5 τρόποι για να ηρεμήσετε γρήγορα

λαϊκός down

Τα πράγματα μπορούν μερικές φορές να ζεσταίνονται στην καθημερινή ζωή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σκάσετε ένα αιμοφόρο αγγείο στη διαδικασία. Όταν ζεσταίνετε κάτω από το περιλαίμιο, μάθετε πώς να ηρεμήσετε τον εαυτό σας έτσι ώστε να μην συνεχίσετε το θερμαινόμενο επιχείρημα ή κατάσταση για περισσότερο από ό, τι πρέπει. Το άγχος είναι κακό για την υγεία σας, δεν ξέρετε?

Δεν είναι δύσκολο να ηρεμήσετε όταν ζεσταίνετε και ενοχλείτε. Το πρόβλημα είναι συνήθως ότι δεν συνειδητοποιείτε πόσο τόνισε πραγματικά, μέχρι να φτάσουν τα πράγματα σε ένα πραγματικό κεφάλι. Οι συντριπτικές αισθήσεις του άγχους και του θυμού είναι ένα πολύ συνηθισμένο περιστατικό, αλλά με λίγη βοήθεια, θα πρέπει να είστε σε θέση να τα αποκτήσετε όλα υπό έλεγχο.

Ας πάμε μια βόλτα.

το περπάτημα

Μερικές φορές το πιο εύκολο πράγμα που κάνετε όταν βρίσκεστε κάτω από μεγάλη πίεση είναι να πάτε για μια βόλτα. Η άσκηση βοηθά στην απελευθέρωση ευτυχισμένων ενδορφινών που ξεπερνούν τα συναισθήματα στρες. Σας βοηθά να αποφύγετε τον ατμό επίσης.

Ας πάρουμε την ανάσα τώρα!

Ελεύθερος

Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πάρετε ακριβώς αυτή την βαθιά αναπνοή και να φύγετε από την κατάσταση. Οι ασκήσεις αναπνοής και η βαθιά αναπνοή ως σύνολο είναι σχεδόν μια μορφή διαλογισμού και όταν αυξάνετε την πρόσληψη οξυγόνου, απελευθερώνετε σωματική ένταση.

Βρείτε την ευτυχισμένη θέση σας.

παραλία

Υπάρχει μια θέση στη γη που βρίσκετε ήρεμη και ειρηνική; Ίσως ήταν εκείνη η εποχή στην παραλία το 1998; Ο, τι κι αν ειναι; οπουδήποτε μπορεί να είναι αυτός ο τόπος, πηγαίνετε να τον βρείτε. Πάρτε το χρόνο να απομακρυνθείτε από την αγχωτική σας κατάσταση, να κατευθυνθείτε σε μια καμπίνα τουαλέτας ή σε ένα ήσυχο γραφείο και να θυμηθείτε αυτό το χαρούμενο μέρος που κάποτε βρεθήκατε. Όταν φανταστείτε αυτό το μέρος στο κεφάλι σας, οι ηρεμιστικές αισθήσεις θα αναλάβουν το σώμα σας και αυτό θα απελευθερώσει το μυαλό σας από τους θυμωμένους δαίμονες.

Γράψτε τα πράγματα κάτω.

γράφω

Οι άνθρωποι βρίσκουν συχνά απελευθέρωση γράφοντας τα προβλήματά τους, οπότε γιατί να μην προσπαθήσετε να μεταφέρετε ένα περιοδικό μαζί σας και να γράψετε τα πράγματα κάτω όταν όλα παίρνουν πάρα πολλά; Θα μπορούσατε ακόμη και να ξεκινήσετε ένα blog σχετικά με τη ζωή σας αν θέλετε πραγματικά να πάρετε τις σκέψεις σας και exasperations σας έξω εκεί. Είναι σαν να μοιράζεστε το πρόβλημα με έναν φίλο - γιατί να μην προσπαθήσετε να το πάτε?

Στιγμιότυπα τελευταίας στιγμής!

κοκτέιλ

Αν δεν έχετε το χρόνο ή το χώρο για να πάτε μακριά ή να κάνετε κάποιο από τα πράγματα που αναφέρονται παραπάνω, χρειάζεστε ένα γρήγορο και "δεξιά-εκεί" εφεδρικό σχέδιο. Παίρνοντας μια γουλιά από το κρύο ποτό σας μπορεί να σας βοηθήσει - σας δίνει κάτι άλλο για να εστιάσετε και το υγρό αύξησης θα αισθανθεί καλά στο σώμα σας. Έχετε μια ζαχαρούχο θεραπεία - κανείς δεν είναι θυμωμένος όταν έχουν καραμέλα για να φάει. Και πάλι, θα σας δώσει κάτι άλλο για να εστιάσετε. Και αν όλα τα άλλα αποτύχουν απλά κραυγή!

Πηγή εικόνας: weheartit.com

Leave A Comment

2 + 3 =