100 Αστεία ονόματα χρηστών (και πώς να βεβαιωθείτε ότι έχετε το δικό σας σωστό)

Δεν έχει σημασία τι κάνετε online αυτές τις μέρες, θα χρειαστείτε ένα όνομα χρήστη για να το κάνετε. Αυτή η σε απευθείας σύνδεση περιοχή αγορών από όπου αγοράζετε όλα τα κομψά φορέματα; Θα χρειαστείτε ένα όνομα χρήστη για αυτό. Θα χρειαστείτε ένα όνομα χρήστη για το Twitter και άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Οι λογαριασμοί σε απευθείας σύνδεση για τα πάντα απαιτούν όνομα χρήστη και κωδικό με κάποια περιγραφή. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να είναι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, αλλά σε εκείνους τους χρόνους που αναμένεται να βγείτε από το δικό σας, αυτό δεν είναι κάτι εύκολο να θυμηθεί, όπως μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να πάρει το σωστό όνομα χρήστη είναι σκληρή δουλειά. 

Πρέπει να είναι κάτι που θα θυμάστε εύκολα. Πρέπει επίσης να σας κρατήσει ασφαλείς. Και τότε πρέπει να σκεφτείτε τις επιπτώσεις ενός ονόματος χρήστη ... Ποιος θα ήξερε ότι υπήρχαν τόσοι πολλοί παράγοντες για να λάβετε υπόψη? 

100 Funny Usernames 2

Αστεία ονόματα χρηστών - τι δεν πρέπει να κάνουμε 

Υπάρχουν, βεβαίως, μερικοί κανόνες που θα πρέπει να λάβετε υπόψη, ειδικά όταν θέλετε να είστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. 

Εάν χρησιμοποιείτε το πραγματικό σας όνομα, οι άνθρωποι που δεν γνωρίζετε θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τις πληροφορίες για να σας γνωρίσουν. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν αυτές τις πληροφορίες για να προσπαθήσουν να βρουν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ πληροφορίες και ενδεχομένως ακόμη και να κλέψουν την ταυτότητά σας. 

Εάν συμπεριλάβετε έναν τόπο εργασίας, όπως ο RobinfromWalmart (για παράδειγμα), λέτε στους ανθρώπους όπου εργάζεστε και, συνεπώς, τους δίνετε την ευκαιρία να έρθουν και να σας βρουν. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να αποκαλυφθεί η δημοσίευση όπου εργάζεστε τόσο δημοσίως μπορεί να αντίκειται στους όρους και τις προϋποθέσεις (ή "κανόνες") που ισχύουν για αυτήν την εταιρεία. 

Αν εισάγετε ένα όνομα τοποθεσίας, βεβαιωθείτε ότι το όνομα του τόπου δεν είναι πολύ συγκεκριμένο. Και πάλι, με μερικά μόνο αποσπάσματα πληροφοριών, μπορείτε να βρείτε μια ολόκληρη υποδοχή περισσότερο, ειδικά με τα κοινωνικά μέσα. Εάν γνωρίζετε την πόλη στην οποία ζει κάποιος, μπορείτε να βρείτε πιο συχνά από ό, τι δεν τους βρίσκουν με ένα όνομα και μια γενική ιδέα για το πώς μοιάζουν. Ο σε απευθείας σύνδεση κόσμος έχει κάνει πολλά πράγματα πολύ πιο εύκολα, αλλά ένα από αυτά είναι ότι οι άνθρωποι μπορεί να σας βρουν, τους οποίους δεν θέλετε να βρείτε. 

Συμπεριλαμβανομένων οποιωνδήποτε στοιχείων της ημερομηνίας γέννησής σας είναι επίσης ένα άλλο τεράστιο λάθος, όταν έρχεστε με αστεία ονόματα χρηστών για λογαριασμούς στο διαδίκτυο. Με τον ίδιο τρόπο που μπορείτε να βρείτε κάποιον με μια γενική ιδέα για το πώς μοιάζουν, ένα πρώτο όνομα και μια πόλη στην οποία ζουν, μπορείτε να κλέψετε την ταυτότητα κάποιου πολύ εύκολα μόλις έχετε την ημερομηνία γέννησής σας. 

Φυσικά, μια τελευταία συμβουλή που θεωρούμε ότι είναι σημαντικό να θυμόμαστε όταν δημιουργούμε ένα όνομα χρήστη, αστείο ή όχι, είναι ότι πρέπει να κοιτάξετε τον παραβατικό παράγοντα. Το όνομα χρήστη σας είναι πιθανόν να είναι αστείο για εσάς, αλλά πρόκειται να είναι αστείο για ή για κάποιον άλλο, ή είστε απλά επιθετικός και αγενής; Ίσως αξίζει να το σκεφτείτε για μια στιγμή ... Αν μπορεί να θεωρηθεί ως ένα "συγκλονιστικό" ή "αμφιλεγόμενο" όνομα χρήστη, ίσως αξίζει να σκεφτείτε πάλι πριν δεσμευτείτε γι 'αυτό. 

