Πώς να πάρει έναν τύπο να σας ζητήσει έξω

Ένα από τα πιο απογοητευτικά πράγματα όταν αρέσει ένας νέος τύπος είναι πραγματικά να τον πάρει για να σας ζητήσει έξω. Μπορείτε να παραπλανήσετε τα πράγματά σας ό, τι θέλετε, αλλά μερικές φορές απλά παραμένουν εντελώς ανίδεοι. Παρόλο που μπορεί να φανεί ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα μερικές ημέρες και είστε καταδικασμένοι να περάσετε την αιωνιότητα μόνο, δεν θα χρειαστεί να! Εδώ είναι οι 20 κορυφαίοι τρόποι να αποκτήσετε κάποιον που να σας ρωτήσει.

 1. Flirt ένα μέρος

Το φλερτ είναι πάντα ένα τέλειο go-to όταν προσπαθεί να πάρει έναν τύπο για να σας ζητήσει έξω. Λέει ότι ενδιαφέρεστε και ψάχνετε να διασκεδάσετε. Επιπλέον, το φλερτ είναι ένας τέλειος τρόπος να δείξουμε πραγματικά σε κάποιον ότι είσαι σε αυτούς. Περιστρέψτε τα μαλλιά σας, αναβοσβήξτε τα μαργαριτάρια, ίσως μάλιστα να στείλετε ένα wink ή δύο - αλλά μόνο αν μπορείτε να κάνετε wink, γιατί αλλιώς θα μπορούσε απλά να σκεφτεί ότι έχετε κάτι κολλημένο στο μάτι σας. Yikes!

 1. Παρατηρήστε

Εάν είναι ενιαίος και ζεστός, οι πιθανότητες είναι να μην είσαι το μοναδικό κορίτσι που προσπαθεί να πάει γι 'αυτόν. Βάλτε τον εαυτό σας μπροστά στο πλήθος και πραγματικά να τον παρατηρήσετε. Αν δε γνωρίζει καν ότι είσαι εκεί, πώς θα έπρεπε να σε ρωτήσει; Απαντήστε σε κάποιες από τις συνομιλίες του, γελάστε με τα αστεία του, εισάγετε όταν μιλάμε για ένα χόμπι που απολαμβάνετε επίσης. Οποιοσδήποτε από αυτούς είναι εξαιρετικοί τρόποι για να βεβαιωθείτε ότι έχει το μάτι του σε σας και όχι κάποιο άλλο κορίτσι που θα μπορούσε να σταθεί στο δρόμο σας.

 1. Να είσαι ο εαυτός σου

Να είσαι ο εαυτός σου

Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε τον εαυτό σας μόνο έτσι σας ζητά έξω. Πάρα πολλά κορίτσια εκεί έξω κάνουν το λάθος να προσποιούνται ότι τους αρέσει μια συγκεκριμένη μπάντα ή μια ταινία μόνο έτσι θα τους αρέσει. Αλλά το πράγμα είναι, ακόμα και αν τελικά θα σας ζητήσει έξω εξαιτίας αυτών των πραγμάτων, σύντομα θα συνειδητοποιήσει ότι ψεύδεις και όλα θα έχουν τελειώσει. Όντας ο εαυτός σας μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά υπάρχει ένας λόγος που τόσοι πολλοί άνθρωποι το συμβουλεύουν. Θα είναι σε θέση να πει πότε είστε ψεύτικοι και αυτό ΔΕΝ θα τον κάνει να θέλει να σας πάρει έξω.

 1. Συμπληρώστε τον

φιλοφρόνηση him

Οποιοσδήποτε τρόπος μπορείτε να το κάνετε γνωστό ότι σας ενδιαφέρει θα σας φέρει πιο κοντά σε αυτόν ζητώντας σας έξω. Τα κορίτσια μπορούν απλά να πάρουν ένα χαμόγελο από έναν τύπο και νομίζουμε ότι μας αρέσουν. Οι τύποι από την άλλη πλευρά, καλά, ας πούμε απλώς ότι είναι λίγο πιο τυφλοί για το αν ή όχι κάποιος τους αρέσει. Η συμπάθειά τους θα τους ενημερώσει για το πόσο τους συμπαθείτε και αυτό θα τους δώσει εμπιστοσύνη για να σας ρωτήσω. Bonus σημεία αν σας φιλοφρόνηση τρομερή γεύση στη μουσική για να δείξει ότι έχετε δύο έχετε κάτι κοινό.

