Εξαπάτες σύζυγοι – γεγονότα και συμβουλές

Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να σκεφτείτε είναι το γεγονός ότι ο σύζυγός σας θα μπορούσε να σας εξαπατήσει. Αλλά για πολλές γυναίκες εκεί έξω σήμερα, είναι μια πραγματικότητα που πρέπει να αντιμετωπίσουν. Ενώ πολλές γυναίκες έχουν επίσης εξαπατήσει τους συζύγους τους πριν, είναι πιο κοινό για τους άνδρες να εξαπατήσουν. Εκτιμάται ότι περίπου το 50% των ανδρών θα εξαπατήσει τους σημαντικούς άλλους σε κάποιο σημείο της ζωής τους.

Όχι μόνο οι άνδρες είναι πιο πιθανό να είναι αυτοί που έχουν μια υπόθεση, αλλά όσο περισσότερα χρήματα κάνει ένας άνθρωπος, τόσο πιο πιθανό είναι να εξαπατήσουν τις συζύγους τους. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι περισσότερα χρήματα συνήθως προσελκύουν περισσότερη δύναμη και με περισσότερη δύναμη έρχονται περισσότερες γυναίκες. Αλλά αυτό δεν είναι το μοναδικό παράδειγμα όπου ένας άνδρας είναι πιο πιθανό να εξαπατήσει τη σύζυγό του.

Αποδεικνύεται ότι - όχι πολύ προς μεγάλη μας έκπληξη - οι άντρες είναι πιο ενθουσιασμένοι από την ιδέα του σεξουαλικού επαφή με κάποιον νέο. Εάν ένας άντρας αισθάνεται ότι δεν έχει αρκετό σεξ ή δεν είναι τόσο ικανοποιημένος στο κρεβάτι όσο θα ήθελε να είναι, αναζητά άλλες πηγές για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του. Όχι μόνο εξαπατούν εξαιτίας της έλλειψης σεξουαλικής παρέμβασης, αλλά αισθάνονται πραγματικά δικαιολογημένοι να έχουν μια υπόθεση γι 'αυτόν τον λόγο.

Ένα άλλο σημαντικό θέμα για τους άνδρες που έχουν υποθέσεις είναι ότι συνήθως επιλέγουν γυναίκες που είναι νεότερες από τις συζύγους τους. Αυτές οι γυναίκες είναι συνήθως ενιαίοι και αρκετά νέοι για να μην καταλάβουν τις επιπλοκές που έχει μια υπόθεση σε ένα γάμο. Αν και οι άνδρες είναι πιο πιθανό από τους συζύγους να εξαπατήσουν, είναι στην πραγματικότητα οι λιγότερο πιθανό να τερματίσουν τον γάμο τους και να αφήσουν τις συζύγους τους.

Όταν υποψιάζεστε ότι ο σύζυγός σας μπορεί να σας εξαπατήσει, υπάρχουν μόνο πολλά που μπορείτε να κάνετε. Για να είμαστε σίγουροι, εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την εξαπάτηση των συζύγων.

Γιατί οι άνδρες εξαπατούν

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί λόγοι για τους οποίους κάποιος θα εξαπατούσε τη σύζυγό του. Το σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε πριν μιλήσουμε για το γιατί εξαπατά το σύζυγό σας είναι ότι δεν είναι δικό σας σφάλμα με οποιοδήποτε τρόπο σχήμα ή μορφή. Είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τους τρόπους εξαπάτησης τους.

Τώρα που έχουμε αυτό έξω από το δρόμο, μπορούμε να μιλήσουμε για το γιατί οι άνδρες εξαπατούν πραγματικά.

 1. Πρωτογενές ένστικτο

Η αλήθεια του θέματος είναι ότι οι άνθρωποι δεν υποτίθεται ότι είναι μονογαμικά πλάσματα. Είμαστε έτοιμοι να ζευγαρώσουμε για επιβίωση - και για τους άνδρες, αυτό σημαίνει να πάρουμε με όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες για να συνεχίσουμε τη γραμμή αίματος τους.

