30 Happy Birthday Dad in Heaven Μηνύματα

Όταν χάνεις τον πατέρα σου, αισθάνεται αφόρητη. Παρόλο που δεν μπορείτε πλέον να τον βλέπετε ή να του μιλάτε προσωπικά, μπορείτε ακόμα να γιορτάσετε την ιδιαίτερη μέρα του. Αυτοί οι ευτυχισμένοι πατέρες γενεθλίων στα μηνύματα του ουρανού σας βοηθούν να βρείτε τις λέξεις για να τιμήσετε αυτή τη μέρα και τη μνήμη του. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε μια ανάρτηση στο Facebook, να τα γράψετε σε μια κάρτα για τον τάφο του ή να τα πείτε στους φίλους καθώς γιορτάζετε τα γενέθλιά του. Αυτός ο ευτυχισμένος πατέρας γενεθλίων στα μηνύματα του ουρανού μπορεί να σας βοηθήσει να δείξετε στον κόσμο ότι ο πατέρας σας μπορεί να πάει, αλλά δεν ξεχνιέται ποτέ.  ευτυχισμένος birthday dad in heaven messages

1. Κάθε φορά που σκέφτομαι για σένα, δάκρυα πέφτουν τα μάγουλά μου σαν βροχή. Ξέρω ότι βρίσκεστε σε μια καλύτερη θέση, αλλά δεν μπορώ να σας βοηθήσω να σας χάσω τρομερό. Ευτυχισμένα γενέθλια στον ουρανό, μπαμπά.

2. Κάθε γενέθλια είναι ακόμα μια υπενθύμιση της τρύπας που άφησε στη ζωή μου. Εύχομαι να γυρίσω πίσω το ρολόι για να ξαναζήσω όλες τις αναμνήσεις της παιδικής ηλικίας μου μαζί σας. Ελπίζω ότι οι άγγελοι στον ουρανό γιορτάζουν τα γενέθλιά σου όσο κι αν είμαστε στη γη. Χρόνια πολλά μπαμπά!

3. Με πονάει τρομερά όταν σκέφτομαι πως δεν είστε πλέον μαζί μας. Ακόμη και μέσα από τα δάκρυά μου, χαμογελάω όταν σκέφτομαι όλες τις αγαπημένες στιγμές που είχαμε μαζί στη γη. Εύχομαι μόνο να ζείτε ακόμα για να κάνετε περισσότερες αναμνήσεις μαζί μας. Μου λείπεις μπαμπά. Έχετε υπέροχα γενέθλια στον ουρανό.

4. Όπου κι αν είσαι τώρα, μπαμπά, απλά θέλω να ξέρεις ότι μου λείπεις. Ακόμη και όταν υποστηρίζαμε ή είχαμε παρεξηγήσεις, πάντα σας αγάπησα και κρυφά γνωρίζα ότι έχετε δίκιο. Χρόνια πολλά μπαμπά. μου λείπεις.

5. Δεν έχει σημασία πόσο συχνά είδαμε ή πόσο καιρό είμαστε μαζί, η συμβουλή σας πάντα με βοήθησε να κολλήσω στο σωστό δρόμο της ζωής. Ακόμα και όταν δεν μπορούσαμε να μιλάμε καθημερινά, ήξερα πόσο πολύ με αγαπάς. Ευτυχισμένα γενέθλια στον ουρανό, μπαμπά.

6. Όταν ήμουν παιδί, φαινόταν σαν να είχα εκατομμύρια τρόπους να σας ενοχλήσω. Ως έφηβος, βρήκα ένα εκατομμύριο λόγους και τρόπους για να σε κατηγορήσω. Αργότερα, είχα εκατομμύρια ευκαιρίες να σας κάνει υπερήφανους για μένα. Δοκίμασα το καλύτερό μου, νιώθω σαν να έχω χάσει όλες τις εκατοντάδες πιθανότητες που έπρεπε να πω ότι σ 'αγαπώ όσο ζούσατε. Σας λείπει πάρα πολύ και σας αγαπώ ακόμα. Έχετε υπέροχα γενέθλια.

7. Ο μπαμπάς, από τη στιγμή που το άφησες, συνεχίζω να σκέφτομαι όλο το χρόνο. Με πονάει τόσο πολύ που δεν είσαι εδώ μαζί μου. Θα έδινα τίποτα μόνο για να ξαναζήσω μία από τις ξεχωριστές αναμνήσεις που είχαμε μαζί. Σας λείπει πραγματικά. Ευτυχισμένα γενέθλια στον ουρανό.

8. Στέλνω τις καλύτερες ευχές μου για γενέθλια στον καλύτερο μπαμπά που γνωρίζω. Μπορεί να μην είναι εδώ τώρα, αλλά είναι για πάντα στην καρδιά μου. Χρόνια πολλά μπαμπά!

