Πώς να διαβάσετε τη γλώσσα του σώματος των ανδρών

Δεν είναι πάντα για αυτό που κάποιος λέει. Στην πραγματικότητα, οι περισσότερες φορές είναι η γλώσσα του σώματος ενός ατόμου που λέει την πλήρη ιστορία: τι ακολουθούν, τι είναι οι προθέσεις τους - βασικά, τι σκέφτονται. Αλλά μπορεί να είναι κάπως δύσκολο αν δεν ξέρετε τι να ψάξετε. Αφήστε το δεύτερο να μαντέψει τον εαυτό σας και να αποκωδικοποιήσει τον άνθρωπο στη ζωή σας με αυτόν τον απλό οδηγό για το πώς να διαβάσει τη γλώσσα του σώματος των ανδρών.

d84716379d3cbc30c72530117400e51a

Η πρώτη συνάντηση:

 • Αυτός Leans προς εσάς: Όταν κάποιος βλέπει προς εσάς και έχει ολόκληρο το σώμα του κλίνει προς εσάς, είναι σαφές ότι ενδιαφέρονται. Ακόμα κι αν δεν μιλάτε ακόμα, αν αυτός κλίνει το δρόμο σας και έχει το πρόσωπό του, τους ώμους και το στομάχι προς την κατεύθυνση σας, μπορείτε να το πάρετε ως σημάδι που σας ελέγχει.

άπαχος towards

 • Αυξάνει τα φρύδια του: Τώρα, θα πρέπει να είστε γρήγοροι αν θέλετε να πιάσετε αυτό το σήμα. Οι άντρες θα σηκώσουν τα φρύδια τους (χωρίς να το ξέρουν!) Αμέσως όταν βλέπουν μια γυναίκα που βρίσκουν ελκυστική. Αλλά αυτό το raise φρύδι συμβαίνει σε ένα χωριστό δευτερόλεπτο-έτσι βεβαιωθείτε ότι είστε στο φρουρά σας. (Αν συνεχίσει να αυξάνει τα φρύδια του σε σας και τα ζεύγη με ένα διάβολο χαμόγελο, πιθανότατα έχει κάποιες άλλες προθέσεις στο μυαλό του για την X-rated ποικιλία).

αύξηση his eyebrows

 • Τα δάκτυλα του ποδιού είναι στραμμένα προς τον άλλο: Είτε οι δυο σας φλερτάζετε από το δωμάτιο είτε συμμετέχετε σε μια συζήτηση, δώστε προσοχή σε αυτά που κάνουν τα πόδια του. Εάν τα δάχτυλα των ποδιών του είναι στραμμένα προς το ένα προς το άλλο, είναι ένα σημάδι ότι αισθάνεται λίγο νευρικός και αδιάφορος. Εάν συμβαίνει αυτό, δώστε του λίγο σιγουριά ώστε να μπορεί να καθίσει και να χαλαρώσει. Εξάλλου, είχατε το μάτι σας για αρκετό καιρό - δεν χρειάζεται να είναι νευρικός - και σίγουρα πρέπει να τον ενημερώσετε.

Καθίστε together

 • Ένα απαλό χαμόγελο: Λένε ότι ένα χαμόγελο μπορεί να πει πολλά για ένα άτομο και πώς αισθάνονται - είναι σχεδόν σαν να μπορούν να μιλούν ένα εκατομμύριο λέξεις χωρίς ένα μόνο ψίθυρο - και αυτό δεν θα μπορούσε να είναι πιο αληθινό. Ενώ ένα χαμόγελο από την πλευρά του μπορεί να σημαίνει ότι είναι ένας παιχνιδιάρικος που αναζητά μόνο έναν καλό χρόνο, ένα μαλακό χαμόγελο που δεν δείχνει πάρα πολύ συναίσθημα ή δόντια σημαίνει ότι σίγουρα ενδιαφέρεται για εσάς, αλλά δεν θέλει να το δείξει. Μπορεί να είναι στη ντροπαλή πλευρά και δεν θέλει να ξεπεράσει το πώς αισθάνεται πολύ σύντομα.