Αν και αυτό μπορεί να ακούγεται σαν πραγματική φαντασίωση, είναι αλήθεια. Οι άνδρες μπορούν να παράγουν εκατομμύρια σπερματοζωάρια σε μια μέρα. Μπορούν να έχουν άπειρο αριθμό παιδιών. Αυτές οι γενετικές ασκούν τα πρωταρχικά τους ένστικτα για να κάνουν την απόφαση να εξαπατήσουν τις συζύγους τους.

 1. Είναι ανασφαλείς

Μερικοί άνδρες αισθάνονται την ανάγκη να εξαπατήσουν, προκειμένου να αποδείξουν στον εαυτό τους ότι είναι ελκυστικές και αξίζουν τον κόπο. Όταν ένας άνθρωπος αισθάνεται ανασφαλής, αισθάνονται καλά γνωρίζοντας ότι κάποιος άλλος από το πρόσωπο που είναι παντρεμένος για να τους θέλει. Αυτό οδηγεί τους άντρες να εξαπατήσουν για να αισθάνονται καλύτερα για τον εαυτό τους.

 1. Δεν είναι ικανοποιημένοι στη σεξουαλική τους ζωή

Αυτός είναι ένας λόγος που πολλοί πιστεύουν ότι είναι ο κύριος λόγος που οι άνδρες εξαπατούν τις συζύγους τους, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Αποδεικνύεται ότι μόνο το 8% των ανδρών που έχουν εξαπατήσει λένε ότι οφείλεται σε δυσαρέσκεια στη σεξουαλική τους ζωή. Αν και δεν είναι ο κύριος λόγος, είναι ένας παράγοντας που προκαλεί τους άντρες να εξαπατήσουν.

 1. Είναι συναισθηματικά δυσαρεστημένοι

Ο μεγαλύτερος λόγος για τον οποίο οι άντρες έχουν υποθέσεις είναι επειδή είναι συναισθηματικά ανικανοποίητοι. Ένα επιβλητικό 48% των ανδρών που έχουν εξαπατήσει λένε ότι είναι επειδή δεν είναι συναισθηματικά χαρούμενοι στη σχέση τους.

Το πρόβλημα με τους άνδρες να μην είναι συναισθηματικά ανικανοποίητο είναι ότι οι συζύγους τους συχνά δεν έχουν ιδέα. Αυτό συμβαίνει επειδή οι άνδρες δεν είναι πολύ καλοί στην έκφραση των συναισθημάτων τους, όπως είναι οι γυναίκες. Έτσι θα μπορούσαν να υποφέρουν, αλλά οι γυναίκες τους θα αγνοούσαν εντελώς.

 1. Είναι επηρεασμένοι από άλλους να εξαπατήσουν

Γνωρίζατε ότι το 77% των ανδρών που εξαπατούν έχουν έναν καλό φίλο που επίσης εξαπατά; Οι άνδρες επηρεάζονται περισσότερο από αυτό που κάνουν οι φίλοι τους από τις γυναίκες. Αυτό σημαίνει ότι αν ο σύζυγός σας κρέμεται γύρω από φίλους που είναι γνωστό ότι είναι cheaters, αυτό σημαίνει ότι θα είναι πιο πιθανό να εξαπατήσει από εκείνους που έχουν φίλους που δεν εξαπατούν.

Σημάδια ενός εξαπατητή

Αν δεν ξέρετε αν ο σύζυγός σας σας εξαπατά και θέλετε να μάθετε, εδώ είναι μερικά από τα σημάδια που μπορεί να δείχνει ο άνθρωπος σας αν σας εξαπατήσει.

 1. Σταματά την έναρξη του σεξ

Ένα από τα μεγαλύτερα σημάδια ότι ο σύζυγός σας εξαπατά είναι όταν σταματά να ξεκινάει σεξ μαζί σας. Υπό κανονικές συνθήκες, οι άντρες τείνουν να προσπαθούν συχνότερα για σεξ. Αλλά όταν αρχίσετε να παρατηρείτε ότι αρχίζει σεξ με σας λιγότερο και λιγότερο συχνά, θα μπορούσε να σημαίνει ότι κάποιος άλλος ικανοποιεί ήδη τις ανάγκες του.

 1. Φαίνεται μακρινό

Οι περισσότεροι εξαπατώντας σύζυγοι προσπαθούν να αποφύγουν τις συζύγους τους, επειδή μπορεί να γίνει φανερό ότι εξαπατούν - κάτι που τόσο απεγνωσμένα δεν θέλουν να πιαστούν να κάνουν. Εξαιτίας αυτού, μπορεί να απομακρύνονται. Όχι μόνο σωματικά, αλλά και διανοητικά.

