10 πράγματα που μπορείτε να κάνετε στις 18

Αν μόλις γύρισες 18, συγχαρητήρια! Είναι ένα μεγάλο ορόσημο. μετά από όλα, είσαι ενήλικας τώρα. Ενώ η στροφή 18 μπορεί να φέρει μερικές νέες προκλήσεις και ευθύνες, σημαίνει επίσης ότι μπορείτε τώρα να κάνετε κάποια τρομερά πράγματα που προηγουμένως ήταν εκτός ορίων. Ορισμένες από αυτές είναι σημαντικές και σημαντικές, ενώ άλλες είναι απλά καλή διασκέδαση! Μπορείτε ακόμη να φτιάξετε μια δική σας λίστα και να δουλέψετε μέσα από αυτό. Μπορεί να θέλετε να ρυθμίσετε τον εαυτό σας, όμως!

1. Ψηφοφορία

του-σημαντικό-να-ψηφοφορία

Ενώ μπορεί να μην φαίνεται δροσερό ή συναρπαστικό, η ψηφοφορία είναι ένα σημαντικό μέρος της ύπαρξης ενήλικου πολίτη των Ηνωμένων Πολιτειών. Μόλις είστε 18 ετών, έχετε νόμιμο δικαίωμα ψήφου και έχετε λόγο να διαχειριστείτε τη χώρα. Οι άνθρωποι στην εξουσία έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην καθημερινή σας ζωή, οπότε μην αφήσετε τη φωνή σας να πάει ανήσυχη. Αν πιστεύετε ότι η ψηφοφορία δεν είναι σημαντική, σκεφτείτε γυναίκες όπως η Susan B. Anthony και η Elizabeth Cady Stanton που πολέμησαν σθεναρά για το δικαίωμα ψήφου των γυναικών.

2. Οδηγήστε ένα φορτηγό παγωτού

παγωτό-φορτηγό

Αν έχετε ποτέ ήθελε να μπει στην συναρπαστική επιχείρηση της λιανικής πώλησης κατεψυγμένων επιδόρπιο, τότε είστε στην τύχη! Όταν χτυπάτε 18, επιτρέπεται νομίμως να οδηγήσετε ένα φορτηγό παγωτού. Φυσικά, πρέπει ακόμα να έχετε έγκυρη άδεια οδήγησης, αλλά μετά από αυτό, είστε έτοιμοι να πετάξετε. Φανταστείτε το βλέμμα στα πρόσωπα όλων των φίλων σας όταν ανεβαίνετε στο επόμενο hot party στο δικό σας παγωτό. Λοιπόν, ίσως όχι, αλλά υπάρχουν χειρότεροι τρόποι να κερδίσουμε τα προς το ζην. Επιπλέον, έχετε πρόσβαση σε όλα τα παγωτά που μπορείτε να φάτε. Αυτό είναι το όνειρο, σωστά?

3. Μετακινήστε στο δικό σας σπίτι

καινουργιο ΣΠΙΤΙ

Εάν είστε άρρωστοι από τους κανόνες της μαμάς και του μπαμπά, μόλις είσαστε 18 είστε σε θέση να νοικιάσετε ένα σπίτι ή ένα διαμέρισμα στο δικό σας όνομα. Εάν είστε αρκετά τυχεροί για να έχετε τα μετρητά, μπορείτε ακόμη και να αγοράσετε νόμιμα το δικό σας σπίτι. Φανταστείτε την ελευθερία: μπορείτε να έρθετε σπίτι όποτε θέλετε, να έχετε το BFF σας κάθε βράδυ, να ρίχνετε άγρια ​​πάρτι, αφήστε τα πιάτα να συσσωρεύονται στο νεροχύτη για μια εβδομάδα. Αν και, ίσως δεν πρέπει να κάνετε αυτό το τελευταίο, εκτός αν θέλετε να ζήσετε με μια οικογένεια αρουραίων. Ωστόσο, μαζί με όλα τα οφέλη από την έξοδο και τη διαβίωση ανεξάρτητα, υπάρχουν μερικά σημαντικά μειονεκτήματα. Πρέπει να καθαρίσετε το σπίτι, να μαγειρέψετε δείπνο και να κάνετε όλα τα δικά σας ρούχα. Για να μην αναφέρουμε να χρειαστεί να περάσει έξω για ενοικίαση και υπηρεσίες κοινής ωφέλειας.

4. Πηγαίνετε στο Jerry Springer

Τι περισσότερα υπάρχουν; Μόλις φτάσετε στην μεγάλη ηλικία των 18 ετών, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για να πάτε στο Jerry Springer. Έτσι, αν ο άνθρωπος σας δεν σας αντιμετωπίζει σωστά, ή δεν είστε σίγουροι αν ο μπαμπάς σας είναι πραγματικά ο μπαμπάς σας, ξέρετε πού να πάτε. Εντάξει, έτσι πιθανώς δεν θέλετε ή δεν χρειάζεται να πάτε στο Jerry Springer, αλλά είναι πάντα ωραίο να έχετε την επιλογή διαθέσιμη. Ακριβώς σε περίπτωση που παίρνετε ποτέ την επιθυμία να εκτοξεύσετε τα ιδιωτικά σας προβλήματα σε ένα δημόσιο χώρο.