9. Εδώ είναι να σας ευχηθώ ένα εκπληκτικό γενέθλια στον ουρανό. Ελπίζω ότι η ιδιαίτερη μέρα σας θα γεμίσει με αγάπη, ειρήνη και ευτυχία. Σας λείπει τόσο πολύ και δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι να σε δω ξανά.

10. Πώς μπορεί ο ουρανός να είναι ένα όμορφο μέρος όταν αφαιρεί τον πιο αγαπητό άνθρωπο στη ζωή μου; Οι άγγελοι πρέπει να είναι ευτυχείς τώρα επειδή έχουν τον καλύτερο άγγελο από τη γη στο πλευρό τους. Σε αγαπάω μπαμπά. Χαρούμενα γενέθλια!

11. Φαίνεται εντελώς άδικο ότι έμεινα εδώ μόνος μου για να αντιμετωπίσω τη θλίψη που πέρασα. Ήσασταν ο μόνος άνθρωπος που με καταλάβαινε για ποιος είμαι και ποιος θα μπορούσε να με παρηγορήσει όταν ήμουν κάτω. Τώρα, έχω αφήσει να πάρει μόνο τα κομμάτια. Σας λείπει πάρα πολύ, μπαμπά. Χαρούμενα γενέθλια.

12. Μπορούμε να είμαστε πολύ μακρυά από τον άλλο τώρα, αλλά εξακολουθώ να αισθάνομαι ότι είσαι μαζί μου. Από τότε που με συγκινήσατε για πρώτη φορά ως παιδί, αισθάνθηκα σαν να έχετε ντους σας με τη συνεχή αγάπη και φροντίδα σας. Κάθε μέρα, αισθάνομαι καλύτερα γνωρίζοντας ότι με κοιτάς κάτω. Έχετε τα καλύτερα γενέθλια, μπαμπά.

Πανεμορφη Happy Birthday in Heaven Wishes

13. Βέβαιος μπαμπάς, σας ευχαριστώ που με διδάξατε πάντα πώς να είστε ισχυροί και να μου δείξετε τον σωστό τρόπο να ζήσετε με το παράδειγμά σας. Λυπάμαι μόνο που σας άφησα κάτω όταν είπαμε αντίο. Ειλικρινά, δεν νομίζω ότι θα είμαι ποτέ αρκετά ισχυρός για να δεχτώ το γεγονός ότι με εγκαταλείψατε. Έχετε υπέροχα γενέθλια στον ουρανό, μπαμπά.

14. Από τη στιγμή που με συγκινήσατε για πρώτη φορά στην μέρα που με έστειλα στο σχολείο, είχα εκπληκτικές, αγαπημένες αναμνήσεις από εσάς. Όλες αυτές οι υπέροχες αναμνήσεις με έκαναν στο πρόσωπο που είμαι σήμερα. Ευτυχισμένα γενέθλια στον ουρανό. μου λείπεις.

15. Ο θάνατος μπορεί να σας έχει κλέψει μακριά, αλλά δεν συνειδητοποιεί ότι κατάφερε να μας φέρει πιο κοντά. Τώρα, ξέρω ότι ακούτε και με βλέπετε πάντα. Σας ευχαριστώ που ακούσατε όλες τις προσευχές μου. Έχετε εκπληκτικά γενέθλια, μπαμπά.

16. Ο μπαμπάς, δεν θα προσπαθήσω να σε αθανατίσω στα αστέρια γιατί τελικά θα εξασθενίσουν. Δεν θα γράψω για σένα σε ένα ποίημα γιατί τελικά θα ξεχαστεί κάποια μέρα. Θα σε κρατήσω πολύ αγαπητό στην καρδιά μου, έτσι ώστε να είσαι μαζί μου με κάθε τρόπο. Χρόνια πολλά - μου λείπεις.

17. Η μεγαλύτερη σκληρότητα της ζωής είναι ότι δεν ήμουν μαζί σου για αρκετό καιρό για να μάθεις τα πάντα για σένα και για όλα τα μαθήματα της ζωής σου. Ευτυχώς, είχα αρκετό χρόνο μαζί σας για να σας αγαπώ εντελώς και να σας χάσω ακριβά. Θα κάνω το καλύτερό μου για να ανταποκριθώ στο παράδειγμα σας σε όλα τα πράγματα. Ευτυχισμένα γενέθλια στον ουρανό, μπαμπά.

18. Σήμερα, απλά ήθελα να σας ευχηθώ μια εκπληκτική γενέθλια. Ελπίζω ότι μπορείτε να βρείτε εδώ όλες τις καλύτερες ευχές μου στον ουρανό. Κάποια μέρα, θα είμαι και πάλι μαζί σας και θα δούμε το χαμόγελό σας καθώς περπατάω. Χρόνια πολλά μπαμπά.

19. Όσο μεγαλώνω, θα είμαι πάντα μικρό κοριτσάκι του μπαμπά. Μπορώ να ηλικιωθώ και να αλλάξω, αλλά κρατώ τη μνήμη μαζί μου πάντα. Χρόνια πολλά μπαμπά.

