Γιατί δεν μπορείτε να βρείτε αγάπη

Οι χαρακτήρες στην τηλεόραση πέφτουν και έρχονται συνεχώς από την αγάπη. Οι φίλοι σας βρίσκονται σε σχέσεις και κάποιοι έχουν παντρευτεί ακόμη και τον άνθρωπο του ονείρου σας. Φαίνεται ότι όλοι βρίσκουν αγάπη εκτός από εσένα. Γιατί δεν μπορείτε να βρείτε αγάπη?

Αν είστε σαν τους περισσότερους ανθρώπους, θέλετε να βρείτε κάποιον που να έχει μια αγάπη, ευτυχισμένη σχέση με. Αυτή είναι μια φυσιολογική επιθυμία για ανθρώπους. Είμαστε φυσικά κοινωνικά πλάσματα που θέλουν να δεσμευτούν με τους ανθρώπους γύρω μας. Όταν δεν μπορούμε να βρούμε το σωστό άτομο για να είναι μαζί, μπορεί να είναι καταθλιπτικό και demoralizing. Η εύρεση της αγάπης θα συμβεί, αλλά μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος.

Γιατί δεν μπορείτε να βρείτε αγάπη

Γιατί δεν μπορείτε να βρείτε αγάπη

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους δεν μπορείτε να βρείτε αγάπη. Αν κοιτάξετε τον κόσμο, υπάρχουν πολλοί άνδρες και γυναίκες. Υπάρχουν επίσης πολλά ζευγάρια. Όταν παρακολουθείτε όλους που χρονολογούνται, διασπάστε και βρείτε έναν νέο συνεργάτη, μπορεί να είναι εξοργιστικό. Φαίνεται ότι όλοι οι άλλοι βρίσκουν αγάπη εκτός από εσάς. Αυτό πιθανότατα δεν είναι εξ ολοκλήρου αληθινό, αλλά σίγουρα μπορεί να νιώθει όπως και κατά καιρούς.

Μπορεί να μην μπορείτε να βρείτε αγάπη επειδή είστε πολύ απασχολημένοι στο χώρο εργασίας ή στο σχολείο για να γιορτάσετε πραγματικά. Αυτό θα μπορούσε επίσης να είναι επειδή δεν έχετε την εμπιστοσύνη που χρειάζεστε για να κάνετε μια κίνηση και να μιλήσετε στα παιδιά ή τα κορίτσια που σας αρέσουν. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους δεν μπορείτε να βρείτε αγάπη, αλλά δεν θα σας βοηθήσουν να είστε ευτυχισμένοι και να έχετε μια ικανοποιητική σχέση. Σε κάποιο σημείο, πρέπει να ξεπεράσετε όλους τους λόγους για να μην είστε με κάποιον και να βρείτε λόγους για τους οποίους πρέπει να προσπαθήσετε να βρείτε αγάπη.

Ρίξτε μια ματιά στον καθρέφτη και σκεφτείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε. Ο μόνος πραγματικός λόγος που σας κρατά πίσω από την αγάπη είναι ο ίδιος. Μπορεί να είσαι πολύ επιλεκτικός για το τι θέλεις, μπορεί να μην έχεις εμπιστοσύνη ή ίσως να κρατάς ελπίδα για μια συντριβή που είναι εντελώς ανύπαρκτη. Όποια και αν είναι η περίπτωση, το μόνο πράγμα που σας εμποδίζει να βρείτε αγάπη είναι το μυαλό σας.

Ρίξτε μια ματιά στον εαυτό σας

Πρέπει να είσαι αδίστακτα ειλικρινής για τον εαυτό σου. Τι σας εμποδίζει να βρείτε αγάπη; Μερικοί άνθρωποι ανησυχούν ότι δεν είναι αρκετά ελκυστικοί. Άλλοι άνθρωποι δεν έχουν την εμπιστοσύνη να κάνουν μια κίνηση ή να φλερτάρουν με μια συντριβή. Άλλοι άνθρωποι είναι πολύ απασχολημένοι για να παίξουν πραγματικά το γήπεδο. Όλοι αυτοί οι λόγοι μπορούν να βοηθήσουν στην εξεύρεση του σωστού προσώπου.

Υπάρχουν πτυχές της ζωής σας που μπορείτε να αλλάξετε για να κάνετε πιο πιθανό ότι θα βρείτε το σωστό άτομο. Για παράδειγμα, φανταστείτε την τρέχουσα ζωή σας. Εάν είστε συνεχώς απασχολημένοι στην εργασία, τότε δεν θα έχετε πολλές ευκαιρίες να βρείτε το σωστό ρομαντικό σύντροφο. Αν δεν συναντήσετε τον κατάλληλο άνθρωπο στην εργασία, ίσως να μην βρείτε ποτέ αγάπη. Θα πρέπει να κάνετε ευκαιρίες για να συναντήσετε ανθρώπους και να βγείτε εκεί.

