Κριός Ο άνθρωπος στην αγάπη

Είναι ένας περιπετειώδης άνθρωπος. Στην πραγματικότητα, θα πάει νωρίς στο κρεβάτι και θα ξυπνήσει πριν ο ήλιος ανέβει μόνο για να ξεκινήσει τα πράγματα. Είναι αποφασισμένος και αφοσιωμένος και πάντα ψάχνει να προχωρήσει, αλλά μόνο αν υπάρχει σίγουρα μια ανταμοιβή στο άλλο άκρο. Ο άνθρωπος του Κριού δεν θέλει να χάσει το χρόνο του στο παραμικρό. Η αρχική του στάση τον αφήνει να πάρει όλα όσα θέλει να πετύχει γρήγορα, αφήνοντας άφθονο χώρο για τρελό. Αυτός είναι ο τύπος που θα μεταπηδήσει από μια ταράτσα σε μια πισίνα, ο τύπος που θα κάνει το πιο άγριο κόλπο που θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε. Αλλά μην προσπαθήσετε να τον μιλήσετε έξω από αυτό. Ξέρει τι θέλει και η επιχειρηματολογούμενη και καθοδηγούμενη στάση του θα οδηγήσει μόνο σε αυτόν να απελευθερώσει το φλογερό του πάνω σας και να επιστρέψει σε αυτό που έθεσε να κάνει.

  106d77f0994fd4501b228a6e7ccbea26

Το είδος της γυναίκας Κριός Ανάγκες

Οι άντρες της Αριάν είναι γνωστό ότι είναι ερωτευμένοι. Θα φλερτάρουν με, καλά, σχεδόν οποιονδήποτε. Αν θέλετε πραγματικά να προσελκύσετε και διατήρηση ένας άνθρωπος Κριός, υπάρχουν μερικές συγκεκριμένες ιδιότητες που πρέπει να έχετε.

Πρώτα απ 'όλα πρέπει να αμφισβητήσετε τον άνθρωπο του Κριού. Δεν θέλει μια γυναίκα που πέφτει για την καλή εμφάνιση και τη γοητεία του μέσα σε λίγα λεπτά. Θα προτιμούσε πολύ να παίξει το κυνηγητό παιχνίδι. Ωστόσο, ταυτόχρονα δεν θέλει μια κυρία που ενεργεί σαν να μην ενδιαφέρεται. Θέλει την αθώα, όμορφη γυναίκα που θα τον κάνει να δουλέψει γι 'αυτό και να την καθαρίσει πραγματικά από τα πόδια της.

Δεύτερον, χρειάζεται μια κυρία που μπορεί να τον συνοδεύει σε όλες τις άγριες περιπέτειές του. Και όταν λέμε άγρια, το εννοούμε πραγματικά. Οι αρειανοί ψάχνουν πάντα μια συγκίνηση στη ζωή - ακόμα κι αν σημαίνει ότι θα μπορούσαν να καταλήξουν σε σοβαρό τραυματισμό. Είναι όλα σχετικά με ένα μεγάλο, άγριο χρόνο, και κάποιος που είναι πανούργος και δεν είναι πρόθυμος να δοκιμάσει νέα πράγματα είναι σίγουρα έξω.

Τελευταίο αλλά όχι ασήμαντο, οι Αρειανοί χρειάζονται μια γυναίκα που είναι σταθερή, ασφαλής και ανεξάρτητη - όπως ακριβώς είναι. Χρειάζεται μια κυρία που θα του δώσει άφθονο χώρο και ελευθερία, ποτέ δε δεσμεύοντας την προσωπική του φιγούρα.

