Πώς να εντυπωσιάσετε τη συντριβή σας

Τις περισσότερες φορές, όταν ένας άντρας ψάχνει για μια κοπέλα, θα κοιτάξει τα πράγματα που του είπε η μητέρα του να ψάξει καθώς και τη φυσική έλξη. Εδώ είναι μερικά πράγματα που θα σας εντυπωσιάσει η συντριβή και μην ανησυχείτε, όλα αυτά θα σας βοηθήσουν να αισθανθείτε χαρούμενοι και υπερήφανοι για το ποιοι είστε. Δεν χρειαζόμαστε να λιμοκτονήσουμε ή να βασανίσουμε τους εαυτούς μας για να είμαστε ελκυστικοί, η ομορφιά είναι για το vibe που αποθέσατε, το οποίο βασίζεται στο πόσο καλά φροντίζετε τον εαυτό σας και πόσο σίγουροι είστε. Η αληθινή εμπιστοσύνη προέρχεται από το να αγαπάς τον φυσικό σου εαυτό και να μην προσπαθείς να γίνεις σαν κάποιος άλλος, μην ανησυχείς τι σκέφτονται οι άνθρωποι για σένα, απλά χαμογελάς και είσαι καλός άνθρωπος!

 

 1. Έχετε πραγματικό στυλ

Εχω Real Style

Το στυλ δεν χρειάζεται να κοστίσει μια περιουσία, είναι μόνο προσοχή στο να σηκωθείς. Συντονίζει με τρόπο που κολακεύει τη φυσική ομορφιά σας. Δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε κανέναν άλλο ύφος, αλλά προσπαθήστε να μην βαρεθείτε με αυτό που φοράτε. Κάνοντας κάτι διαφορετικό μπορεί να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε και να πάρετε την προσοχή της συντριβής σας. Όταν κοιτάζετε συντονισμένα και συγκεντρωμένα, σας δίνει μια αίσθηση μυστηρίου που θα θέλει να γνωρίσει. Μπορείτε να βρείτε είδη στυλ vintage σε καταστήματα λιτότητας καθώς και μποέμ ουσία. Μην νομίζετε ότι δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να ντύσετε με στυλ. Διατηρήστε τη διασκέδαση, δεν είναι πολύ αποκαλυπτική και σιγουρευτείτε ότι αισθάνεστε άνετα με αυτό που φοράτε. Αν σας αρέσει, άλλοι θα πάρα πολύ.

 

Βεβαιωθείτε ότι είστε πάντα νωπός ντους και κρατήστε τα νύχια σας καθαρά. Φορέστε αποσμητικό και σιγουρευτείτε ότι δεν φορούσατε μόνο παπούτσια και μπλουζάκια όλη την ώρα. Διασκεδάστε με αυτό!

 

 1. Να είστε πιο έξυπνοι από τον ανταγωνισμό

  Είναι Smarter

Αυτό πιθανότατα δεν είναι αυτό που νομίζετε. Το να είσαι έξυπνος δεν σημαίνει να είσαι πιο φλερτ, σημαίνει κυριολεκτικά η ανάγνωση και η μελέτη και η γνώση. Όταν αφιερώνετε χρόνο στην άσκηση του εγκεφάλου σας κάθε μέρα, θα βρείτε μια εσωτερική εμπιστοσύνη που δεν μπορεί να αντικατασταθεί ή να παραποιηθεί. Τα παιδιά προσελκύονται από τα κορίτσια που είναι καλά στρογγυλεμένα που περιλαμβάνει το έξυπνο.

 

 1. Μείνετε κατάλληλοι

  Διαμονή fit

Δεν υπάρχει λόγος να μαντέψετε το βάρος σας, μερικοί από εμάς είναι μόνο χτισμένοι καμπύλες αλλά μπορούμε όλοι να παραμείνουμε κατάλληλοι που όχι μόνο θα μας βοηθήσουν να είμαστε πιο θετικοί, θα μας βοηθήσουν να λάμψη και να εντυπωσιάσουμε τη συντριβή μας! Όντας έτοιμοι θα απελευθερώσουν πολλές ενδορφίνες που θα σας βοηθήσουν να είστε ενεργοποιημένοι και καλύτεροι στα άλλα πράγματα που κάνετε. Βρείτε κάτι που σας αρέσει να κάνετε όπως χορός, γιόγκα, πιλάτες ή αναρρίχηση σε βράχο. Αν θέλετε να το αλλάξετε και να ελέγξετε πολλές μορφές άσκησης που λειτουργεί πάρα πολύ! Προσπαθήστε να είστε ενεργός καθημερινά και θα παρατηρήσετε ότι οι τύποι θα σας δώσουν μεγαλύτερη προσοχή!

