σας θεωρούν δεδομένο όταν σταματήσετε να φροντίζετε για τη σχέση.

36. "Κάνε ό, τι σε κάνει ευτυχισμένο και δεν με νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι".

Κάνε το! Οτιδήποτε σας κάνει ευτυχισμένους ή ενθουσιασμένους, απλά πηγαίνετε εκεί και το κάνετε!

37. "Μερικές φορές η μόνη επιλογή που πρέπει να κάνετε είναι να σταματήσετε τη φροντίδα. Κάντε ένα ρυθμό και προχωρήστε προς τα εμπρός, ανεξάρτητα από το πόσο πονάει, γιατί δεν υπάρχει λόγος να μείνετε πλέον. "

Ακόμα κι αν μπορείτε να προχωρήσετε μόνο ένα επώδυνο βήμα κάθε φορά, πρέπει να συνεχίσετε. Είναι όταν σταματήσετε να χάνονται τα όνειρά σας.

38. "Αγνοήστε εκείνους τους ανθρώπους που μιλάνε για σας πίσω από την πλάτη σας, εκεί όπου ανήκουν."

Ίσως είναι διασκεδαστικό να το σκεφτείτε, αλλά αυτό το απόσπασμα είναι εξαιρετικά αληθές. Οι άνθρωποι που χάνουν χρόνο κουτσομπολιό δεν θα περάσουν ποτέ παρελθόν μιλώντας μόνο για άλλους ανθρώπους.

39. "Η αγάπη είναι σαν ένα φυτό, χρειάζεται χρόνος για να αναπτυχθεί, αλλά όταν σταματήσετε να το φροντίζετε, σιγά-σιγά πεθαίνει."

Ακόμη και οι μακροχρόνιοι γάμοι πρέπει να συνεχίσουν να εργάζονται στη σχέση για να παραμείνουν δυνατοί. Κάθε καλή σχέση χρειάζεται προσπάθεια και από τους δύο εταίρους.

40. "Μην τρελαίνετε γιατί δεν με νοιάζει πια. Να είσαι τρελός επειδή έκανα κάποτε και ήσασταν πολύ τυφλός για να δεις. "

Εάν χρειαζόταν ένα μήνυμα που δεν με νοιάζει για να στείλετε το φίλο ή τη φίλη σας, αυτό είναι καλό. Ας ελπίσουμε ότι θα τα ξυπνήσει σε ό, τι έχουν χάσει.

50 Δεν με νοιάζει τα αποσπάσματα

41. "Μερικές φορές δεν συνειδητοποιείτε πόσο φροντίζετε κάποιον μέχρι να σταματήσουν να σας φροντίζουν".

Αυτό είναι δυστυχώς αλήθεια. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν αυτό που έχουν χάσει μέχρι να είναι αδύνατο γι 'αυτούς να το πάρουν ποτέ πίσω.

42. "Σας έδωσα περισσότερες πιθανότητες τότε θα έπρεπε να έχω έτσι τώρα τελικά περπατώ μακριά."

Εάν χρειάζεστε ένα διαφορετικό μήνυμα για να στείλετε στη φίλη ή φίλη σας, αυτό θα κάνει και το κόλπο.

43. "Η ζωή τελειώνει όταν σταματάτε να ονειρεύεστε. Η αγάπη τελειώνει όταν σταματάς τη φροντίδα. Η φιλία τερματίζεται όταν σταματήσετε να μοιράζεστε. "-Tyson Gentry

Ο Tyson Gentry έχει συνοπτικά και συνοπτικά συνοψίσει τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να ζήσετε τη ζωή σας. Dream, φροντίστε και μοιραστείτε για μια καλύτερη ζωή.

44. "Κλαίει πάνω από έναν άντρα; Ναι, πάρτε το κεφάλι σας πριγκίπισσα η τιάρα σας πέφτει. "

Εάν ο φίλος σας δεν μπορεί να αναγνωρίσει ένα καλό πράγμα όταν το βλέπει, τότε δεν σας αξίζει. Είστε καλύτερα από μόνοι σας. Στάσου δυνατός!

45. "Μην κρατάτε κάτι εάν ξέρετε ότι δεν είναι πια εκεί".

Μόλις τελειώσει ο στόχος, η σχέση ή η φιλία σας, δεν χρειάζεται να το κρατήσετε πια.

46. ​​"Αποθηκεύστε το για το νέο σας κορίτσι, γιατί απλά δεν με νοιάζει πια."

Για ένα άλλο κείμενο για να στείλετε ένα πρώην, αυτό είναι ένα από τα καλύτερα.

47. "Δεν χρειάζεται να νοιάζεστε τα πάντα γύρω σας. Κάποια πράγματα είναι καλύτερα να αγνοηθούν. "

Αν είστε υπερβολικά γενναιόδωρος άνθρωπος, τότε πρέπει να θυμάστε αυτό το απόσπασμα.

48. Αν σταματήσετε να νοιάζεστε, είστε θλιμμένοι, αλλά αν σας ενδιαφέρει πάρα πολύ, αυτό θα σας καταστρέψει.

Πρέπει να περπατήσετε την λεπτή γραμμή ανάμεσα στη φροντίδα λίγο και τη φροντίδα πάρα πολύ. Προστατεύστε τον εαυτό σας ενώ εξακολουθείτε να φροντίζετε τους ανθρώπους γύρω σας.

49. «Όταν σταματήσω τη φροντίδα, τότε πρέπει να αρχίσετε να ανησυχείτε».

Τώρα ανησυχώ - ανησυχώντας για το τι!?!?!?

50. "Όσο μεγαλύτεροι παίρνετε τόσο περισσότερο σταματάτε να νοιάζεστε για πράγματα που νομίζετε ότι δεν θα σταματήσετε ποτέ να φροντίζετε".

Αυτό είναι αλήθεια. Καθώς μεγαλώνετε, τα ενδιαφέροντά σας στενεύουν και μόνο εσείς ενδιαφέρεστε πραγματικά για τα πάθη σας. Άλλα πράγματα σταματήσουν να είναι τόσο σημαντικά για σένα.

Leave A Comment

32 + = 41