5. Πάρτε μια πιστωτική κάρτα

Μόλις είστε 18 ετών, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για πιστωτική κάρτα. Εάν έχετε εγκριθεί, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάτε σε μια τρελή εμπορική ξεφάντωμα και να το max έξω. Ωστόσο, αν χρησιμοποιείτε τη νέα πιστωτική σας κάρτα με λογική και υπεύθυνη συμπεριφορά, μπορεί να είναι ένα μεγάλο οικονομικό πλεονέκτημα. Ξέρω, ακούγεται βαρετό, έτσι; Μπορεί να φαίνεται έτσι όπως τώρα, αλλά η οικοδόμηση ενός συμπαγούς πιστωτικού αποτελέσματος θα σας αντέξει σε καλή θέση για το υπόλοιπο της ζωής σας. Εάν έχετε καλή πίστωση, είστε πιο πιθανό να πάρετε τα πράγματα για τη χρηματοδότηση, να εγκριθεί για δάνεια, και να πάρετε ακόμη και μια υποθήκη για να αγοράσετε το δικό σας μέρος κάποια μέρα.

6. Πάρτε ένα τατουάζ ή Piercing

τατουάζ

Ως 18 ετών, μπορείτε να πάρετε ένα τατουάζ ή διάτρηση χωρίς τη συγκατάθεση των γονέων. Μπορεί να φαίνεται ότι δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να εκφράσετε την ατομικότητά σας από ό, τι παίρνοντας μελάνι, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε δώσει πολλή σκέψη πρώτα. Αποκλείοντας τις ακριβές θεραπείες αφαίρεσης λέιζερ, ένα τατουάζ είναι για τη ζωή, έτσι θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν παίρνετε κάτι που δεν είστε ευχαριστημένοι με. Μπορεί να φαίνεται σαν μια καλή ιδέα τώρα να πάρετε ένα τατουάζ του ονόματος του φίλου σας σε μια καρδιά ή το πρόσωπο του Harry Styles, αλλά 5 χρόνια κάτω από τη γραμμή, μάλλον δεν θα φαίνεται τόσο δροσερό. Μια διάτρηση είναι μια καλύτερη επιλογή για όποιον δεν είναι βέβαιος.

7. Αγοράστε ένα λαχείο

Ίσως χρειαστεί να περιμένετε έως ότου είστε 21 ετών για να χτυπήσετε τα μηχανήματα τυχερών παιχνιδιών και τα τραπέζια blackjack του Λας Βέγκας, αλλά στα 18 μπορείτε ακόμα να πάρετε τα τυχερά παιχνίδια σας. Είστε νόμιμα επιτρέπεται να αγοράσετε εισιτήρια λαχειοφόρων αγορών και κάρτες γρατσουνιών. Σίγουρα, είναι πιο πιθανό ότι θα χτυπήσετε από αστραπή. Εις διπλούν. Αλλά, εξακολουθεί να υπάρχει η πιθανότητα να κερδίσετε μεγάλο, έτσι τα δάχτυλα διέσχισαν!

8. Δείτε μια ταινία R Rated

κινηματογράφος

Τέλος, θα μπορείτε να βλέπετε μια ταινία με τίτλο R χωρίς να χρειάζεται να γλιστρήσετε ή να ικετεύσετε έναν παλαιότερο φίλο για να τα πάρετε μαζί σας. Απλά θυμηθείτε να πληρώσετε προς τα εμπρός και να προσφέρετε να πάτε με τους άτυχους φίλους σας που δεν έχουν ακόμη φθάσει στα μεγάλα 18α γενέθλιά τους. Ή μπορείτε να το τρίψετε στα πρόσωπά τους. Ό, τι κι αν λειτουργεί για εσάς!

9. Αλλάξτε το όνομά σας

Αν δεν είστε ευχαριστημένοι με το όνομα που έχετε δώσει, μπορείτε νόμιμα να το αλλάξετε μόλις ενεργοποιήσετε το 18. Θα χρειαστεί κάποια χαρτιά και μια μικρή χρέωση, αλλά προτού το ξέρτε, θα μπορούσατε να είστε Princess Consuela Banana-Hammock. Ή, θα μπορούσατε να μάθετε από το λάθος της Phoebe από τους "φίλους" και να πάτε με κάτι πιο λογικό. Έτσι, αν πάντα φανταζόταν ότι είσαι Ada ή Georgette, τώρα είναι η ώρα. Φυσικά, είναι συνετό να σκεφτείτε προσεκτικά την απόφασή σας, γιατί αν αλλάξετε γνώμη και θέλετε να επιστρέψετε, πρόκειται να περιλαμβάνει περισσότερο χρόνο, προσπάθεια και χρήματα.

10. Παραγγελία αντικειμένων από ένα κανάλι αγορών

Έχετε ποτέ παρασυρθεί από αυτό το πανέμορφο κρεμαστό κόσμημα ή το λειτουργικό set smoothie, μόνο για να απογοητευτείτε για να δείτε τις λέξεις "Πρέπει να είναι 18 ή Over to Call" αναβοσβήνει στην οθόνη; Λοιπόν, τώρα είστε 18 ετών, μπορείτε να παραγγείλετε όλα τα άχρηστα σκουπίδια που θέλετε. Απλά προσπαθήστε να μην το παρακάνετε, ή ίσως να ραγίσει αρκετά ένα λογαριασμό με πιστωτική κάρτα.

Φωτογραφίες μέσω Pinterest

Leave A Comment

74 + = 84