Νιώθοντας άγαμος; Ποια είναι τα συναισθήματά σας και πώς να αντιμετωπίσετε

Υπάρχουν πιθανώς λίγα πράγματα χειρότερα από το να αισθάνεσαι απασχολημένος σε μια σχέση. Θέλω να πω, τα πάντα μπορεί να είναι ωραία μεταξύ των δυο σας, αλλά απλά δεν μπορείς να κουνήσεις την αίσθηση ότι είσαι απλά, άγαμος. Είναι μια πραγματικά δύσκολη κατάσταση και αναμφισβήτητα δεν θέλετε να συνεχίσετε τη σχέση που αισθάνεστε με αυτό τον τρόπο, έτσι τι πρέπει να κάνει ένα κορίτσι; Θα συζητήσουμε γιατί μπορεί να νιώσετε αυτόν τον τρόπο και πώς να διορθώσετε αυτό το τρομερό πρόβλημα.

5be1c9f16aec90d5771d1274394a20d2

Γιατί νιώθεις άγαμος?

Υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί λόγοι για τους οποίους κάποιος μπορεί να νιώθει άγαμος στη σχέση του. Πρώτα απ 'όλα, οι δυο σας μπορεί να έχουν διαφορετικούς τρόπους να δείχνουν αγάπη. Μπορεί να είστε ο τύπος του ατόμου που αγαπά να είναι ντους με συγχαρητήρια και εκτίμηση, καθώς και δώρα και ειδικές ημερομηνίες, ενώ ο σύντροφός σας είναι πολύ λιγότερο ρομαντικό και είναι εντάξει με το να κρεμάσει έξω και να σας δώσει φιλιά και πραγματικά τίποτα πολύ εξαιρετικό. Για αυτόν, είναι ωραία με χαμηλό κλειδί, αλλά θέλετε πολύ περισσότερο να αισθάνεστε αγαπημένοι, καθώς τείνετε να δείξετε την αγάπη σας πιο ανοιχτά.

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο μπορεί να αισθάνεστε αγάπης είναι επειδή ο σύντροφός σας απλά δεν πηγαίνει έξω από το δρόμο τους να κάνουν κάτι το ιδιαίτερο για σας. Ίσως δεν σας έφερε ποτέ σε ένα φανταστικό δείπνο, ή ίσως παίρνει για πάντα για να απαντήσει στα κείμενά σας. Δεν φαίνεται να κάνει τίποτα ειδικά για εσάς και εσείς αισθάνεστε περισσότερο σαν ένας φίλος παρά ένας εραστής.

77349132cca091f162fed320be3330d5

Πώς να διορθώσετε την αίσθηση της αγάπης:

Να είναι σίγουροι: Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για τον εαυτό σας είναι να κερδίσετε κάποια εμπιστοσύνη. Όταν είστε σίγουροι στον εαυτό σας, θα είστε λιγότερο ανήσυχοι με αυτό που οι άνθρωποι σκέφτονται για σας ή πώς αισθάνονται για σας. Θα είσαι τόσο σίγουρος για τον εαυτό σου, δεν θα χρειαστείς καμία αναγνώριση από άλλους (αν και θα νιώθεις ακόμα ωραία, βέβαια). Επίσης, η εμπιστοσύνη θα σας διαβεβαιώσει ότι είστε αξιαγάπητοι, και τα μικρά πράγματα που κάνουν οι άνθρωποι για να δείξουν ότι η φροντίδα τους θα σημαίνει πολύ περισσότερα για εσάς. Θα είστε βέβαιοι ότι είστε ικανός της αγάπης και άλλοι θα σας αγαπούν για ποιοι είστε ανεξάρτητα από το τι.

Μίλα: Οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να έχετε στη σχέση σας μπορεί γρήγορα να επιλυθεί απλά μιλώντας για αυτό με το σύντροφό σας. Εάν αισθάνεστε σαν να μην είστε άβολοι σε μια σχέση, δεν πρέπει να καθίσετε και να περιμένετε μια αλλαγή, όλα αυτά ενώ αισθάνεστε αυτό το φοβερό αίσθημα κενό και ότι δεν είστε ήθελε. ΜΙΛΑ! Να καθίσετε συνομιλία με τον άνθρωπο σας και να τον ενημερώσετε για το πώς αισθάνεστε. Συζητήστε μαζί του και δείτε τι μπορούν να αλλάξουν ή να διορθώσουν οι δυο σας ώστε να αισθάνεστε πιο αγαπημένοι στη σχέση.

