Θα πρέπει να έχετε φωτογραφίες από την πρώην σας;

Διαλείμματα πιπιλίζουν. Βάζουμε τόσο πολύ χρόνο και προσπάθεια σε μια σχέση μόνο για να καταλήξουμε με σπατάλη χρόνου. Για να μην αναφέρουμε μια δέσμη αναμνήσεων που δεν μας αρέσει να έχουμε. Αυτές οι μνήμες μπορούν να βρίσκονται στο κεφάλι μας ή με τη μορφή εκατοντάδων εικόνων που συγκεντρώσαμε. Και αυτά μπορεί να είναι τα χειρότερα από όλα γιατί όταν πρέπει να δείτε αυτές τις φωτογραφίες, θα ξαναζήσετε τα πάντα.

Έτσι είναι ευκολότερο απλά να απαλλαγείτε από αυτές τις εικόνες ή θα πρέπει να κρατάτε φωτογραφίες της πρώην σας; Μπορεί να είναι δύσκολο να αποφασίσετε τι να κάνετε με εκατοντάδες εικόνες από εσάς και από κάποιον με τον οποίο δεν είστε πια. Αυτές οι συμβουλές μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε την απόφαση ευκολότερη.

Θα πρέπει να έχετε φωτογραφίες από την πρώην σας;

Πότε να διατηρήσετε τις εικόνες

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να κρατήσετε τις φωτογραφίες σας και του πρώην σας. Ακριβώς επειδή δεν είναι στη ζωή σας πια δεν σημαίνει ότι πρέπει να προσποιείτε ότι δεν ήταν ποτέ.

  1. Τελείωσε αμοιβαία.

Αν ήταν ένας συμφωνημένος διαχωρισμός και εσείς οι δύο δεν υποστήριζες και αγώνες πολλά, είναι πολύ καλό να κρατήσετε αυτές τις φωτογραφίες. Αν δεν υπάρχει εχθρότητα ανάμεσα σε σας δύο, η διατήρηση των εικόνων μπορεί να είναι καλή.

  1. Οι μνήμες δεν σας κάνουν να σας ενοχλούν.

Αν οι αναμνήσεις που παίρνετε από την εξέταση αυτών των φωτογραφιών φέρνουν μόνο καλά πράγματα, τότε γιατί να μην τα κρατήσετε; Μπορεί να χάσετε αυτές τις στιγμές, αλλά η επαναφορά αυτών των αναμνήσεων μπορεί να σας κάνει να χαμογελάσετε μετά από πολύ καιρό.

  1. Νομίζεις ότι λυπάσαι να τα ξεφορτωθείς.

Υπάρχει πάντα κάτι στο πίσω μέρος του μυαλού μας που μας λέει πότε η εκτόξευση αυτών των φωτογραφιών των exes μας είναι καλή ή κακή. Εάν νομίζετε ότι πιθανότατα θα καταλήξετε να λυπηθείτε για να τα ξεφορτωθείτε, τότε μην το κάνετε.

Πότε να απαλλαγείτε από αυτά

Από την άλλη πλευρά, η κατοχή εικόνων του πρώην σας μπορεί μερικές φορές να είναι κακή για σας. Εάν δεν είστε σίγουροι αν πρέπει να κρατήσετε αυτές τις φωτογραφίες, αυτές μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε εάν πρέπει να απαλλαγείτε από αυτές.

  1. Ήταν μια κακή διάλυση.

Αν η διάλυση ήταν τρομερή και δεν ήταν αμοιβαία καθόλου - αλλιώς, δεν το θέλατε - τότε η απαλλαγή από τις φωτογραφίες μπορεί να σας κάνει κάποιες καλές.

  1. Σας αντιμετώπισαν τρομερά.

Εάν ήταν μια πραγματικά ανθυγιεινή σχέση που σας άφησε δυσαρεστημένους και ακόμη και συναισθηματικά κακοποιημένους, τότε με κάθε τρόπο, να απαλλαγείτε από αυτές τις εικόνες! Αυτές οι μνήμες δεν είναι αυτές που θέλετε να κρατήσετε στη ζωή σας.

  1. Οι μνήμες σας διαταράσσουν.

Γιατί πρέπει να φυλάσσετε φωτογραφίες γύρω από κάτι που φέρνει τη διάθεσή σας κάτω όταν τα κοιτάξετε; Ακόμα και να τους βλέπετε να βρίσκονται σε ένα σωρό σε ένα κουτί στο κάτω μέρος της ντουλάπας σας δεν είναι καλό για σας. Ξεφορτώσου τους.

  1. Θέλετε να ξεχάσετε όλα αυτά.

Εάν ήταν ο τύπος της σχέσης όπου απλά θέλετε να ξεχάσετε ότι συνέβη ποτέ, τότε να τα ξεφορτωθείτε. Δεν υπάρχει λόγος να τους κρατήσετε αν δεν τους νοιάζεστε καθόλου.

Το να αποφασίσετε αν θα κρατήσετε ή όχι φωτογραφίες από τον πρώην σας δεν είναι εύκολο. Αυτές οι συμβουλές μπορούν να σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε αν αυτές οι εικόνες και οι μνήμες αξίζει να διατηρηθούν.

Leave A Comment

− 3 = 5