 

 1. Κάνετε το καλύτερο στο σχολείο ή την εργασία σας

  κάνω your best in school or work

Τα παιδιά εντυπωσιάζονται από τις γυναίκες που ωθούν τον εαυτό τους να είναι οι καλύτεροι. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε αυτό που είμαστε παθιασμένοι και να μην εγκαταλείψουμε ποτέ. Είτε παίρνει καλούς βαθμούς στο σχολείο ή υπερηφανεύεται για τη δουλειά σας, μια γυναίκα που εργάζεται σκληρά και ανθεκτική έχει ένα άθραυστο πνεύμα. Θυμηθείτε ότι δεν πρέπει πάντα να είστε τόσο έντονοι και ότι ο εγκέφαλός και το σώμα σας θα χρειαστεί να κάνουν διαλείμματα για να διασκεδάσουν και να χαλαρώσουν αλλά να κρατήσουν την προσπάθεια και τα παιδιά θα εντυπωσιαστούν!

 

 1. Δείξε το γνήσιο ενδιαφέρον στη ζωή του

  προβολή Genuine Interest In His Life

Όταν βγείτε από το δρόμο σας για να δείξετε τη συντριβή σας ότι ενδιαφέρεστε για τη ζωή του και προσέχοντας τι είναι σημαντικό για αυτόν, θα αισθανθεί τη ζεστασιά σας και θα το εκτιμήσει. Δεν πρέπει ποτέ να είσαι ωραίος σε κάποιον για να πάρετε κάτι σε αντάλλαγμα, οπότε βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε προσδοκίες ότι θα πρέπει να σας αρέσει πίσω. Θυμηθείτε, αν έχετε την εντύπωση ότι δεν είναι πραγματικά ελκυσμένος σε σας, θα μπορούσε ακόμα να κάνει έναν μεγάλο φίλο. Προσπαθήστε να μην είστε εμμονή με τη ζωή του, απλά να του κάνετε ερωτήσεις και να θυμάστε τι λέει, αλλά να του δώσετε χώρο και μην προσπαθήσετε να τον μιλήσετε όλη την ώρα. Θα πρέπει να έχετε και τα δικά σας συμφέροντα και πάθη. Είναι ωραίο όταν του μιλάτε για να τον αφήσετε να μιλήσει και να τον ρωτήσει για τη ζωή του, έτσι ώστε να μην έρθετε σαν αγενής ή εξοικειωμένος.

 

 1. Εκκεντρώστε με καλούς ανθρώπους

  κρεμάω out with good people

Είμαστε γνωστοί από την εταιρεία που διατηρούμε, ώστε να βεβαιωθείτε ότι οι φίλοι σας είναι καλοί άνθρωποι. Δεν είναι ότι πρέπει να είναι στο «δροσερό» πλήθος, απλά πρέπει να είναι ωραίοι και θα πρέπει να αισθάνεστε υπερήφανοι που είστε φίλοι μαζί τους. Εάν γνωρίζει ότι οι φίλοι σας είναι κουτσομπολιά και ρηχά άτομα, μπορεί να υποθέσει ότι είστε το ίδιο δικαίωμα?

 

 1. Εμφάνιση των δημιουργικών πλευρών σας

  προβολή your creative sides

Ίσως εγγραφείτε σε τάξη τέχνης, τάξη αγγειοπλαστικής ή εμπλακείτε στις τέχνες του τσίρκου. Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι να εκφραστείς και ένας άντρας αγαπά μια κοπέλα που δεν φοβάται να σκέφτεται έξω από το κουτί μερικές φορές. Η τέχνη μας βοηθά να εμπλακούμε στην άλλη πλευρά του εγκεφάλου μας και μας βοηθά να έρθουμε σε επαφή με τα συναισθήματά μας. Μπορεί να είναι πολύ επούλωση για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας μέσω της τέχνης και τα παιδιά μπορεί να το φανεί ελκυστικό. Η κατώτατη γραμμή είναι τα παιδιά, όπως τα κορίτσια που είναι μορφωμένα και που έχουν συμφέροντα εκτός από απλά να κρέμονται μαζί τους. Είναι ωραίο αν έχετε άλλα πράγματα να κάνετε έτσι δεν περιμένετε απλώς να τον καλέσετε ή να κρεμάσετε έξω, τότε δεν θα αισθανθείτε πιεσμένοι να σας μείνει έξω και θα αισθανθείτε προνομιούχος όταν θα τον δώσετε χρόνο να τον δείτε.

