Πώς να γράψετε έναν τύπο που σας αρέσει

Νομίζω ότι όλοι ήμαστε σε αυτήν την κατάσταση μια ή την άλλη φορά: κοιτάζετε το τηλέφωνό σας, αναρωτιέστε τι πρόκειται να κειμένου εκείνο τον ειδικό τύπο που σας αρέσει. Δεν θέλεις να μοιάζει κανένας, αλλά πάντα δεν θέλεις να είσαι βαρετός ή απελπισμένος. Τι πρέπει λοιπόν να κάνει ένα κορίτσι; Ελέγξτε αυτούς τους 15 εύκολους τρόπους για να γράψετε τον τύπο που σας αρέσει - όλους τους τρόπους απόλυτης απόδειξης που θα σας αφήσουν δροσερό, ήρεμο και άνετο.

1. Ξεκινήστε τη λειτουργία Ισχυρή

κείμενο

Προφανώς το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι να ξεκινήσετε δυνατά. Εάν ξεκινήσετε από λάθος πόδι, η υπόλοιπη συζήτηση είναι πιθανό να ακολουθήσει, η οποία σας αφήνει με ένα βαρετό, αδιάφορο και εντελώς τρομερό convo μηνύματος κειμένου. Ξεκινήστε δυνατά, προσθέτοντας κάτι νέο και μοναδικό. Για παράδειγμα, αντί του ίδιου παλιού "Hey, τι συμβαίνει;" δοκιμάστε να λέτε κάτι σαν "Hey! Πώς έκανες αυτό το τεστ μαθηματικών; "ή" Hey παρακολουθείτε αυτό το τρελό παιχνίδι του μπέιζμπολ; "Οτιδήποτε θα κάνει μια συνομιλία.

2. Ζητήστε ερωτήσεις

Ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσετε μια συνομιλία και να γνωρίσετε κάποιον καλύτερα είναι να κάνετε ερωτήσεις. Ξεκινήστε με τα βασικά ερωτήματα: σε ποια μουσική είσαι; Ποια είναι η αγαπημένη σου ταινία? Καθώς συνεχίζει το convo, δοκιμάστε να κάνετε καταδύσεις σε μερικά πιο προσωπικά ερωτήματα: ποια είναι η πιο ενοχλητική στιγμή της ζωής σας; Πόσο καιρό ήταν η τελευταία σου σχέση; Γιατί τελείωσε; Κρατήστε τα ερωτήματα σε τροχιά!

3. Μην βαρεθείτε

Κυρίες! Δεν μπορώ να τονίσω αυτό αρκετά. Δεν μας αρέσει να βαρεθείτε, έτσι; Τι σας κάνει να νομίζετε ότι θέλει να ενοχληθεί από μια βαρετή, άψυχη συζήτηση; Προσπαθήστε να παραμείνετε σε ενδιαφέροντα θέματα και όταν το convo αρχίζει να εξαπλώνεται, προσπαθήστε να το ενεργοποιήσετε για άλλη μια φορά ή αφήστε το να πεθάνει. Αλλά το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να κρατήσετε μια συνομιλία μηνυμάτων κειμένου ενός μηνύματος.

4. Μην είστε βαρύς

Είτε γράφετε μηνύματα είτε όχι, ποτέ δεν θέλετε να εμφανίζεστε σε ανάγκη. Αυτό είναι ένα τεράστιο σβήσιμο για το 99% του αρσενικού πληθυσμού και είναι ένας σίγουρος τρόπος πυρκαγιάς για να τον κάνει να τρέχει προς την αντίθετη κατεύθυνση. Πώς λοιπόν δεν μπορείς να φανείς άπορος; Μην απαντάτε δευτερόλεπτα μετά από τα κείμενα σας. Δώστε μερικά λεπτά. Μη λέτε πράγματα όπως "Αγαπητέ μου, περιμένω ώρες για το γραπτό σας μήνυμα" ή "Ευχαριστώ τον Θεό που με έγραψε ότι σας λείπει". Αντ 'αυτού, προσπαθήστε να πείτε κάτι φρεσκάδα και διασκέδαση όπως "Καλά γεια σου χαίρομαι που βλέπω ένα κείμενο από σας".