χαμόγελο

 • Τα πόδια του είναι απλωμένα εκτός: Δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος να το θέσετε από "σε θέλει". Σας βρίσκει τρελά ελκυστική και θέλει να είναι οικεία μαζί σας. Οι άντρες το κάνουν χωρίς να σκέφτονται, αλλά αν παρατηρήσετε ότι ο τύπος σας στέκεται με τα πόδια του μακριά, ενώ σας μιλάει, είναι σίγουρα σε σας.

Πώς να διαβάσετε τη γλώσσα του σώματος των ανδρών

 • Οπτική επαφή: Έχουμε όλοι κάνει αυτό το παιχνιδιάρικο παιχνίδι ματιών: τον κοιτάς, τον παγιδεύει, τον κοκκινίζει, χαμογελάει και γυρίζει μακριά (και αντίστροφα). Αν παρατηρήσετε ότι οι δυο σας παίζετε αυτό το flirty παιχνίδι, ενδιαφέρεται σίγουρα. Και όταν τελικά αρχίσετε να κουβεντιάζετε, η επαφή με τα μάτια του θα γίνει πιο εστιασμένη και θα διαρκέσει περισσότερο.

μάτια contact

 • Τείνει το κεφάλι του στο πλάι: Όχι μόνο προσπαθεί να είναι χαριτωμένος και flirty με σας, σας δίνει επίσης ένα μήνυμα ότι είναι εντάξει να έρθει και να συνομιλήσετε μαζί του. Εάν παίζετε το παιχνίδι ματιών μαζί του για ένα καλό χρονικό διάστημα και γυρίζει το κεφάλι του - αυτή είναι η ευκαιρία σας. Προχωρήστε πάλι πριν περάσει ο χρόνος!

σκύλος

 • Αυτός φωτοβολίδες του Nostrils του: Όχι, δεν προσπαθεί να μοιάζει με ισχυρό ταύρο για να σας κερδίσει. Αυτό συμβαίνει πραγματικά υποσυνείδητα όταν κάποιος ενδιαφέρεται για μια γυναίκα. Μπορεί να είναι δύσκολο να το πεις ενίοτε, αλλά αν παρατηρήσετε ότι αυτό το πρωταρχικό ένστικτο έρχεται στο παιχνίδι, καλύτερα να πιστεύετε ότι σας βρίσκει ελκυστική.
 • Προσπάθει να πάρει την προσοχή σας: Αυτό θα μπορούσε να είναι τόσο απλό όσο ο καθορισμός των μαλλιών του και η αναζήτηση προς την κατεύθυνση σας. Ή θα μπορούσε να γίνει δυσάρεστα δυνατός και να έχει ολόκληρο το δωμάτιο στο γέλιο, φροντίζοντας να σας κρατήσει καλό βλέμμα για την πλειοψηφία των επιδόσεών του. Αν παρατηρήσετε ότι αυτός ο τύπος κάνει κάτι "επιπλέον" κοιτάζοντας τον τρόπο σας, μπορείτε να υποθέσετε ότι το κάνει μόνο για εσάς.

bboy

 • Σας ελέγχει: Κάποιοι άντρες ελέγχουν τις γυναίκες έξω με τρόπο παχουλό. Άλλοι, που θέλουν να προσελκύσουν την προσοχή σας, θα περιμένουν μέχρι να τους κοιτάξετε για να αρχίσουν να σαρώνονται το σώμα σας. Θέλει να ξέρετε ότι του αρέσει αυτό που βλέπει.

fb17f311f32871427b2c2e1dda7fb15b

Σε ραντεβού:

 • Κρατάει το χέρι σου: Από τη στιγμή που μπορούμε να θυμηθούμε, αυτό ήταν πάντα ένα ψηλό σημάδι ότι ένας άντρας ενδιαφέρεται για μια γυναίκα. Όχι μόνο αυτό, αλλά την σεβόμαστε και έχει βαθιά αισθήματα απέναντί ​​της. Θα μπορούσε να φτάσει και να αγγίξει το χέρι σας κατά τη διάρκεια του δείπνου, κρατήστε το χέρι σας ενώ περπατάτε γύρω από το πάρκο - σχεδόν παντού. Αν κρατάει το χέρι σας, αυτό είναι ένα πολύ σαφές σημάδι ότι του αρέσει και θέλει να δείξει σε ολόκληρο τον κόσμο ότι είσαι γυναίκα του.

  Κρατήστε hand

 • Αυτός Leans στο Κλείσιμο: Αυτό είναι αρκετά αυτονόητο: εάν κλίνει κοντά, θέλει να έρθει πιο κοντά σε σας. Θέλει να είναι λίγο πιο οικείο μαζί σας, ακόμα και αν δεν υπάρχει φιλί ή άγγιγμα. Πάντα θέλει να ξέρετε ότι ενδιαφέρεται για αυτό που πρέπει να πείτε και ότι η εστίασή του εστιάζει τελικά σε εσάς. Τώρα, νομίζω ότι όλοι, όπως και οι γυναίκες, μπορούν να συμφωνήσουν ότι αυτό είναι πάντα ένα σύνθημα που ψάχνουμε!
 • Γέλια πολλά: Όταν κάποιος αισθάνεται άνετα και χαλαρή με το πρόσωπο με τον οποίο είναι, θα αφήσει αυτόματα την φρουρά τους κάτω και να αισθάνονται ελεύθεροι να είναι ανόητοι και ανόητοι. Αυτό ισχύει και για τους άνδρες και για τις γυναίκες. Έτσι λοιπόν την επόμενη φορά που θα είστε σε μια ημερομηνία, δείτε πόσο είναι διατεθειμένος να αφήσει κάτω την φρουρά του και να γελάσει - ακόμα και για κάτι εντελώς παράλογο και εντελώς άγριο.

γέλιο

 • Μαστίζει με τα μαλλιά του: Αν πιάσετε τον άντρα σας με τα μαλλιά του μάλλον συχνά, μπορείτε να το πάρετε ως ένδειξη ότι προσπαθεί να σας φανεί καλό. Και δεν θα σας φρόντισε να φανείτε καλός για κάποιον που δεν σας άρεσε, έτσι; Μπορεί να το κάνει ακριβώς μπροστά σας ή μπορεί να το κάνει όταν περπατάει στο μπάνιο. Απλά μείνετε στο βλέμμα έξω για αυτή την απλή χειρονομία.

Ανω ΚΑΤΩ hair

 • Μαστίζει με τα ρούχα του: Αυτό έχει στην πραγματικότητα 2 σημασίες. Από τη μια πλευρά, σαν να περιποιείται τα μαλλιά του, θέλει να σιγουρευτεί ότι όλα τα ενδύματά του είναι έτσι ώστε να φανεί καλός και να σκεφτεί για σένα. Από την άλλη πλευρά, αυτό είναι επίσης μια ελαφρώς νευρική χειρονομία. Το νεύμα είναι νευρικότητα 101.
 • Τον αγγίζει το πρόσωπό του: Είναι γεγονός ότι, όταν προσελκύεστε από κάποιον, γίνεστε πιο ευαίσθητοι - ειδικά στο πρόσωπο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε τον είτε να τρίβει το πηγούνι του, να ξύσει το μάγουλο του - ακόμη και να γλείφει τα χείλη του. (Και ναι, σίγουρα θα γλείφει τα χείλη του ενστικτωδώς αν τον εμπνέει εσένα).

πρόσωπο

 • Σκύβει τους ώμους του: Όχι, δεν είναι τεμπέλης! Σας βρίσκει πραγματικά απολαυστική και αισθάνεται ότι μπορεί να είναι εντελώς, εκατό τοις εκατό άνετα με την κυρία στη ζωή του.