6c6faf46a64fce2913cd2cd4de8a5f0b

Κριός σε μια σχέση

Αν υπάρχει ένα πράγμα που είναι σίγουρο για έναν άνθρωπο Κριού, υπάρχει η αγάπη να φλερτάρουν. Αγαπούν τις γυναίκες - όλους τους τύπους των γυναικών - και τους αρέσει να τους γοητεύουν με τις περιπετειώδεις συμπεριφορές τους και να ικανοποιούν τις φιλοφρονήσεις τους. Θα πάνε από τη μια γυναίκα στην επόμενη μέσα σε λίγα λεπτά και δεν θα τα φτάσουν ακόμα. Τούτου λεχθέντος, οι Αρειανοί δεν είναι συνήθως σε σχέσεις για πολύ καιρό. Οι περιπετειώδεις συμπεριφορές τους τείνουν να βαρεθούν γρήγορα με ένα κορίτσι και δεν φοβούνται να τερματίσουν τη σχέση, ώστε να μπορούν να βρουν κάποιον άλλο για να τους προσελκύσουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι οι άνδρες του Κριού ενδιαφέρονται μόνο για τις βραχυπρόθεσμες σχέσεις ή τις ανοικτές σχέσεις. Αυτό σημαίνει απλά ότι πραγματικά πρέπει να αιχμαλωτίσετε έναν άνδρα Κριού και να κρατάτε τα πράγματα ενδιαφέροντα ανά πάσα στιγμή.

Εάν είστε σε θέση να snag έναν Arian (και να κρατήσει την προσοχή του αρκετά για μια πραγματική δέσμευση), μπορείτε να περιμένετε μια πολύ άγρια ​​εποχή που είναι γεμάτη συγκινήσεις. Θα αγαπήσει να σας ταξιδέψει σε όλες τις εξωτικές του περιπέτειες και να σας δει να χαμογελάσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάτω από το τραχύ και σκληρό εξωτερικό του, ο Κριός είναι πραγματικά ένας ευαίσθητος τύπος που θέλει να κρατήσει την γυναίκα του ευτυχισμένη και να κάνει συμβιβασμούς όταν προκύψει ένα πρόβλημα. Ακριβώς όπως όλοι οι άλλοι, οι Αρειανοί θέλουν να έχουν μια ευτυχισμένη σχέση - θέλουν απλά τη δική τους με άφθονο ελεύθερο χώρο και τόνους ενθουσιασμού.

Κριός στο κρεβάτι

Δεν υπάρχει πιθανώς καλύτερος σύντροφος στο κρεβάτι παρά ένας άνδρας του Κριού. Ο Arian είναι σαν ταύρος στην κρεβατοκάμαρα: άφθονο πάθος και ισχυρή, ανόητη στάση που τον καθιστά έναν ηλεκτροκίνητο σταθμό στην κρεβατοκάμαρα. Είναι πολύ απαιτητικός και αγαπά να κάνει ερωτικά και πικρά πράγματα στην κρεβατοκάμαρα. Δεν υπάρχει τίποτα πολύ ερωτικό για έναν άνδρα Κριού και είναι πάντα πρόθυμος να δοκιμάσει νέα πράγματα -ιδιαίτερα αν σημαίνει να πάρει τον εραστή του σε νέα ύψη στο υπνοδωμάτιο. Αν βρεθείτε ανάμεσα στα φύλλα με έναν άνδρα Αριάν, μπορείτε να περιμένετε ένα πράγμα: μια σοβαρά τρελή και δελεαστική νύχτα που θα σας αφήσει χωρίς ανάσα.

  7de31256e0b5e6c3f340c43fcb900f04

Αρνητική πλευρά ενός άνδρα Κριού

Οι Άριοι άνδρες έχουν την τάση να πιστεύουν ότι έχουν δίκιο - όλη την ώρα - και η γνώμη όλων των άλλων είναι περιττή. Δεν θέλουν να το ακούσουν και αν προσπαθήσετε να τους μιλήσετε από κάτι ή να αλλάξετε την άποψή τους, πιθανότατα θα πάρετε ένα αυτί γεμάτο φλογερό Arian. Αυτή η αλαζονική, γνωστή-όλη στάση είναι ίσως το μεγαλύτερο αρνητικό χαρακτηριστικό του Arian άνδρας, και σίγουρα μια στροφή μακριά για ένα πλήθος γυναικών.

