Πώς να πει κάποιος που τους αγαπάς

Το να λέτε σε κάποιον που τον αγαπάτε είναι μια από αυτές τις στιγμές που δεν σας αρέσουν ποτέ, ανεξάρτητα από το πόσες φορές το είπατε ή πόσα έχετε προετοιμάσει για το μεγάλο γεγονός. Και αν αγωνίζεστε με τα σωστά λόγια για να πείτε ή απλά χρειάζεστε κάποια επιπλέον συμβουλή, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Θα σας δώσουμε μια εύχρηστη ανάλυση που θα περιγράφει όχι μόνο πώς να ΔΕΙΤΕ κάποιον που τους αγαπάτε, αλλά πώς να τους δείξετε.

bd00e222788a9fc52ce0b93cdad969ec
Πρώτα πρώτα πράγματα: Βεβαιωθείτε ότι είστε πραγματικά ερωτευμένος
Είναι ατυχές, αλλά τόσοι πολλοί άνθρωποι σφάλλουν την αγάπη για την επιθυμία ή την ανάγκη. και δεν τους κατηγορώ. Η διάκριση μεταξύ των δύο μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολη, ειδικά όταν η σχέση είναι νέα και φρέσκια. Έχετε μια πραγματική αγάπη για αυτό το άτομο; Σας κάνουν να χαμογελάσετε, να κάνετε τη ζωή σας πλήρης και να τις κοιτάτε με απολύτως καμία κρίση; Έχουν οι δυο σας αμοιβαίους στόχους που δουλεύετε μαζί, όχι μόνο ένα άτομο που βασίζεται στο άλλο για το μέλλον και την ευτυχία τους; Είναι οι δυο σας ίσοι, σέβονται ο ένας τον άλλον με εμπιστοσύνη και ειλικρίνεια; Αυτό είναι αγάπη.
Από την άλλη πλευρά, εάν βρεθείτε μόνο για να βουτήξετε στα παντελόνια των συνεργατών σας και να μην έχετε καμία πραγματική επικοινωνία ή σύνδεση, μπορεί εσείς να σκεφτείτε αυτά τα πυροτεχνήματα γιατί η επιθυμία δεν αγαπά. Και αν αισθανθείτε ότι πρέπει να έχετε αυτό το άτομο στη ζωή σας ή δεν μπορείτε να συνεχίσετε, μπορεί να προκαλέσετε σύγχυση στην αγάπη για τις ανάγκες.

Μην πείτε ποτέ ότι αγαπάτε κάποιον πολύ σύντομα
Η αρχή μιας ολοκαίνουργιας σχέσης είναι ΠΟΛΥ διασκεδαστική. Οι δυο σας μιλάνε για ώρες στο τέλος, γελάζοντας και γκρινιάζοντας και φλερτάροντας σαν κανένα άλλο. Πάμε σε ανόητες και ρομαντικές ημερομηνίες και υπάρχουν πυροτεχνήματα κάθε φορά που φιλάς. Μπορεί να αισθάνεσαι σαν να είσαι τρελά ερωτευμένος μακριά από το ρόπαλο. Δυστυχώς, όμως, αυτό το συναίσθημα είναι σχεδόν πάντα αναληθές. Ενώ μπορεί να καταλήξετε να ερωτευτείτε με αυτό το άτομο σε μεταγενέστερο χρόνο, μην ρίχνετε τις λέξεις έξω εκεί πολύ σύντομα. Μπορεί να καταλήξετε να αλλάξετε το μυαλό σας μακροπρόθεσμα ή και χειρότερα, τρομάζοντας τον νέο σας σύντροφο. Δώσε του χρόνο. Χαλαρώστε.

6e56f920f7c3881a51038a0c068295c8
Πείτε σε κάποιον που τους αγαπάτε χρησιμοποιώντας τα λόγια σας
Να είστε γενναίοι και να το λέτε στο πρόσωπό τους.
Τώρα, αυτό μπορεί να μην είναι για όλους. μπορεί να είναι σοβαρά σκληρό και νευρικό-wracking να πω αυτά τα τρία ισχυρά λόγια σε someones πρόσωπο. Αλλά αυτό είναι ακριβώς το πράγμα - είναι ισχυρά λόγια, και έχοντας το θάρρος να το πείτε στον αγαπημένο σας πρόσωπο είναι ο καλύτερος τρόπος να το κάνετε. Όταν ο χρόνος αισθάνεται τέλειος, δημιουργήστε το θάρρος σας, κοιτάξτε βαθιά στα μάτια τους και πείτε «σ 'αγαπώ». Η καρδιά τους θα λειώσει αμέσως και θα δείτε την καλύτερη αντίδραση του προσώπου που έχετε δει ποτέ σε ολόκληρη τη ζωή σας. Εγγυημένη.

