10 καλύτερα βιβλία αυτοπεποίθησης

Η αυτοπεποίθηση συνήθως δεν θεωρείται χαρακτηριστικό που μπορείτε να μάθετε. Είναι μια συνήθεια που αναπτύσσεται εδώ και χρόνια και χρόνια. Εάν υποφέρετε από προσωρινά χαμηλή αυτοεκτίμηση ή μείωση των επιπέδων εμπιστοσύνης, αυτά τα δέκα βιβλία είναι μερικά από τα καλύτερα βιβλία αυτοπεποίθησης στην αγορά. Είναι σπουδαία μυθιστορήματα αυτοβοήθειας και παρέχουν άμεση ώθηση στις προοπτικές σας στη ζωή. Εάν ξέχασα βιβλία από τη λίστα, αφήστε ένα σχόλιο στο κάτω μέρος του άρθρου και μοιραστείτε τα αγαπημένα σας βιβλία αυτοπεποίθησης!

νέος you

Έχετε ένα νέο You By Παρασκευή από Kevin Leman

Είστε έτοιμοι για ένα νέο σας; Κουρασμένος από την ίδια παλιά άποψη για τη ζωή; Σε αυτό το εμπνευσμένο βιβλίο του Δρ. Kevin Leman, συζητά πώς μπορείτε να αρχίσετε να δεχτείτε την αλήθεια για τον εαυτό σας. Αντί να ακολουθείτε τους Joneses ή να κρύβετε τα λάθη σας, ο Leman σας διδάσκει να αγκαλιάσετε όλα τα διαφορετικά μέρη της προσωπικότητάς σας. Αυτό το βιβλίο σας βοηθά επίσης να ενισχύσετε την εμπιστοσύνη σας δείχνοντας τους διαφορετικούς τρόπους που μπορείτε να προσπαθήσετε να βρεθείτε από τον εαυτό σας ή να κρύψετε την αλήθεια. Μέχρι το τέλος του βιβλίου, θα έχετε τα εργαλεία που χρειάζεστε για να γίνετε το πρόσωπο που θέλετε. Εάν χρειάζεστε μια ώθηση εμπιστοσύνης ή κάποια νέα έμπνευση, αυτό είναι το βιβλίο που θα σας μεταφέρει σε αυτό το ταξίδι.

instacon

Άμεση εμπιστοσύνη: 92 συμβουλές από τον Gary Vurnum

Συντάχθηκε από τον Gary Vurnum, Άμεση εμπιστοσύνη: 92 Συμβουλές είναι ένα αρκετά καλό βιβλίο για να διαβάσετε εάν χρειάζεστε μια ώθηση εμπιστοσύνης. Σε αντίθεση με πολλά βιβλία, είναι σύντομη και πολύ το σημείο. Μπορείτε να δείτε το στυλ γραφής του Vurnum ως θετικό ή αρνητικό. Ορισμένες αναφορές λένε ότι έχει ένα punchy και αποτελεσματικό στυλ, ενώ άλλοι επισημαίνουν ότι υπεραπλουστεύει την επίτευξη της εμπιστοσύνης. Ανεξάρτητα από την πλευρά του επιχειρήματος στο οποίο βρίσκεστε, ο Gary Vurnum καταφέρνει να γράψει ένα εξαιρετικά κίνητρο βιβλίο που διαβάζεται γρήγορα.

αυτοβοήθεια

Αυτοβοήθεια Stuff που λειτουργεί από τον Adam Khan

Υπάρχουν τόσα πολλά βιβλία αυτοβοήθειας στην αγορά που δεν δουλεύουν πραγματικά. Κάποια στιγμή, οι αγωνιζόμενοι συγγραφείς συνειδητοποίησαν ότι θα μπορούσαν να κερδίσουν το ψωμί και το βούτυρο τους, δημιουργώντας μοναδικούς τίτλους και ανακατασκευάζοντας τις ίδιες πληροφορίες. Εάν έχετε κουραστεί να σπαταλάτε τα χρήματά σας σε άχρηστα βιβλία αυτοβοήθειας, αυτό το βιβλίο του Adam Khan είναι απαραίτητο. Χρησιμοποιεί μια μη-ανοησία προσέγγιση για να σας δώσει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μια καλύτερη ζωή για τον εαυτό σας. Αυτό είναι ένα κομμάτι μιας μεγαλύτερης ανάγνωσης από το ρολόι σε περίπου 360 σελίδες, αλλά όλες οι πληροφορίες αξίζει το χρόνο που χρειάζεται για να περάσει από ολόκληρο το βιβλίο.