Αν τους ζητάς ερωτήσεις σχετικά με την ημέρα τους και προσπαθώντας να βγάλεις κάτι από αυτά και απλά δεν δίνουν προσοχή θα μπορούσε να είναι σημάδι ότι έχουν κάτι άλλο στο μυαλό τους. Γενικά, εάν αισθάνεστε ότι είστε αγάπη όταν προσπαθείτε να τους μιλήσετε, είναι ένα σημάδι που θα μπορούσε να εξαπατήσει.

 1. Ξοδεύει όλο και περισσότερο χρόνο μακριά από το σπίτι

Όταν ο σύζυγός σας πρέπει επανειλημμένα να μείνει αργά στο "έργο" ή έχει αφήσει όλο και περισσότερο να περάσει χρόνο με τους φίλους του, θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι που εξαπατά. Ενώ μερικές φορές μπορεί να είναι έξω με τους φίλους του, άλλες φορές μπορεί να χρησιμοποιεί τους φίλους του ως δικαιολογία για να συναντηθούμε με κάποιον άλλο.

Θα μπορούσαν επίσης να διαμένουν έξω από το σπίτι για να αποφύγουν να είναι γύρω σας. Αυτό είναι επίσης κοινό σε άνδρες που εξαπατούν τις συζύγους τους. Δεν θέλουν να διακινδυνεύσουν να δώσουν τίποτα μακριά και να πιαστούν. Ωστόσο, κάνοντας αυτό, δίνουν πράγματι ένα σημάδι ότι η εξαπάτηση τους.

 1. Φροντίζει το τηλέφωνό του πολύ

Οι άνθρωποι που εξαπατούν μόνο πραγματικά έχουν έναν τρόπο επικοινωνίας με το πρόσωπο που έχουν μια υπόθεση με - το τηλέφωνό τους. Αν παρατηρήσετε ότι ο σύζυγός σας έχει προστατεύσει το τηλέφωνό σας από την άποψή σας, αγνοώντας τις κλήσεις ή ακόμα και κάνοντας κλήσεις έξω ή σε άλλο δωμάτιο, είναι ένα σημάδι ότι θα μπορούσε να σας εξαπατήσει. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν βάλει ξαφνικά μια κλειδαριά στο τηλέφωνό του όταν δεν είχε ποτέ πριν.

 1. Σταματάει να κάνει ωραία πράγματα για σένα

Αν χρησιμοποιούσε για να σας κάνει δείπνο ή να φέρει στο σπίτι λουλούδια κάθε μία και πάλι και δεν έχει κάνει ότι από αργά, θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι κάτι είναι επάνω. Οι άνδρες έχουν την τάση να προσπαθούν να αποστασιοποιηθούν από τις συζύγους τους όταν έχουν μια υπόθεση και αυτό σημαίνει να τεθεί τέλος στα ωραία πράγματα που κάποτε.

 1. Νιώθεις ότι κάτι είναι μακριά

Θα εκπλαγείτε πόσο ισχυρή είναι η ανθρώπινη διαίσθηση. Έχουμε τη δυνατότητα να παρατηρούμε υποσυνείδητα αν κάτι είναι διαφορετικό ή λανθασμένο ακόμη και πριν το συνειδητό μυαλό του ανακαλύψει. Αν για κάποιο λόγο έχετε τυχαία αίσθηση ότι κάτι δεν είναι σωστό στη σχέση σας, θα πρέπει να ακολουθήσετε το ένστικτό σας, γιατί αυτό είναι ένα σημάδι ότι κάτι μπορεί να είναι λάθος.

 1. Η θέση τους δεν έχει νόημα

Εάν ο σύζυγός σας σας λέει ότι πηγαίνει έξω με τα αγόρια και όμως έρχεται στο σπίτι δεν μυρίζει λίγο σαν το αλκοόλ, κάτι μπορεί να είναι λάθος. Θα μπορούσε επίσης να πει ότι πρόκειται να παίξει τένις με τους φίλους του και να έρθει στο σπίτι με ρούχα εργασίας που μυρίζουν τόσο φρέσκα όσο μια μαργαρίτα.

