Τι είναι η Χημεία μεταξύ δύο ανθρώπων

Η χημεία είναι ένα συναίσθημα έλξης που δημιουργεί την επιθυμία να μοιραστείς τη ζωή σου με κάποιον στο φυσικό, συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο. Η χημεία λέγεται ότι προέρχεται από φερομόνες οι οποίες είναι αόρατες χημικές ουσίες που μπορούν να μοιραστούν μεταξύ των ανθρώπων και ουσιαστικά να τις δουν συγχρονισμένες. Όταν δύο άνθρωποι αισθάνονται χημεία, συχνά αισθάνονται τον καρδιακό τους αγώνα, η θερμοκρασία του σώματος τους μπορεί να ανεβαίνει και μπορεί να αισθάνονται νευρικοί στην παρουσία του άλλου προσώπου.

 

Η χημεία είναι σίγουρα ένα πραγματικό φαινόμενο και είναι επίσης ένα σπάνιο φαινόμενο. Όλοι έχουμε ακούσει για τους ανθρώπους που πηγαίνουν σε μια πρώτη ημερομηνία και στη συνέχεια λέγοντας ότι απλά δεν υπήρχε χημεία. Άλλοι άνθρωποι μπορούν επίσης να παρατηρήσουν χημεία μεταξύ δύο ανθρώπων και σχεδόν αισθάνονται πώς σε αρμονία το ζευγάρι είναι.

 

Πώς να ξέρετε εάν έχετε χημεία

  χημεία

Το καλό είναι, αν έχετε χημεία, δεν θα πρέπει να αναρωτηθείτε, απλά θα το ξέρετε. Η χημεία είναι μια εμπειρία και δεν μπορεί να κατασκευαστεί. Μερικές φορές μόνο ένα άτομο αισθάνεται έλξη προς το άλλο πρόσωπο, ωστόσο, η χημεία είναι όταν το συναίσθημα είναι αμοιβαίο και δημιουργεί έναν ακόμα ισχυρότερο δεσμό.

 

Ξέρεις ότι έχεις χημεία όταν ξεχνάς πού βρίσκεσαι όταν κάνεις hangout με κάποιον επειδή είσαι τόσο απογοητευμένος στο άλλο πρόσωπο. Ξέρετε ότι έχετε χημεία όταν σκέφτεστε για το πρόσωπο αυτό το πρώτο πράγμα το πρωί ή καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Εάν και οι δύο έχετε πρόβλημα να μην κρατάτε τα χέρια σας δημόσια, αυτό είναι ένα άλλο σημάδι που έχετε κάποια απίστευτη χημεία.

 

Πώς βρίσκετε χημεία

Αυτό είναι που οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν έναν σκληρό χρόνο με επειδή πηγαίνουν για αυτό προς τα πίσω. Νομίζουν ότι η χημεία θα έρθει ψάχνοντας για αυτό και θα σταθεροποιηθεί για το πόσο άθλια είναι επειδή δεν το έχουν. Η χημεία προέρχεται πραγματικά από το να γνωρίζετε τόσο καλά ότι μπορείτε να συνδέσετε ενεργά έναν συμβατό εταίρο ενεργά. Όταν έχετε μια ισχυρή ενέργεια επειδή βάζετε πολλή προσπάθεια για να είστε ο καλύτερος άνθρωπος που μπορείτε ενδεχομένως να είστε μέσα, θα χτυπήσετε στην πηγή της χημείας.

 

Το χρονοδιάγραμμα θα συμβεί από μόνο του και δεν μπορείτε να το αναγκάσετε. Η καλύτερη συμβουλή μου είναι να μην ανησυχείτε για την εξεύρεση χημείας, απλά ξέρετε ότι όσο περισσότερο δουλεύετε για τον εαυτό σας να είστε ένα θετικό και υγιές άτομο, με ισορροπία, δεξιότητες και συμπόνια, τόσο πιο εύκολο θα είναι να βρείτε χημεία με κάποιον.

 

Οι άνθρωποι έλκονται από τη φυσική ομορφιά ναι, αλλά η πραγματική χημεία προέρχεται από μια βαθύτερη συναισθηματική σύνδεση που απαιτεί και οι δύο άνθρωποι να είναι ευάλωτοι και εντελώς αγαπητοί. Είναι όμορφο να μιλάς ή να βιώνεις χημεία, που είναι φυσιολογικά και συναισθηματικά αποτελέσματα.

 

Τι σημαίνει η χημεία σαν?

Η χημεία μπορεί να είναι διαφορετική ανάλογα με το τι έχει συναντήσει ο άνθρωπος στη ζωή σας για να σας βοηθήσει. Η χημεία επιτρέπει στους ανθρώπους να μεγαλώνουν και μερικές φορές μπορεί να φέρει έντονα συναισθήματα μαζί τους. Οι άνθρωποι που δεν έχουν κάνει πολλή συναισθηματική εργασία στον εαυτό τους θα έχουν συχνά χημεία με κάποιον που πρέπει να δουλέψει σε παρόμοια πράγματα και θα δουν τα δικά τους προβλήματα σε κάποιον άλλο. Αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα πολύ εξουσιοδοτικό και πολύτιμο πράγμα για να βιώσετε γιατί χωρίς έναν καθρέφτη, δεν μπορούμε να δούμε τι μοιάζουμε.