Φωτάει Shoulders

 • Έχει μια σταθερή αφή: Αν έχει μια μάλλον σταθερή λαβή και δεν μπορεί να φαίνεται να παίρνει τα χέρια μακριά από σας, αυτό μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα: σας θέλει. Κακώς. Οποτεδήποτε οπουδήποτε.

αφή

 • Παίζει με τα μαλλιά σας: Πολλές γυναίκες αγαπούν να αγγίξουν τα μαλλιά τους. Γιατί; Επειδή είναι αισθησιακό. Είναι χαλαρωτικό. Και αν ο άνθρωπος στη ζωή σας μπερδεύει με τα μαλλιά σας, προσπαθεί να σας δείξει ότι πραγματικά, πραγματικά σας νοιάζεται με έναν απλό τρόπο.

  παίζω with your hair

 • Έχει ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό του: Μιλάμε για το είδος του χαμόγελου που κάνει τα μάγουλά σας κακό! Αν φαίνεται να έχει ένα μεγάλο, τολμηρό χαμόγελο στο πρόσωπό του (με τα δόντια που δείχνουν, φυσικά), αυτό είναι ένα σαφές σημάδι ότι είναι έντονα ενθουσιασμένος από εσάς. Απλώς δεν μπορεί να σας φτάσει αρκετά. Αυτός είναι εντελώς, εκατό τοις εκατό που σας ενδιαφέρει και απλά δεν μπορεί να σκουπίσει το χαμόγελο από το πρόσωπό του όταν είστε γύρω.

dd77afe34aa8bc67312a0fda3683a057

 • Βάζει τα χέρια του: Μπορεί να προσπαθεί να ελέγξει τον εαυτό του. Θα προσέχουμε έναν τύπο σαν αυτό! Ποιος ξέρει τι είναι στο μυαλό του; ��
 • Βάζει το χέρι του γύρω σας: Αυτό προφανώς σημαίνει ότι προσπαθεί να έρθει λίγο πιο κοντά σε εσάς και βεβαίως θέλει να είστε άνετα τοποθετημένοι στον ώμο του. Από την άλλη πλευρά, αν κρατάει τα χέρια του μαζί, είναι ένα σημάδι ότι δεν θέλει πραγματικά να έρθεις πιο κοντά (και πιθανότατα δεν θα υπάρξει δεύτερη ημερομηνία).

μπράτσο around

 • Τα πόδια του έχουν διασταυρωθεί - Κορυφαίο πόδι που αντιμετωπίζει: Αν τα πόδια του έχουν περάσει και το πάνω πόδι είναι στραμμένο προς την κατεύθυνση σου, αυτό σημαίνει ότι τον ενδιαφέρει. Ωστόσο, αν τα πόδια του διασχίσουν και αντιμετωπίσουν την αντίθετη κατεύθυνση, είναι ένα σαφές σημάδι της έλλειψης ενδιαφέροντος.
 • Σας μιμείται: Δεν θα κάνει ακριβώς αυτό που σας αρέσει ένα μίμο, αλλά μελέτες έχουν δείξει ότι οι άντρες που αγαπούν πολύ τη γυναίκα στη ζωή τους θα κάνουν υποσυνείδητα αυτό που κάνει. Αυτό θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε λέγοντας ορισμένες φράσεις ή σχόλια που κάνει συχνά να αρέσει τα ίδια πράγματα που κάνει. Έτσι αν αρχίσει να ακούγεται λίγο περισσότερο σαν εσάς κάθε μέρα, μην το θεωρείτε λάθος ή παράξενο. Είναι πραγματικά μια απίστευτα γλυκιά χειρονομία με την οποία θα πρέπει να είστε ευχαριστημένοι.
 • Κρατά τη Δύναμη μαζί σου: Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να εξετάσετε κατά την ημερομηνία σας είναι το αν ή όχι μένει με τον ίδιο ρυθμό όπως εσείς. Όταν οι δυο σας περπατούν μαζί στο πάρκο: στέκεται δίπλα σας όλη την ώρα, ή τείνει να είναι λίγο μπροστά ή πίσω σας; Μελέτες έχουν επίσης δείξει ότι όταν ένας άνθρωπος απομακρυνθεί από τον εαυτό του -ακόμη και αν είναι απλά κάτι τόσο απλό όσο το περπάτημα κάπου μαζί- προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί από τη γυναίκα εντελώς. Από την άλλη πλευρά, αν διατηρεί σταθερό ρυθμό μαζί σας, απολαμβάνει την εταιρεία σας και θέλει να επιβραδύνει και να απολαύσει τη στιγμή.