Όταν τα ξαφνικά ίχνη του συζύγου σας δεν είναι ευθυγραμμισμένα με αυτό που σας λέει, θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι σας εξαπατά.

 1. Όταν είναι οικείος, δεν είναι το ίδιο

Όταν ο σύζυγός σας έχει σεξουαλική επαφή με εσάς και κάνει νέες κινήσεις και δοκιμάζει νέα πράγματα που δεν έχετε κάνει ποτέ πριν, θα μπορούσε στην πραγματικότητα να είναι ένα σημάδι ότι εξαπατά. Μερικοί άνδρες έχουν τη συνήθεια να φέρνουν τις συνήθειες των υπνοδωματίων τους στη σεξουαλική τους ώρα και ίσως να μην συνειδητοποιήσουν ότι το κάνουν. Αλλά το κάνετε.

 1. Δεν μοιράζεται τη ζωή του μαζί σου

Έφτασε συνήθως στο σπίτι και σου έλεγε όλα για την ημέρα του, τι συμβαίνει στη δουλειά σου ή ακόμα και να κάνεις σχέδια για μια νύχτα με εσένα αργότερα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά τώρα έρχεται σπίτι, γελάζοντας μπροστά στην τηλεόραση και φαινομενικά θέλοντας δεν έχουν καμία σχέση με σας; Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι σας εξαπατά.

 1. Η συμπεριφορά και η εμφάνισή του άλλαξαν

Το κύριο πράγμα που φαίνεται να είναι ένα σημάδι ότι ο σύζυγός σας εξαπατά - εκτός από το ξεκίνημα του σεξ - είναι αν η στάση και η εμφάνισή του έχουν αλλάξει. Αυξάνει την γενειάδα του, όπου πριν μισούσε τα μαλλιά του προσώπου; Φοράει περίεργα ρούχα που δεν τον έχετε ποτέ δει να φορέσει και δεν ξέρει ότι του άρεσε; Αυτά είναι όλα τα σημάδια ότι ο σύζυγός σας θα μπορούσε να σας εξαπατήσει.

Πώς να πιάσει έναν εξαπατή σύζυγο

Εάν γνωρίζετε ότι ο σύζυγός σας σας εξαπατά, αλλά δεν έχετε καμία σταθερή απόδειξη αυτού, ίσως να θέλετε να τον πιάσετε στην πράξη. Αυτοί είναι μερικοί τρόποι που μπορείτε να πιάσετε έναν εξαπατητή σύζυγο.

 1. Να γνωρίζετε όλα τα σημεία

Αν θέλετε πραγματικά να πιάσετε έναν εξαπατητή σύζυγο, πρέπει να προσέχετε όλα τα σημάδια που είναι, στην πραγματικότητα, εξαπάτηση. Διαφορετικά, θα τρέχετε μόνο για να αποδείξετε ότι είστε λάθος. Τα παραπάνω σημάδια θα σας πω όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το αν ο σύζυγός σας εξαπατά ή όχι, οπότε δώστε προσοχή.

 1. Εμφάνιση από το μπλε

Εάν ο σύζυγός σας λέει ότι πρέπει να εργάζεται αργά, πηγαίνει έξω με μερικούς φίλους, ή ακόμα και αν χτυπήσει απλά το γυμναστήριο, σταματήστε απροειδοποίητα και δείτε τι είναι Πραγματικά μέχρι και. Με πτώση όταν δεν το περιμένει, θα μπορούσατε να τον πιάσετε στην πράξη.

Δεν μπορείτε απλά να περπατήσετε επάνω και να είστε θυμωμένος σε τον για κανένα λόγο, αν και. Βεβαιωθείτε ότι είστε ύπουλος γι 'αυτό. Φέρτε τον ένα ζεστό δείπνο στο γραφείο αφού εργάζεται αργά ή χτύπησε τον εαυτό σας στο γυμναστήριο αν είναι εκεί από τότε που "είχε χρόνο" μαζί του να είναι εκεί. Με αυτόν τον τρόπο, αν δεν είναι εκεί που πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι κάπου αλλού.