 1. Φόρεμα για να εντυπωσιάσετε - αλλά μην ξεπεράστε

φόρεμα to impressed

Φυσικά θέλετε να φανείτε καλό για τη συντριβή σας, αλλά μερικές φορές μπορεί να είναι υπερβολική και θα σκέφτονται ότι η στολή σας είναι πάνω από την κορυφή αντί για φανταστική. Φόρεμα σε ρούχα που τονίζει τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά σας, ώστε να τους πάρει επιπλέον ειδοποίηση. Κοιτάζοντας καλά πάντα βελτιώνει τις πιθανότητές σας ότι ένας τύπος θα σας ζητήσει έξω.

 1. Φέρτε τα πράγματα που έχετε στο κοινό

Αν γνωρίζετε ότι είναι ένας πεθαμένος ανεμιστήρας Star Wars και έχετε πάντα εμμονή με τη σειρά, επίσης, τότε μιλήστε γι 'αυτό μαζί του. Πάρτε τη συζήτηση σε τροχιά προς αυτή την κατεύθυνση και ανατρέξτε στο πώς είχατε πάντα μια καρδιά Star Wars. Θα είναι αμέσως πρόθυμος να μιλήσει για το κοινό σας συμφέρον και αυτό θα τον οδηγήσει τελικά να σας ζητήσει έξω.

 1. Διατηρώ οπτική επαφή

μάτι contact2

Η διατήρηση της επαφής με τα μάτια επιτρέπει στους ανθρώπους να γνωρίζουν ότι εστιάζεστε αποκλειστικά σε αυτά - απλά μην είστε ανατριχιαστικός γι 'αυτό. Κοιτάζοντας στα κοιλώματα της ψυχής του δεν είναι ο στόχος σας όταν διατηρείτε επαφή με τα μάτια. Το μεγάλο πράγμα για την επαφή με τα μάτια είναι ότι αν τα μάτια του είναι και δικά σου, ξέρεις ότι είναι πραγματικά αυτή τη στιγμή.

 1. Αποστολή σημάτων

Κακόβουλα, σαφή σήματα είναι το καλύτερο είδος όταν πρόκειται για παιδιά. Για κάποιο λόγο, φαίνεται να μην γνωρίζουν πότε ένα κορίτσι τους αρέσει. Ωστόσο, εάν αναπαράγετε συνεχώς νέες ταινίες που είναι έξω, ή άτομα που έχουν συναυλίες κοντά που θέλετε να δείτε, ίσως θα πάρει ότι προσπαθείτε να τον πάρετε για να σας ρωτήσω έξω και υπονοώντας σε μέρη θα θέλατε να πάτε. Όχι μόνο σας βάζει στο ραντάρ του ως πιθανό υλικό για χρονολόγηση, αλλά του δίνει και ιδέες για τις μεγάλες ημερομηνίες!

 1. Χαμογέλα σαν να το εννοείς

χαμόγελο like you mean it

Παρόλο που αυτό μπορεί να είναι αυτόματη όταν βρίσκεστε γύρω από κάποιον που σας αρέσει, ποτέ δεν πονάει να ρίχνει κάποια επιπλέον χαμόγελα εδώ και εκεί. Οι άνδρες αγαπούν ευτυχισμένους Σας κάνει να φαίνεστε ευγενικοί, ευχάριστοι και προσιτοί. όλες τις πολύ σημαντικές πτυχές που λαμβάνουν υπόψη πριν ζητήσουν ένα κορίτσι έξω. Επιπλέον, πάντα τους κάνει να πιστεύουν ότι έχετε έναν καλό χρόνο και θα θέλουν να είναι ένα μέρος από αυτό.

 1. Φυσική επαφή

Πάρτε κοντά του! Πιάσε τον ώμο του, χαστούκι παλαμάει το πρόσωπό του όταν λέει κάτι αστείο / αστείο, και απλά κάνει χαριτωμένη, ήπια φυσική επαφή όταν μπορείς. Απλά μην τον σκύβετε καθώς περπατάει, γιατί αυτό είναι πάρα πολύ και μπορεί να του δώσει μια λάθος εντύπωση για εσάς (γεια μου η TryingTooHard). Θα αισθανθεί ότι σίγουρα τον ενδιαφέρει όταν τον αγγίζεις τόσο πολύ και θα τον κάνει να αισθάνεται πολύ πιο άνετα γύρω σου. Και όσο πιο άνετα είναι γύρω σας, τόσο πιο άνετα θα σας ζητήσει σε μια εκπληκτική ημερομηνία.

