Πώς να αντιμετωπίσετε τη συντριβή σας που δεν σας χαλάει πίσω

Υπάρχει εκείνη η στιγμή που κανείς δεν θέλει να αντιμετωπίσει - όταν πρέπει να δεχτείς ότι η φρίκη σου δεν σου αρέσει. Είτε πρόκειται για το γεγονός ότι απλά κατέστησε σαφές με τον πιο ενοχλητικό (για εσάς) όλους τους πιθανούς τρόπους ή επειδή δεν ανταποκρίνεται σε σας που φλερτάρει μαζί του ή άρχισε να πηγαίνει έξω με κάποιον άλλο.

1. Πείτε λίγο

Αφήστε το έξω. Πάρτε μια μέρα για να αισθανθείτε λυπημένος γι 'αυτό. Για να το αναλύσετε. Για να κάνεις ό, τι θέλεις.

2. Αποδεχτείτε το

Για να μπορέσεις να αφήσεις κάτι πρέπει να το δεχτείς. Μερικοί άνθρωποι θυμώνουν και θέλουν να πολεμήσουν. Θέλουν να αποδείξουν στον εαυτό τους τον τύπο. Με άλλα λόγια, εξακολουθούν να το κρατούν. Τότε δεν θα πάει μακριά. Καταπολέμηση κάτι απαιτεί ότι είναι ακόμα εκεί.

3. Πάρτε μια ζωή που θα απολαύσετε

Παρόλο που ίσως δεν αισθάνεστε αρχικά κίνητρα, ο καλύτερος τρόπος για να γίνετε και πάλι ευτυχισμένος είναι να δημιουργήσετε μια εκπληκτική ζωή.

Το πρώτο βήμα προς την ευτυχία είναι η υγεία. Αυτό περιλαμβάνει υγιεινά τρόφιμα, άφθονο γλυκό νερό, ύπνο στις κανονικές ώρες και αρκετό ύπνο (διαφορετικά, είστε συνεχώς αεριωθούμενος και ευερέθιστος ως αποτέλεσμα), ξοδεύοντας χρόνο σε εξωτερικούς χώρους για να πάρετε τη δόση της ηλιοφάνειας σας κάθε μέρα και να ασκείτε. Η άσκηση, είτε πρόκειται για πεζοπορία με φίλους, χορό, γιόγκα, γυμναστήριο ή πολεμικές τέχνες, είναι επίσης η κατάλληλη στιγμή για κοινωνικοποίηση και συναντήσεις νέων ανθρώπων. Βρείτε κάτι που σας αρέσει να κάνετε σε αντίθεση με το να πηγαίνετε ακριβώς στο γυμναστήριο επειδή πρέπει.

Το να είσαι υγιές βοηθά τον εγκέφαλο να απελευθερώσει τις χημικές ουσίες που θα σε κάνουν να νιώθεις ευτυχισμένος Είναι ένας ακρογωνιαίος λίθος για την ευτυχία.

Δεύτερον, γεμίστε το χρόνο σας με τα πράγματα που αγαπάτε και τα πράγματα που ξέρετε θα σας μεταφέρουν σε εκεί που θέλετε να πάτε. Εμπιστευθείτε τον εαυτό σας για να γίνετε ο άνθρωπος που πραγματικά θέλετε να είστε. Ίσως πρέπει να κάνετε περισσότερα μαθήματα για να φτάσετε στους βαθμούς για να φτάσετε στο fav uni σας, ή αν βρίσκεστε σε μια μοναδική σκέψη ότι θέλετε να αναπτύξετε περαιτέρω τα ενδιαφέροντά σας και να πάρετε μια τάξη σχεδιαστή μόδας ... ό, τι κι αν είναι, το κάνετε!

4. Αποκτήστε Κοινωνική

Τίποτα σαν αγάπη και γέλιο δεν σε κάνει να ξεχάσεις τις θλίψεις σου. Ενώστε ομάδες Meetup, περάστε χρόνο με φίλους, παρακολουθήστε εκδηλώσεις δικτύωσης, πάρτε μαθήματα σε κάτι που σας αρέσει ... κάνετε ό, τι χρειάζεται για να γεμίσετε τη ζωή σας με τους ανθρώπους που διασκεδάζουν!