επτά

7 συνήθειες των εξαιρετικά αποτελεσματικών ανθρώπων από τον Steven R. Covey

Τα τελευταία χρόνια, υπήρξε μια βιασύνη για τη δημιουργία βιβλίων αυτοβοήθειας ειδικά σχεδιασμένα για την τόνωση της επιτυχίας και της εμπιστοσύνης. Πριν γίνει αυτή η τάση, το βιβλίο του Steven R. Covey ήταν ο αρχικός οδηγός "πώς να είναι επιτυχής". Βασικά, ο Steven R. Covey πέρασε το χρόνο κοιτάζοντας τα χαρακτηριστικά των κορυφαίων εταιρικών στελεχών. Ενώ τις παρατηρούσε, σημείωνε διαφορετικές συνήθειες που τους χωρίζουν από τον μέσο άνθρωπο. Αυτό το βιβλίο περιέχει όλες τις συνήθειες που θέτουν εξαιρετικά επιτυχημένους ανθρώπους εκτός από τον γενικό πληθυσμό. Το μόνο αρνητικό για αυτό το βιβλίο είναι ότι τείνει να επικεντρώνεται μόνο στους επιχειρηματίες και τους επιχειρηματίες, αλλά τα μαθήματα μπορούν ακόμα να μαθευτούν από τον μέσο αναγνώστη.

τι

Τι σας κρατά πίσω; Με τον Σαμ Χορν

Η αυτοπεποίθηση δεν είναι πάντα κάτι που επιτυγχάνετε ή μαθαίνετε. Μερικές φορές, η αυτοπεποίθησή μας προέρχεται από τις πραγματικές ικανότητες και τα ταλέντα μας. Αν θέλετε να γίνετε αυτοπεποίθηση, θα πρέπει να αναπτύξετε τις δεξιότητες και τα γνωρίσματα που θα σας ξεχωρίσουν. Στο What's Holding You Back ?, ο Sam Horn εξετάζει πώς να κάνει μια καλή πρώτη εντύπωση και να μειώσει το άγχος. Βασικά κάνει τον αναγνώστη ένα πιο γυαλισμένο και ικανό άτομο. Αν θέλετε να σταματήσετε να ανησυχείτε για την αποτυχία και να ξεκινήσετε ενεργά την επιτυχία, αυτό είναι το βιβλίο που πρέπει να διαβάσετε.

παίρνω

Βγείτε από τον δικό σας τρόπο από τον Mark Goulston

Η αντίληψή σας για το ποιος είστε και τι είστε σε θέση είναι το μόνο πράγμα που σας κρατά πίσω. Εάν πιστεύετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε κάτι, τότε δεν είστε σε θέση να το κάνετε. Στο βιβλίο του Goulston, καλύπτει τις διάφορες πτυχές της ζωής σας που θα μπορούσαν να σας κρατήσουν πίσω. Ίσως μια περίοδος κατάθλιψης σας έχει υποστεί τον καιρό ή την ανησυχία σας κρατά από την παρουσίαση στην αίθουσα συνεδριάσεων. Όποιο και αν είναι το πρόβλημα, το βιβλίο του Mark Goulston εξετάζει προσεκτικά τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να ξεπεράσετε τις συναισθηματικές διαταραχές και την κακή αυτοεκτίμηση και να αρχίσετε να ζήσετε τη ζωή σας. Από όλα τα βιβλία σε αυτήν τη λίστα με 10 καλύτερα βιβλία αυτοπεποίθησης, το βιβλίο του Goulston είναι ένα από τα αγαπημένα μου.