 1. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζει ότι είστε διαθέσιμοι

Είναι ένα πράγμα να είναι όλοι flirty και ευαίσθητο μαζί του, αλλά αν νομίζει ότι έχετε έναν φίλο, σίγουρα θα τον τρομάξει και δεν θα σας ζητήσει έξω. Οι τύποι δεν πρόκειται να ρωτήσουν μια κοπέλα που μπορεί να έχει έναν φίλο και να διακινδυνεύσει τον φίλο να τρέχει μετά από αυτά με οργή. Ένας τρόπος να επισημάνετε την μη δεσμευτική σας κατάσταση χωρίς να το καταστήσετε προφανές είναι να αναδείξετε με αστεία το πώς η «ενιαία ζωή» σας υποβαθμίζει και θέλετε να έχετε κάποιον να αγκαλιάζει μέχρι τώρα. Δεν τον ενημερώνει μόνο ότι είστε ενιαίος, αλλά και ότι είστε σίγουρα έτοιμοι να ανακατευτείτε!

 1. Μην ντροπιάζεστε

Παίζοντας το χαριτωμένο, ντροπαλός τύπος θα σας πάρει μόνο μέχρι τώρα με τους τύπους. Αν και μπορεί να είναι πραγματικά δύσκολο να ξεφύγετε από αυτό το ντροπαλό κέλυφος και να ανοίξετε τον τύπο που σας αρέσει, είναι ζωτικής σημασίας αν θέλετε πραγματικά να σας ζητήσει. Πρέπει να μπορεί να μιλήσει για να σας ρωτήσει, έτσι; Σωστά. Έτσι για χάρη της μοναδικότητάς σας, μην είστε τόσο ντροπαλοί και αρχίζετε να είστε πιο προσεκτικοί.

 1. Βήμα μακριά από τους φίλους σας

Οι τύποι αισθάνονται γελοία εκφοβισμένοι όταν είστε περιτριγυρισμένοι από τους φίλους σας. Στην πραγματικότητα, είναι ένας από τους κύριους λόγους που οι άντρες δεν μιλούν σε ένα χαριτωμένο κορίτσι που βλέπουν. Σε κάθε ειλικρίνεια, θα περπατούσατε σε μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων και θα αρχίσετε να παίζετε σε έναν πραγματικά χαριτωμένο τύπο εκεί ακριβώς μπροστά από όλους τους; Όχι. Το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά. Είναι πολύ φοβισμένοι για να αντιμετωπίσουν το μεγάλο πακέτο. Είναι πολύ πιο εύκολο για αυτούς να σας μιλήσουν ένα προς ένα, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε περάσει λίγο χρόνο μακριά από τους φίλους σας και μόνοι σας γύρω του, έτσι έχει την ευκαιρία να το πάει πραγματικά.

 1. Να είστε γοητευτικοί

Ξέρω ξέρω. Κανονικά ένας πρίγκιπας Disney έρχεται στο μυαλό όταν βλέπετε τη λέξη «γοητευτικό», ή μπορείτε μόνο να σκεφτείτε ότι ο όρος αυτός αναφέρεται στους άνδρες. Αλλά ένα πράγμα που οι άντρες δεν μπορούν να αντισταθούν είναι μια γυναίκα με γοητεία. Αυτό σημαίνει να είναι πνευματώδης, προσιτή, ευχάριστη, αστεία και να δελεάζει όλα ταυτόχρονα. Αφήστε τον να θέλει να επιστρέψετε αφού φύγετε από το δωμάτιο. Κάνε τον εύκολο για αυτόν να σου αρέσει και θα τον κάνει ακόμα πιο εύκολο για να σε ρωτάς.

 1. Περάστε χρόνο μιλώντας σε αυτόν

δαπανήσει time talking to him

Είναι πραγματικά εύκολο να θαυμάσετε κάποιον από απόσταση, αλλά αυτό δεν θα κάνει κανένα καλό όταν προσπαθείτε να τους ζητήσετε να σας ρωτήσω. Πώς θα μάθουν ακόμη ότι θέλουν να βγουν μαζί σου όταν γυρίσεις γυμνά μάτια πίσω από ένα βιβλίο από 50 πόδια μακριά; Χρησιμοποιήστε τα λόγια σας! Περάστε λίγο χρόνο να τον συζητήσετε και να γνωρίσετε λίγο περισσότερο γι 'αυτόν. Όταν τελειώσει η συνομιλία, βεβαιωθείτε ότι τον αφήνετε να θέλει να μιλήσει περισσότερο και θα πρέπει να σας ρωτήσει για μια ημερομηνία για να το κάνετε αυτό!

