Πόσο καιρό παίρνει για να πέσει στην αγάπη

Η αγάπη είναι μαγικό, έτσι δεν είναι; Και με τη μαγεία εννοώ απίστευτα σύγχυση ακόμα απίστευτα όμορφη την ίδια στιγμή. Ναι, η αληθινή αγάπη μπορεί να μας τρελαθεί. Και ένα από τα αήττητα ερωτήματα σχετικά με την αγάπη είναι, φυσικά, πόσο πολύ χρειάζεται για να ερωτευτείς?

Λοιπόν, πρώτα τα πράγματα πρώτα: Μισώ να το σπάσω σε εσάς κυρίες, αλλά δεν υπάρχει κανένας πιθανός τρόπος που είστε ερωτευμένος με τον άντρα (ή «πριγκίπισσα γοητευτικό», όπως τον αναφέρετε τόσο απλά σε αυτόν) που συναντήσατε πριν από 2 μήνες και άρχισαν να χρονολογούνται λίγο αργότερα. Η αγάπη χρειάζεται χρόνο, αν θέλετε να το παραδεχτείτε και να το πιστέψετε ή όχι. Καταλαβαίνω: στην αρχή μιας νέας σχέσης τα πάντα είναι απίστευτα υπέροχα και έχετε πεταλούδες που εισβάλλουν στο στομάχι σας 24/7 και η σύνδεση είναι νέα και φρέσκια. αλλά είστε στην ΑΓΑΠΗ μαζί του ή απλά απολαμβάνετε την εταιρεία του; Πραγματικά ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ αυτό το άτομο αρκετά για να σας δώσει την καρδιά σας μακριά?

6620410c18ac1591e653f21dd1578ed5
Έτσι, χρειάζεται χρόνος για να ερωτευτείς. Πόση ώρα?
Δεν υπάρχει πραγματικά να λέει πόσο χρόνο χρειάζεται για να ερωτευτεί κάποιον. Μετά από όλα, θα είναι διαφορετικό για κάθε άτομο εκεί έξω. πράγμα που προσθέτει μόνο στην απόλυτη σύγχυση. Αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο: πρόκειται να είναι πολύ, πολύ καιρό. και δεν μιλάω για μερικούς μήνες ή ακόμα και για ένα χρόνο.

Πρέπει να γνωρίζετε πλήρως τον συνεργάτη σας
Βλέπετε, για να αγαπάτε πραγματικά κάποιον πρέπει να τα γνωρίζετε για το ποιοι είναι. Και βεβαίως αμφιβάλλω ότι έχετε έρθει να μάθετε κάθε κρυμμένο μυστικό και λεπτομέρειες για τον σύντροφό σας εάν έχετε χρονολογεί λιγότερο από ένα χρόνο. Πρέπει να δείτε τα ελαττώματά τους, να γνωρίσετε τις ιδιορρυθμίες τους και ακόμη και να μάθετε τα πράγματα που σας ενοχλούν για να γνωρίσετε πραγματικά κάποιον. Πρέπει να γνωρίζετε το παρελθόν τους, να είστε μέρος του παρόντος και να τους βοηθήσετε στο μέλλον τους.

Πρέπει να περάσετε από τους αγώνες
Ξέρατε ότι πολλά ζευγάρια δεν θα αγωνιστούν για μήνες; Ίσως λίγοι εραστές να τσιμπήσουν εδώ και εκεί, αλλά τίποτα που θα μπορούσε να προκαλέσει σπασμό ή τραυματισμό. Λοιπόν, όταν έρχεται χρόνος για έναν από αυτούς τους μεγάλους αγώνες, το ζευγάρι δεν ξέρει πώς να το χειριστεί και καταλήγουν να σπάσουν. Εάν εσείς και ο / η σύντροφός σας έχετε περάσει από μία (ή και πολλές) από αυτές τις διαμάχες και εξακολουθείτε να κρατάτε το ένα στο άλλο, είναι ένα αρκετά μεγάλο σημάδι ότι είστε ερωτευμένος.

Δείτε μέσω αλλαγών
Οι άνθρωποι και η ζωή θα αλλάξουν. Είτε συμβαίνει 3 μήνες ή 3 χρόνια στη σχέση. Κάτι που θα συμβεί στη ζωή σας αλλάζει τελείως τα πάντα, όπως για παράδειγμα μια νέα δουλειά σε μια νέα χώρα ή ένα καταστροφικό περιστατικό που σας αφήνει ανάπηρους. Και ως άνθρωποι, συνεχώς μεταμορφώνουμε και αλλάζουμε την εμφάνιση και την προσωπικότητα. Είδατε τον σύντροφό σας μέσω μιας απίστευτης αλλαγής ή συμβάντος ζωής; Έχετε δει τον συνεργάτη σας να αλλάζει και να μεταμορφώνεται εντελώς πριν τα μάτια σας; Τους αγάπησες μέσα από όλες αυτές τις αλλαγές και τα συναισθήματά σου δεν άλλαξαν τίποτα; Όταν ερωτευτείτε, αποδέχεστε κάποιον στο μέγιστο. Εάν το κάνετε αυτό, θα έλεγα ότι είστε ερωτευμένος.

Σας κάνουν να αισθάνεστε?
Όταν ερωτευτείτε πραγματικά με κάποιον, θα σας κάνουν να αισθανθείτε τα πάντα, από τα ειδικά μέχρι τα αγαπημένα, για να τα βλάψετε να αναστατώσετε και κάθε μικρή συγκίνηση στο μεταξύ. Γιατί; Επειδή η άποψή τους έχει σημασία και αυτό που λένε έχει μεγάλο αντίκτυπο σε εσάς. Και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο η αγάπη χρειάζεται χρόνο.
Μια νέα σχέση θα γεμίσει με λουλούδια, μαργαρίτες, φλερτ και ρομαντικές νύχτες ημερομηνίας κάθε δεύτερη μέρα. και αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Αλλά υπάρχει περισσότερος για να αγαπήσετε έπειτα απλά κάθεστε σε ένα ουράνιο τόξο τρώγοντας χρυσό με τον σύντροφό σας. Με το πέρασμα του χρόνου, θα παρατηρήσετε άλλα συναισθήματα που προκαλεί ο συνεργάτης σας. Και όταν αυτό το άτομο έχει μια τέτοια συγκράτηση στα συναισθήματά σας, είναι αγάπη.

Ας σπάσουμε.
Η αγάπη θέλει χρόνο. Πρέπει να γνωρίσετε κάποιον με τον καλύτερο τρόπο, προτού μπορέσετε να αρχίσετε να έχετε πραγματικά αγάπη γι 'αυτούς. Πρέπει να είστε σε θέση να αποδεχτείτε αυτό το άτομο για ποιοι είναι, ανεξάρτητα από τις αλλαγές ή μετασχηματισμούς που μπορεί να προκύψουν. Πρέπει να σας κάνουν να αισθάνεστε ευτυχισμένοι, αλλά και να προκαλείτε και άλλα συναισθήματα. Πόσο καιρό θα πάρει αυτό; Πολύ, πολύ καιρό. Μη συγχέετε την αγάπη για τη σφοδρή επιθυμία, την ανάγκη ή τη θέληση!

Πόσο καιρό σας πήρε να ερωτευτείτε?

Leave A Comment

71 + = 78