Αυτό σημαίνει ότι εξαρτάται από αυτό που σας αρέσει και από το άτομο που θέλετε να βρείτε. Αν σας αρέσει η πεζοπορία και το ύπαιθρο, να συμμετάσχετε σε ένα club που τρέχει, να κάνετε μαραθώνιο ή να βρείτε μια ομάδα που καγιάκει μαζί. Αυτό θα σας δώσει περισσότερες ευκαιρίες να συναντήσετε ανθρώπους. Επιπλέον, θα σημάνει ότι συναντάς τους σωστούς ανθρώπους. Αν σας αρέσει το ύπαιθρο και να συμμετάσχετε σε μια λέσχη πεζοπορίας, τότε το είδος του τύπου που συναντάτε θα σας αρέσει να βρίσκεστε σε εξωτερικούς χώρους. Εξακολουθείτε να μην είστε ένας τέλειος αγώνας, αλλά τουλάχιστον θα ξέρετε ότι έχετε κάποια κοινά πράγματα.

Είναι οι ελλείψεις σας να πάρει τον τρόπο?

Ίσως να νομίζετε ότι είστε πολύ σύντομοι ή μισείτε τη μύτη σας. Μπορεί να αισθάνεστε σαν να είστε πολύ βαρετό, πάρα πολύ λίπος ή πολύ δουλειά-επικεντρώθηκε για κάποιον που θα σας αρέσει ποτέ. Θα κάνατε λάθος. Αρχικά, οι περισσότερες από τις αδυναμίες που βλέπετε στον εαυτό σας δεν είναι αυτό που βλέπει ο υπόλοιπος κόσμος. Είμαστε φυσικά πιο σκληροί για τον εαυτό μας από ό, τι οποιοσδήποτε άλλος είναι. Βλέπετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη κάθε μέρα και διαλέγετε την εμφάνισή σας. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι σχεδόν τόσο σκληροί. Επιπλέον, μερικές από τις πτυχές που δεν σας αρέσουν για τον εαυτό σας είναι τα πράγματα που θα αγαπήσει ο μελλοντικός σας συνεργάτης. Δώστε στον εαυτό σας ένα διάλειμμα.

Ξεκινήστε την αναζήτηση για αγάπη

Ξεχάστε ό, τι σας κρατά πίσω. Ήρθε η ώρα να βγείτε εκεί και να εξερευνήσετε τις επιλογές σας. Ενώ μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η αγάπη θα έρθει σε σας όταν η στιγμή είναι σωστή, είναι γενικά λάθος. Η αγάπη μπορεί να συμβεί τυχαία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να καθίσετε στο σπίτι, να πλέξετε και να περιμένετε τον κ. Δικαίωμα να περπατήσει μέσα από την πόρτα σας. Αντί να είστε παθητικοί, αναλάβετε ενεργό ρόλο στην εξεύρεση του σωστού ατόμου. Γυρίστε γύρω και συναντήστε νέους ανθρώπους. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι το είδος των ιδιοτήτων που θεωρείτε απαραίτητες δεν είναι αυτό που πραγματικά θέλετε σε έναν συνεργάτη. Πειραματιστείτε και διασκεδάστε. Σύντομα, θα βρείτε το σωστό άτομο.

Πάρτε μια ενεργό κοινωνική ζωή

Ο μόνος τρόπος που θα βρείτε την αγάπη είναι να συναντήσετε ανθρώπους. Εάν περνάτε τις περισσότερες ημέρες σας στην εργασία και στο σπίτι, ποτέ δεν θα συναντήσετε πιθανούς συνεργάτες. Πρέπει να συμμετάσχετε σε μια νέα λέσχη ή να ξεκινήσετε μια νέα δραστηριότητα. Πάρτε μια τάξη κολέγιο. Ό, τι κι αν κάνετε, βεβαιωθείτε ότι θα βρεθείτε στον κόσμο, θα συναντήσετε νέους ανθρώπους και θα σας προσφέρουμε ευκαιρίες να βρείτε κάποιον που σας αρέσει.

Τι γίνεται με την Απόρριψη?

Ένας από τους μεγαλύτερους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι δεν κάνουν κίνηση είναι επειδή ανησυχούν για την απόρριψη. Αυτός είναι ένας εντελώς φυσικός φόβος, αλλά προφανώς δεν θα σας βοηθήσει να βρείτε αγάπη. Υπάρχει μια εξαιρετική πιθανότητα ότι μερικοί από τους συνεργάτες που θα ζητήσετε θα σας απογοητεύσουν. Πρέπει να μάθετε να μην το κάνετε αυτό προσωπικά. Μπορεί να πιστεύουν ότι οι προσωπικότητες σας δεν είναι ένας αγώνας, ή μπορεί να είναι ήδη σε μια σχέση. Όποια και αν είναι η περίπτωση, προσπαθήστε να μην το σταθώτε πάρα πολύ.

Εάν το σκεφτείτε, μια απόρριψη είναι πραγματικά ένα καλό πράγμα. Εάν βγήκαν μαζί σας ούτως ή άλλως, θα μπορούσατε να σπαταλάτε το χρόνο σας σε μια σχέση που ο συνεργάτης σας ήξερε ότι δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει. Απορρίψεις βλάπτουν, αλλά θα σας εξοικονομήσει χρόνο και άγχος. Μείνετε θετικοί, συναντήστε νέους ανθρώπους και αργά ή γρήγορα θα καταλήξετε να βρείτε αγάπη.

Leave A Comment

34 − 29 =