100 Funny Usernames 1

100 Αστεία ονόματα χρηστών

 1. not_JK_Rowling - θα μπορούσατε να προσθέσετε οποιοδήποτε όνομα σας άρεσε σε αυτό το έξυπνο και αστείο όνομα χρήστη. Έχουμε πάει για τον παραδοσιακό συγγραφέα / συγγραφέα, αλλά θα μπορούσατε επίσης να επιλέξετε έναν αθλητή ή μια γυναίκα, μια τηλεοπτική προσωπικότητα της πραγματικότητας, έναν κομμωτή, όποιον σας άρεσε πραγματικά. Συνεχίστε να διαβάζετε για να βρείτε μερικά πιο αστεία ονόματα χρηστών που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε με παρόμοιο τρόπο ...
 2. definitely_not_an_athlete
 3. not_quite_a_celebrity
 4. not_the_official_luke_hemsworth
 5. morgan_freeman_but_not
 6. patrick_not_swayze
 7. what_would_Kate_do - αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενσωματώσετε το όνομά σας. Απλά θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε τις παραπάνω συμβουλές για το όνομα χρήστη για να βεβαιωθείτε ότι δεν δίνετε υπερβολικές πληροφορίες.
 8. my_name_is_Kate
 9. kate_the_gamer - ή συγγραφέας / σεφ / καλλιτέχνης / κτλ.
 10. kate_the_great - βρείτε μια λέξη που λέγεται με το όνομά σας (ή ακούγεται σαν το όνομά σας) και δημιουργήστε τη δημιουργικότητά σας! Έχουμε συμπεριλάβει μερικές ακόμα ιδέες: 
 11. phil_me_up
 12. the_names_bond_jane_bond
 13. hit_the_jack_pott
 14. over_the_lorraine_bow - όπως "πάνω από το Rainbow" αλλά με μια συστροφή.
 15. mr_teacher_man - Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναδείξετε το επάγγελμά σας χωρίς να δώσετε υπερβολικές πληροφορίες που τότε εσείς βάζετε σε κίνδυνο.
 16. the_nameless_artist
 17. mechanic_mike
 18. andy_the_aircon_guy
 19. man_with_no_name
 20. cheeseburger_chris - ποιο είναι το αγαπημένο σου φαγητό? Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να παίξετε αυτά τα αστεία ονόματα χρηστών! 
 21. chicken_al_fred_o - σε περίπτωση που το όνομά σας είναι Fred.
 22. grahams_crackers
 23. bill_the_bbq_king
 24. not_enough_coffee
 25. andy_alfredo
 26. jimmy_not_choo
 27. just_add_cream
 28. milk_two_sugars
 29. search_for_the_perfect_cup_of_tea
 30. tell_starbucks_my_name_is_Dave - αυτό θα ήταν ένα αστείο και αξέχαστο όνομα χρήστη για ένα προφίλ χρονολογείται / site. #απλά λέω
 31. Buttercakes_babe
 32. cheryl_cakemaker
 33. Candyhearts
 34. just_a_fish_in_a_barrel - μιλώντας για dating sites, αυτό είναι ιδανικό για ένα αστείο όνομα χρήστη!
 35. swipe_right_for_me 
 36. i_killed_cupid
 37. grab_your_coat
 38. one_more_pint
 39. dont_friendzone_me
 40. mines_a_cosmopolitan
 41. just_another_single_guy - ή κορίτσι. 
 42. someone_else_took_my_regular_username 
 43. my_other_username_was_taken
 44. uniginal_username
 45. other_rubbish_username
 46. i_cant_think_of_a_better_username
 47. username_mark_two - αντικαταστήστε το όνομα χρήστη με το κανονικό όνομα χρήστη, προφανώς. 
 48. this_username_is_garbage
 49. pick_my_new_username
 50. username_envy
 51. best_username_ever
 52. green_eyed_gal - ήρθε η ώρα να αρχίσετε να εξετάζετε τα πράγματα για τον εαυτό σας που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε στα αστεία ονόματα χρήστη σας. Τι συμβαίνει με μερικά από αυτά ... 
 53. brown_eyed_boy
 54. dimpled_diva
 55. bronzed_adonis
 56. another_dumb_blonde
 57. bisep_bloke
 58. b0rn_c0nfused
 59. another_awesome_fella
 60. james_blond - ήρθε η ώρα να αρχίσετε να εκμεταλλεύεστε τους τίτλους ταινιών! 
 61. gentlemen_prefer_brendas 
 62. the_mattrix - τέλεια για το Matt-αγαπώντας Matt εκεί έξω.
 63. MAXi_driver - Ναι, όπως ο οδηγός ταξί αλλά για τον Max. 
 64. saving_private_brian
 65. one_flew_over_the_cuckoos_jeff
 66. crouchingtiger_hiddensteven
 67. crap_thirst - αυτό δεν μπορεί να έχει πολύ νόημα, αλλά είναι πραγματικά ένα αναγραμματισμό του Chris Pratt, του ηθοποιού του Jurassic Park. Υπάρχουν στην πραγματικότητα πολλά αστεία αναγραμματισματα που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε για το επόμενο όνομα χρήστη σας ... 
 68. swanky_tee - Kanye West
 69. obscenly_woken - Beyonce Knowles 
 70. sly_groaning - Ράιαν Γκόσλινγκ
 71. odd_silent_moth - Tom Hiddleston
 72. snide_elf - Seinfeld (μας έκανε να γελάμε περισσότερο από ό, τι θα έπρεπε!) 
 73. semen_moat - Emma Stone (άλλος τσακίτης!)
 74. random_advice - Οι Βρετανοί θα αγαπήσουν αυτό το ... David Cameron.
 75. i_am_a_weakish_speller - Ειρωνικά, ο Ουίλιαμ Σαίξπηρ. 
 76. old_west_action - Κλιντ Ίστγουντ
 77. cunning_at_math - Τσάνινγκ Τάτουμ
 78. fine_in_torn_jeans - Τζένιφερ Άνιστον
 79. big_melons - Μελ Γκίμπσον
 80. enjoyys_own_hand - Dwayne Johnson (Εντάξει, θα σταματήσουμε τώρα με τα αναγραμματιστικά!)
 81. tin_foil_hat - τώρα για μερικά αστεία ονόματα χρηστών, μόνο και μόνο επειδή. 
 82. askon_butt
 83. rambo_was_real
 84. whos_ur_buddha
 85. 1_wish_genie
 86. φιλιά-μου-τσεκούρι
 87. hello_im_creepy
 88. dumbest_man_alive
 89. twit_twit_facebook
 90. toast-of-the-undead
 91. monkey_see
 92. ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ ΔΡΑΚΟΥ
 93. itchy_and_scratchy
 94. like_my_likes
 95. cuddly_goblin
 96. buh-buh-bacon
 97. μηδενική ανοχή
 98. αιώρα μπανάνα
 99. icycool_ian
 100. marooned_mary

