Τι να κάνετε όταν δεν σας γράφει πίσω

Οι άνδρες πιπιλίζουν στην επικοινωνία. Αυτό είναι κάτι που τα κορίτσια μας θα πρέπει να αποδεχτούν εάν ελπίζουμε να συνυπάρξουν μαζί τους. Δεν είναι καλό σε αυτό. Δεν επιστρέφουν κείμενο και είναι πραγματικά ενοχλητικό. Αλλά μερικές φορές η έλλειψη απαντήσεών του θα μπορούσε να έχει βαθύτερο νόημα που δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι ενοχλητικό. Αυτό αφήνει πολλούς από εμάς κορίτσια να κοιτάζουν κενά στα τηλέφωνά μας αναρωτιούνται τι να κάνουν όταν δεν κειμένων πίσω. Σας στέλνουμε ένα άλλο μήνυμα; Τον αποκαλούμε; Υποθέτουμε απλώς ότι δεν μας αρέσει και να εγκαταλείψουμε την προσπάθειά του να τον φτάσουμε?

Σίγουρα θέλεις να σιγουρευτείς ότι χειρίζεσαι την κατάσταση σωστά γιατί αν δεν το κάνεις, μπορείς να καταστρέψεις τις πιθανότητές σου με έναν άντρα που μπορεί να ήταν απασχολημένος. Προκειμένου να σας εξοικονομήσουμε από το να κάνουμε ένα μεγάλο λάθος, εδώ είναι όλα όσα πρέπει ή δεν πρέπει να κάνετε όταν δεν σας στέλνει κείμενο.

Τι να κάνετε όταν δεν σας γράφει πίσω

  1. Μην στέλνετε περισσότερα μηνύματα.

Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να ενοχλήσετε κάποιον που δεν στέλνει μηνύματα πίσω. Δεν γνωρίζετε τον λόγο για τον οποίο δεν απαντήσατε έτσι εάν συνεχίζετε να στέλνετε κείμενο και κείμενο χωρίς να τους δίνετε την ευκαιρία να διαβάσετε ακόμη και την πρώτη, θα είναι πραγματικά off-putting σε αυτόν και θα είναι ακόμη και ενοχλημένος - το οποίο θα τον κάνει να μην θέλει να απαντήσει ακόμη περισσότερο.

  1. Περιμένετε μια μέρα ή δύο και στείλτε ένα απλό, φλερτ μήνυμα.

Αν δεν απαντήσει μέσα σε μια μέρα ή δύο, στείλτε ένα κείμενο παρακολούθησης με χαριτωμένο και πονερό τρόπο. Κάτι σύμφωνα με τη φράση "Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα με ξεχάσατε τόσο εύκολα)" παίρνει το μήνυμα απέναντι, αλλά δεν ακούγεται σαν να είσαι τρελός ή αναστατωμένος - δύο πράγματα που θα κάνουν έναν άντρα φοβισμένο να απαντήσει.

  1. Μην παραπονιέστε για το online.

Καταχωρίζοντας παθητικά επιθετικά μηνύματα σχετικά με το γεγονός ότι δεν έχετε απαντήσει με την ελπίδα ότι θα το δει και στην πραγματικότητα θα ανταποκριθεί είναι μια κακή ιδέα. Πιθανότατα, αν βλέπει κάτι τέτοιο, αυτόματα θα απενεργοποιηθεί γιατί αρχίζετε ήδη το δράμα στα κοινωνικά μέσα και το μόνο που έκανε ήταν να μην απαντήσει.

  1. Απλά πάρτε ένα αναπνοή και χαλαρώστε.

Δεν υπάρχει απολύτως λόγος να δουλέψω τώρα. Υπάρχουν τόνοι λόγοι για τους οποίους οι άντρες δεν ανταποκρίνονται αμέσως στα κείμενα και πρέπει να του δώσετε την ευκαιρία να απαντήσετε και να εξηγήσετε εάν είναι απαραίτητο. Μπορεί να μην το κάνει και για το σκοπό και δεν μπορεί να παρατηρήσει καν ότι παίρνει τόσο πολύ. Απλά χαλαρώστε.

  1. Βάλτε το τηλέφωνο μακριά και πηγαίνετε να διασκεδάσετε.

Πρέπει να σηκωθείτε και να διασκεδάσετε. Όχι μόνο θα κάνει το χρόνο να περάσει, αλλά θα πάρει το μυαλό σας μακριά από αυτόν εντελώς. Η απόλαυση του χρόνου με τους φίλους και τους συναδέλφους σας μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να θέσετε τα πράγματα σε προοπτική για εσάς γιατί θα συνειδητοποιήσετε πόσο εύκολο είναι να ξεχάσετε να κοιτάξετε ακόμη και το τηλέφωνό σας.

  1. Μην καθίσετε και προσέξτε το τηλέφωνό σας να περιμένει.