 

 1. Να είστε πραγματικά θετικοί

  είναι really positive

Η συντριβή σας θα εντυπωσιαστεί εάν έχετε πάντα ένα χαμόγελο και πάντα μιλάτε θετικά για άλλους ανθρώπους. Τίποτα δεν είναι πιο άσχημο από ένα αρνητικό άτομο και τίποτα δεν είναι πιο ελκυστικό από ένα ευτυχισμένο άτομο. Θυμηθείτε, δεν χρειάζεστε έναν τύπο για να σας κάνει ευτυχισμένους και εάν είστε χαρούμενοι από μόνοι σας, ο σωστός θα έρθει μαζί. Προσπαθήστε να μην διαμαρτυρηθείτε για τη ζωή σας και να προσπαθήσετε να τον ενθαρρύνετε.

 

 1. Κρατήστε το πραγματικό

διατήρηση it real 

Υπάρχει πίεση στην κοινωνία μας να γίνει ψεύτικο, επειδή οι γυναίκες πιστεύουν ότι οι άνδρες θέλουν πραγματικά πολύ κοκαλιάρικο και πέφτουν νεκρές πανέμορφες γυναίκες. Η αλήθεια είναι ότι οι άντρες βρίσκουν ελκυστική δεν είναι ένας τόνος ένα μακιγιάζ ή κάποιος που είναι ντυμένος πολύ φανταχτερός για να περπατήσει μέσα από το χόρτο. Άνδρες σαν πραγματικές γυναίκες που είναι σίγουροι, φυσικοί και παθιασμένοι. Όσο περισσότερο αγκαλιάζετε ποιος θέλετε να είστε και όχι ποιος νομίζετε ότι πρέπει να είστε για να εντυπωσιάσετε κάποιον, τόσο περισσότερο οι νόμοι της φύσης θα λειτουργούν υπέρ σας. Μην αλλάξετε για έναν άνθρωπο, αλλάξτε τον εαυτό σας.

 

 1. Ανεξάρτητος

  είναι independent

Τα παιδιά εντυπωσιάζονται από κορίτσια που δεν είναι προσκολλημένα και έχουν αίσθηση ανεξαρτησίας. Εάν δεν είστε συνηθισμένοι να κάνετε τα πράγματα μόνοι σας, δοκιμάστε να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και να κάνετε πράγματα (εφ 'όσον είναι ασφαλές). Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε πόσο τα λόγια, οι συνήθειες και οι ενέργειές μας επηρεάζονται από τους ανθρώπους γύρω μας, ώστε να διασφαλίσουμε ότι παίρνουμε υγιείς αποφάσεις για τον εαυτό μας. Εάν όλοι τρώνε γρήγορο φαγητό όλη την ώρα, ίσως να πιστεύουμε ότι είναι φυσιολογικό μέχρι να αρχίσουμε να σκέφτομαι πιο ανεξάρτητα. Μπορούμε λοιπόν να δώσουμε καλό παράδειγμα κάνοντας καλές αλλαγές και παιδιά όπως τα κορίτσια που είναι πρόθυμα να σταθούν για το σωστό.

 

 1. Κάνετε Πράγματα

κάνω kind things 

Βεβαιωθείτε ότι κάνετε πράγματα για άλλους ανθρώπους. Ακόμα κι αν δεν είναι γύρω, θα είναι εύκολο να μιλήσουμε για το αν είσαι στο δείπνο. Θα εντυπωσιαστεί εάν προσφέρετε εθελοντικά για την κοινότητα ή κάνετε χρόνο για να κάνετε πράγματα για άλλους ανθρώπους. Οι τύποι μπορούν να μυρίσουν τον εγωισμό από ένα μίλι μακριά, ώστε ο καλύτερος άνθρωπος να μπορείς να είναι, τόσο καλύτερες είναι οι πιθανότητές σου. Θυμηθείτε, θα προσελκύσουμε το είδος του ατόμου που είμαστε έτσι ωραία!

 

 1. Έχετε μια εργασία

  Εχω a job

Τέλος, αν είστε αρκετά μεγάλος για να εργαστείτε, προσπαθήστε να πάρετε δουλειά. Οι τύποι θέλουν να δουν ότι ένα κορίτσι φροντίζει τον εαυτό τους και είναι ωραίο να μπορείς να προσφέρεις να τον αγοράσεις και μερικές φορές. Στη σημερινή εποχή, η ισότητα είναι το νέο φυσιολογικό, οπότε μην περιμένετε να ληφθεί μέριμνα για τις κυρίες!

 

Ας ελπίσουμε ότι τώρα ανυπομονείτε σε όλους αυτούς τους διασκεδαστικούς τρόπους για να βελτιώσετε τη ζωή σας και να εντυπωσιάσετε τη συντριβή σας. Είμαστε τυχεροί που όλα τα πράγματα που μας κάνουν καλύτερους θα προσελκύσουν και έναν σύντροφο!

Leave A Comment

39 − = 35