 1. Ελέγξτε τα σκουπίδια

Θα εκπλαγείτε τι τα πράγματα που κλέβουν τους συζύγους είναι αρκετά χαζό να πετάξουν. Θα πρέπει να ελέγχετε τα απορρίμματα σας τακτικά για την απόδειξη της εξαπάτησης του. Αλλά δεν μπορείτε να πάτε γύρω από τον έλεγχο των εσωτερικών κουτιών απορριμμάτων.

Εάν θέλετε πραγματικά να μάθετε αν ο σύζυγός σας εξαπατά, ίσως χρειαστεί να πάρετε βρώμικο. Πιθανότατα, εάν έχει κάποια απόδειξη για να πετάξει, θα το κάνει, πετάγοντας το στο μεγάλο δοχείο απορριμμάτων που βρίσκεται στο γκαράζ, ώστε να μην το βρείτε. Πηγαίνετε στο σκάψιμο εδώ αν θέλετε να μάθετε αν ο άνθρωπος σας εξαπατά ή όχι.

 1. Κοιτάξτε μέσα από το αυτοκίνητό τους

Οι άνδρες συνήθως κρατούν τα αυτοκίνητά τους καθαρά σε σύγκριση με τις κυρίες μας, ωστόσο, μπορεί να αφήνει ίχνη αποδείξεων εκεί μέσα. Θα πρέπει να βρείτε μια εποχή όπου θα ασχοληθεί - όπως κατά τη διάρκεια ενός ντους - ώστε να μπορείτε να φτάσετε εκεί και να πάρετε ένα snoop μέσα από το αυτοκίνητό του.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει κάτω από τα καθίσματα, τον κορμό και ακόμα και το ντουλαπάκι. Θα μπορούσε να κρατά αποδείξεις, σημειώσεις αγάπης ή ακόμα και προφυλακτικά και τα περιτυλίγματα τους κρυμμένα στο όχημα.

 1. Ακολούθα τον

Όταν ο σύζυγός σας εγκαταλείπει το σπίτι και ισχυρίζεται ότι πρόκειται να χτυπήσει το γυμναστήριο ή να βγει έξω με τα αγόρια, τον ακολουθήστε. Για να πιάσετε έναν εξαπατητή σύζυγο πρέπει να τον πιάσετε στην πράξη. Αλλά δεν θέλετε να καταστήσετε υπερβολικά προφανές ότι τον ακολουθείτε.

Ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να πείτε ότι θέλετε να εκτελέσετε κάποια πράγματα αντί να καθίσετε στο σπίτι ενώ έχει φύγει. Μπορείτε ακόμη να φύγετε ταυτόχρονα και ίσως να μην υποψιάζεστε τίποτα. Απλά φροντίστε να μείνετε μερικά αυτοκίνητα πίσω έτσι δεν παρατηρεί την ουρά.

 1. Προσπαθήστε να έχετε αυθόρμητο σεξ

Όταν έρχεται σπίτι μετά από να είναι "στο γραφείο" αργά, προσπαθήστε να έχετε αυθόρμητο σεξ μαζί του. Εάν έχει πραγματικά μια υπόθεση, οι πιθανότητες είναι ότι θα αποσυρθεί, θα προσπαθήσει να αποφύγει το σεξ και ακόμη και να σκοντάψει στην ιδέα να κοιμάται μαζί σου. Οι άνδρες δεν μπορούν να το βγάλουν αμέσως μετά το σεξ με κάποιον άλλο.

 1. Κοιτάξτε πάνω από τον ώμο τους όταν στέλνουν μηνύματα

Αυτός μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολο να γίνει - κυρίως επειδή αν εξαπατήσει θα έχει την φρουρά του με το τηλέφωνό του - αλλά είναι απαραίτητο εάν θέλετε πραγματικά να τον πείσετε να εξαπατήσει. Απλά περπατήστε πίσω του όταν φαίνεται να στέλνει γραπτά μηνύματα και να δούμε αν μπορείς να φτάσεις στην κορυφή και όχι μόνο σε ποιον γράφει, αλλά τι λέει.