Να το ψιθυρίζεις στο αυτί τους.
Θα μπορούσατε να ψιθυρίσετε σχεδόν τίποτα και αυτό θα ήταν αυτόματα απίστευτα ρομαντικό. σύμφωνος? Το ψιθυριστό "σε αγαπώ" στους ώμους των συνεργατών σου είναι πάντα μια καλή ιδέα. Όταν το περιμένουν λιγότερο - για παράδειγμα, οι δυο σας γλιστρούν στον καναπέ βλέποντας μια αξιολάτρευτη ταινία και ανταλλάσσοντας φιλιά κάθε πέντε δευτερόλεπτα - γέρνουν και ψιθυρίζουν τις τρεις αυτές ειδικές λέξεις με ένα φιλί στο λαιμό. Έτσι, τόσο ρομαντικό!

Σχεδιάστε μια ρομαντική νύχτα και ενημερώστε τα.
Καλέστε το συνεργάτη σας το πρωί. Πείτε τους ότι έχετε κρατήσει κρατήσεις για μια κρουαζιέρα δείπνο και να φορέσει την καλύτερη ενδυμασία τους. Ενημερώστε τους απόψε είναι μια πολύ ξεχωριστή βραδιά και έχετε κάτι σημαντικό να τους πείτε - αλλά μην τους πείτε τι είναι, ανεξάρτητα από το πόσο σας πειράζουν. Θα είναι η έκπληξη μιας ζωής όταν βγαίνετε με τη μεγάλη λέξη L κατά τη διάρκεια μιας απίστευτα καλά σχεδιασμένης και εντελώς ρομαντικής ημερομηνίας.

Πείτε το στο τηλέφωνο.
Αυτή η συγκεκριμένη επιλογή δεν συνιστάται πραγματικά. Πολλοί άνθρωποι μπορεί να θεωρούν ότι αυτό δεν είναι ειλικρινές ή ρομαντικό στο παραμικρό. μετά από όλα, η πλειοψηφία των ατόμων θέλουν να τους πει στο πρόσωπό τους. Αλλά μερικές φορές δεν έχετε άλλη επιλογή. Ίσως οι δυο σας χωρίζονται για λίγο ή απλώς δεν μπορείτε να φτιάξετε το θάρρος. Αν συμβαίνει αυτό, θα πρέπει να το πείτε μέσω τηλεφώνου!

8e1f33e8c21613454846685436f5255c
Πείτε σε κάποιον που τους αγαπάτε χωρίς να το λέτε πραγματικά
Γράψτε τον ένα ερωτικό γράμμα.
Να ντροπιάσετε να χρησιμοποιήσετε τα λόγια σας; Τότε γράψτε τους! Δεν ξέρω για σας, αλλά μια ερωτική επιστολή είναι εξαιρετικά ερωτική και συναισθηματική και είναι κάτι που ο εραστής σας θα μπορεί να κρατήσει για το υπόλοιπο της ζωής του. Η ερωτική σας επιστολή δεν πρέπει να είναι απίστευτα μεγάλη: απλά σημειώστε ΓΙΑΤΙ την αγαπάτε και την τελειώστε με ένα "Είμαι ερωτευμένος μαζί σας" ή "Σ 'αγαπώ" για να σφραγίσει τη συμφωνία. Θα αγαπήσουν αυτή τη γλυκιά χειρονομία.

Γράψτε του ένα σύντομο, ρομαντικό ποίημα.
Δημιουργήστε το δικό σας ρομαντικό ποίημα για να τα χτυπήσετε έξω από το πάρκο, ή επιλέξτε ένα προκατασκευασμένο ένα που θα στείλει ακόμη την καρδιά τους σε ένα στιγμιαίο πτερυγισμό. Όλοι αγαπούν ένα χειρόγραφο ρομαντικό ποίημα, αλλά τα προ-φτιαγμένα κλασικά είναι πάντα καλά.

Πάρτε πνευματώδη με ένα τραγούδι 'Σ' αγαπώ '.
Σκεφτείτε ότι μπορείτε να βγάλετε όλη τη δημιουργικότητα στη βαλβίδα σας και να γράψετε ένα ολόκληρο τραγούδι "Σ 'αγαπώ"; Τότε λέμε GO ΓΙΑ ΤΟ! Θα λατρέψουν αυτή τη συναρπαστική χειρονομία και είναι κάτι που θα θέλουν να θυμούνται για πάντα. Και μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον ρομαντικά σημεία, χαράζοντας το όμορφο τραγούδι σας σε αυτά. Ειλικρινά, τι είναι πιο λαμπερό από αυτό; Είναι σαν μια ρομαντική ταινία που έφερε στη ζωή!