5. Μην στέλνετε περισσότερα από ένα χαιρετισμό

Όταν γράφουμε ένα άτομο που μας ενδιαφέρει, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι νιώθουμε νευρικός. Και όταν δεν ξαναγράψει το κείμενο μέσα σε πέντε λεπτά, θα καταλήξουμε σε ακόμη μεγαλύτερη ανησυχία. «Γιατί δεν με στέλνει μηνύματα;» «Μου μισεί;» «Προφανώς δεν ενδιαφέρεται». Μην αφήστε τις σκέψεις σας να σας πάρουν το καλύτερο. Εάν έχετε ήδη στείλει το πρώτο κείμενο, μην το στείλετε άλλο. Είτε είναι απασχολημένος (εργασία, εργασία, σχολείο, φίλοι;) ή δεν θέλει να μιλήσει μαζί σας - και σε κάθε περίπτωση, στέλνοντας ένα μήνυμα "Γεια σας;" ή "Λάβατε το κείμενό μου;" είναι απλά ενοχλητικό και σας κάνει εμφάνιση ανάγκη.

6afbdbfb59fb54a9bb8b9111203547946. Μην υπερβαίνει το κείμενο

Λοιπόν, ας πούμε ότι έχετε στείλει μηνύματα για λίγο και ξαφνικά σταματά να στείλει μηνύματα. Η πρώτη αντίδρασή σας ίσως είναι να του στείλετε άλλα 5 μηνύματα κειμένου με την ελπίδα να λέτε κάτι που μπορεί να τον ενδιαφέρει. Μην το κάνετε αυτό! Εάν το convo έχει πάει για τουλάχιστον μία ώρα, μπορεί να είναι εντάξει να στείλετε ένα μήνυμα "Did you get my text?" Αν δεν έχει απαντήσει σε πάνω από 15 λεπτά. Αλλά εκτός από αυτό, μην τον βομβαρδίζετε με ανυπόμονα μηνύματα - περιμένετε τον.

7. Φλεξίστε λίγο

Το φλερτ είναι απολύτως εκατό τοις εκατό σημαντικό όταν πρόκειται για ομιλία ή γραπτά μηνύματα - τον τύπο που ακολουθείτε. Και ναι, είναι απολύτως δυνατή η αποστολή μηνυμάτων κειμένου flirty. Προσπαθήστε να πείτε τα πράγματα όπως "Έχετε φανεί τόσο ζεστό κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής πρακτικής σήμερα" ή ίσως "απλά βάζω στο κρεβάτι, επιθυμώντας να είστε εδώ μαζί μου". Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να φλερτάρετε σε ένα μήνυμα κειμένου και πρέπει να το κάνετε όσο συχνά θεωρείτε σωστό. Θα μπορούσατε ακόμη να φλερτάρετε μαζί του με ένα μήνυμα κειμένου, λέγοντας κάτι σαν: "Umm ... Μισώ να το σπάσω σε σας αλλά εγώ ΕΓΩ είδα ότι αυτό το κακό πέφτει στην κατηγορία γυμναστικής. Hehe, clutz! "Και πάλι, μην πάει πέρα ​​από το πλοίο, καθώς αυτό μπορεί να σας κάνει να φανείτε απελπισμένοι και ίσως ακόμα και εύκολοι - και αυτό είναι σίγουρα κάτι που θέλετε να αποφύγετε.

8. Συγχαρητήρια

Αυτό συμβαδίζει με το φλερτ, αλλά νομίζω ότι αξίζει ένα ξεχωριστό τμήμα της δικής του. Τα συγχαρητήρια είναι ο ευκολότερος τρόπος για να φλερτάρετε με κάποιον και να τους βοηθήσετε να αισθάνονται καλά για τον εαυτό τους. Και να θυμάστε - ειδικά όταν πρόκειται για άνδρες - τα συγχαρητήρια δεν χρειάζεται να είναι τριών σελίδων. Κάτι απλό, όπως το "Λοιπόν φαίνεστε καλό στο κόκκινο" ή απλώς "Γεια σου εκεί όμορφος" είναι αρκετό για να βάλει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του και να του δώσει αυτό το εγώ ώθηση κάθε άνθρωπος χρειάζεται.

