Πράγματα για να μιλήσετε για έναν τύπο που σας αρέσει

Όταν πρόκειται για πρώτες ημερομηνίες και νέες καταστάσεις, πολλά κορίτσια δεν έχουν τίποτα να μιλήσουν για την ημερομηνία τους. Μερικές φορές, έχει σημασία το πώς μιλάς σε έναν τύπο από ό, τι λέτε. Μάθετε πώς να καταλάβετε εάν ο τύπος ενδιαφέρεται για τη συζήτηση μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε τη συνομιλία εύκολη. Χρησιμοποιήστε αυτές τις συμβουλές για να μάθετε τα πράγματα για να μιλήσετε με έναν άντρα.

Εξετάστε τι θέλετε να πείτε

Πριν από την ημερομηνία ή κάνοντας μια τηλεφωνική κλήση, περάστε μερικές στιγμές λαμβάνοντας υπόψη τι θέλετε να πείτε. Είναι εξαιρετικά εύκολο να γίνει η γλώσσα δεμένη μόλις ξεκινήσει η συζήτηση. Για να αποφύγετε κάτι τέτοιο, σκεφτείτε κάποια θέματα που θα μπορούσατε να ρωτήσετε ή ανακαλέστε γιατί καλείτε. Δεν πρέπει να ακούγεται σαν σενάριο, αλλά ο επαρκής προγραμματισμός εκ των προτέρων μπορεί να σας αποτρέψει από το να μείνει χωρίς κάτι να πει.

Εστιάστε σε αυτά

Οι καλύτεροι συνομιλητές στον κόσμο ξέρουν να μιλάνε για άλλους ανθρώπους. Οι άνθρωποι φυσικά θέλουν να μιλήσουν για τα ενδιαφέροντα και τις απόψεις τους. Προσπαθήστε να αναδείξετε τι σκέφτονται για τα τρέχοντα γεγονότα ή να τους ρωτήσετε από πού βρίσκονται. Αυτές οι τακτικές βοηθούν το άλλο άτομο να αισθάνεται άνετα. Ρωτώντας πραγματικά για τη ζωή τους, κολακεύετε το εγώ τους και κάνοντας ένα ασφαλές χώρο για να ξεδιπλώσουν την προσωπικότητά τους.

Αποφύγετε βασικές ερωτήσεις

Ζητώντας από κάποιον από πού προέρχονται, είναι καλό, αλλά η ερώτηση για το αγαπημένο τους χρώμα είναι βαρετό. Σκεφτείτε ενδιαφέρουσες ερωτήσεις. Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να υποβάλλετε ερωτήσεις που αφορούν πιο μακροχρόνιες απαντήσεις από μια απάντηση ναι ή όχι. Εάν καλείτε τον τύπο σε ένα τηλέφωνο, τότε μπορείτε πάντα να σκεφτείτε μια δικαιολογία για να καλέσετε πριν σηκώσετε το τηλέφωνο.

Ερωτήσεις εκκίνησης

κατασκευή a phone call

Ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσετε την κλήση σας ή να πάτε σε μια ημερομηνία. Αν γνωρίζετε ήδη τον τύπο καλά, μπορείτε να συζητήσετε πώς τρέχει ένα τρέχον έργο ή να μιλήσετε για την τελευταία ταινία που είδαν. Μόλις συναντήσατε τον τύπο, μπορείτε πάντα να φέρετε την τρέχουσα δουλειά ή τα αγαπημένα σας χόμπι. Από τους οικογενειακούς δεσμούς με τα μέρη που θέλουν να ταξιδέψουν, υπάρχουν πολλοί εκκινητές συνομιλιών που μπορούν να διευκολύνουν την ημερομηνία σας.

Χαμόγελο Συχνά

smile1

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους να τοποθετήσετε την ημερομηνία σας άνετα είναι να χαμογελάσετε. Γελώντας στα αστεία του και χαμογελώντας συχνά δείχνουν ότι σας ενδιαφέρει. Επιπλέον, οι άνθρωποι φυσικά αισθάνονται ελκυσμένοι σε μια αισιόδοξη προσωπικότητα. Εάν φαίνεστε χαρούμενοι και χαρούμενοι, ο τύπος με τον οποίο θα είστε μαζί σας θα ακολουθήσει το προβάδισμα σας.