Μην κάθεστε δίπλα στο τηλέφωνο και περιμένετε να απαντήσει. Ποτέ δεν έχετε ακούσει το ρητό "ένα είδωλο ποτ ποτέ δεν βράζει"; Ο χρόνος θα περάσει πολύ αργά και θα γίνεις όλο και περισσότερο αναστατωμένος από το γεγονός ότι δεν έχει ξαναγυρίσει. Θέστε λοιπόν το τηλέφωνό σας μακριά και πηγαίνετε απασχολημένος με κάτι άλλο. Αφιερώστε λίγο χρόνο μακριά από το τηλέφωνό σας, έτσι ώστε να μην το βλέπετε εμμονή για το κείμενό του.

  1. Συνεχίστε και ξεχάστε το.

Εάν δεν έχει απαντήσει για τρεις ημέρες και έχετε στείλει ένα κείμενο παρακολούθησης και ότι δεν έλαβε απάντηση για λίγες μέρες, έκοψε τις απώλειές σου και προχώρησε. Δεν πρόκειται να σας στείλει πίσω και δεν μπορείτε να καθίσετε και να περιμένετε για πάντα. Επίσης, δεν μπορείτε να συνεχίσετε να στέλνετε τυχαία κείμενα τώρα και στη συνέχεια ελπίζοντας ότι θα απαντήσει. Οι πιθανότητες είναι ότι σε κοίταξε. Ήρθε η ώρα να το αποδεχτείτε και να παραλάβετε τον εαυτό σας και να βρείτε έναν νέο άνθρωπο που θα σας στέλνει κείμενο.

Μεγάλα λάθη που πρέπει να αποφύγετε όταν δεν επιστρέφει κείμενο

Είναι εύκολο να μεταβείτε σε ορισμένα συμπεράσματα όταν ένας τύπος δεν επιστρέφει κείμενο, αλλά πρέπει πρώτα να θυμηθείτε κάποια πράγματα. Δεν θέλετε να κάνετε λάθη που θα καταλήξουν να καταστρέψουν κάτι που θα μπορούσε να ήταν υπέροχο. Εδώ πρέπει να αποφύγετε με κάθε κόστος.

  1. Βομβαρδισμός με κείμενα.

Εάν θέλετε πραγματικά να εξασφαλίσετε ότι κάποιος ποτέ δεν σας στέλνει κείμενα, στείλτε κείμενο μετά από ερώτημα γιατί δεν ανταποκρίνεται. Αυτό είναι εξαιρετικά ενοχλητικό γι 'αυτόν και δεν θα θελήσει ποτέ να απαντήσει. Εάν δεν μπορεί καν να παραμείνει μακριά από το τηλέφωνό του για μια μέρα χωρίς να σας κακομαθώ, δεν θα θέλει να σας γνωρίσει πια για να μάθετε πόσο περισσότερο θα μπορούσατε να κάνετε όταν δεν είστε ευτυχισμένοι.

  1. Υπερβολική κλήση.

Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνετε όταν κάποιος δεν σας στέλνει μηνύματα είναι να τον καλέσετε. Ειλικρινά, αυτό είναι μόνο ένα μεγάλο όχι-όχι. Εκτός αν εσείς μιλάτε στο τηλέφωνο πολλά όπως είναι, καλώντας θα βάλει μόνο μερικές κόκκινες σημαίες σε τον. Αυτός θα το δει ως τον τρόπο να "κρατάτε τις καρτέλες" πάνω του και οι τύποι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ, ΜΟΡΦΗ Ή ΣΧΕΣΗ Μην κάνετε αυτό το λάθος όταν δεν σας στέλνει κείμενο.

  1. Κατηγορώντας τον για να κάνει τίποτα.

Προφανώς, το μυαλό μας πάει σε ένα πολύ κακό μέρος, όταν κάποιος δεν μας γράψει πίσω. Νομίζουμε ότι δεν μας αρέσει και είναι έξω με ένα άλλο κορίτσι και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν μας στέλνει επιστολή. Δεν μπορείτε και δεν εννοώ σε καμία περίπτωση να τον γράψετε και να τον κατηγορήσετε ότι είστε με κάποιον άλλο. Αυτός είναι ένας παράλογος φόβος που θα τον κάνει να μην θέλει ποτέ να είναι μαζί σου. Εάν έχετε νόμιμες ανησυχίες για τον μη πιστό του, πρέπει να τον μιλήσετε αυτοπροσώπως.

Οι τύποι δεν επαναφέρουν κείμενο για διάφορους λόγους. Μερικές φορές δεν βλέπουν καν το κείμενό μας ή μερικές φορές το βλέπουν και στη συνέχεια ξεχνάμε απλώς να απαντήσουμε. Αν συμβεί αυτό, αυτές οι συμβουλές μπορούν να σας βοηθήσουν να μάθετε τι πρέπει να κάνετε όταν δεν σας στέλνει κείμενο.

Leave A Comment

− 5 = 5