Τι σημαίνει όταν δεν γράφει ποτέ πρώτα κείμενα αλλά απαντά;

Υπάρχει πολύ περισσότερο σε αυτό το ερώτημα από ό, τι φαίνεται αρχικά. Με αφήνει να αναρωτιέμαι πράγματα όπως: όπου βρίσκεστε στη σχέση σας? ποια είναι τα προγράμματά σας όπως? τι είναι μια συνηθισμένη συνομιλία γραπτών μηνυμάτων μεταξύ των δύο σας; Αυτά παίζουν μεγάλο ρόλο στο γιατί δεν μπορεί να ξεκινήσει κείμενα.

Τι σημαίνει όταν δεν γράφει ποτέ πρώτα κείμενα αλλά απαντά;

Εσείς εργάζεστε, μαθαίνετε ή εκπαιδεύετε στο ίδιο πρόγραμμα; Αν είστε νυχτερινή κουκουβάγια και είναι ένα πρόωρο πουλί, μπορεί να είναι απλώς μια περίπτωση που δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Μπορεί να μην θέλει να σας ξυπνήσει ή να σας ενοχλήσει ενώ είστε απασχολημένοι. Υπάρχει όμως μια διαφορά, μια μεγάλη, μεταξύ της ύπαρξης και της μη ενδιαφέροντος. Αν ξέρει ότι έχετε μια κακή μέρα, δεν αισθάνεστε καλά, ή ακόμα και κάτι συναρπαστικό, όπως πρόσφατα ξεκινήσατε μια νέα δουλειά που πρέπει να φτάσει. Θα πρέπει να είναι εξίσου αφοσιωμένος να παραμείνει στην ίδια σελίδα μαζί σας όπως εσείς. Εκτός αν, φυσικά, η σχέση είναι νέα ή περιστασιακή. Ακόμα και ένας στενός φίλος θα πρέπει να θέλει να κάνει check in για εσάς. Εάν αισθανθήκατε ποτέ την επιθυμία να γράψετε κείμενο, "Μην ανησυχείτε. Είμαι εντάξει, "μέσα στον σιωπηλό αιθέρα, ίσως θελήσετε να επανεκτιμήσετε τι κάνουν οι δυο σας.

Ίσως είναι απλά ένας καλών. Αυτού του είδους ο τύπος παίρνει ένα σωστό χτύπημα από εμάς! Μερικοί τύποι είναι πιο παλιομοδίτικοι όταν πρόκειται για επικοινωνία. Θέλουν να ακούσουν τη φωνή σας, να αποκωδικοποιήσουν τις αποχρώσεις σε μια συζήτηση ή ανησυχούν πραγματικά ότι δεν θα μεταφέρουν αυτό που θέλουν μέσω του κειμένου. Όλοι μας είχαμε εκείνο το φιάσκο γραφής, όπου η αυτοσυντήρηση έγινε ο προάγγελος της αποκάλυψης της κοινωνικής μας ζωής. Μπορείτε να τον καταλάβετε που δεν θέλει να είναι αυτός ο τύπος. Έχετε δει το μωρό πριν, έτσι; Αυτό που μοιάζει με αυτό-

Κορίτσι - Σας ευχαριστώ ξανά για την καταπληκτική πρώτη ημερομηνία.
Guy - Ας φροντίσουμε να προγραμματίσουμε ένα δευτερόλεπτο! Δεν μπορώ να περιμένω να δω τις μεγάλες σου όμορφες θηλές.
Guy - ΟΧΙ
Guy- Λυπάμαι πολύ. Εννοούσα λακκούβες. Η φωτογραφία μου το έχει διορθώσει αυτόματα.
Guy- Δεν ήθελα να γράψω θηλές.
Guy - Πάω να πηδήσω από μια γέφυρα τώρα.

Βλέπω? Ο φτωχός τύπος φάνηκε να έχει το χαστούκι του, αντιμετωπίζει ένα χαριτωμένο κορίτσι σε μια ωραία πρώτη ημερομηνία, και έπρεπε να το παρακολουθήσουν όλα ανατίναξη στο πρόσωπό του πάνω από ένα ξεκαρδιστικό, αλλά τρομερά ενοχλητικό λάθος. Εάν θα προτιμούσε να σας καλέσει και να αφήσει τα κείμενα σε σας, αυτό είναι εντάξει. Όλοι έχουμε την προτιμώμενη μέθοδο επικοινωνίας μας. Mine = μέσω μιας κίνησης από το παράθυρο πάνω από μια tacos που παραγγέλλουν ραγισμένα ηχεία.

Τελικά, και μου αρέσει να παραθέτω υπερβολικά μεγάλες ταινίες, δεν είναι απλά αυτό σε εσένα. Όπως λέει ο Greg Behrendt: "Εδώ είναι κάτι άλλο που πρέπει να σκεφτείτε: καλώντας όταν λέτε ότι πρόκειται να είναι το πρώτο τούβλο στο σπίτι που χτίζετε με αγάπη και εμπιστοσύνη. Αν δεν μπορεί να βάλει αυτό το ηλίθιο τούβλο κάτω, δεν πρόκειται ποτέ να έχετε ένα σπίτι μωρό και είναι κρύο έξω. "Υπάρχει κάτι που πρέπει να ειπωθεί ότι είναι αξιόπιστο και δείχνει ενδιαφέρον. Εάν το κάνει μόνο όταν το βάλετε στην προσπάθεια να κάνετε το πρώτο βήμα, ίσως είναι καιρός να τον υποβαθμίσετε στη ζώνη φίλων ή, αν είναι ένα πρότυπο συμπεριφοράς, έξω από την πόρτα.

Τέλος, μπορεί να μην είναι σίγουρος πού βρίσκεται στη σχέση μαζί σας. Τους είπες ότι σου αρέσει να βλέπεις ότι το τηλέφωνό σου ανάβει με τα μηνύματά του; Τους είπες ότι είναι σημαντικό (παρόλο που, φυσικά, πρέπει να έρθετε πρώτος, καθώς και φίλοι, οικογένεια και άλλοι που δεν νιώθουν περίεργοι να φτάσουν σε εσάς). Αν δεν είναι σίγουρος αν διακόπτει το χρόνο σας με κάποιον άλλο, ίσως είναι καιρός να έχει τη συνομιλία. Καλή τύχη και σε σας, διότι γνωρίζουμε πόσο σπουδαίο είναι το προβάδισμα σε αυτό που δεν είναι ποτέ.

Απλά θυμηθείτε ότι είστε φοβερό! Είσαι εσύ! Αξίζετε κάποιον που σκέφτεται για σας και θέλει να σας ενημερώσει ότι σκέφτεται για σας όταν δεν είστε μαζί.

Leave A Comment

82 + = 87