Χρησιμοποιήστε την επιλογή Αγγίξτε

Οι άνθρωποι είναι φυσικά προγραμματισμένοι να ανταποκρίνονται στην αφή. Αν θέλετε να του δείξετε ότι σας ενδιαφέρει και συμμετέχετε στη συζήτηση, αγγίξτε απαλά το χέρι ή το χέρι του. Η αφή είναι ένας φυσικός τρόπος για τους ανθρώπους να σχηματίσουν μια σύνδεση. Μελέτες έχουν δείξει ότι τα παιδιά ενδιαφέρονται περισσότερο για τα κορίτσια που αγγίζουν το χέρι ή το χέρι τους. Δείχνει ότι ενδιαφέρεστε και θα τον ενθαρρύνετε να κάνει μια κίνηση.

Αποφύγετε το Badmouthing

Το δράμα και το κουτσομπολιό είναι δύο βασικές αναταραχές σε πιθανή ημερομηνία. Η συζήτηση των φίλων σας με αρνητικό τρόπο θα δείξει μόνο τον άντρα που δεν μπορεί να σας εμπιστευτεί. Παρομοίως, τα άσχημα σχόλια ή τα ακατέργαστα σχόλια δεν είναι χαλαρά και θα καταστρέψουν μόνο τις πιθανότητές σας για μια δεύτερη ημερομηνία.

Φλερτίστε το σωστό δρόμο

Δεν χρειάζεται να είστε ανοιχτοί και κραυγαλοί με τον τρόπο που φλερτάρετε. Αντ 'αυτού, χρησιμοποιήστε τεχνικές coy όπως παίζοντας με τα μαλλιά σας ή αγγίζοντας το χέρι του. Εάν είστε φυσικά ντροπαλός, αυτός ο χαλαρός, χαριτωμένος τρόπος εμπλοκής του θα φανεί πολύ πιο φυσικός από το να τον ρωτάει πώς του αρέσει το πρωινό του το πρωί.

Υιοθετήστε έναν αέρα του μυστηρίου

Ενα Air of Mystery

Οι μυστηριώδεις και ενδιαφέρουσες γυναίκες είναι φυσικά πιο ελκυστικές. Οι τύποι θα θελήσουν να μάθουν περισσότερα για εσάς και θα περάσουν περισσότερο χρόνο προσπαθώντας να ξεδιπλώσουν τα διαφορετικά στρώματα της προσωπικότητάς σας. Δεν χρειάζεται να αποκαλύψετε κάθε σκέψη ή γνώμη σας. Κρατώντας μερικές σκέψεις στον εαυτό σας ή υιοθετώντας ένα γλυκό, μυστικό χαμόγελο θα κορυφωθεί τα επίπεδα ενδιαφέροντος.

Συζητήστε για την οικογένεια

Εάν η οικογένειά του δεν πέθανε σε ένα τραγικό ατύχημα, μιλάμε για την οικογένειά του είναι γενικά μια ασφαλής επιλογή. Μπορείτε να ρωτήσετε πού μεγάλωσε ή να συζητήσουν τα αδέλφια του. Οι αδελφοί και οι αδελφές είναι γενικά ασφαλέστεροι να μιλάνε περισσότερο από τους γονείς επειδή μερικοί άνθρωποι έχουν ταραγμένη ιστορία με τη μητέρα και τον πατέρα τους. Μπορείτε να ρωτήσετε την ημερομηνία σας για το τι κάνουν τα αδέλφια τους και αν συνεχίζουν να επισκέπτονται συχνά. Οι συνομιλίες για το πού μεγάλωσαν φυσικά μπορούν να οδηγήσουν σε ιστορίες παιδικής ηλικίας και κοινές παιδικές εμπειρίες.

Συζητήστε αγαπημένες διακοπές

ταξίδι

Οι ταξιδιώτες του κόσμου αγαπούν να μιλάνε για τα μέρη που έχουν δει. Μπορείτε να μιλήσετε για την ημερομηνία σας σχετικά με το πού βρίσκονται και ποια τοποθεσία ήταν η αγαπημένη τους. Εάν δεν έχουν ταξιδέψει ποτέ πριν, μπορείτε πάντα να ρωτήσετε ποια χώρα θα ήθελαν να δουν ή να πάνε. Εκτός από το να είναι ένας μεγάλος εκκινητής συνομιλιών, τα αγαπημένα ταξίδια μπορούν επίσης να σας δώσουν μια εικόνα για το τι ενδιαφέρουν και αν είναι το περιπετειώδες είδος.

Leave A Comment

− 5 = 3