20. Ο καλύτερος μπαμπάς στον κόσμο δεν μπορεί πλέον να βρεθεί στη γη. Αντίθετα, παρακολουθεί και καθοδηγεί όλους από τον ουρανό. Χρόνια πολλά μπαμπά. Ελπίζω ότι εσείς και οι άγγελοι θα έχετε μια έκρηξη μαζί στην ειδική ημέρα σας. Μου λείπεις τόσο πολύ!

21. Τώρα, οι αναμνήσεις σας έχουν μετατραπεί σε κτύπους της καρδιάς μου. Σκέφτομαι με σας με κάθε κτύπημα της καρδιάς μου και θυμάμαι όλες τις μνήμες που είχαμε μαζί. Από τώρα μέχρι πάντα, θα αγαπώ όλες τις εκπληκτικές αναμνήσεις που είχαμε μαζί. Μου λείπεις τόσο πολύ, αλλά ξέρω ότι κοιτάς κάτω από μένα από τον ουρανό. Χαρούμενα γενέθλια!

22. Είτε πρόκειται για ένα σιωπηλό γκαράζ το πρωί της Κυριακής είτε για ένα κενό σημείο στον καναπέ, μου λείπεις με κάθε τρόπο. Τίποτα δεν ήταν το ίδιο από τότε που φύγατε. Έχασα τον μεγαλύτερο υποστηρικτή μου, τον αγαπητό μου εμπιστευτικό και τον αγαπημένο μου μέντορα. Ευτυχισμένα γενέθλια στον ουρανό, μπαμπά!

23. Είναι τόσο ειρωνικό που πέρασα την παιδική μου ηλικία και την ενηλικίωση δεν ακούω όλες τις συμβουλές σας. Τώρα που με εγκαταλείψατε, είναι τρομερό ειρωνικό ότι ζουν ακριβώς όπως θέλατε. Εύχομαι να μπορώ ακόμα να απευθύνομαι σε σας για συμβουλές. Έχετε τα καλύτερα γενέθλια στον ουρανό, μπαμπά!

24. Ο θάνατός σας είναι μια θολή μνήμη για μένα, και δεν νομίζω ότι το μυαλό μου το δέχεται. Ευτυχώς, η ζωή σας ήταν μια ζωντανή μνήμη. Έχετε υποδείξει ποια αληθινή μεγαλοσύνη, αγάπη και θυσία μοιάζουν με αυτόν τον κόσμο. Μου λείπεις μπαμπά. Έχετε ένα μεγάλο γενέθλιο σήμερα.

25. Μιλώντας στον τάφο σας κοιτάζοντας τις φωτογραφίες σας είναι τόσο πολύ δύσκολο. Προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι είστε ακόμα εδώ, αλλά η τάφρο είναι κρύα και οι εικόνες δεν κινούνται ποτέ. Μου λείπεις τόσο πολύ. Χρόνια πολλά, μπαμπά-σ 'αγαπώ.

ευτυχισμένος birthday dad in heaven from daughter

26. Η ζωή σας μπορεί να έχει τελειώσει, αλλά έχετε αφήσει πίσω σας μια κληρονομιά θάρρους, σοφίας και ακεραιότητας. Εξαιτίας αυτού, η μνήμη σας θα συνεχιστεί για πάντα. Μου λείπεις - έχεις καταπληκτικά γενέθλια στον ουρανό, μπαμπά!

27. Αγαπητέ μπαμπά, ξέρω ότι δεν μπορώ να σας μιλήσω προσωπικά τώρα, αλλά γνωρίζω επίσης ότι είστε στον ουρανό που με ακούτε. Ελπίζω ότι είστε υπερήφανοι για όλα τα πράγματα που έχω κάνει στη ζωή και είναι ειρηνικά όπου κι αν βρίσκεστε. Απλά ήθελα να σας ευχηθώ ευτυχισμένα γενέθλια και να πω ότι μου λείπει τρομερά.

28. Σταμάτησα να κοιτάζω τον ουρανό το βράδυ επειδή η μοίρα έκλεψε το πιο λαμπρό μου αστέρι. Κάποια μέρα, ελπίζω να είμαι με αυτό το λαμπερό αστέρι στον ουρανό. Μέχρι τότε, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σας λείψω και να ελπίζω ότι οι άγγελοι γιορτάζουν τα γενέθλιά σας, όπως κάναμε και όταν ήσασταν στη γη. Χρόνια πολλά μπαμπά. Σε αγαπώ.

29. Ελπίζω ότι οι άγγελοι γιορτάζουν τα γενέθλιά σας στον ουρανό με πολλή χαρά και καλή χαρά. Χρόνια πολλά μπαμπά!

30. Επιθυμώ ότι θα μπορούσα να σας αγκαλιάσω μια ακόμη φορά. Κάποια μέρα, θα μπορέσω να σε αγκαλιάσω ξανά στον ουρανό. Μέχρι τότε, θα σας λείψει πάρα πολύ. Χρόνια πολλά μπαμπά.

Leave A Comment

18 − 13 =