 1. Μυρίζετε τα ρούχα του όταν "εργάζεται αργά"

Ο καλύτερος τρόπος να διαπιστώσετε εάν ο σύζυγός σας χρησιμοποιεί την καθυστερημένη δικαιολογία κατά την εξαπάτηση είναι να μυρίσετε τα ρούχα του όταν φτάσει στο σπίτι. Αυτό θα μπορούσε να γίνει πολύ εύκολα αν το κάνετε σωστά. Το μόνο που χρειάζεται πραγματικά είναι να πάτε για μια ωραία αγκαλιά. Αν μυρίζει σαν γυναίκα, εξαπατά.

 1. Hack λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του

Πολλοί άνθρωποι κλέβουν αυτή τη μέθοδο, αλλά εάν εξαπατά και θέλετε πραγματικά να μάθετε, έτσι είναι. Δεν είναι τόσο απλό όσο οι άλλες μέθοδοι, διότι απαιτεί τον προσδιορισμό ενός κωδικού πρόσβασης. Αλλά αν μπορείτε να το αποκτήσετε, θα μπορούσε να αποκαλύψει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους εξαπάτησης του.

 1. Ρωτήστε τον αν εξαπατά

Εάν βλέπετε όλα τα σημάδια και είστε εξαιρετικά δυσαρεστημένοι και παρασύρεσαι από αυτό που συμβαίνει στη σχέση σας, τότε απλά να τον ρωτήσετε αν εξαπατά. Αν και αυτό δεν είναι απαραίτητα ένας τρόπος για να "πιάσει" έναν εξαπατητή σύζυγο, ζητώντας του μπορεί να σας δώσει τις απαντήσεις που χρειάζεστε. Αν το παραδεχτεί, θα πάτε εκεί. Εάν το αρνείται, θα μπορείτε να πείτε αν βρίσκεται ψέματα αφού είναι ο σύζυγός σας.

Συμβουλές για την αντιμετώπιση ενός εξαπατητή

Αν ανακαλύψετε ότι ο σύζυγός σας, στην πραγματικότητα σας εξαπατά, θα χρειαστεί κάποια βοήθεια για το πώς να αντιμετωπίσετε τη νέα, ατυχή σας πραγματικότητα. Εδώ είναι μερικοί από τους καλύτερους τρόπους για να αντιμετωπίσετε έναν εξαπατητή σύζυγο.

 1. Μείνε ψύχραιμος

Ξέρω ότι αν ο σύζυγός σας εξαπατήσει πραγματικά ότι το πρώτο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να ρίξετε ένα ψυγείο σε αυτόν, αλλά δεν μπορείτε. Πρέπει να παραμείνετε ήρεμοι για να έχετε καθαρό μυαλό. Διαφορετικά, θα αρχίσετε να κάνετε πράγματα που μπορείτε αργότερα να μετανιώσετε κάτω από το δρόμο. Ρίξτε μια βαθιά ανάσα και μείνετε ήρεμοι.

 1. Πάρτε όλα τα γεγονότα

Ενώ βρίσκεστε στην ηρεμία σας, συλλέξτε όλες τις πληροφορίες που έχετε στον εξαπατητή σύζυγό σας. Γνωρίστε ακριβώς πώς βρήκατε, πόσο καιρό έχετε ξέρει, και το βάζετε όλα μαζί, ώστε να έχετε κάτι για να το παρουσιάσετε. Αυτό θα μπορέσει να θέσει τέρμα σε οποιαδήποτε άρνηση ότι θα κάνει.

 1. Ζητήστε υποστήριξη από ένα φίλο / μέλος της οικογένειας

Μην είστε σε αυτό μόνο. Όταν ανακαλύπτετε ότι ο σύζυγός σας εξαπάτησε είναι πολύ σκληρός χρόνος στη ζωή σας και αντιμετωπίζοντας το μόνο που κάνει τα πράγματα χειρότερα. Θα πρέπει να καλέσετε αμέσως έναν φίλο ή μέλος της οικογένειάς σας και να τους αφήσετε να μάθουν τι συμβαίνει.

Έχοντας κάποιον εκεί για να σας υποστηρίξουμε όχι μόνο θα σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα, αλλά θα έχετε επίσης ένα αμερόληπτο άτομο εκεί που θα σας καθοδηγήσει προς τη σωστή κατεύθυνση αν ο σύζυγός σας προσπαθήσει να απομακρύνει τις σκέψεις σας και τις απόψεις σας επ '.