Δεν θα φεύγουν για τίποτα. Όταν έχουν μια ιδέα, θέτουν το μυαλό τους σε αυτό και κανείς δεν θα τους σταματήσει. Όπως η ακραία αλαζονεία τους, οι άντρες των Αρίων είναι επίσης απίστευτα πεισματάρης. Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε το μυαλό τους, είναι σχεδόν αδύνατο. Και φυσικά, αυτό τους καθιστά δύσκολο να τα αντιμετωπίσουμε, πόσο μάλλον να είμαστε σε μια σχέση.

Οι άντρες της Arian αναζητούν συνεχώς μια συγκίνηση και μια νέα περιπέτεια. Τον βαριέται απίστευτα εύκολα και φαίνεται να πηγαίνει πάντα από ιδέα σε ιδέα, συγκίνηση σε συγκίνηση, ακόμη και γυναίκα σε γυναίκα. Αυτή η παρορμητική στάση μπορεί να είναι εντάξει όταν προσπαθείτε να βρείτε μια συγκίνηση, αλλά η παρορμητικότητα στις σχέσεις και άλλες σοβαρές πτυχές της ζωής μπορεί να είναι ένα τεράστιο πρόβλημα.

Συμβατότητα

Κριός και Δίδυμος: Αυτό είναι ίσως το τέλειο ταίρι για έναν Κριό. Οι δυο σας τείνουν να βαρεθούν εύκολα με τη ζωή και επομένως θα έχουν πολλές συναρπαστικές και διασκεδαστικές στιγμές μαζί - μέσα και έξω από την κρεβατοκάμαρα.

Κριός και Τοξότης: Οι δυο σας αναζητάτε και την περιπέτεια και την αγάπη για να περάσετε υπέροχα. Είστε αυθόρμητοι και δραστήριοι και λίγες άλλες ενδείξεις θα είναι σε θέση να συμβαδίζουν με τον υψηλό ρυθμό ζωής σας. Θα απολαύσετε να είστε γύρω σας και να περάσετε μερικές εκπληκτικές στιγμές μαζί.

Ο Κριός και ο Λέων: Είμαστε και οι δύο όμοιοι αρκετά αλλά αρκετά διαφορετικοί για να κρατήσουμε τα πράγματα ενδιαφέροντα. Μάθετε να αντιμετωπίζετε τις διαφορές σας και θα έχετε ένα φλογερό, παθιασμένο ρομαντισμό που είναι πιθανό να διαρκέσει.

  dccc7514e8934cbfbf177b69f2a70967

Κριός Ο άνθρωπος με λίγα λόγια

Είναι το «κακό αγόρι». Ο πεισματάρης, αλαζονικός, γοητευτικός, πεντανόστιμος και εντελώς περιπετειώδης τύπος που βλέπετε στις ταινίες. Η γοητεία του θα σας ωθήσει προς το μέρος του, αλλά μην αφήσετε τον εαυτό σας στην αγκαλιά του εύκολα. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπά την κυνηγημένη και αγαπά να σαρώνει μια γυναίκα από τα πόδια της. Θέλει να είναι ο μεγάλος άνθρωπος και θα κάνει τίποτα για να το αποδείξει. Ενώ τείνει να πηδήξει από τη σχέση στη σχέση, όπως είναι τίποτα, υπάρχει μια ευαίσθητη πλευρά σε έναν άνθρωπο του Κριού που μπορεί να ερωτευτεί αμέσως - δηλαδή αν βρει την τέλεια γυναίκα γι 'αυτόν. Απλά θυμηθείτε: Οι άνδρες του Κριού δεν τους αρέσει να είναι δεμένα και περιμένουν περιπέτεια και νέες συγκινήσεις συνεχώς. Διατηρήστε τη σχέση γεμάτη ενθουσιασμό και δώστε στον άνθρωπο του Κριού άφθονη ανεξαρτησία και δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να μετατρέψετε αυτόν τον άγριο ταύρο ενός άνδρα σε έναν αφοσιωμένο σύζυγο που θέλει να κάνει την αγάπη του ευτυχισμένη.

Leave A Comment

− 5 = 1