Γράψτε στον ουρανό.
Μπορεί να είναι ΜΙΚΡΗ τιμή, αλλά είναι σίγουρα κάτι που θα τους καταλάβει. Σχεδιάστε την επόμενη μέρα σας κατά τη διάρκεια της ημέρας - ένα πικ-νικ έξω στο αγαπημένο πάρκο της ίσως- και να τις εκπλήξετε με το γράμμα "Σ 'αγαπώ" γραμμένο στον ουρανό.

Γράψτε το στην άμμο.
Πάρτε τον εραστή σας για μια μέρα στην παραλία και πείτε του ότι έχετε ένα ειδικό μήνυμα για να γράψετε γι 'αυτούς στην άμμο. Θα είναι συγκλονισμένοι όταν οι γιγαντιαίες επιστολές σχηματίζουν μια ομολογία «σε αγαπώ».

Κρυφό μήνυμα.
Ίσως θα μπορούσατε να γράψετε και να τοποθετήσετε στο μενού τους τις λέξεις «Σ 'αγαπώ» την επόμενη φορά που θα βγείτε στο δείπνο. Ίσως θα μπορούσατε να σχεδιάσετε ένα ολόκληρο κυνήγι σαρωτών όπου το τελικό μήνυμα διαβάζει ότι σε αγαπώ. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες και ιδέες για να αποκρύψετε την ισχυρή σας σημείωση!
bce45505032595345c863ca6563002d6
Πείτε σε κάποιον που τους αγαπάτε χρησιμοποιώντας μόνο ενέργειες
Τον ενθαρρύνετε σε όλους τους τομείς της ζωής του.
Υποστηρίζοντας κάποιον και ενθαρρύνοντάς τον είναι ένας εύκολος τρόπος να του δείξετε ότι αγαπάτε και φροντίζετε για αυτούς. Μετά από όλα, εάν θα μπορούσατε να φροντίσετε λιγότερο για το μέλλον ή τη ζωή τους, δεν θα κολλήσετε για να τους βοηθήσετε κατά τη διάρκεια των δύσκολων καιρών και να τους χαρίσετε κατά τη διάρκεια των μεγάλων χρόνων. Και ποιος δεν αγαπά να έχει κάποιον από την πλευρά του μέσω όλων?

Πηγαίνετε το επιπλέον μίλι για να τον δει χαμόγελο.
Όταν ερωτευτείτε κάποιον, δεν θα σταματήσετε τίποτα για να τους δείτε χαμόγελο. και αυτό είναι ένα FACT. Εάν συνεχίζετε να βγαίνετε από το δρόμο σας για να τους χαμογελάσετε και να τους κάνετε να γίνουν ευτυχισμένοι κάθε μέρα της ζωής τους, σίγουρα θα νιώσουν την αγάπη που έρχεται από τη δική σας κατεύθυνση.

Φροντίστε για τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τα ενδιαφέροντά του.
Όταν αγαπάτε τον σύντροφό σας, η επικοινωνία είναι καθοριστική. Θεωρείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους για οτιδήποτε και όλα, μεγάλα ή μικρά, και ακούτε πάντα αυτό που έχουν να πουν. Είστε εκεί για να ακούσετε και να είστε ο ώμος για να φωνάξετε όταν το χρειάζονται, και είστε εκεί για να γιορτάσετε τα ευχάριστα νέα στη ζωή τους. Και ξέρετε πόσο μισείτε το μπάσκετ; Λοιπόν, θα παρακολουθείτε ακόμα ένα παιχνίδι μαζί του κάθε φορά και μόνο επειδή τον αγαπάτε και θέλετε να μοιραστείτε τα ενδιαφέροντά του. Θα πάτε πρόθυμα και θα πάρετε ένα πεντικιούρ με το κορίτσι σας επειδή σας ζήτησε και εγώ; Αυτο θα πει αγαπη.

Αποδεχτείτε τον για ποιον είναι.
Αποδοχή κάποιος για ποιοι είναι και μη κρίνουμε τους με βάση το βλέμμα τους, παρελθόν ή ιδιορρυθμίες, είναι απλά ο ευκολότερος τρόπος να παρουσιάσετε κάποιον που τους αγαπάτε. Αν μπορείτε να τον δεχτείτε με ΟΛΑ τα ελαττώματά του και ποτέ να μην το ρίξετε στο πρόσωπό του ή να τον κρίνετε σκληρά εξαιτίας αυτού, τότε τον δείξατε πόσο βαθιά αγαπάς και τον φροντίζεις γι 'αυτόν.