9. Δείξε την ανόητη πλευρά σου

Μερικές φορές, οι γυναίκες σκέφτονται ότι πρέπει να κρύψουν τις ανόητες πλευρές τους από το φόβο να φαίνονται ανόητοι ή μη ελκυστικοί. Νομίζουμε ότι πρέπει να παίζουμε με τα μαλλιά μας και να σκεφτόμαστε ότι είμαστε τα πιο καυτά πράγματα στον κόσμο για να πάρουμε την προσοχή ενός ανθρώπου. Αλλά αυτό δεν θα μπορούσε να είναι πιο μακριά από την αλήθεια. Άνδρες αγαπούν μια γυναίκα που δεν φοβάται να είναι ανόητη και ανόητη από καιρό σε καιρό. Είναι εκπληκτικά μια σημαντική ανάκαμψη! Συνεπώς, προχωρήστε και πείτε αυτά τα ανόητα σχόλια που αναδύονται στο κεφάλι σας ή προχωρήστε σε αυτό το ξεκαρδιστικό αστείο που ακούσατε νωρίτερα. Είμαι σίγουρος ότι θα εκτιμήσει σίγουρα την αίσθηση του χιούμορ και θα χαρεί να συναντήσατε μια γυναίκα που είναι αρκετά σίγουρη για να δείξει την ανόητη πλευρά της.

10. Δείξε την ευφυή πλευρά σου

Εντάξει, τώρα, δεν λέω ότι πρέπει να μιλήσετε για τον τρόπο λειτουργίας των μορίων (εκτός αν βέβαια είστε δύο σε τέτοια πράγματα). Αλλά θα πρέπει να είστε σε θέση τουλάχιστον να διεξάγετε μια έξυπνη συζήτηση από καιρό σε καιρό. Για παράδειγμα: αν αρχίσει να μιλάει για κάτι από την ιστορία (αυτό είναι γνωστό), μην παίζετε την χαζή κάρτα. Αφήστε τον να ξέρει ότι ξέρετε για τι μιλάει. Τώρα, αν πραγματικά δεν ξέρετε τι λέει, τότε αισθανθείτε ελεύθεροι να πείτε ένα σχόλιο όπως "Wow, αυτό είναι πραγματικά ενδιαφέρον. Θα ήθελα πολύ να ακούσω περισσότερα για αυτό! "Αυτό του δείχνει ότι ακόμα κι αν δεν γνωρίζετε κάποια πράγματα, είστε πρόθυμοι να μάθετε. Και οι άντρες αγαπούν αυτό.

11. Κάντε Σχέδια

Ένα μήνυμα κειμένου είναι ένας εξαιρετικά εύκολος τρόπος να ζητήσετε από κάποιον να βγει. Θέλω να πω - δεν είσαι πρόσωπο με πρόσωπο, έτσι ώστε να πάρει τα φορτία της πίεσης μακριά. Θέλω να πω, τουλάχιστον δεν θα πρέπει να απορριφθείς στο πρόσωπό σου! (Αν σας απορρίπτει, δηλαδή). Επιπλέον, μπορείτε να είστε σίγουροι για αυτό. Για παράδειγμα, ας πούμε ότι οι δυο σας μιλάμε για μια νέα ταινία που βγαίνει. Θα μπορούσατε να του πείτε ότι σας ενδιαφέρει να το δείτε, αλλά κανένας από τους φίλους σας δεν τους αρέσει αυτό το είδος ταινιών, ώστε να μην έχει κανείς να πάει. Αν δεν έχει την υπόδειξη να σας ζητήσει από εκείνο το σημείο, προσπαθήστε να τον ζητήσετε να σας συνοδεύσει στην ταινία!