 1. Αφήστε τις λεπτομέρειες για τον εαυτό σας

Όσο θα πρέπει να περάσετε χρόνο μιλώντας σε αυτόν, εστιάστε αυτή τη συζήτηση σε αυτόν και μακριά από τον εαυτό σας. Γιατί ρωτάς? Επειδή όταν φύγετε μετά από μια πραγματικά φοβερή συνομιλία, όπου οι δυο σας μιλούσαν κυρίως για αυτόν, τι θα σκέφτεται αργότερα; "Ω άνθρωπος! Δεν είχα την ευκαιρία να την ρωτήσω αυτό "ή" Περιμένετε, αλλά ποτέ δεν μιλήσαμε για τα χόμπι της! "Θα ψάξει απλά ευκαιρίες για να μάθει τις πληροφορίες και πώς θα πρέπει να κάνει αυτό; Ναί! Ζητώντας σας έξω.

 1. Κάνε φίλους με τους φίλους του

Μπορεί να φαίνεται αντιπαραγωγικό να κάνετε φίλους με τους φίλους του, όταν απλά θέλετε να σας ρωτήσω. Αλλά αν υπάρχει ένα πράγμα που τα παιδιά εκτιμούν περισσότερο, είναι οι απόψεις των φίλων τους. Αν εισέλθετε με την ομάδα φίλων του και όλοι σας αρέσουν πραγματικά, θα δείτε ότι έχετε υψηλή αξία και αυτό σίγουρα θα τον κάνει να θέλει να σας ρωτήσει. Αναδεικνύει επίσης ότι η ανταγωνιστικότητα που είναι στην φύση ενός ανθρώπου και μπορεί ακόμη και να ζηλεύει να μιλάτε στους φίλους του τόσο πολύ - που θα τον προτρέψει να σας προσελκύσει πριν κάποιος άλλος!

 1. Να είναι σίγουροι

Είναι Confident

Η εμπιστοσύνη είναι σέξι, γοητευτική και γοητευτική. Το να είσαι σίγουρος ότι τα έργα αναρωτιούνται για να πάρεις έναν άντρα να σε ρωτάς. Όταν βγάζετε εμπιστοσύνη, λέτε στον κόσμο ότι γνωρίζετε ποιοι είστε και τι θέλετε και ξέρετε πώς να το αποκτήσετε. Αυτός ο τύπος γοητείας είναι κάτι που οι άντρες πέφτουν. Θα πετάξει πάνω από τα πόδια του προσπαθώντας να τρέξει μετά από σας για να σας ζητήσει έξω. Εμπιστέψου με. Βάλτε στην άκρη κάθε ανασφάλεια επειδή είστε ένα καυτό θηλαστικό που μπορεί να πάρει κάποιον να την ρωτήσει.

 1. Να είστε χιούμορ

Είναι Humorous

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί τόσοι πολλοί κοριτσίστικοι κορίτσιον έχουν όλους τους σπουδαίους τύπους; Είναι επειδή έχουν μια δολοφονία αίσθηση του χιούμορ. Το γέλιο μπορεί να κάνει όποιον σας αρέσει περισσότερο και όταν σας αρέσουν οι άνθρωποι, τείνουν να σας ρωτήσουν. Έχοντας μια μεγάλη αίσθηση του χιούμορ θα τον κρατήσει χαμογελαστό και γελώντας. Θα τον κάνει να νιώθει το συναίσθημα όταν δεν είστε γύρω και θα πρέπει να σας ρωτήσει για να το πάρετε πίσω.

 1. Ρωτήστε τον έξω!

Αν όλα τα άλλα αποτύχουν επειδή είναι ανίδεοι, μη παρατηρητικοί, ή ίσως ακόμη και μόνο ντροπαλοί, στη συνέχεια, βάλτε τα μεγάλα εσώρουχα κορίτσι σας και να τον ρωτήσετε τον εαυτό σας! Είναι σχεδόν το 2016. Μπορείτε να τον ρωτήσετε εάν θέλετε πραγματικά να πάτε μαζί του και απλά δεν παίρνει σε κανένα από τα σήματα σας. Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να αρχίσετε με μια διασκεδαστική, φλερτ συνομιλία και απλά να τον ρωτήσετε αν θέλει να συνεχίσει το δείπνο και μερικά ποτά. Αν τα πράγματα πάνε καλά, σίγουρα θα πει ναι. Και ποιος ξέρει, ίσως θα σας ρωτήσει για τη δεύτερη ημερομηνία!

!

Leave A Comment

+ 75 = 79