Κάντε χρόνο για τον εαυτό σας: Μην είστε πολύ επικεντρωμένοι στη σχέση σας και πώς αισθάνεται για σας. Η απόκτηση εμπιστοσύνης σημαίνει επίσης να ξεφύγετε να κάνετε τα πράγματα για τον εαυτό σας. Αυτό με τη σειρά του θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τα επίπεδα εμπιστοσύνης σας και θα ξοδέψετε λιγότερο χρόνο ανησυχώντας για τα αρνητικά συναισθήματα στην καρδιά σας και θα έχετε περισσότερα συναισθήματα και σκέψεις για όλα τα άλλα που συμβαίνουν στη ζωή σας. Πάρτε μια τάξη, πηγαίνετε να κάνετε τα μαλλιά σας, κάνετε ένα ταξίδι στην παραλία - ο, τιδήποτε χρειάζεται για να αισθανθείτε χαρούμενος, σίγουρος και ασφαλής στον εαυτό σας, και οτιδήποτε θα σας πάρει το μυαλό μακριά από αυτά τα άβολα συναισθήματα.

Κάντε κάτι ρομαντικό: Έτσι ο άνθρωπος σας μπορεί να μην είναι ο ρομαντικός τύπος, αλλά αν προσπαθείτε να προκαλέσετε το ρομαντισμό και την αγάπη στη σχέση, δοκιμάστε να δημιουργήσετε μια ρομαντική ημερομηνία για τους δυο σας. Αυτό μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να πυροδοτήσετε ξανά αυτή τη φλόγα και να δημιουργήσετε περισσότερη αγάπη και οικειότητα στη σχέση. Κρατήστε το απλό με μια ημερομηνία σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης, ή πηγαίνετε υπερβολικά με μια απόδραση το Σαββατοκύριακο σε ένα από τα καυτά σημεία. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι ακραίο - στην πραγματικότητα, μπορείτε να πάρετε ένα πικ-νικ στο πάρκο και απλά να απολαύσετε την εταιρεία των άλλων. Ό, τι νομίζετε θα φέρει τους δυο σας κοντά σας, όπου μπορείτε απλά να καθίσετε και να μιλήσετε και να αγαπήσετε ο ένας τον άλλον είναι ο στόχος εδώ.

888ef4fa42d14343bc96b27f96d0e82e

Κάνετε κάτι διασκέδαση μαζί: Ναι, το ρομαντισμό είναι απαραίτητο για μια σχέση, αλλά και οι δύο από εσάς θα πρέπει να κάνουν κάτι ΚΟΠΗ μία φορά σε λίγο! Η διασκέδαση και το γέλιο μαζί είναι ένας πολύ καλός τρόπος να φέρετε τους δυο σας πιο κοντά! Σχεδιάστε ένα ταξίδι στο τοπικό πάρκο ψυχαγωγίας, κατευθυνθείτε στον ζωολογικό κήπο ή κολυμπήστε για την ημέρα - υπάρχουν τόνοι επιλογών εκεί έξω, και όσο εσείς οι δύο έχετε μια έκρηξη μαζί, θα αισθανθείτε αναμφίβολα πιο κοντά ο ένας στον άλλο.

Ακουσέ τον: Φυσικά θέλετε ο άνθρωπος σας να σας ακούει και τα συναισθήματά σας, αλλά θα πρέπει επίσης να ακούτε τον άντρα σας επίσης. Όταν οι δυο σας έχουν μια βαθιά συζήτηση, ακούστε τον προσεκτικά. Επικεντρωθείτε αποκλειστικά σε αυτόν και θα νιώσετε αγαπημένοι από εσάς, και ελπίζουμε ότι θα δείξει τον ίδιο σεβασμό στο δρόμο σας.

Κάνε ένα διάλειμμα: Εάν έχετε συζητήσει την κατάσταση και έχετε δοκιμάσει να πηγαίνετε σε ρομαντικές και διασκεδαστικές ημερομηνίες μόνο οι δυο σας και τίποτα δεν έχει αλλάξει, ίσως είναι καλύτερο να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα. Η απουσία κάνει την καρδιά να φτιάχνει το σώμα, οπότε ίσως κάποια στιγμή για να εστιάσετε στον εαυτό σας είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Τι κάνεις όταν νιώθεις αγάπης σε μια σχέση?

Leave A Comment

− 4 = 5