ένας hundred

100 τρόποι για να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας από τον Barton Goldsmith

Αγαπάτε τις λίστες ελέγχου και τις καθημερινές λίστες υποχρεώσεων; Αν θέλετε να διασχίσετε κάθε αποστολή από τη λίστα σας, τότε έγιναν 100 τρόποι για να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας. Προσφέρει ένα σαφές στιλ γραφής και χρήσιμες τεχνικές για την αύξηση της αυτοπεποίθησης. Συνολικά, είναι αρκετά εύκολο να το διαβάσετε και χρειάζονται μόνο μερικές ώρες για να περάσουν. Παρά την ευκολία ανάγνωσης, το βιβλίο του Barton Goldsmith προσφέρει ένα ευρύ φάσμα γνώσεων. Χρησιμοποιεί πρακτικά μέτρα για να αυξήσει την αυτοεκτίμησή σας και να σας διδάξει πώς να πιστεύετε στον εαυτό σας.

γίγαντας

Ξυπνήστε με το Giant Within από τον Anthony Robbins

Ο Robbins έχει γίνει σχεδόν καρικατούρα τα τελευταία χρόνια για την κίνηση αυτοβοήθειας. Οι συνομιλίες του μπορεί να γίνονται διασκεδαστικές μερικές φορές, αλλά είναι πραγματικά πολύ χρήσιμες για τον μέσο άνθρωπο. Με το Awaken the Giant Within, ο Anthony Robbins προσφέρει ένα χρήσιμο βιβλίο για την αύξηση της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησής σας. Όπως όλα τα βιβλία του, είναι απλό να διαβαστεί και να κατανοηθεί για τον μέσο αναγνώστη. Στερεά και στο σημείο, το βιβλίο του βρίσκεται στην καρδιά του γιατί η έλλειψη εμπιστοσύνης σας ή πιστεύουν ότι κάτι δεν μπορεί να επιτευχθεί.

πολεμιστής

Απελευθερώστε τον Πολεμιστή μέσα από τον Richard Machowicz

Έχετε έναν εσωτερικό πολεμιστή που γκρινιάζει για απελευθέρωση; Στο Unleash the Warrior Within, ο Machowicz προσφέρει βήματα για να εξαπολύσει την αυτοπεποίθησή σας και να επιτύχει οποιοδήποτε στόχο. Προτού να είναι συγγραφέας, ο Richard Machowicz εκπαιδεύτηκε ως Ναυτική Σφραγίδα. Ο στρατός βασικά του δίδαξε ότι η αποτυχία δεν ήταν επιλογή - και του έδωσε τεχνικές για την ολοκλήρωση της αποστολής. Η εμπειρία του με τις σφραγίδες αποτέλεσε τη βάση αυτού του βιβλίου. Με την απελευθέρωση του πολεμιστή μέσα, Richard Machowicz γράφει για τις τεχνικές για να απαλλαγούμε από το φόβο, να κατακτήσει οποιοδήποτε στόχο και να κυριαρχήσει τα όπλα στο χέρι. Αυτή η ισχυρή πεζογραφία είναι ένας ρεαλιστικός τρόπος να εξετάσουμε την κατάκτηση του φόβου και την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης.

είναι yourself

Η εμπιστοσύνη να είσαι ο εαυτός σου από τον Brian Roet

Υπάρχει μόνο ένα άτομο στον κόσμο που μπορείτε πραγματικά να βασίσετε: εσείς. Δεδομένου ότι είστε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία στη ζωή σας, θα πρέπει να μάθετε πώς να αφήσετε τα εσωτερικά σας γνωρίσματα να βγουν. Μέσα σε αυτό το βιβλίο, ο Roet διδάσκει στον καθένα πώς να έχει την εμπιστοσύνη να είναι μόνος σου. Ο Brian Roet είναι ψυχοθεραπεύτρια που έχει πάνω από δύο δεκαετίες εμπειρίας στον τομέα. Εκπαιδεύτηκε στη γνωστική συμπεριφορική θεραπεία, οι εμπειρίες θεραπείας του προσθέτουν μια μοναδική εικόνα αυτού του βιβλίου. Εάν είστε έτοιμοι να αυξήσετε την αυτοεκτίμησή σας και να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας, οι σελίδες αυτού του βιβλίου θα είναι ο καλύτερος οδηγός σας κατά μήκος του τρόπου.

Leave A Comment

7 + 3 =