12. Αποστολή φωτογραφιών

Γεια σου τώρα - μην περάσετε σε κάποια συμπεράσματα. Δεν μιλάω για αυτά τα είδη εικόνων (όχι ακόμα, ούτως ή άλλως). Θέλω απλώς να του στείλω κάποιες αθώες φωτογραφίες κάτι δροσερό που κάνεις ή κάτι ενδιαφέρον που είδες. Οι εικόνες φέρνουν τα πάντα στη ζωή και κάνουν συνομιλίες ΠΟΛΥ πιο δροσερό. Συνεχίστε λοιπόν και τραβήξτε ένα στιγμιότυπο!

13. Αποστολή ... Άλλες εικόνες

Έτσι λέτε ότι η συζήτηση μεταξύ των δυο σας παίρνει λίγο "διασκέδαση"; Ενώ δεν πρόκειται να καθίσω εδώ και να σας πω να απογυμνώσετε και να στείλετε ένα γυμνό σύντομο, θα σας πω αυτό: είναι η τέλεια στιγμή για μια μικρή σαγηνευτική κίνηση. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να τραβήξετε μια φωτογραφία με το νέο σας αξιολάτρευτο, είδος σέξι νυχτικά που δεν είστε σίγουροι αν θέλετε να πάρετε πίσω ή όχι. Θα μπορούσατε να τραβήξετε μια φωτογραφία για τα νέα αυτά τζιν που ταιριάζουν τέλεια γύρω από τον πυθμένα σας και να τον ρωτήσετε τι σκέφτεται. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να είσαι λίγο άτακτος με τις φωτογραφίες σου χωρίς να δείχνεις ούτε ένα πράγμα!

a91313db40a5f2f8bf2ca5227c46c8e9

14. Να είστε μυστηριώδης

Οι άντρες είναι όλα για το παιχνίδι της γάτας και του ποντικιού. Τους αγαπούν να κυνηγούν τα θηλυκά και το αγαπούν όταν μια γυναίκα τους αφήνει στην άκρη του καθιστικού τους θέλοντας περισσότερο. Και για το λόγο αυτό, πρέπει να είστε μυστηριώδης - ακόμη και μέσω μηνυμάτων κειμένου. Εάν σας ρωτήσει τι κάνετε, μην του πείτε μόνο ότι είστε βαρεμένος μόνος στο σπίτι. Ίσως να μπορείτε να αφιερώσετε ένα επιπλέον ζευγάρι λεπτά για να το ξαναγράψετε και να πείτε, "Λυπάμαι που μου παίρνει τόσο πολύ για να κάνω κείμενο τώρα! Τα χέρια μου είναι αρκετά γεμάτα αυτή τη στιγμή. Θα σας στέλνω κείμενο σε περίπου μία ώρα ". Αυτό τον κάνει να αναρωτιέται - ποιο είναι αυτό το κορίτσι μέχρι?

15. Αφήστε σε μια υψηλή σημείωση

Ακριβώς όπως θέλετε να ξεκινήσετε τη συνομιλία ισχυρή, θα πρέπει να τερματίσετε σε μια υψηλή σημείωση επίσης. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να σταματήσετε να στέλνετε μηνύματα στον κώδωνα του το δεύτερο που το convo αρχίζει να είναι θαμπό. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγετε βαρετές συνομιλίες και αφήστε τον να θέλει περισσότερα. Προσπαθήστε να τερματίσετε τη συνομιλία με ένα ωραίο τρόπο, λέγοντας κάτι σαν "Josh, ήταν πολύ ωραίο να μιλάμε σε σας", μου λέτε αύριο, εντάξει; Πρέπει να φύγω". Αλλά μην του πείτε ακριβώς πού πηγαίνετε - το κάνετε μυστηριώδες.

Ποιες είναι οι συμβουλές που έχετε για την αποστολή μηνυμάτων σε κάποιον που σας αρέσει?

Leave A Comment

94 − 88 =