 

Χημεία είναι συνήθως ένα καλό πράγμα, είναι αυτό που κάνει τους ανθρώπους να θέλουν να συνεχίσουν να κρεμούν έξω και να αναδιατάξουν το πρόγραμμά τους για να περνούν το χρόνο μαζί. Είναι αυτό που κάνει τους ανθρώπους να θέλουν να δεσμευτούν ο ένας στον άλλο και να σχεδιάσουν τη ζωή τους μαζί. Υπάρχει μια αίσθηση «ενότητας» όταν δύο άνθρωποι έχουν χημεία και ο δεσμός είναι τόσο κοντά που αρχίζουν να σκέπτονται και να αισθάνονται τα ίδια πράγματα. Η επικοινωνία θα αισθάνεται πολύ ανοιχτή και θα νιώσετε σαν να γνωρίζετε πολύ γρήγορα το άλλο άτομο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ακτινοβολείτε με πολύ παρόμοιες δονήσεις.

 

Από πού προέρχεται?

Οι επιστήμονες περιγράφουν τα πάντα, καθώς οι δονήσεις και τα πάντα στη ζωή βρίσκονται σε συνεχή κίνηση, ακόμη και οι σκέψεις μας. Οι σκέψεις έχουν στην πραγματικότητα το ισχυρότερο και ταχύτερα μετρήσιμο μήκος κύματος και όταν αισθανόμαστε χημεία με κάποιον, θα βρούμε συχνά ότι έχουν παρόμοιες σκέψεις με τις δικές μας. Ο οικουμενικός νόμος των ομοειδών προσελκύει όπως ισχύει στο σώμα μας που είναι χημικά. Το διασκεδαστικό μέρος για μας είναι να καθορίσουμε αν η χημεία που βιώνουμε αντικατοπτρίζει κάτι καλό για εμάς ή κάτι που θέλουμε να αλλάξουμε. Αυτή είναι η αξία της αγάπης και της αίσθησης του κεφαλιού πάνω από τα τακούνια για κάποιον, παίρνουμε να δουλέψουμε στον εαυτό μας.

 

Είναι πάντα ένα καλό πράγμα?

Η χημεία επιτρέπει συνήθως σε δύο άτομα να αισθάνονται τόσο χαρούμενοι που γελούν και καταλήγουν να βρουν μαζί αμέτρητες αστείες εμπειρίες. Είναι σε θέση να μοιράζονται τον εαυτό τους, τις ελλείψεις και όλα, χωρίς να κρίνουν. Φροντίζουν ο ένας τον άλλον και προσπαθούν να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον να παίρνουν καλές αποφάσεις. Μερικές φορές, όταν οι άνθρωποι δεν είναι ακόμα συναισθηματικά ώριμοι, η χημεία θα φέρει πράγματα που πρέπει να αντιμετωπίσετε, όπως ο φόβος. Αυτό, είμαι πολύ σίγουρο, εξακολουθεί να είναι καλό, διότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε όλα τα συναισθήματά μας και να τα ενσωματώσουμε στην ολότητα μας για να είμαστε πλήρως ευτυχισμένοι. Ακόμα κι αν είναι δύσκολο να αντιμετωπίσει κανείς ή οδυνηρό, η χημεία θα σας φέρει πάντα ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

 

Επομένως, μην κρατάτε τον εαυτό σας νύχτα αναρωτιέστε πότε η χημεία θα εμφανιστεί στη ζωή σας. Απλά δουλέψτε στον εαυτό σας, κάνετε ό, τι καλύτερο για να είστε καλός άνθρωπος, παίρνετε αποφάσεις από την αγάπη του εαυτού σας και εργάζεστε για να έχετε μια υγιή άποψη για τον εαυτό σας. Όταν αρχίσετε να ακτινοβολείτε, θα βρείτε χημεία. Μη συγχέετε τη χημεία για ένα σημάδι για να σταματήσετε να αγαπάτε τον εαυτό σας ή να εργάζεστε στον εαυτό σας, ότι η χημεία θα σας τροφοδοτείται από το να παραμείνετε πιστοί στον εαυτό σας. Στην καλύτερη περίπτωση, εσείς και η χημεία των συνεργατών σας θα βοηθήσετε και εσείς να γίνετε ο καλύτερος εαυτός σας.


Η χημεία μας βρίσκει όταν το υποτίθεται. Μερικοί άνθρωποι το βρίσκουν νωρίτερα στη ζωή και μερικοί άνθρωποι δεν θα το βρουν μέχρι αργότερα. Μερικοί άνθρωποι το βρίσκουν πολλές φορές. Αλλά όταν και οι δύο νιώθεις ότι είσαι συνάδελφοι ψυχών, ξέρεις ότι το βρήκες. Εάν θέλετε να βρείτε χημεία με κάποιον, να οραματιστείτε τι αισθάνεστε να είστε στην παρουσία των μελλοντικών συνεταίρων σας και να αισθανθείτε εντελώς άνετα, να στείλετε αυτόν τον άνθρωπο αγάπης, ακόμα κι αν δεν τον έχετε συναντήσει και να είστε υπομονετικοί μέχρι να εμφανιστούν στην πραγματικότητά σας.

Leave A Comment

4 + 5 =