Περπατήστε together

 • Σας φιλάει ενώ σας αγκαλιάζει: Αυτός ο τύπος περιμένει περιπέτεια. Ψάχνει πάντα τη διασκέδαση και τον ενθουσιασμό οπουδήποτε πηγαίνει. Εάν προσγειώσετε τον εαυτό σας έναν άντρα που κάνει το αγκάλιασμα-φιλιά combo, είστε σίγουρα μέσα για μια άγρια ​​βόλτα-ΚΑΙ από το υπνοδωμάτιο!
 • Σας δίνει ένα μαλακό peck: Όλο, το μαλακό κούτσουρο. Τόσο γλυκιά και αξιολάτρευτη, σωστά; Εάν τελειώσει η ημερομηνία με ένα μαλακό peck (ή ακόμα και σας δίνει μερικά κατά τη διάρκεια της ημερομηνίας), να το πάρει ως ένδειξη ότι είναι ο ευαίσθητος, ρομαντικός τύπος που πραγματικά σας ενδιαφέρει.

μαλακός peck

 • Σας δίνει ένα παθιασμένο φιλί: Ένα ισχυρό, βαθύ και παθιασμένο φιλί που διαρκεί μόνο μερικά δευτερόλεπτα δείχνει ότι είναι ο παθιασμένος τύπος που θέλει να σας μεταφέρει σε μια άγρια ​​βόλτα. Για να μην αναφέρω ότι είναι απόλυτα ενθουσιασμένος από εσάς και θέλει να σας δείξει πόσο σας αρέσει χωρίς να βυθιστείτε σε κάτι πολύ επικίνδυνο. Πιθανότατα θα τελειώσει μια ημερομηνία με αυτόν τον τύπο φιλί!

Παθιασμένος Kiss

 • Αυτός αγγίζει τις πλευρές και την πλάτη σας: Εάν πιάσετε τα χέρια του ανθρώπου σας περιπλανιζόμενοι γύρω από τις πλευρές σας και κάτω από την πλάτη, μπορείτε να το πάρετε ως ένδειξη ότι είναι ενδιαφέρον και συναίσθημα λίγο ξύπνιο, θέλοντας να αισθανθείτε τον ίδιο τύπο αισθησιακής οικειότητας με αυτόν.

μπράτσο around2

 • Σας φιλάει για μεγάλο χρονικό διάστημα: Αν το φιλί του διαρκεί περισσότερο από 10 δευτερόλεπτα και είναι παθιασμένο και ρομαντικό, αυτό είναι ένα σημάδι ότι σκεφτόταν για εσάς (με ερωτικό τρόπο) όλη την ημέρα και θα έδινε σχεδόν τίποτα για να σας πετάξει στο κρεβάτι και να σας δώσει στιγμή της ζωής σας.

φιλιά2

Εκεί το έχετε! Τριάντα διαφορετικές γλώσσες του σώματος υποδεικνύουν ότι ένας άνθρωπος μπορεί να κάνει μαζί σας. Κρατήστε τα μάτια σας ξεφλουδισμένα και αναζητήστε αυτά τα σημάδια την επόμενη φορά που είστε έξω και περίπου ή σε μια ημερομηνία με τον ειδικό σας κάποιον.

Leave A Comment

78 + = 82