Το όνομα χρήστη λαμβάνεται!

Μερικές φορές, απλά δεν μπορούμε να φτάσουμε αυτό που θέλουμε. Υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ πιο ενοχλητικό από όταν κάποιος έχει ήδη πάρει το τέλειο όνομα χρήστη σας, ειδικά όταν έχετε πάρει κάποιο χρόνο για να βγείτε με το σωστό. Με τόσους πολλούς χρήστες στο διαδίκτυο τώρα, υπάρχει συνεχής ανάγκη για νέα και πρωτότυπα ονόματα χρηστών και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ληφθεί το πρώτο που θα επιλέξετε. Γι 'αυτό σας συμβουλεύουμε να βρείτε μερικά ονόματα - ίσως πέντε; (Όπως και αν έρχονται με ένα δεν ήταν αρκετά δύσκολο ήδη.) 

Εάν το όνομα χρήστη σας έχει ήδη ληφθεί, μην εγκαταλείπετε την ελπίδα. Ίσως να υπάρχει ένας τρόπος με τον οποίο μπορείτε να τα τροποποιήσετε - ή, τουλάχιστον, έναν από αυτούς. Ήρθατε με πέντε ιδέες, σωστά? (Δεν είπαμε ότι θα ήταν καλή ιδέα να έχουμε περισσότερα από ένα;) 

100 Funny Usernames 3

Προσθέστε αριθμούς στο όνομα χρήστη σας, όπως π.χ. not_JK_rowling_101. Ποιος είναι ο αγαπημένος σας αριθμός; Ή τυχερός αριθμός; Μην χρησιμοποιείτε την ημερομηνία γέννησής σας ή οποιοδήποτε άλλο αναγνωρίσιμο αριθμό, όμως, επειδή αυτό θα σας θέσει σε υψηλότερο κίνδυνο κλοπής ταυτότητας. 

Θα μπορούσατε πάντα να κοιτάξετε τους μεταβαλλόμενους κανονικούς χαρακτήρες για τους ειδικούς, για να διατηρήσετε ένα όνομα χρήστη που προτιμάτε να μην προσθέσετε αριθμούς. Ένα παράδειγμα αυτού θα ήταν η αλλαγή not_JK_rowling προς την n0t_JK_r0wling - απλώς αντικαθιστάτε το γράμμα 'o' με τον αριθμό '0'. 

Leave A Comment

− 1 = 5