5. Πάρτε μακριά

Δεν υπάρχει τίποτα σαν μια αλλαγή σκηνικού για να άρει τα πνεύματά σας και να σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχει περισσότερος στη ζωή από αυτό που βλέπετε σήμερα. Κάντε ένα οδικό ταξίδι για το Σαββατοκύριακο με φίλους. Μπορείτε πάντα να πάρετε ένα λεωφορείο εάν δεν έχετε αυτοκίνητο και μπορείτε να δοκιμάσετε το couchsurfing.com για δωρεάν διαμονή - επιλέξτε άτομα με πολλές κριτικές για να ξέρετε ότι είναι ασφαλές. Θα μπορούσατε επίσης να επισκεφθείτε συγγενείς κάπου, ή να κάνετε κάμπινγκ με φίλους ή οικογένεια.

6. Φροντίδα για κάποιον άλλο 

Είτε αποφασίσετε να περιποιηθείτε τη γιαγιά σας για το Σαββατοκύριακο είτε να συμμετάσχετε σε πρόγραμμα εθελοντισμού, δεν υπάρχει τίποτα να βοηθήσετε τους άλλους να ξεχάσουν τον πόνο σας. Ανοίγει τα μάτια σας σε πράγματα πέρα ​​από σας. Βοηθά επίσης να θεραπεύσει ένα σπασμένο εγώ καθώς συνειδητοποιείτε ότι ο κόσμος δεν είναι μόνος σου.

7. Σταματήστε τον εαυτό σας από το Brooding

Είχατε την ημέρα της θλίψης και αρκετά σφοδρή θλίψη θα μπορούσε να σας χτυπήσει άλλες φορές, αλλά μην αφήστε να σας προσπεράσει. Είστε ο κύριος του μυαλού σας. Όταν αισθάνεστε ότι οι σκέψεις σας παρασύρονται προς λάθος κατεύθυνση (ή αρχίζετε να μιλάτε στους φίλους σας για τον τύπο), αλλάξτε την κατεύθυνση. Παρακολουθήστε μια ταινία, βάλτε την ευτυχισμένη μουσική, διαβάστε ένα βιβλίο, πηγαίνετε για μια βόλτα, χορέψτε, χτυπήστε στο γυμναστήριο ... απλά πειθαρχήστε τον εαυτό σας για να αναγνωρίσετε το συναίσθημα, αφήστε το (μην το πολεμήσετε!) Και προχωρήστε.

8. Προκληθείτε τον εαυτό σας

Δεν υπάρχει τίποτα σαν να ξεπερνάτε τους φόβους σας ή τους περιορισμούς που έχετε αντιληφθεί, ώστε να αισθάνεστε καλά. Βγείτε εκεί και κάντε ό, τι ονειρεύεστε. Προκληθείτε στον εαυτό σας να γίνετε καλοί σε περιοχές που γνωρίζετε ότι θέλετε να είστε καλοί, αλλά δεν είναι. Εάν δεν ξέρετε πώς, το Google αυτό. Διαβάστε τα βιβλία για αυτό.

Όταν ξεπεράσετε τους φόβους που κρατάτε πίσω στη ζωή σας, θα νιώσετε εκπληκτικές!

9. Μην κατηγορείτε τον εαυτό σας 

Η αλήθεια είναι ότι η εξεύρεση του σωστού τύπου είναι να βρούμε τον σωστό αγώνα. Αν δεν σας αρέσει, δεν σημαίνει ότι δεν είστε ελκυστικός. Αυτό σημαίνει ότι οι δυο σας δεν είναι ένας αγώνας. Κοιτάξτε το ως ένα παζλ - μόνο επειδή τα κομμάτια δεν ταιριάζουν δεν σημαίνουν ότι είναι λάθος. Απλώς σημαίνει ότι δεν ταιριάζουν μαζί.

10. Γνωρίστε άλλους τύπους

Όσο περισσότερο κοινωνικοποιείτε τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα να συναντήσετε και άλλα παιδιά. Και όσο πιο ευτυχισμένοι είσαι, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να τους προσελκύσεις.

1507760_10152392614860079_8379465670289960282_n copy 2Με Μαρία Μοντγκόμερι - ΜΑΡΙΑ είναι ανεξάρτητος συγγραφέας, σκηνοθέτης και κοινωνικός επιχειρηματίας. Είναι επίσης ο εκπρόσωπος της Το Κοινό Κέντρο Μικρών Αγγέλων και ένας άπληστος μπλόγκερ. Μπορείτε να την βρείτε κάπου ανάμεσα στο Κέιπ Τάουν, το Λονδίνο και την Λ.Α., όπου πιθανότατα θα την βρείτε στους λόφους, κοιτάζοντας την πόλη που αγαπά. @OhMyMontgomery

Leave A Comment

42 − 34 =