Να είσαι ο εαυτός σου.
Το να είσαι ο εαυτός σου είναι ένας άλλος τρόπος για να δείξεις σε κάποιον που τον αγαπάς. Εξάλλου, εάν κρύβετε πίσω από τα ψέματα και την εξαπάτηση, δεν δίνετε σε αυτό το άτομο όλα σας. Δεν τους αφήνετε να τους δουν και να τους αφήνουν να σας δουν για ποιοι είστε πραγματικά και δεν μπορούν πραγματικά να σας αγαπούν χωρίς να σας γνωρίζουν στο έπακρο. Τούτου λεχθέντος, να είστε οι ίδιοι. Μη φοβάστε να δείξετε την καλή και την κακή σας πλευρά. Να είστε ανοιχτοί και ειλικρινείς με τον σύντροφό σας, αν τους αγαπάτε και θέλετε να σας αγαπούν.

Φροντίστε για τους φίλους και την οικογένειά του.
Εάν δεν τους αγαπάτε, θα μπορούσατε να φροντίσετε λιγότερο εάν οι φίλοι τους σας μισούσαν. Δεν θα ασχοληθήκατε να προσπαθήσετε να κάνετε μια καλή εντύπωση με την οικογένειά τους. Από την άλλη πλευρά, πηγαίνετε έξω από το δρόμο σας για να βεβαιωθείτε ότι οι φίλοι σας αποδέχονται και αγαπάτε και η οικογένεια πιστεύει ότι τέλεια εφαρμογή σας είναι ένας μεγάλος και ισχυρός τρόπος να πω ότι σας αγαπώ. Και αν είστε πρόθυμοι να βοηθήσετε την οικογένεια με γεγονότα-ίσως φέρνοντας κάποιο επιπλέον φαγητό στο θλιμμένο θείος του ή επισκεφθείτε το νοσοκομείο για να βεβαιωθείτε ότι η γιαγιά της είναι εντάξει- είναι ένας άλλος πολύ καλός τρόπος να δείξετε πόσο σας ενδιαφέρει. Μετά από όλα, όταν αγαπάς κάποιον, δεν ενδιαφέρεσαι μόνο για αυτούς, αλλά για όλους όσους είναι κοντά σε αυτούς.

dfdf4555a382b5306401f6aa0b76293a
Πώς να μην πείτε σε κάποιον που τους αγαπάτε
Μέσω email ή άμεσου αγγελιοφόρου.
Εντάξει, σοβαρά. Πόσο απρόσωπη είναι αυτή; Δεν θα ήθελα να ανοίξω το λογαριασμό μου στο Facebook, να δω ένα νέο μήνυμα από το φίλο μου και να δω «σ 'αγαπώ» γραμμένο στο πλαίσιο μηνυμάτων. Απολύτως κανένα ειδύλλιο, και δεν έφτασε ούτε στο δρόμο του να το πει με πραγματικά γοητευτικό και γοητευτικό τρόπο. Άμεση δολοφόνος διάθεσης - και αν καταλήξετε να το κάνετε μέσω e-mail ή instant messenger, μπορώ σχεδόν να εγγυηθώ ότι δεν θα πάρετε ένα σ 'αγαπώ σε αντάλλαγμα.

Μέσα από έναν αμοιβαίο φίλο.
Σοβαρά, δεν είμαστε πια στην έβδομη τάξη. Δεν χρησιμοποιούμε τους φίλους μας για να πούμε στον άλλο φίλο μας ότι μας αρέσει ". Εάν αγαπάς πραγματικά κάποιον - και δεν είναι ψεύτικο, ψεύτικο ή απλώς απλώς λαγνεία - τότε πρέπει να το πεις μόνος σου, ανεξάρτητα από το πόσο καταλήγεις να το κάνεις. Μην αφήνετε έναν φίλο να χύσει τα φασόλια για σας!

Όταν πίνετε.
Πρέπει πραγματικά να το εξηγήσω αυτό; Το πόσιμο οδηγεί στο να λέμε πράγματα που δεν εννοούμε πάντα στο μέγιστο. Εάν έχετε πίνει, κρατήστε το flirty και casual. Μην εξομολογείτε την αγάπη σας με τον σύντροφό σας, ενώ παραβιάζετε τα λόγια σας και πέφτετε από την καρέκλα σας. Αυτό δεν είναι ρομαντικό ή γλυκό. είναι απλά αξιολύπητη.

?

Leave A Comment

81 − = 71