 1. Αντιμετωπίστε τον σύζυγό σας - ήρεμα

Μην φωνάζετε. Μην αναστατωθείτε. Μη φωνάζετε. Απλά να τον πλησιάσετε και να του πείτε ότι ξέρετε ότι σας εξαπατά, όχι για να το αρνηθείτε, αλλά ότι πρέπει να μιλήσετε για να συνεχίσετε πια τη σχέση. Αυτό είναι το πιο τρομακτικό κομμάτι από όλα, γιατί ποτέ δεν νομίζατε ότι θα πρέπει να το κάνετε αυτό.

 1. Περάστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε πώς αισθάνεστε

Χρειάζεστε λίγο χρόνο εκτός από τον σύζυγό σας για να είστε σε θέση να αφομοιώσετε όλα αυτά που συμβαίνουν με την επιρροή του που βρίσκεται γύρω. Πηγαίνετε στο σπίτι του φίλου σας για λίγες μέρες, ενώ μπορείτε να ταξινομήσετε όλα τα συναισθήματά σας πριν αποφασίσετε για οτιδήποτε σημαντικό.

 1. Συζητήστε τα σχέδιά σας με τον σύζυγό σας

Αφού έχετε χρόνο να συγκεντρώσετε τα συναισθήματά σας, μιλήστε στο σύζυγό σας για τυχόν αποφάσεις που έχετε κάνει. Πες του τι θέλεις από αυτόν και μην φοβάσαι να βάλεις πραγματικά το πόδι σου ακόμα κι αν αρνείται κάποια αιτήματα.

 1. Ζητήστε συμβουλές γάμου

Αν αποφασίσετε να παραμείνετε στο γάμο, ζητήστε συμβουλές για να αποκαταστήσετε αυτό που έχει σπάσει. Η συμβουλευτική γάμου βοηθάει να ανοίξετε τον σύντροφό σας και να αποκτήσετε αυτά τα συναισθήματα όταν κανονικά δεν θα είχατε τη δυνατότητα. Είναι ένα ζωτικό βήμα στο δρόμο της ανάκαμψης.

 1. Μην κατηγορείτε τον εαυτό σας - ποτέ

Ποτέ για ένα δευτερόλεπτο δεν νομίζετε ότι η εξαπάτηση τους είχε κάτι να κάνει με σας. Προκειμένου να αντιμετωπίσετε πραγματικά έναν εξαπατητή σύζυγο, πρέπει να το γνωρίζετε αυτό και να μην είστε πολύ σκληροί για τον εαυτό σας. Εάν κατηγορήσετε τον εαυτό σας, θα κάνετε τα πράγματα χειρότερα. Ο λόγος για την εξαπάτηση του συζύγου σας είναι 100% και δεν υπάρχει τίποτα που κάνατε να τον κάνει να το κάνει. Έτσι ποτέ δεν σκέφτονται αυτόν τον τρόπο.

 1. Τον κάνει να σταματάει τις υποθέσεις

Προφανώς η υπόθεση πρέπει να τελειώσει. Αλλά πρέπει να σιγουρευτείτε ότι σταματά πραγματικά. Πρέπει να του ξεκαθαρίσετε ότι αν συνεχίσει με οποιεσδήποτε υποθέσεις που θα τον αφήσετε. Τίποτα δεν θα έχει ολοκληρωθεί ή δεν θα αντιμετωπιστεί αν εξακολουθεί να σας εξαπατήσει αφού έχει πιαστεί.

 1. Αφησε τον

Εάν πρέπει να αφήσετε τον σύζυγό σας για να αντιμετωπίσετε το γεγονός ότι σας εξαπάτησε, τότε τον αφήστε. Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος που πρέπει να παραμείνετε παντρεμένοι με κάποιον που δεν βλέπει την αξία σας ή την αξία σας. Εάν αισθάνεστε αληθινά ότι χάθηκαν μαζί του όλη η ελπίδα και η εμπιστοσύνη, τότε αφήστε τον για να προχωρήσετε.

Κανείς δεν θέλει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα ενός εξαπατούμενου συζύγου, αλλά ορισμένες γυναίκες πρέπει. Είχες ποτέ να ασχοληθείς με έναν εξαπατημένο σύζυγο πριν; Πώς μάθατε και τι κάνατε?

Leave A Comment

− 3 = 3